De 10 beste tingene å gjøre i Huddersfield, Storbritannia (Storbritannia)

Huddersfield (/ˈhʌdərzˌfiːld/ ( lytt), lokalt /ˈhʊdəzˌfiːld/) er en stor markedsby i West Yorkshire, England. Det er den 11. største byen i Storbritannia, med en befolkning på 162 949 ved folketellingen i 2011. Det ligger halvveis mellom Leeds og Manchester.
Restauranter i Huddersfield

1. Coach House Healing Center

Kjellere Clough | Huddersfield , Marsden, Huddersfield HD7 6LY, England +44 1484 844467

Utmerket - 98 %

God - to %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 129 anmeldelser

Vi er en unik opplevelse, og tilbyr livsendrende terapier og behandlinger, og selv om det ikke er et tradisjonelt spa, er vi et hjem hjemmefra med avslappende spafasiliteter. Vi åpner våre fasiliteter på daglig basis for enslige, par og grupper, og tilbyr en veldig personlig, eksklusiv og en alternativ service. De som ønsker å besøke oss her på Senteret vil definitivt være på utkikk etter en annerledes avslappende opplevelse, med fred og ro i vakre omgivelser og et fantastisk utvalg av behandlinger. Det er også mange vanlige workshops og klasser som er klare for å hjelpe deg tilbake på sporet til ditt ultimate livlige jeg! Merk: Siden vi verdsetter våre gjesters personvern, kan du kun besøke senteret etter avtale.

Anmeldt av Shaun H

Vårt helt fantastiske magiske uforglemmelige bryllup begynte fredag ​​16. juni da jeg fikk selskap på Coach House av 4 av vennene mine (3 fra Nederland) for en skumringsfest full av kjærlighet og latter og en avslappende kveld med jordbær og prosecco og en overnatting bo i Nook for en av vennene mine og meg. Selv da sørget Suzanne og Chris for selv de minste detaljer. Nook er vakkert dekorert og er så romantisk; alle våre behov ble tatt hensyn til. Neste morgen hadde vi en frokostkurv (deilig) satt ved siden av elven og solen skinte. Bryllupsseremonien i oransjeriet var enhver drøm som gikk i oppfyllelse - alt ble tenkt på i utformingen av rommet, stolene til gjestene, lyktene og den vakre buegangen der bryllupet vårt fant sted. Bryllupsblomstene mine var nydelige. Lynne (celebranten) forrettet bryllupet akkurat slik vi ønsket. Etter seremonien ble vi møtt av kanapeer og Proseco av (disse var kjempegode også!) Så var det tid for luksusbuffeten vår - alle behov ble dekket; vi har aldri sett en så detaljert buffet. Bryllupssvinpaien vår var topp og dekorert med spiselige blomster. Bordene ble dekorert med omtanke. Alle kommenterte det harde arbeidet og profesjonaliteten til Chris, Suzanne, deres familie og venner og den utmerkede kvaliteten på maten. Bartjenesten var utmerket :). Da var det dansetid! Bryllupskvelden, bryllupsdagen og kurvfrokosten vår dagen etter var langt over våre drømmer og forventninger. Det var uformelt og fullt av kjærlighet og latter og dette ble kommentert av alle som kom fra England, Wales og Nederland. En stor takk til alle på Coach House dere gjorde bryllupet vårt til et så utrolig magisk uforglemmelig bryllup - langt over våre forventninger og drømmer - en dag som var uforglemmelig ikke bare for oss, men for alle våre gjester.
Gill og Shaun

2. Beaumont Park

Huddersfield, England +44 1484 645217

Utmerket - 68 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 148 anmeldelser

Anmeldt av RoganJ - Yorkshire

Første besøk på noen år, og det er mye bedre for litt TLC og restaurering. Rent, godt vedlikeholdt og forbedret av engasjerte frivillige.
Det viktigste du legger merke til er at det ikke er din gjennomsnittlige park. Ikke mye gress og blomsterbed. Mange trær, fjellknauser og grotter. Og det er en merkelig form; veldig bred og faller bratt ned en åsside. Som sagt de fleste hovedveiene Promenade horisontalt langs en kontur, slik at du kan unngå klatring og trappetrinn hvis du vil.
Noen få tips:
- 2 små Lekeplasser ved hverandre, en for spedbarn med sklie og husker; en med kurvsving og klatrestativ. Ganske liten skala
- flott utsikt fra toppen over til Castle Hill
- hovedstiene er brede og jevne asfalterte og fine for skateboard, barnevogner, sykler osv. Nedre stier er mer humpete og glatte
- Cafe drives av frivillige og føles som en OAP sosial klubb på en ganske søt måte. Forvent god verdi (kaffe/te £1, smørbrød £2) ikke en utformet flat hvit. Terrasse på baksiden med utsikt
- Loas har vært stengt, men det er en i kafeen
- Severdigheter inkluderer bandstand og kaskadevannfunksjon
- flott for hi og gjemsel med barn ... men se hvor de yngre klatrer
- enkel parkering på gaten på toppen
- Det er en Run England 123-bane
- ikke mange andre ting å gjøre (ingen tennis, golf, idrettsbaner osv.)
- Tolkningstavler og viktoriansk lokalhistorie florerer3. Rex kino

Coronation Street | Elland, Elland HX5 0DF, England +44 1422 372140

Utmerket - 68 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 120 anmeldelser

Anmeldt av marymary27 - Scarborough , Storbritannia

Denne gamle kinoen har blitt renovert, men har ikke mistet noe av sin karakter. Setene er også ekstremt komfortable. Det er en liten visning av gamle projektorer og fotografier gjennom årene. Billettkiosken selger popcorn til svært rimelige priser, også varme og kalde drikker, sjokoladebarer osv. Personalet er veldig hjelpsomme.

4. My Little Farm Spa

Low Farm Lodge Lane | Norristhorpe, Liversedge WF15 7PQ, England +44 1924 401585

Utmerket - 96 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 167 anmeldelser

Anmeldt av lindagornall - Leeds, Storbritannia

Et spesielt sted, et spa uten like. Jeg besøkte for andre gang med 2 venner, og det var helt fantastisk, utendørs badestamp nipper til prosecco mens du ser på sauene er total avslapning, vakre omgivelser, førsteklasses behandlinger og deilig mat. Vennene mine elsket det like mye som meg, alle slått.

5. Eastthorpe Hall

23 Huddersfield Road, Mirfield WF14 8AE, England +44 1924 498507

Utmerket - 84 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 167 anmeldelser

Anmeldt av Eileen M - Stockport , Storbritannia

Har gått her hvert år de siste 5 årene. Stedet er så rolig, og du kan virkelig la problemene dine stå på dørstokken når du går gjennom døren. Føler seg fullstendig revitalisert med en rekke tilgjengelige behandlinger. Maten er også til å dø for.....

6. Woodlands Play Gym

Link Business Park | Knowle Lane, Meltham, Huddersfield HD9 4HL, England +44 1484 950420

Utmerket - 83 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 36 anmeldelser

Woodland's er et innendørs lekesenter for barn rettet mot under 6 år. I tillegg til lekestudioet (som huser sklie, ballbasseng og smultringhuske), tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr og leker. Babyer blir også tatt vare på i vårt myke lekehjørne. Vi har ulike klasser i løpet av uken, ingen behov for å bestille. Mandag: Rhythm Time- 10:00, tirsdag: 09:45 Bongo Beats, torsdag: Little superstars sportsklubb- 9:30-10:20 & 10:20-11:10, fredag: Babyballetttimer-9:30,10: 15, 10:50 og 11:20. Tospråklig - 13:15 Fransk og spansk sanse- og bevegelsestime. MFDC Diamond Dancers kl. 16-17. Vi serverer en rekke varme drikker og kvalitetsmat, alt nylaget av oss selv. Private fester er tilgjengelig på lørdager.

Anmeldt av WhatNoBiscuits - Rochdale , Storbritannia

Et veldig travelt lekesenter, men god plass for en pjokk å leke. Mange lekeapparater og leker for å underholde småbarn. Maten så bra ut fra kafeen, men vi hadde bare drinker.
Meget vennlig personale. Eneste negative er at parkeringsplassen var veldig gjørmete.

7. Kirklees Light Railway

Park Mill Way | Clayton vest, Huddersfield HD8 9XJ, England

Utmerket - 64 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 475 anmeldelser

Reis bak Hawk, Owl, Fox, Badger, Jay eller Katie, våre vennlige små motorer her hjemme hos Yorkshires Great Little Steam Trains. Klatre ombord for en naturskjønn reise langs vår 15' smalsporede jernbane, gjennom de vakre South Pennine-foten til vår Shelley-terminal hvor du kan nyte panoramautsikten over området rundt. Besøk Shelley Station Tea Room for forfriskninger eller nyt vårt store piknikområde mens barna leker i det utendørs lekeområdet. På Clayton I vest er det utendørs lekeområdet ideelt for barn å 'slippe ut litt damp' mens de voksne surfer på den omfattende butikken vår. Kafeen serverer varm og kald mat og drikke når jernbanen er åpen. Spesielle arrangementer som arrangeres inkluderer: A Day Out with Thomas, Easter Eggspress, Steam & Diesel Gala, Halloween Ghost Trains og Santa Specials. Vi tar imot grupper, skolebesøk, barnebursdager, private tilstelninger og vi tilbyr også Driver Experience-kurs. Åpent hele året - se vår hjemmeside for detaljer.

Anmeldt av joannebyram - Pontefract , Storbritannia

Dette var min første tur til Kirklees Light Railway for å oppleve Santa Express - og det vil ikke være min siste! For en fantastisk opplevelse. Fra det øyeblikket du går på toget er det en virkelig festlig anledning. Julesanger på reisen, en tunnel opplyst med julepynt for så å ankomme Nordpolen for å bli ønsket velkommen av nisser. Alle ansatte er så imøtekommende. Julenissen er nydelig og gavene er av veldig god kvalitet (de kommer til og med i en søt filtpose). Det er mange forfriskninger tilgjengelig i det oppvarmede teltet og fargeleggingsaktiviteter for å holde barna underholdt. Vi smakte på BBQ-maten som var rimelig og av god kvalitet. Alt i alt - 2 timers underholdning til en god pris. Dette er en av de beste juleopplevelsene for barn og vi kommer garantert igjen neste år. Takk skal du ha!

8. Standedge Tunnel & Besøkssenter

Waters Road, Marsden, Huddersfield HD7 6NQ, England +44 1484 844298

Utmerket - 69 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 358 anmeldelser

Standedge Tunnel er et unikt sted i hjertet av landsbygda i Pennine, og er den lengste kanaltunnelen i Storbritannia og er en perfekt familiedag. Som en av de syv underverkene i vannveiene kan besøkende utforske dypt inn i tunnelen på en av de familievennlige guidede båtturene, stoppe for en matbit i kafeen og la barna hoppe, klatre og utforske rundt vår lekeplass og dyrelivshage .

Anmeldt av rob190748 - Huddersfield , Storbritannia

Fine rene fasiliteter og kaféområde på Standedge. Museet var interessant. Parkering er OK og turen inn i tunnelen var interessant. Mange turer i nærheten.

9. Nye hallterapier

Upper Edge, Elland, Elland HX5 9PH, England +44 7702 571072

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 73 anmeldelser

New Hall Therapies er et lite uavhengig spa. Hvert øyeblikk av tiden din her handler om deg. Vi jobber på individuell basis, vi har ikke et team med terapeuter, det er ikke noe støyende salongmiljø, telefoner som ringer eller skravler. Jeg stapper ikke mange avtaler inn i dagboken. Du trenger ikke å bekymre deg for parkering, det er rikelig med ledig plass. Det er bare fred og ro ... og tid, bare for deg. Vi tilbyr behandlinger for å hjelpe deg med å føle deg bra fra innsiden og ut og for å oppmuntre kroppens egne selvhelbredende responser. Påvirket av østlige filosofier, men legger til i vår egen stil, handler vi om helhetlig avslapning. Fra et rustikk stil og beroligende sommerhusterapirom i hagen til hjemmet vårt, vokser og utvikler New Hall Therapies kontinuerlig. Vi er nå glade for å ha et utendørs hydroterapibasseng og er i stand til å tilby 'mini-retreat'-pakker for små grupper - en sjanse til å koble sammen igjen og nyte med noen du vil tilbringe mer tid med.

Anmeldt av Tmal165 - Huddersfield , Storbritannia

Jeg har nettopp kommet tilbake fra en fantastisk og en halv times behandling, min første med Joy. Jeg valgte den skreddersydde behandlingen og valgte massasje med varme steiner, indisk hodemassasje og ansiktsbehandling, og alle tre behandlingene var fantastiske. Jeg slappet mer og mer av for hver behandling og tror jeg kanskje til og med har drevet av en stund. Joy var veldig imøtekommende og det nye behandlingsrommet hennes ga det perfekte miljøet for avslapning. Mitt første besøk, men det vil ikke være mitt siste.

10. Greenhead Park

Greenhead Park Lodge Treenighet Gate, Huddersfield HD1 4DN, England +44 1484 225555

Utmerket - 62 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 798 anmeldelser

Anmeldt av englishgeorge - Huddersfield , Storbritannia

Hvis du liker aktiviteter, natur eller bare folk som ser på, er det noe for enhver. Vi elsker å se ender /fugler som de absolutt løfte spirites. Vårtegn er overalt hvis du bare tar deg tid til å se. Gruppen med gartnere er strålende. De bryr seg ikke bare om parken, men vil fortelle deg hvordan du skal ta vare på plantene, og de har absolutt gitt meg mye hjelp å bruke i hagen min. Mange grupper med et bredt spekter av interesser møtes i parken, så det er mye å observere og bli inspirert av.