De 10 beste tingene å gjøre i Saranac Lake, USA

Saranac Lake er en landsby i delstaten New York , USA. Fra 2010-folketellingen var befolkningen 5.406. Landsbyen er oppkalt etter øvre, midtre og nedre Saranac-innsjøer, som ligger i nærheten.
Restauranter i Saranac Lake

2 Depot St, Saranac Lake, NY 12983-1436 +1 518-891-9521

Utmerket - 77 %

God - tjue%Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 124 anmeldelser

En unik Adirondack-attraksjon med håndskårne Adirondack-dyr, vakre kunstverk, lekesenter, gavebutikk og snacks. Gammeldags moro for alle aldre.

Anmeldt av Scienceonseven - Morristown, New Jersey

Adirondack Carousel er en hyggelig opplevelse for alle aldre. Karusellen er godt vedlikeholdt og vakkert utformet. Attraksjonen tilbyr også leker for barn, utkledning, en lekeplass, piknikfasiliteter og litt fornøyelsesstil. Prisen for å kjøre karusellen er overkommelig og atmosfæren er hyggelig. Vi tilbrakte 1,5 time med våre tvilling-småbarn som nøt opplevelsen.

2. Saranac Lake

Saranac Lake, NY 12983 +1 800-347-1992

Utmerket - 78 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 113 anmeldelser

Innsjøregion som ble bosatt i 1819 som et kursted og rekreasjonsområde for vinter- og sommersport.

Anmeldt av mikel12323 - Houston, Texas

Fint sted å gå for å slappe av, men fortsatt ha alle bekvemmeligheter. Selve innsjøen og det tilstøtende området er rikelig for utendørsaktiviteter hele året.

3. Saranac Laboratory Museum

89 Church St, Saranac Lake, NY 12983-1832 +1 518-891-4606

Utmerket - 64 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 51 anmeldelser

Saranac Laboratory ble bygget i 1894 og var det første laboratoriet som ble bygget i USA for forskning på tuberkulose. Historiske Saranac Lake restaurerte bygningen møysommelig og åpnet den som museum i 2009. Museet er åpent med utstillinger om vitenskapelig forskning og pasientbehandling. Historic Saranac Lake er ikke-for-profit arkitektonisk bevaringsorganisasjon som fanger og presenterer lokal historie fra senteret vårt på Saranac Laboratory Museum.

Anmeldt av Gary M - Fort Myers, Florida

TB krevde livet til millioner av amerikanere fra alle samfunnslag langt inn på 1900-tallet. Dr. Trudeau, en TB-syk selv, opprettet Saranac Laboratory for å bekjempe sykdommen ved å søke en kur. Laben han grunnla har blitt bevart og vedlikeholdt for publikum som museum. En guide er på stedet for å lede og informere om besøket ditt. Det kan også hende du kan besøke en 'kurhytte' eller to som er bevart for at publikum skal oppleve naturen til de tuberkuloserammedes daglige rutiner. Dette er spesielle turer koordinert av museets ansatte. De er vel verdt å ta.

4. Adirondack Artists Guild

52 Main St, Saranac Lake, NY 12983-1738 +1 518-891-2615

Utmerket - 60 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 20 anmeldelser

Adirondack Artists' Guild er et samarbeidende detaljhandelsgalleri med 14 medlemskunstnere som alle bor og jobber i Saranac Lake-området i Adirondack-fjellene. I virksomhet siden 1997, ligger galleriet i det historiske Green's Market på Main St. i Saranac Lake. Det er nye utstillinger hver måned, og galleriet viser verk innen olje, akvarell, akryl, fotografi, fiberkunst, keramisk kunst og smykker. Alle unike, enestående kunstverk. Åpningstider: Tirs-lør 10 - 5; Søn 11 - 3 Sommer: Man - Ons, & Lør 10 - 5; Tors & Fre 10 - 7; Søn 11-3 (midten av juni - midten av september)

Anmeldt av CSSnowshoer - New York City, New York

Vi kunne være i Saranac på en av sommerens kunsttorsdager. Dette lokalet var et av mange åpne sent. Arbeidet var ganske interessant, og godt vist. Dens rett sentrum så lett å komme til. Parker på kommunal tomt.Takk! Vi har nye arbeider utstilt hver måned og holder åpent hele året.

5. Pendragon Theatre

15 Brandy Brook Ave, Saranac Lake, NY 12983 +1 518-891-1854

Utmerket - 80 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 15 anmeldelser

Pendragon Theatre er et ensemble av artister, basert i Adirondacks, dedikert til å bevare vitaliteten og forbedre kvaliteten på profesjonelt teater gjennom forestillinger og utdanningsprogrammer året rundt. Vi tilbyr en hel sesong med profesjonelle og oppkvikkende teateroppsetninger hele sommeren, og ulike teater- og musikkforestillinger, pedagogiske verksteder og mye mer hele året. Kom og besøk oss!

Anmeldt av RickyRight2013 - Bristol Connecticut USA

Så et flott profesjonelt utført show her. Lite teater og alle setene er bra. En flott jubileumskveld mens du er på ferie.

6. Robert Louis Stevenson hytte og museum

44 Stevenson Ln, Saranac Lake, NY 12983-1940 +1 518-891-1462

Utmerket - 60 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 20 anmeldelser

Anmeldt av dl15man - New London, Connecticut

Stevenson bodde her i noen måneder akkurat da hans litterære karriere tok fart. Imidlertid strekker samlingen av historiske minner og gjenstander seg over hele hans, om enn korte, liv. Dette stedet er et must for enhver elev av forfatteren, men også for alle som har latt seg begeistre av eventyrhistoriene hans. Den fastboende dosenten er like god som alt innholdet i hytta for å gjøre besøket til en helt fantastisk opplevelse.

7. Mt. Pisgah skisenter

92 Mt Pisgah Ln, Saranac Lake, NY 12983-5303 +1 518-891-0970

Utmerket - 67 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av Cindyinadks - Adirondacks

Denne perlen av et skisenter drives av landsbyen Saranac Lake i Adirondack-fjellene, og har vidåpne stier som varierer i vanskelighetsgrad fra lett til utfordrende. Ikke for skiløperen bare med Black Diamond, denne bakken hjelper deg med å komme til det punktet og har hjulpet lokale skiløpere med å finpusse ferdighetene sine til de oppgraderer til Whiteface Mountain like ved.
En T-bar (nylig renovert) trekker par opp bakken. Lokalbefolkningen kaller den ene siden 'Buttermilk' og den andre 'Selvmord', og i skogen er det noen få valg av glade-stier.
Videregående skoleløp arrangeres på selvmord (det samme gjelder noen helgeløp for alle aldre). Kjernemelk er bred og svakt skrånende og perfekt for elever.
Noen få parkfunksjoner er til stede for aspirerende 'nye skoleelever'.
Også tilgjengelig for separate priser er timelange slanger. En egen heis drar deg opp på tuben for en spennende tur ned for å bli gjentatt så mange ganger du kan i løpet av en time.
Forankring av alt dette er en stor, solvendt skihytte med vindu og stor steinpeis og nylagde matkonsesjonsartikler som konkurrerer med (eller overgår?) de du kan finne andre steder i byen! Definitivt ikke pakk en lunsj til dette stedet!
Skiutleie er ikke tilgjengelig på stedet, men ligger i nærheten av Lake Placid og Plattsburgh.
Snøskoløyper, nylig utskårne terrengsykkelløyper og langrennsskiforbindelser til Dewey Mountain er i ulike tilstander av fullføring.
For mobiliteten på hjul ligger en nydelig dam omgitt av asfalterte turstier rett nedenfor hytta her.

8. Adirondack Scenic Railroad

42 Depot St, Saranac Lake, NY 12983-1436

Utmerket - 68 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 12 anmeldelser

Alle ombord for Adirondacks, reis gjennom avsidesliggende skoger, forbi glitrende elver, over broer, rolige dammer og bekker, inn i den praktfulle skjønnheten til den seks millioner mål store Adirondack Park. Bli et vitne om naturens skjønnhet og se opp for de mange dyrene og fuglene langs rutene. Våre togeventyr tilbyr mange forskjellige naturskjønne utflukter med avgang fra Uticas Union Station, Thendara Station nær Old Forge, Saranac Lake Union Depot og Lake Placid Station.

Anmeldt av Buffie B - Phoenixville, Pennsylvania

Denne jernbanen er en fantastisk og morsom måte å lære om Adirondacks historie fra lokalbefolkningen. Naturen er vakker og 'guidene' er informative. En god idé for en familie, eller til og med bare venner som elsker tog. Min far og nevø ville gå hver dag hvis de kunne.

9. Vannhullet

48 Main St, Saranac Lake, NY 12983-1708 +1 518-354-5441

Utmerket - 49 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 17 %

Totalvurderinger

4 basert på 17 anmeldelser

Anmeldt av Rocky356 - Blakeslee, Pennsylvania

I underetasjen på gatenivå er en unik 'hull i veggen' veldig vennlig bar med uteservering for å ta en øl og møte lokale fargerike mennesker og studenter. Ovenpå er et verandaområde med utsikt over Main Street og en annen bar med scene og danseområde. Stedet trenger litt oppdatering, men når ølet flyter, musikken er høy, og når du står skulder ved skulder i mengden gjør det nå en forskjell.

10. Røde kano antikviteter

1495 State Route 3, Saranac Lake, NY 12983-5119 +1 518-897-8228

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av Off_Beaten_Tracker - Manlius, New York

Dobbel 'tommel opp' for en mangfoldig samling av godt kuraterte, rimelige woodsy, Adirondack samleobjekter - rene og godt presentert med stor visuell interesse og ingen muggen. Gir et morsomt eventyr. Eieren var imøtekommende, vennlig og informativ, og fortalte oss om at hun bodde på toppen av bygningen som ung jente. Bygningen er en fascinerende antikvitet i seg selv (restaurant/klubb fra 1920-tallet) med mange historier å fortelle - fantastiske tak- og veggmalerier, en scene som ble brukt av musikalske utøvere på sin tid, og flere spisesaler (frontseksjonen pleide å ha alle glassmalerier vinduer hvorav bare 1 gjenstår) alle brukes til å vise masse morsomme 'ting'. Snurr i ro og mak - du vil garantert finne noe av interesse!