De 7 beste helse-/treningsklubbene og treningssentrene i Victoria, Vancouver Island

Victoria er en blomstrende by med kulturarvsarkitektur og ærede tradisjoner som ettermiddagste. Med havet like ved dørstokken og villmarken i bakgården, er det også et perfekt sted for friluftsentusiaster. Du kan finne alt fra et vitenskaps- og naturhistorisk museum i verdensklasse til en blomstrende offentlig park der påfugler går fritt, pluss en rekke unike butikker, kafeer og restauranter. Og flere sykkelruter enn noen annen kanadisk by, noe som gir en flott måte å utforske naturen på.
Restauranter i Victoria

1. Likevektsmassasjeterapi

101-1121 Yates St, Victoria, British Columbia V8V 3N1 Canada +1 250-388-7888 http://equilibriummassagetherapy.ca

Utmerket - 70 %

God - 10 %Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 10 anmeldelser

Grunnlagt i 2006, ble Equilibrium født ut av et ønske om å hjelpe mennesker med smerte og å gi en eksepsjonell opplevelse til våre pasienter på deres reise mot helse og velvære. Vårt rolige, avslappende miljø føles i det øyeblikket du går inn i klinikken vår og gir et helbredende rom for å motta massasjeterapi, fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur, osteopati og kinesiologibehandlinger. Vi er takknemlige for å ha muligheten til å spille en rolle i din helbredelsesprosess. Equilibrium er en gruppe klinikker lokalisert i Victoria, BC med 52 dedikerte teammedlemmer. Vi har tre lokasjoner for å betjene deg; Equilibrium Massage Therapy har en praktisk beliggenhet i utkanten av sentrum på Yates St, nær Cook. Equilibrium Therapeutics ligger på Tillicum Rd, på hjørnet av motorvei 1 og Equilibrium Therapeutics Eagle Creek ligger i Eagle Creek Village, overfor Victoria General Hospital. For enkel tilgang tilbyr alle lokasjoner gratis parkering enten på gaten eller på parkeringsplassen.

2. Flygende ekorn Victoria

808 Viewfield Rd, Victoria, British Columbia V9A 4V1 Canada +1 778-404-1778 http://flyingsquirrelsports.ca/victoria-british-columbia/

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

1.0 basert på 2 anmeldelser

Vi følger alle provinsens og føderale retningslinjer for COVID-19. Vi følger også både CDC og alle lokale helsemyndigheters veiledning for å styrke prosedyrene våre. Vi har implementert følgende trinn nedenfor til våre allerede forbedrede prosedyrer for å sikre at alle våre kunder flyr trygt! Renslighet og sikkerhet er vår prioritet nummer 1, og hvert Flying Squirrel-anlegg vil bli rengjort med spesialiserte EPA-registrerte desinfeksjonsmidler av sykehuskvalitet og EPA-registrert antimikrobielt belegg.- HÅNDENSINITISERING LEVERES I HVER FASILITET, med FORBEDREDE OG DETALJERTE RENGJØRINGSPROSEDYRER SANITISERING I HVER ANLEGG. 6 ft sosiale distanseringsmarkører gjennom fasilitetene, redusert gjestekapasitet, dedikert personale for daglig rengjøring av ofte berørte overflater, obligatoriske temperaturkontroller for hver ansatt, alle ansatte og gjester som kreves for å bruke ansiktsmasker, fasiliteter vil gjennomgå elektrostatisk desinfeksjonsmiddelrengjøring og kontaktløs TILGJENGELIGE BETALINGER.

3. Pacific Shiatsu

2950 Douglas St Suite 550, Victoria, British Columbia V8T 4N4 Canada +1 250-818-8890 http://www.pacificshiatsu.com/

Shiatsu, japansk praktisk terapi, tilgjengelig i Victoria! Shiatsu, som betyr 'fingertrykk', er bra for å opprettholde helsen din, stimulerer immunforsvaret til å forbedre den naturlige helbredelsesevnen i kroppen din, løsner musklene og øker bevegelsesområdet i leddene, reduserer ditt mentale/fysiske stress for å forhindre risikoen for mange sykdommer osv... Vi tilbyr rabattert pris for første besøk: Vanlig pris ---> Pris for første besøk (inkludert avgifter) $40 / 30min. ---> $30 $70 / 60 min. ---> $60 $100 / 90 min. ---> $90 Vennligst prøv Shiatsu-behandling med denne muligheten!

4. Lab Helse

100-655 Tyee Rd, Victoria, British Columbia V9A 6X5 Canada +1 250-386-7254 http://www.labhealth.ca

Vi er en fysioterapi (fysioterapi), massasjeterapi og kinesiologisk klinikk. Vi gir eksepsjonell en-til-en omsorg og oppmerksomhet i vår toppmoderne klinikk og treningsanlegg. Få en gratis treningsøkt på avtaledagen.

5. Catalyst Waterfront personlig trenings- og treningssenter

2940 Jutland Road Suite 115, Victoria, British Columbia V8T 5K6 Canada +1 778-433-3346 http://www.catalystwaterfront.com

Catalyst er hekket på Jutland Rd ved siden av Glo Restaurant & Lounge, med utsikt over den naturskjønne kløften. Gulv-til-tak-vinduer gir tilgang til en 5-stjerners utsikt mens du trener. Vårt samarbeid med FGPC skaper et svært innbydende miljø. Tenk deg å komme inn for en treningsøkt, etterfulgt av et solnedgangspadlebrett eller kajakk, dusj, og du er for forretter på Glo (eller martini!)

6. Grenseløs trening

582 Johnson St, Victoria, British Columbia V8W 1M3 Canada +1 250-384-8888 http://www.limitlessvictoria.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

7. SPINCO

524 Pandora Ave, Victoria, British Columbia V8W 1N6 Canada +1 778-440-6888 http://spinco.ca/victoria/