De 7 beste tingene å gjøre i La Penita de Jaltemba, Nayarit

Oppdag de beste tingene å gjøre i La Penita de Jaltemba, Mexico, inkludert Hamaca Maya, Jaltemba Equine Education Project (J.E.E.P.), Moro i solen-utleie, Casa Cooking Classes, La Penita Tiangui, Jaltemba Transport & Tours, Playa La Penita.
Restauranter i La Penita de Jaltemba

1. Maya-hengekøye

48 Emilio Zapata Avenue, La Penita de Jaltemba Mexico +52 322 142 7062 http://www.halahamacamaya.com

Utmerket - 89 %

God - elleve %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 38 anmeldelser

Vi er den eneste spesialbutikken for hengekøyer på kysten, med et bredt utvalg av de fineste håndvevde Maya-hengekøyene i mange forskjellige fibre, stiler, størrelser og fargekombinasjoner! Vi tilbyr også en unik samling av fascinerende meksikansk folkekunst, representant for mange av landets kunstneriske regioner. I alle tilfeller prøver vi å jobbe direkte med kunstnerne og deres samarbeidspartnere, og gi deg et bredt utvalg av autentisk meksikansk kunst, til rettferdige priser.

Anmeldt av U7615HWtomc - San Jose, USA

Som de tidligere anmelderne har bemerket, er Halas Hamaca Maya-butikk i La Penita, Nayarit det beste om ikke bare stedet på Stillehavskysten i Mexico for å finne håndverksmessige Maya-hengekøyer av høy kvalitet laget i Yucatan. Merk at Puerto Vallarta-butikken har vært stengt i årevis (de vedvarende nettsidene), og du bør ringe (cel: 322-142-7062) eller sende e-post ( [e-postbeskyttet] ) før du bare kjører og forventer at butikken skal være åpen, spesielt om sommeren og tidlig på høsten, selv om endringer i timer og sted(er) forventes i november 2019.

2. Jaltemba Equine Education Project (J.E.E.P.)

Cristobal Colon # 408, La Penita de Jaltemba 63720 Mexico +52 327 274 3263 http://jaltembabaylife.com/jaltemba-equine#contactform

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 17 anmeldelser

JEEP startet i 2012 for å hjelpe store dyr som hester, esler og muldyr som er syke, underernærte eller blir mishandlet i Jaltemba Bay, Nayarit, Mexico. Nå tar vi også vare på katter og hunder, valper og kattunger! Lørdag åpent hus og stiturer 07.00-12.00. Kom opp bakken for å samhandle så nært du vil med våre redningshester, katter og hunder!

Anmeldt av SeniorTraveller1967

Utrolig dedikasjon til dyrehelse og samfunnsopplæring gjennom steriliserings- og kastrasjonsklinikker, terapeutisk rideprogram som fokuserer på å hjelpe spesielle behov og ulike samfunnsopplæringsprogrammer som lærer barn hvordan de skal ta vare på og knytte bånd til dyr. Krisesenteret ligger på en vakker bakketopp med utsøkt utsikt over havet, byen og jordene. Alt er rent og godt vedlikeholdt. De ansatte og frivillige er virkelig fantastiske. Vel verdt besøket og vel verdt å støtte på noen måte du kan.

3. Moro i solen utleie

92 Monterrey La Penita det koloniale skjulte paradis, La Penita de Jaltemba 63721 Mexico +52 322 216 0483 https://www.facebook.com/funinthesunmexico/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 9 anmeldelser

Hos Fun in the Sun rentals leier vi UTV 'S og scootere slik at du kan dra på oppdagelsesferd, eller du velger å dra på en dagstur med en av guidene våre uansett vi er her for å gjøre ferien din til moro i solen

Anmeldt av Pathfinder596821

Vår gruppe på seks møtte Dale kl. 9.00, og etter noen gode råd om hvor vi skulle dra og hvordan vi skulle komme dit, var vi i veien kl. 9.15. DET VAR EN FANTASTISK DAG! Dale er et vell av kunnskap og maskinene hans er uten sidestykke, vi var i stand til å besøke alle tingene Dale foreslo og kom tilbake med bare noen få minutter til overs, det var en hel dag med eventyr. Takk igjen Dale for den uforglemmelige dagen vi kommer tilbake!

4. Casa matlagingskurs

Calle Golfo de Tehuantepec Norte # 19, La Penita de Jaltemba 63720 Mexico +52 322 135 7093 https://www.facebook.com/CasacookingMEX/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

Autentiske meksikanske matlagingskurs. Tamales, Enchiladas, Empanadas, Chili Rellenos og mye mer! Du vil lære å lage mat fra bunnen av mens du nyter en Margarita eller en øl og serverer et komplett måltid.

5. Penita Tiangui

The Avenue, La Penita de Jaltemba Mexico http://explorenayarit.com/business/tianguis-market-la-penita/#post_map

Utmerket - 55 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 49 anmeldelser

Anmeldt av Spikekay

Vi har vært på mange markeder i byene. Dette var mange ganger større enn vi forestilte oss. Noe for enhver smak fra mat, klær, verktøy...hjemmelagde kurver, møbler og hatter. Vi vil definitivt være der neste uke også.

6. Jaltemba Transport & Tours

Bahia de Manzanillo #6 Col. Centro, La Penita de Jaltemba Mexico +52 322 190 1386 https://www.facebook.com/jaltembatransport/

Utmerket - 78 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 23 anmeldelser

Jaltemba Transport er kjent for sin raske, pålitelige og personlige kundeservice. Vi tilbyr rundturstransport til og fra Puerto Vallarta flyplass, samt private og gruppeturer til hvor som helst du ønsker å dra i Jaltemba Bay/Nayarit-området. Våre sjåfører er sertifisert, lisensiert og forsikret. Vennligst kontakt oss via e-post (på forhånd) for å planlegge henting eller avreise fra flyplassen.

Anmeldt av joyedl

Gilberto arrangerte å hente oss og slippe oss av på flyplassen, sjåføren var i tide og veldig hyggelig. Vi dro deretter på en tur til San Blas og hadde en fantastisk tid. Han tok oss med til et familieeid murverk hvor de laget murstein for hånd. Vi dro deretter på en båt gjennom mangrovetrær og så krokodiller og skilpadder og massevis av fugler. Vi dro deretter til en restaurant på en vakker strand for å spise lunsj. Han stoppet i sentrum av San Blas slik at vi kunne gå rundt torget. Gilberto sa at det var vår dag og at han ville stoppe der vi ville. Han hadde ikke hastverk med å ta oss tilbake. En virkelig flott tid. Vi ble hentet klokken 07.30 i tide og dro av rundt klokken 04.30, han var mest hjelpsom og kunnskapsrik og snakket fantastisk engelsk. Jeg vil anbefale ham og hans firma til alle jeg kjenner. takk Gilberto og ansatte

7. Penita Beach

La Penita de Jaltemba Mexico

Utmerket - 40 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 30 anmeldelser

Anmeldt av traveljc1

La Penita de Jaltemba er et flott sted for en avslappende familieferie. Hvis du flyr til Puerto Vallarta, vil jeg anbefale å besøke Guayabitos og La Penita de Jaltemba. De ligger ved siden av hverandre. Du kan virkelig dykke ned i den velsmakende maten og de herlige menneskene i denne byen. Hvis du er ute etter å virkelig få litt autentisk mat og virkelig oppleve en meksikansk strand, vil jeg anbefale å ta kjøreturen fra Puerto Vallarta til disse flotte strandbyene. Alle i denne byen var veldig vennlige, jeg vil bringe familien min tilbake.