De 5 beste nasjonalparkene i Saskatchewan, Saskatchewan

Oppdag de beste tingene å gjøre i Saskatchewan, Saskatchewan, inkludert Pine Cree Regional Park, Prince Albert National Park, Grasslands National Park, Fort Carlton Provincial Historic Park, Battle of Tourond's Coulee/Fish Creek National Historic Site.
Restauranter i Saskatchewan

1. Pine Cree Regional Park

Highway 633, Eastend, Saskatchewan S0N 0T0 Canada

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

2. Prins Albert nasjonalpark

Waskesiu Lake, Saskatchewan Canada +1 819-420-9486 http://parkscanada.gc.ca/princealbertwaskesiuwildernessregion.com

Utmerket - 63 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 114 anmeldelser

Anmeldt av acshelco1 - Wynyard, Canada

Kom om vinteren hvis du vil ha parken for deg selv. Vi gikk på langrenn og gikk tur og så nesten aldri en annen person. Park leverer gratis langrennski og truger som var flott! Vi brukte dem hver dag. Så elveotere ved innsnevringen stasjonen ned i snøen var magisk. Føltes som om vår egen personlige nasjonalpark var en flott tid

3. Grasslands nasjonalpark

Highway 4 Val Marie, Saskatchewan S0N 2T0 Canada +1 306-298-2257 http://www.pc.gc.ca/en/pn-np/sk/grasslands

Utmerket - 63 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 117 anmeldelser

Anmeldt av cfandkn - Ottawa, Canada

Lei av å kjempe mot folkemengdene på de kjente stedene? Lengter du etter en sjelerensende stor himmel? Grasslands nasjonalpark i det sørlige Saskatchewan er bare billetten. Vi brukte 5 dager/4 netter der i juni og elsket det. Hvis du leter etter skapningskomfort eller wifi-tilkobling, er ikke dette stedet for deg. Men hvis du vil fornemme hva storheten til Great Plains kan ha vært for lenge siden, er dette et sted du ikke bør gå glipp av. Parken er delt inn i en øst- og en vestblokk. de er adskilt med en kjøretur på omtrent 140 kilometer. Vi bodde i begge blokkene, og det er verdt å gjøre innsatsen. Den østlige blokken er enda mer isolert enn den vestlige blokken. Den store attraksjonen her er landskapet inkludert den vidstrakte utsikten, badlands og den store himmelen. Det er et mørkt himmelområde og nattehimmelen var bedre enn vi har sett noe sted i verden, på minst nivå med det vi så i de bolivianske Andesfjellene og i Kalahari-ørkenen. Fuglene var også spektakulære med flere dagtidsobservasjoner av den vanligvis nattaktive Night Hawk. Campingplassen er helt ny og veldig passende for miljøet. Ikke noe fancy, men det grunnleggende er veldig passende dekket. Ta deg tid til å snakke med nasjonalparkpersonalet. De er veldig vennlige, kunnskapsrike og entusiastiske for deres lite kjente perle. Turene er annerledes enn i de fleste parker, da noen av dem ikke er stier, men heller destinasjoner som du når ved å følge landemerker. Bare slå ut over prærien. Du kan bare snuble over noen røde Muskoka-stoler midt i ingensteds. Derfra flyttet vi til Vestblokken. Dette er ganske annerledes siden den har mye vilt, inkludert bison, horn-antiloper og mange svarthalede præriehunder. Og flere fugler. Det er historiske steder fra tidlige forsøk på ranching. Og det er til og med noen fungerende rancher i området, da denne parken er et samarbeid med setersamfunnet. For eksempel beiter gårdbrukere storfeene sine på deler av den uavbrutt prærien, da dette bidrar til å skape et passende miljø for den truede Sage Rype. Campingplassen her er også ganske fin, men forvent ikke trær! Vær oppmerksom på at vinden kan blåse veldig hardt her ute. Det er litt av en opplevelse og gjør at du virkelig respekterer de som har gjort dette miljøet til sitt hjem gjennom tusenvis av år. En ting til, riksvei 18 bør også gjøres om til nasjonalpark. Den slynger seg gjennom vakkert land og gjennom bittesmå byer som ser ut til å forbli livsviktige til tross for, eller kanskje på grunn av isolasjonen. Gå lett ut her, det er et unikt og skjørt miljø.

4. Fort Carlton Provincial Historic Park

Highway 11, Duck Lake, Saskatchewan S0K 0W0 Canada +1 306-467-5205 http://saskparks.net

Utmerket - 39 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

4.0 basert på 18 anmeldelser

5. Slaget ved Touronds Coulee/Fish Creek National Historic Site

17 kilometer sør utenfor Highway 312, Batoche, Saskatchewan S0K 0E0 Canada +1 306-423-6227

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 100 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 2 anmeldelser