De 5 beste tingene å gjøre Eventyrlig i Brampton, Canada

Brampton (/ˈbrræmptən/ eller /ˈbræmtən/) er en by i den kanadiske provinsen Ontario. Ligger i det sørlige Ontario, er det en forstadsby i Greater Toronto Area (GTA) og sete for Peel-regionen. Byen har en befolkning på 593 638 fra Canada 2016-folketellingen. Brampton er Canadas niende mest folkerike kommune, den syttisjuende største byen i Nord-Amerika og den tredje mest folkerike byen i Greater Golden Horseshoe Region, bak Toronto og Mississauga.
Restauranter i Brampton

1. STRYKE Target Range

5-240 Clarence St, Brampton, Ontario L6W 1T4 Canada +1 855-478-7953 http://stryke.ca/locations/brampton-archery-knife-axe-throwing/

Utmerket - 82 %

God - 18 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 17 anmeldelser

Bramptons mest mangfoldige innendørs målområde: øksekasting, knivkasting og bueskyting. Perfekt for bursdager, teambuilding, jubileer eller andre sosiale sammenkomster i et morsomt og trygt miljø!

2. Treetop Trekking - Brampton

Utmerket - 63 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 161 anmeldelser

  Treetop Trekking - Brampton

Har du noen gang ønsket å føle deg som Tarzan eller Jane? Klatre, sving og glid gjennom skogen og gjør det til en sommer du aldri vil glemme på Treetop Trekking Brampton! Denne parken har en praktisk beliggenhet i Heart Lake Conservation Area, kun en kort kjøretur fra Toronto sentrum, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter for 9+ år, og vil garantert være ditt nye favoritteventyrdestinasjon. Aktiviteter inkluderer: - 3-timers Zipline & Aerial Game Trek - Blue Heron Zipline Tours - Red Tailed Hawk Canopy Tour Parken er åpen fra april til oktober, og reservasjoner anbefales for å sikre deg plass.

3. Perplexity Escape Games

56 Bramsteele Rd Unit 2, Brampton, Ontario L6W 3M7 Canada +1 905-595-8583 http://www.perplexity.ca

Utmerket - 80 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 30 anmeldelser

Utformet for å begeistre, utfordre, begeistre og noen ganger skremme deltakere, rømningsspill er den nyeste formen for interaktiv underholdning. Lag inviteres til å engasjere seg i en rekke hindringer og gåter, og engasjere ens intelligens, logikk og følelse av at det haster, mens de samarbeider med andre. Plassert i et temarom og gitt en spennende plottlinje, må du og teammedlemmene dine takle en rekke kinestetiske, språklige, numeriske og/eller logikkbaserte gåter; for å løse mysteriene deri, og til slutt ... rømme. Den nøyaktige opprinnelsen til rømningsspill er fortsatt usikker, men varianter av konseptet har blitt sett og spilt av hundretusenvis av mennesker over hele verden. Fra Silicon Valleys Agatha Christie-inspirerte mysteriespill til Japans Real Escape Games, både studenter, venner og forretningsfolk har deltatt i disse flukteventyrene. Escape-spill var en gang bare en online gamers besettelse, men siden populariteten har vokst eksponentielt, har de utviklet seg fra den virtuelle verden til virkelighet. Og nå er Perplexity Escape Games glade for å bringe dette ekte eventyret og opplevelsen til deg. Våre rom er konstruert med fokus på intelligens, interaksjon, intuisjon, etterforskning og intensitet – til syvende og sist med sikte på å gi deg en helt oppslukende og spennende opplevelse. Vi tilbyr et 3000+ sq ft anlegg, med møte-/konferansefasiliteter, og er et flott alternativ for gruppe-/sosiale sammenkomster, teambuilding-arrangementer, familieutflukter og mer. Er du klar til å ta på deg en escape room-utfordring? Har du det som trengs?

4. Kampbueskyting

8052 Torbram Rd, Brampton, Ontario L6T 3T2 Canada +1 905-458-2285 http://www.battlearchery.com

Utmerket - 69 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 49 anmeldelser

Vårt 15 000 kvadratmeter store anlegg og 10 000 kvadratmeter stort felt kan skryte av en kunnskapsrik og erfaren stab, brukervennlig utstyr og et miljø i stadig utvikling som holder spillingen frisk og spennende! Bruk buer, sverd og skjold. Klatre opp snikskyttertårnene eller bruk festningsverkene! Du trenger aldri å ta med noe for å komme og nyte Archery Dodgeball på anlegget vårt, da alt utstyr er tilgjengelig. Hver person vil motta en hjelm, armbeskytter, en bue og piler. Middelalderske skumsverd og skjold er også tilgjengelige for visse spillmoduser. Sløyfene våre er enkle og enkle å bruke, ingen tidligere erfaring nødvendig! Vurdert som nr. 1 av DEG, kunden! Du har landet på denne siden av en grunn. Battle Archery i Brampton er det beste av det beste. Alle som har vært på et annet bueskytingssted i GTA fortsetter å si at vi er de beste HANDS DOWN! Sørg for at arrangementet ditt er et du husker – og sørg for å bestille hos oss! Vi gleder oss til å gjøre økten din FANTASTISK!

5. Wet 'n' Wild Toronto

7855 Finch Ave West, Brampton, Ontario L6T 0B2 Canada +1 416-369-0123 http://www.wetnwildtoronto.com

Utmerket - 14 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 17 %

Fryktelig - 27 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 409 anmeldelser

Wet'n'Wild Toronto er lokalisert i Brampton. Åpnet i 2017, etter en renovering på 30 millioner dollar fra det tidligere stengte Wild Water Kingdom i 2015, ligger den 100 mål store (0,40 km2) parken ved siden av Clairville Reservoir, Clairville Conservation Area og Humber River (Ontario). Parken har en rekke attraksjoner, inkludert vannsklier, et bølgebasseng, lazy rivers og en rekke barnebassenger. Parken fokuserer på en opplevelse i feriestedstil med mange lenestoler, private badehytter og er også hjemsted for en rekke barer og matsteder . Turer på Wet'n'Wild Toronto inkluderer Carribean Chaos, Krazy Kanuck, Bear Foot'n Bay, Oh! Canada, Klondike Express og mange flere.