De 10 beste tingene å gjøre i Kidderminster, Storbritannia (Storbritannia)

Kidderminster er en stor by og sivil sogn i Wyre Forest-distriktet i Worcestershire , England. Det ligger omtrent 17 miles (27 km) sør-vest for Birmingham sentrum og omtrent 15 miles (24 km) nord for Worcester sentrum. Folketellingen for 2011 registrerte en befolkning på 55 530 i byen. Byen er vennskap med Husum, Tyskland, og den utgjør majoriteten av Wyre Forest Conurbation, et byområde på 99 000.
Restauranter i Kidderminster

1. Teppemuseet

Museum of Carpet Stour Vale Mill Green Street | Grønn gate, Kidderminster DY10 1AZ, England +44 1562 69028

Utmerket - 77 %

God - tjue%Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 139 anmeldelser

Ligger inne i Stour Vale Mill, en vakker verneverdig bygning. The Mill ble bygget i 1855 som en teppefabrikk og inntil nylig var den en del av Woodward Grosvenor, teppeprodusenter. Vi er det eneste museet i landet som er viet til tepper og tepper. Kidderminster har hatt nær tilknytning til teppeindustrien fra 1700-tallet. The Carpet Museum Trust ble etablert i 1981. Etter hvert som industrien gikk sammen, begynte Trust å samle inn maskiner, gjenstander, arkiver og Biblioteker fra de mange firmaene i byen. Stiftelsen har nå en god samling av maskiner som viser viktige stadier i den tekniske utviklingen av teppeproduksjon samt tilleggsutstyr. Det er samlinger av arkiver i en rekke former, hovedbøker, styreprotokoller, skjøter, regnskaper som også er anskaffet fra mange av bedriftene rundt i byen. Det er også en samling på rundt 3000 teppedesign, mange av betydelige designere som Charles Voysey, Edouard Glorget og Bernat Klein. Prøvene av tepper og tepper illustrerer de fleste typer tepper, de forskjellige fibrene og fargestoffene og de skiftende designstilene.

Anmeldt av davidbsmallwood - Flott Malvern , Storbritannia

Dette nesten nye museet av høy kvalitet, som drives av frivillige, utforsker historien til teppeproduksjon Kidderminster , med skjermer, lyd og arbeidsvevstoler.
Jeg brukte over 2 timer der, delvis fordi personalet var så opptatt av å snakke om det.
Du kunne komme deg rundt på hald en time.

2. Severn Valley Railway

Nummer én 1 Comberton Place, Kidderminster DY10 1QR, England

Utmerket - 75 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Severn Valley Railway tilbyr en fantastisk arv damp- og dieseltjeneste mellom Kidderminster , Worcestershire og Bridgegnorth Shropshire. Vi opererer over 200 dager i året og tilbyr en perfekt dag ute som inkluderer et ypperlig besøkssenter på Highley Station kalt The Engine House.

Anmeldt av mark j

Ved å gå hit er det som en nostalgisk tilbake til 30-tallet. Det var som å gå tilbake i en tidssprang, ja, jeg går hvert år, og krigshelgene er et must, med tidsriktig kostyme og kjøretøy, de legger mye innsats i her, og det fungerer veldig bra.

3. Worcestershire County Museum ved Hartlebury Castle

Stourport Rd, Hartlebury, Kidderminster DY11 7XZ, England +44 1299 250416

Utmerket - 53 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 96 anmeldelser

Worcestershire County Museum, som ligger i det historiske Hartlebury Castle, utforsker underverkene i Worcestershire gjennom utstillinger av sosial historie, kostymer, arkeologi og en omfattende samling av hestetrukne kjøretøyer og sigøynerkaravaner. Stemningsfulle romsett fra forskjellige tidsepoker hjelper også besøkende til å oppdage hvordan livet var for våre forfedre. Ulike familiebegivenheter finner sted gjennom året. Området har også kafé, butikk, naturreservat og rasteplasser.

Anmeldt av Alan T - Cheltenham , Storbritannia

Dette ser ut til å være et lite kjent museum, men er en skjult perle for øyeblikket. Jeg sier det fordi det mottar betydelig lotterifinansiering som det ser ut til å forvandle mange aspekter av fasilitetene.
Hartlebury Castle er ikke et slott, men det historiske hjemmet til biskopene i Worcester . Huset og uthusene gjenspeiler i dag dette og er godt brukt og utstilt. Ciderpressen og bygningen som huser samlingen av hustrukne vogner er spesielt gode eksempler. Sistnevnte har en god samling sigøynercampingvogner med svært informative tavler.
Den dagen vi besøkte var det lagt på forskjellige ekstra aktiviteter for små barn og et rom hvor ca 10 levende ugler var utstilt. De to utstillerne var veldig vennlige og forklarte ting om uglene som holdt de små barna engasjert.
Hovedmuseet består av mange rom svært egnet for små barn, inkludert en viktoriansk skolestue i første etasje. De øverste etasjene kan nås fra en stor glassheis som i seg selv er interessant for unge øyne. I disse øverste etasjene er også en lekesamling, selv om det ville hjelpe å ha noen flere hender på utstillinger for unge sinn.
Kafeen er litt skuffende i utseende, men maten er rimelig både med tanke på kvalitet og pris.
Hvis du bor innen rekkevidde, kan du bruke familieårskortet som betaler seg selv etter 2 besøk, og hvis det kjøpes snart dekker mange ekstra begivenheter og potensielt perioden da de forbedrede fasilitetene blir tilgjengelige. Det ville ikke overraske meg om prisene øker betydelig i løpet av de neste årene ettersom den blir mer kjent og populær.

4. Drakelow-tunneler

Kingsford Lane, Kidderminster , England

Utmerket - 73 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 69 anmeldelser

Drakelow Tunnels er den eneste offentlig tilgjengelige WWII Shadow Factory og Cold War-bunkeren i Storbritannia. Selv om den ikke er åpen hele året, er bunkeren åpen når ulike arrangementer finner sted som inkluderer History Tours, Paranormal Tours og Airsoft Games. Et team av frivillige er i ferd med å renovere det gamle regionale regjeringshovedkvarteret (RGHQ) tilbake til tilstanden det var på 1980-tallet.

Anmeldt av SteinKelleyWalkers - Nottingham , Storbritannia

En gruppe på tre av oss besøkte tunnelene med Dusk Till Dawn Events onsdag 25. oktober. Det var en flott kveld med mye paranormal aktivitet og mange virkelig gode fotoopptak. Vi vil definitivt komme tilbake til dette stedet for flere undersøkelser i fremtiden

5. Whitlenge hagesenter og terom

Whitlenge Lane, Hartlebury, Kidderminster DY10 4HD, England +44 1299 250720

Utmerket - 53 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 143 anmeldelser

Anmeldt av jackysilcock - Kidderminster , Storbritannia

Jeg tok en 3,9, 11 og 15 åring på onsdag, og vi hadde det fantastisk alle sammen. Vi hadde ikke forhåndsbestilt julenissen, men måtte bare stå i kø i 10 minutter. Flott nisse. Herlig Hager . Fantastisk kake og kaffe. Flott dag til svært rimelige priser

6. Hartlebury Castle

Hartlebury Village, Hartlebury, Kidderminster DY11 7XZ, England 6779241

Utmerket - 42 %

God - 47 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 83 anmeldelser

Anmeldt av EmmaMatts

De fleste barn vil like å se på de gamle kjøretøyene og trecampingvognene som er utstilt..veldig nostalgisk og interessant....mange nydelige godt bevarte gjenstander/leker osv. utstilt utendørs og innendørs skap..gamle klasseromspulter osv...som min barnebarn fant morsomt...sånn var det på min tid!...
Nydelig kafé, litt dyrt i forhold til hva du får .... mange trapper for å klatre - heis i god størrelse er tilgjengelig.
Få priser, åpningstider og arrangementer på Hartlebury-nettstedet.

7. Kidderminster Jernbanemuseet

Station Drive | Comberton Hill, Kidderminster , Kidderminster DY10 1QX, England +44 1562 825316

Utmerket - 57 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 43 anmeldelser

Anmeldt av volklf1 - Evesham

Jeg trodde York Railway Museum hadde massevis av jernbaneminner, men tenk Kidderminster kunne matche det. Nummer/navneskilt bugner av stasjonstotemer og alt annet som trengs for en viktoriansk jernbane, alt plassert i én bygning sammen med tusenvis av jernbanebøker. Som historiker kan du gå her en uke og fortsatt ikke se alt som tilbys. Ofte oversett, men bør ikke være det. Besøk SVR OG Jernbanemuseet.

8. Stanleys gårdsbutikk

Fishers Castle Farm, Harvington, Kidderminster DY10 4NF, England +44 1562 700985

Utmerket - 84 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 25 anmeldelser

Stanleys Farm Shop er en familiedrevet gård i hjertet av Worcestershire etablert i 1977. Vi selger og dyrker sesongens frukt og grønnsaker tilgjengelig hele året. Kjøp i butikken eller kom og velg selv, uansett vær, uansett årstid! Vi lagerfører også ferskt brød og kaker, syltetøy og sylteagurk. Det er et utvalg av ferskt kjøtt, alt produsert lokalt. Kjøp fersk....kjøp hos oss! Vi dyrker mesteparten av produktene selv når det er sesong. Frukt inkludert, bordjordbær (ikke mer å bøye seg ned!), sommer- og høstbringebær, rips, rabarbra og stikkelsbær. Grønnsaker inkludert blomkål, kål, poteter, gresskar, squash, spirer, rotgrønnsaker. Vi dyrker en rekke urter, sengeplanter og stauder og også håndlagde hengende kurver, nye eller påfyll. Vi har rikelig med parkeringsplasser og et herlig rasteplass for familier eller store grupper

Anmeldt av Andy og Kath M - Nuneaton , Storbritannia

Vi snublet over Stanleys på vei tilbake fra en tur til Severn Valley. For et funn! Fantastiske grønnsaker så ferske du ønsker. De sørget virkelig for en flott søndagslunsj som ga stor smak til det ferdige måltidet. Definitivt ringe igjen når neste i området.

9. Steinhushytte Hager

Stein, Kidderminster DY10 4PJ, England +44 7817 921146

Utmerket - 57 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 35 anmeldelser

Anmeldt av BigAl1703 - Wolverley, Storbritannia

Det er vegger laget av omgjort murstein som strekker seg kilometervis med tårnbuer og porter til andre verdener. Alt bygget av en eksentrisk og det vises. Vel verdt en vandretur.

10. Hodgehill

Birmingham Road, Kidderminster DY10 3NR, England +44 1562 822058

Utmerket - 41 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 23 anmeldelser

Anmeldt av Tory M

gårdsbutikken har alltid vært der. alltid gitt nydelige hjemmedyrkede produkter. kafeen er sjarmerende og maten er god. diskene er strålende for alle behov, råvarer, kjøtt og puddinger. definitivt verdt et kjøp. det grønne huset er bra, mange forskjellige planter.