De 6 beste hotellene i Buckhannon, USA

Oppdag de beste hotellene i Buckhannon, West Virginia, inkludert SureStay Plus Hotel by Best Western Buckhannon, Comfort Inn & Suites, Bicentennial Inn, Centennial Motel, Baxa Inn, Colonial Hotel-Motel.
Ting å gjøre i Buckhannon

1. SureStay Plus Hotel av Best Western Buckhannon

2 Northridge Dr, Buckhannon, WV 26201-8429 1 (800) 566-0916

Utmerket - 58 %

God - 26 %Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 680 anmeldelser

  SureStay Plus Hotel av Best Western Buckhannon

På SureStay Plus Hotel By Best Western Buckhannon i Buckhannon, WV, vil du garantert finne mye for pengene og moderne bekvemmelighet. SureStay® Plus Hotels by Best Western redefinerer rimelig verdi gjennom oppgraderte standarder, jevn kvalitet og god service.

Enestående service

Anmeldt av momandus4

Lisa og de andre resepsjonsarbeiderne var fantastiske! Veldig vennlige og hjelpsomme! Så glad vi fant denne perlen for å besøke sønnen min på West Virginia Wesleyan College. Nær Campus og god verdi for prisen!

2. Comfort Inn & Suites

1 Commerce Blvd, Buckhannon, WV 26201-8887

Utmerket - femti%

God - 0 %

Tilfredsstillende - femti%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 2 anmeldelser

  Comfort Inn & Suites

Pakk øreproppene

Anmeldt av mageeee

Jeg vil virkelig like dette hotellet. Sønnen vår går på college i nærheten, og det er det nærmeste hotellet i Choice-kjeden, så jeg vil fortsette å tjene og bruke poeng. Vi har bodd der sju ganger siden det ble Comfort Inn i fjor sommer, og hver gang har hotellet sklidd litt lenger nedover. På plussiden har rommene alltid vært rene og sengene komfortable. Hvis det er de eneste to tingene du bryr deg om på et hotellrom, er det greit. Telefonene har ikke fungert siden vi begynte å komme, og for noen spiller det ingen rolle, men mobiltelefonmottaket i WV kan være ustabilt, og noen ganger trenger du en fasttelefon. Det hjelper også å ha en hotelltelefon for å kontakte resepsjonen raskt og enkelt. Hvis gjestene i rommet ved siden av holder deg våken med sin varme, tunge, skrikende sex klokken 03.00 (ja, det skjedde virkelig med oss), ville det hjelpe å ha en telefon i rommet for å deeskalere situasjonen. Det er en billig, dårlig bygget eiendom, og støyproblemet er forferdelig. Veggene er så papirtynne at du kan høre gjestene i neste rom ombestemme seg. Ikke engang få meg i gang om gangstøyen; det er forferdelig. Støyen fra røykerne som samles foran bygningen er heller ikke morsomme. Toalettene er så lavt til gulvet at jeg trodde jeg måtte ringe en vrakmann for å reise meg. Frokosten er ferdigpakket, og det meste er ikke akkurat sunt. Hvis du vil ha en stor frokost, budsjett for det og gå over parkeringsplassen til Huddle House. Hvis du vil spise noe sunt, ta det med deg hjemmefra, for det er ikke så mange sunne alternativer. Unngå melken; den ble lagret i metallbeholdere uten isolasjon og ikke oppbevart i kjøleskapet. De bør også brøyte parkeringsplassen sin når det snør. Vi burde ha pakket skøyter. Neste gang vi kommer, vil vi sannsynligvis bo i Weston og ofre stedets bekvemmelighet for et stille rom og en bedre natts søvn.

3. Bicentennial Inn

90 E Main St, Buckhannon, WV 26201-2733 1 (304) 245-6840

Utmerket - 38 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 7 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 90 anmeldelser

  Bicentennial Inn

Fantastisk oppdatert 40 roms hotell med en fantastisk lounge og arrangementsanlegg. Ligger i hjertet av sentrum av Buckhannon, en av USAs beste småbyer. Enkel gangavstand til West Virginia Wesleyan College, shopping i hovedgaten og en unik og naturskjønn trenings-/elvegangsti. Med ren hjerte og sjel gjestfrihet håper vi å være ditt hjem borte fra hjemmet.

eldre men fin

Anmeldt av Edie S

Vi bodde her en natt. Personalet var vennlig og ga oss steder å spise middag, vi gikk nedover gaten til Maggie's. Dette er en eldre Inn men velstelt. Vi nøt den ene natten vi tilbrakte. Bagasjen må bæres inn og settes på en vogn, men det er heis til andre etasje.

4. Centennial Motel

22 N Locust St, Buckhannon, WV 26201-2232

Utmerket - 46 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 48 anmeldelser

  Centennial Motel

Motellet vårt ligger sentralt i sentrum av Buckhannon. Vi tilbyr en gratis kontinental frokost, piknikområde med griller, rikelig med gratis parkering og gode priser.

Ekkelt! Ingenting som annonseres!

Anmeldt av 193angmichS

Oppgi 1 natt etter å ha vært for utslitt til å kjøre hjem etter et college-arrangement. Vi bodde i et rom diagonalt fra kontoret. Våre ark og putevar hadde blod flekker, icky grønne tepper på begge senger var dekket av sigarett brenne hull. AC ble stående på (det var kaldt ute) så rommet vårt var som en isboks og jeg er aldri kald! Tepper var tynne og ikke tilstrekkelig. TV og alt var koblet til et ikke-fungerende uttak. Vi måtte trekke hele konsollen ut (som toppen løftet av) for å koble den til en annen stikkontakt. De hadde mange ledninger til 1 gammel forlengelse. AC/Heat-fjernkontrollen fungerte ikke, måtte stå på en stol for å betjene. TV-fjernkontrollens batterier var døde. Jenta på kontoret ga oss nye batterier, men de døde også i løpet av minutter eller fjernkontrollen var dårlig. Bare én side av fjernkontrollen ville fungere, så den ble sittende fast på en TV-stasjon og volumet ville bare gå opp, ikke ned. Jeg var så utslitt at jeg bare forlot den på en operasang som vekket meg senere, den ble til en slags religiøs musikk, alt høyere enn behagelig fordi jeg ikke ville stå opp i det iskalde rommet, slå på belysningen som var kjedelig, og prøver å fiske rundt bak TV-en for å finne den klissete 'av'-knappen som er på baksiden. Fjernkontrollene hadde noe som så ut som kakebiter på seg -- jeg kan bare håpe at det var det og ikke akterdekk! Ikke rent! Jeg draperte skjorten min over stolryggen og om morgenen var det noe brunt over den! Telefonens papirkatalog under det beskyttende plastlaget var ikke synlig på grunn av væske som ødela den. Jeg har ikke noe imot en fast madrass, men disse var som steiner. Boksfjærdekselet var bare ekkelt! Så ut som det hadde vært i en husbrann. I utgangspunktet var hver overflate ekkel! Teppe var et gammelt kommersielt teppe som jeg ikke turte å ta på med bare føtter. Rommet hadde en merkelig hul lyd som gikk i det og gulvet var ikke plant. Kjøleskap luktet muggen også og var snusket og litt rusten. Fordelene: håndklærne var faktisk fine og stedet var stille da vi var der. Rikelig med parkering. Jeg vet ikke når bildene som ble annonsert ble oppført, men de bør oppdatere dem med sine 'andre' rom slik at du vet hva du får! Jeg har bodd på hoteller og moteller, og ingen var så skitne, trekkfulle (den muggen mugglignende lukten også), og bare rundt ikke som annonsert. Jeg vil mye heller sove i bilen min neste gang, den er ren og varm. Denne siden lar meg bare laste opp 10 bilder.

5. Baxa In

21 N Kanawha St, Buckhannon, WV 26201-2713

Utmerket - 55 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

4 basert på 44 anmeldelser

  Baxa In

Velkommen til Baxa Inn, ditt Buckhannon 'hjem borte fra hjemmet.' Baxa Inn har som mål å gjøre besøket ditt så avslappende og hyggelig som mulig, og det er grunnen til at så mange gjester fortsetter å komme tilbake år etter år. Rommene har klimaanlegg og kjøleskap, og det å komme seg på nett er fullt mulig, da gratis wi-fi er tilgjengelig, noe som gjør at du kan slappe av og fornye deg. Gjester som ankommer med kjøretøy har tilgang til gratis parkering. Mens du først er her, bør du sjekke ut The World's End Restaurant, en av de thailandske restaurantene som finnes i Buckhannon, som ligger i kort avstand fra Baxa Inn. Hvis du er interessert i å utforske Buckhannon, bør du sjekke ut Heavner Cemetery (0,5 km), som er en kort spasertur fra Baxa Inn. Baxa Inn gir deg et utgangspunkt til å oppleve det beste Buckhannon har å by på, noe som hjelper med å gjøre oppholdet ditt både avslappende og trivelig.

likte alt om stedet

Anmeldt av cpnegrad

Det var veldig rent, veldig vennlige verter, 1 kvartal fra hovedgaten i byen. Det er ikke en kjede; hvis du liker forutsigbarhet og enhetlighet, så gå til en kjede. Jeg vet ikke hvorfor reiserådgiver krever 200 ord. Jeg har sagt alt.

6. Colonial Hotel-Motel

24 N Kanawha St, Buckhannon, WV 26201-2714

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 100 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3 basert på 1 anmeldelser

  Colonial Hotel-Motell

Enkelt rom med vennlig personale

Anmeldt av carol l

I Buckhannon for mine sønner oppgradering fra WVWC og bodde på Colonial. En gammeldags motell som kunne gjøre med oppdatering. Rommet var rent og pent presentert. Nær alle fasiliteter med vennlig personale og lokalbefolkningen.