De 7 beste båtutleiene i Positano, Campania

En gang en viktig del av en mektig havmakt, er Positano i dag et sofistikert feriested på den sentrale Amalfikysten. Arkitektur i maurisk stil stiger opp bratte bakker som skuer ut på Sirenuse-øyene. Det er mange smarte butikker som selger mote som besøkende kan vise frem på Grand Beach i landsbyen. Og det er en flott base for å utforske området – du kan enkelt reise med båt til Capri, Ischia og Grotta dello Smeraldo-grotten.
Restauranter i Positano

1. Mennesket og havet

Utmerket - 89 %

God - 7 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 657 anmeldelser

  L'Uomo e il Mare

Magiske turer for å oppdage Amalfikysten til sjøs Eksperter på båtturer i Positano, Amalfikystens perle, har vi i 'L'Uomo e il Mare' valgt å dele med våre gjester, allerede i mange år, lidenskapen for hav av Amalfikysten og for alle skjønnhetene den har å tilby, hver dag annerledes og hver dag ny! Båten, du vet, er en lidenskap, og for de som aldri har gjort det før, eller ønsker å utforske de vakreste stedene i Positano og den guddommelige Amalfikysten, er den beste måten å gjøre det på uten tvil sjøveien. En båtutflukt i Positano med «L'Uomo e il Mare» er alltid i stand til å gi en magisk atmosfære, et vilt eventyr, magiske skjulte utsikter selv når du reiser på de mest naturskjønne og allfarveier og fremfor alt kan vise seg å være den vakreste dagen i ferien din på den guddommelige Amalfikysten.

2. Lucibello båtutleie

Utmerket - 89 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 502 anmeldelser

  Lucibello båtutleie

Siden 1950 har lucibello båtutleie opererer på positano hovedstrand. i dag består flåten av over 40 båter: typiske motorbåter eller rrubbebåter, selvkjørende, gozzi (typiske båter i området), luksuriøse hurtigbåter med skipper. utflukter på Amalfikysten, til Capri-øya, solnedgangscruise og spesielle bryllupsturer. vanntaxi mot strender, hotell eller andre destinasjoner du trenger. men også pedalbåter og kajakk. nyt se!

3. Sea Living

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 25 anmeldelser

  Sea Living

vi vil seile langs Amalfikysten, og beundre alle dens 'perler': en rekke små strender som kun kan nås via havet, vekslende med kystlandsbyer og praiano med piratgrotte, ischia di praiano stopp for å svømme langs kysten, fiordo di furore, elefantkyssing,santa croce-stranden,conca dei marini,besøk smaragdgrotten og vi stopper i Amalfi, vi kan svømme.

4. Valentine's Båtleie

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 16 anmeldelser

  Valentine's Boat Rent

BÅTLEIE I POSITANO PRIVATE BÅTUTflukter RUNDT AMALFIKYSTEN /POSITANO/CAPRI/NERANO Velkommen om bord for en uforglemmelig båtdag på sjøen! Vi vil utforske hele kysten, beundre alle de vakre landskapene, vi stopper for å bade i veldig krystallklart vann ,nyt brisen og saltet fra Middelhavet, og jeg vil fortelle deg alt. Legendene om dette mithykaliske syrenelandet!!prøv å tro|!la drømmene dine gå i oppfyllelse!!

5. Grassi Junior - Positano Båttjenester

Utmerket - 77 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 115 anmeldelser

  Grassi Junior - Positano Båttjenester

Båtutleie og private båtutflukter til Capri og Amalfikysten.

6. Positano Jolly Boats

  Positano Jolly Boats

Tilbring en fantastisk dag på båten med oss ​​rundt Capri, Sorrento-halvøya og Amalfikysten. Vi er lokalisert i Positano.

7. D-Ark