De 10 beste vandrerhjemmene i San Jose-provinsen, Costa Rica

Oppdag det beste vandrerhjemmet i San Jose-provinsen, inkludert Selina San Jose, Casa Aldea, Capital Boutique Hostel, Gaudys Eco Hotel, Casa Kibi Kibi, Hostel Del Paseo, Costa Rica Backpackers, Stray Cat Hostel, Hostel Casa Del Parque, In the Wind Vandrerhjem.
Restauranter i San Jose-provinsen

1. Selina San Jose

9 Avenue 13th and 15th Streets, San Jose Costa Rica

Utmerket - 48 %

God - 28 %Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 180 anmeldelser

  Selina San Jose

Velkommen til det første urbane Selina, et hotspot for både eventyrere, nomadearbeidere, hipstere og artister. Kunsten, maten, nattelivet og ånden i denne byen vil være et energigivende og hyggelig slag i ansiktet fullt av latinsk latinsk smak. Spaser med lørdagsshoppere gjennom bondemarkedet i San Jose, bli med folkemengdene i Parque La Sabana, dans hele natten, eller besøk et av de mange museene i Costa Ricas kulturelle hovedstad. Bortgjemt fra byens mas i det trendy historiske distriktet Barrio Otoya ligger vårt stilige Urban-kontor. Dette nøye utformede rommet huser spirende startups, frilansere og artister. Kontoret vårt vil tillate deg å få arbeidet ditt gjort, nettverk og nyte all musikken, kunsten og kulturen som har satt Costa Rica på den internasjonale scenen. Selina San Jose ligger i Barrio Otoya, et av de eldste og mest livlige nabolagene i byen. Funksjoner som Selina Home, The Playground, turkontoret og CoWork-plassen gir den perfekte prikken over i'en. Bo i våre sovesaler, standard, deluxe eller private rom. Suiter og familierom tilgjengelig. Start med en spasertur, stopp for kaffe og finn ditt nye favorittantrekk: i det kosmopolitiske San Jose er det et vell av aktiviteter å velge mellom.

Anstendig hostel, dårlig ledelse og service

Anmeldt av Meander20893540420

Innsjekking er klokken 15.00, noe som er litt sent, enda verre av det faktum at rommene ble forsinket med mer enn en time, slik at vi og flere andre gjester ikke kunne sjekke inn før 16.30-16.30. Det er lite eller ingenting å gjøre, bare folk som venter på å komme inn på rommene sine. Etter å ha fått rommet vårt, låste plutselig 2 andre gjester opp døren og kom inn og sa at det var deres rom, mens vi lå på rommet vårt. Ser ut til at vandrerhjemmet har solgt det samme rommet til 2 separate bestillinger. Super uprofesjonelt og upraktisk som kunde å få døren låst opp fra utsiden og andre som kommer inn.

2. Bygdehus

Avenida 2 Calle 28 100 m sør Pizza Hut Paseo Colón Foran Sala Garbo, San Jose 10101 Costa Rica

Utmerket - Fire fem%

God - 30 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 9 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 241 anmeldelser

  landsbyhus

I hjertet av San Jose-området finner du det nyoppussede Casa Aldea. Aldea betyr 'landsby' på spansk - og det er det du får når du bor her! Dette 100 år gamle viktorianske herskapshuset vil forbløffe deg med sin unike personlighet, der det kombinerer pulserende historie med moderne livsstil. De nyoppgraderte rommene er flotte for soloreisende, par og venner å bo i noen netter eller til og med noen uker. Kom til Casa Aldea for å føle deg som et hjem borte fra hjemmet og møte nye mennesker fra hele verden! Vi holder til på Paseo Colón, en travel gate i hjertet av San Jose. Med en trygg, sentral beliggenhet tiltrekker vi reisende av mange grunner, som medisinsk turisme, konferanser/forretninger, konserter, teater og praktiske reiser til noen av Costa Ricas vakre strender, fjell, fossefall og andre naturreservater. Totalt har vi 4 nye oppgraderte rom som kommer med eget bad og TV. Har du bil har vi gratis parkering bak. Pura Vida!

Mitt favorittsted å bo i San Jose

Anmeldt av fumanchu1968

Jeg har bodd i Costa Rica ved kysten i 18 år nå, og de siste fem årene når jeg drar til San Jose bor jeg på Hostel Aldea. Jeg synes det er ekstremt behagelig og personalet er super vennlige. Det er som å bo hjemme. Restauranten er også utmerket. Jeg anbefaler dette stedet for ryggsekkturister og for folk som leter etter et hyggelig rolig og behagelig opphold.

3. Capital Boutique Hostel

Avenida 16 A & Calle 60 A, Sabana Sur 50 m vest fra Colegio Tecnico Profesional, San Jose 10108 Costa Rica

Utmerket - 90 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 29 anmeldelser

  Capital Boutique Hostel

Vi tilbyr deg kvalitet og personlig innkvartering mens du opplever San José. Vi omfavner mangfold i et samlivsmiljø som gir deg komfort i hvert av våre unike rom. Vi er et lite vandrerhjem og liker å være spesielt oppmerksom på detaljer for å gjøre oppholdet ditt mer behagelig og gi deg den komforten du trenger under ditt besøk til San José, enten det er kort eller langt. Vi er i La Sabana, som er nær nok til det viktigste sentrumsområdet, men vekk fra støy og folkemengder - bare et par kvartaler sør fra La Sabana Metropolitan Park, med veldig enkel tilgang til/fra flyplassen. Nyt hvert av våre nøye utformede rom, ikke bare for en god hvile, men for kreativitet, avslapning og kulturelle opplevelser. Fellesarealer inkluderer: - Fullt utstyrt kjøkken - Bakgård med grillutstyr og plass til yoga - Underholdningsområde med biljardbord, videoprojektor, musikkinstrumenter, vinylspiller, brettspill - Innendørs uteplass - Skrivebord - Bokbytte og leseområde - Stue

Super rent og rolig hostel!

Anmeldt av carelynt2022

Ved ankomst la jeg merke til hvor rolig vandrerhjemmet var, noe som var perfekt for noen som hadde en lang tur dagen etter. Personalet er også veldig hjelpsomme og sørger for å gå rundt med jevne mellomrom. I tillegg er stedet superrent og romslig!

4. Gaudys Eco Hotel

Avenida 5 Mellom Calle 36 og 38 Fra Bank of Costa Rica i Paseo Colón, 200 meter. Nord, 150 Mts. East, San Jose 10104 Costa Rica

Utmerket - 40 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 226 anmeldelser

  Gaudys Eco Hotel

Ideell beliggenhet i et trygt nabolag i San Jsoe, noen få skritt fra: 3 forskjellige banker, supermarkeder åpne til midnatt, hovedgaten i san jose, alle gatekjøkkenrestauranter (KFC, taco bell, wendys, t-bane...)2 minutter taxi tur fra coca cola busstasjon (busser til pacif-sonen), ticabus (busser til hele Sentral-Amerika), sabana park (største parken i san jose)Som du kan se, har du alt du trenger i nærheten. Vi tilbyr også: gratis frokost, internett, wifi, parkering, kjøkken, DVDer å se på, kaffe og te hele dagen

Personlig, gjestfri og usedvanlig vennlig!

Anmeldt av DaBe88

Dette familiehotellet/hotellet har folk som er så gjestfrie og vennlige at de får deg til å ønske at du var en bedre person selv! Jeg kom sent og dro tidlig, men de prøvde å finne ut måter å få meg til å føle meg komfortabel og velkommen! Selv om det betydde å lage meg en uventet frokost kl. 06.15 da skyttelbussen ble forsinket!

5. Casa Kibi Kibi

75m nord for Perimercados de Vargas Araya hvite hus #777, hekkgjerde, San Pedro 545-2070 Costa Rica

Utmerket - 85 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 96 anmeldelser

  Casa Kibi Kibi

Casa Kibi Kibi er et rolig, familiedrevet gjestehus som ligger i San Pedro-området i San Jose. Vi spesialiserer oss på langtidsopphold og tilbyr helt spesielle rabatter dersom du skulle bestemme deg for å bo hos oss. Vi tilbyr deg en munter, røykfri atmosfære med en mulighet til å møte interessante mennesker som jobber, studerer og reiser gjennom dette vakre landet. Vårt 100 % tradisjonelle, Costa Rica-eide hjem ligger langt fra støyende gater og barer, men innen rekkevidde av alle viktige fasiliteter. Du vil garantert nyte den varme, hyggelige atmosfæren i vår lille oase!

Et hjem borte fra hjemmet

Anmeldt av Laurawanda123

Dette er et vakkert vandrerhjem hvor du kan føle deg hjemme med en familiær atmosfære i fellesområdene og en høy standard på renslighet. Kjøkkenet er meget godt utstyrt for matlaging. Ser frem til comeback!

6. Vandrerhjem Del Paseo

Avenida 1 mellom gatene 26 og 28 Paseo Colon Foran Torres Paseo Colón, San José Centro., San Jose 10102 Costa Rica

Utmerket - 75 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 20 anmeldelser

  Vandrerhjem Del Paseo

Hostel del Paseo ligger i San Jose, mindre enn 17 minutters gange fra La Sabana Metropolitan Park og 1 kilometer fra nasjonalteateret i Costa Rica, og tilbyr innkvartering med en felles stue og gratis Wi-Fi overalt samt avgiftsfri privat parkering for gjester som kjøre. Overnattingsstedet ligger rundt 2,3 km fra Costa Ricas nasjonalstadion, 5,8 km fra Parque Diversiones og 8 km fra Multiplaza Escazu. Overnattingsstedet har karaoke og felleskjøkken. En kontinental frokost er tilgjengelig hver dag på vandrerhjemmet. Du kan spille biljard og dart på Hostel del Paseo. Costa Rica Art Museum ligger en 12-minutters spasertur fra overnattingsstedet, mens San Jose Central Market ligger 1,1 km unna. Nærmeste flyplass er Tobias Bolanos internasjonale lufthavn, 6,8 km fra Hostel del Paseo.

Et rimelig og rent hostel

Anmeldt av demashque

Dette vandrerhjemmet ligger kun 15 minutter fra sentrum av SJ, og tilbyr en flott beliggenhet, rene rom, vennlig personale og mye mer. Den har et biljardbord, et bordtennisbord og et stort kjøkken og et uteområde.

7. Costa Rica ryggsekkturister

Avenida 6, Calle 21/25 Fra Sagrado Corazon-kirken, 100 meter nord, 50 meter vest, San Jose Costa Rica

Utmerket - 18 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 24 %

Fattige - elleve %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

3.5 basert på 442 anmeldelser

  Costa Rica ryggsekkturister

Costa Rica Backpackers er det første vandrerhjemmet i landet. Vi er uavhengige og lokalt drevne, og som sådan vil du få det personlige preget som ikke finnes på store kjedevandrerhjem. Vi åpnet dørene i 2001, og har vært møteplassen nummer én i hovedstaden siden den gang. Kom og heng med reisende fra hele verden! Svaiende håndflater, jevne låter, gratis frokost, kjøkkenfasiliteter, WiFi, svingende hengekøyer, det er Costa Rica Backpackers måte! Tenk globalt, hold deg lokal

Jeg vil foreslå å bo et annet sted. Bildene var tiltalende for oss, men skjønte umiddelbart at vi hadde gjort en feil!

Anmeldt av Curiosity55241815876

Utrolig frekt personale, kanskje de prøver å ansette frekke mennesker. Har en bar og restaurant som er bra, men bare når de er åpne. Kjøkkenet er for lite. Får ikke levering av mat. Kan ikke røyke eller ta med eget øl. Strømbrudd og ingen wifi!!

8. Stray Cat Hostel

905 Calle 20 Barrio Mexico, San Jose 10102 Costa Rica

Utmerket - 67 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 39 anmeldelser

  Stray Cat Hostel

Ideell beliggenhet, VELDIG SVÆRT!

Anmeldt av rachelmifsud

Da vi ankom for innsjekking ble vi ført til et annet hotell rundt hjørnet fra den herreløse katten - jeg er faktisk ikke sikker på om dette i det hele tatt er lovlig å plassere noen på et annet hotell enn det som ble bestilt??? Vi ble sjekket inn i et rom som grenser til det offentlige området i underetasjen. Hver gang ringeklokken gikk eller noen kom inn eller ut av hotellet, hørte du det. Støyen var helt forferdelig. Hvis vi ikke nettopp hadde kommet etter en lang flytur, ville jeg ha flyttet til et annet hotell. Grunnen til at vi bodde er fordi det var så praktisk å få transport fra 7/10 bussterminal for videre tilkobling. Plasseringen er ganske røff! Når det er sagt, personalet var veldig, veldig hjelpsomme og frokosten var akkurat det vi trengte før snekkerarbeidet vårt (toast, frokostblandinger, te og kaffe).

9. Vandrerhjem Casa Del Parque

19th Street, 3rd Ave, House 172, 1000 Costa Rica

Utmerket - 61 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 420 anmeldelser

  Vandrerhjem House Of The Park

Vandrerhjemmet har en unik beliggenhet, og tilbyr en forfriskende flukt fra byen, samtidig som den har en sentral beliggenhet. Noen av de eldste trærne i byen utgjør nabolaget i San Jose's Parque Nacional, som ligger rett foran vandrerhjemmet. Med en lang historie med glade reisende, forlenger våre gjester ofte oppholdet på La Casa del Parque for å nyte den hjemmeoppholdsaktige følelsen og det avslappede sosiale miljøet det gir. Få råd om hvilke steder du bør besøke i landet vårt fra vårt vennlige personale uten EKSTRA KOSTNADER. Krøl deg sammen med en bok fra biblioteket under den store lysekronen, nyt solskinnet på den tropiske hageterrassen, bli med oss ​​for en prat rundt spisebordet, eller slapp av i det separate koselige TV-rommet og slapp av med en film. Vi tilbyr gratis: WI-FI over hele huset, bagasjeoppbevaring, fersk costaricansk kaffe og te. Internett skrivebord, kabel-TV, DVD-spiller, stereo og CD-spiller, en kjøkkenkrok stasjon tilgjengelig for gjestene og noen av de beste rådene i byen. Du kan også nyte deilig lokal kaffe og fantastisk vegetarmat laget med alle lokale, økologiske råvarer på vår restaurant Jardin del Parque, som ligger ved inngangen til vandrerhjemmet (åpen kl. 11.00-19.00).

Jeg ville fått et eget bad neste gang

Anmeldt av MariaT-Rodo

Fint lite sted med flott beliggenhet. Du kan gå til nøkkelområdene til SJO fra vandrerhjemmet. Vi hadde det private rommet på bakkenivå ved siden av resepsjonen, men det eneste problemet var at den eneste tilgjengelige dusjen for oss var ovenpå i den delte sovesalen. Fin uteplass å spise og slappe av

10. In the Wind Hostel

100 meter vest for Escuela De La Roosevelt, San Pedro 10101 Costa Rica

Utmerket - 67 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 46 anmeldelser

  In the Wind Hostel

In the Wind Hostel & Guesthouse reflekterer vår lidenskap for reise og mangfold. Vi inviterer deg til å komme og dele gledene ved å oppdage et annet land mens du knytter vennskap med mennesker fra hele verden. Vi tror at livet er bevegelse, at det er for mye plass, men ikke nok tid. Rutine er vår fiende, eventyr er vår beste venn og frihet er vår livsstil.

Vakkert sted med fantastiske mennesker

Anmeldt av Alexandre M

Jeg dro til dette vandrerhjemmet under min siste ferier; Jeg hadde sjansen til å møte veldig hyggelige mennesker der (spesielt eieren av stedet). Super vennlig. Jeg vil anbefale dette stedet til alle som besøker området eller planlegger å reise i Costa Rica.