De 7 beste tingene å gjøre i Philipsburg, St. Martin / St Maarten

Philipsburg er hovedstaden på nederlandske St. Maarten, en karibisk øy delt inn i nederlandske og franske (Saint Martin) sider. Kuppsøkere strømmer til de taxfree- og salgstax-free-butikkene i Philipsburgs milelange kommersielle distrikt. Besøkende kan også glede seg over byens kunstgallerier, historiske fort, kasinoer og dyrehage, samt Great Bay Beach og strandpromenaden. Offshore, på 12 Meter Challenge, kan gjestene jobbe som en del av mannskapet på en av fem båter som ble brukt i 1987 America's Cup-konkurransen.
Restauranter i Philipsburg

1. Yoda Guy-filmutstilling

Front Street 19a | Planet Paradise, Philipsburg , St Martin / St Maarten +1 721-542-4009

Utmerket - 75 %

God - 19 %Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 887 anmeldelser

Yoda Guy Movie Exhibit, plassert blant Front Streets taxfree-smykkebutikker, er muligens den mest overraskende Bedriften i Karibia. Hvem ville forvente å finne Darth Vader, Pinhead fra HELLRAISER og Riddley Scotts ALIEN på St Maarten? Men dette enestående utstillingsvinduet har det og mye mer. Det er utstillinger som strekker seg over seks tiår med filmskaping, relikvier fra THE TERMINATOR, MEN IN BLACK og til og med THE MALTISE FALCAN. Det er også en utrolig samling av lifecasts, de faktiske ansiktene til Hollywood-stjerner, fra Bogart & Brando, selv om Sean Connery & Jack Nicholson til Michael Jackson, Johnny Depp og Angelina Jolle. Samlingen utvides til å omfatte kjente historiske personer også... de faktiske ansiktene til Abraham Lincoln , (cast 3 måneder før hans attentat), Benjamin Franklin og George Washington , (støpt inn. henholdsvis 1778 og 1783 av den franske billedhuggeren Jean Antoine Houden), og dødsmasker av både Oliver Cromwell , (1658) og Vladimir Lenin (1924). Utstillingen er ideen til Hollywood-skapningseffekttrollmannen Nick Maley, kjent som 'den Yoda Guy' for hans bidrag til skapelsen av Yoda for STAR WARS-sagaene. Hvis du ikke vet hvem Nick er, bare google navnet hans. Han laget over 50 filmer, inkludert SUPERMAN, HIGHLANDER, KRULL & LIFEFORCE, jobbet med Hollywood-legender som Sean Connery, Sir Anthony Hopkins og Harrison Ford, (du vil se dem alle i utstillingen), ble omtalt i CINEMAX- og HBO-spesialer, vant en plass i THE GUINNESS BOOK OF WORLD RECORDS og ble nominert til en EMMY. Nick deler sitt profesjonelle perspektiv på å lage kjente filmer via DVD, og ​​hvis du er heldig nok til å finne ham der, vil han dedikere kjøp fra Yoda Guy Shop og ta bilder med kunder. Butikken selger signerte filmminner, plakater, antikke STAR WARS-tegneserier, bilder bak scenen og storyboards ... unike autograferte deler av STAR WARS-historien som blir en arv å gi videre gjennom familien. Det er også Nicks berømte karibiske kunstverk, (utstilt i gallerier i 18 land og turnert verden rundt med UNESCO. Nick og hans kone Gloria har opprettet Yoda Guy Movie Museum Foundation, en ikke for profit-gruppe for å overvåke utviklingen av utstillingen. Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å støtte museet og besøke en STAR WARS-kjendis. Det anbefales på alle store cruiserederier som et MUST SE for kunst- og filmfans.

Anmeldt av ch0erig - Cedarburg, Wisconsin

Dette museet er verdt et stopp. Yoda Guy er mannen som skapte Yoda og mange andre filmkarakterer. Han bor i St Maarten sammen med sin kone og vil signere kunstverk som er kjøpt. Vi tilbrakte to timer i dette museet i fjor. Vi var glade for å se at han fortsatt er der etter skaden. Vi snakket med ham og de er i gang igjen. Veldig verdt stoppet.

2. Saint Martin av Tours kirke

51 front street, Philipsburg , St Martin / St Maarten +1 721-542-2303

Utmerket - 74 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 126 anmeldelser

Anmeldt av HMC115 - Green Bay, Wisconsin

Dette var den mest gledelige messen vi noen gang har deltatt på; Jeg var lei meg da det ble avsluttet. En katolsk kirke, men med litt sørlig baptist-teft. Utmerket kor. Presten avsluttet preken med å spille gitar og synge 'How Great Thou Art'. Så kraftig. Folk som feiret en bursdag (inkludert mannen min) ble bedt om å stå mens menigheten sang «Happy Birthday». Besøkende ba også om å få stå mens en velkomstsang ble sunget. Sognebarn var så vennlige og imøtekommende. Et høydepunkt på turen vår!

3. Little Bay Beach

Octavius ​​L. Richardson Road, Philipsburg , St Martin / St Maarten

Utmerket - 63 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 616 anmeldelser

Anmeldt av JR0789 - Dixon, Illinois

Vi bodde på Belair Beach Hotel som ligger på Little Bay Beach. Stranden var fin og rolig og ren. Det er en liten restaurant og bar på hotellet som heter Gingerbread Cafe for å få snacks, drinker eller måltider. Vannet der er klart og varmt hele de to ukene vi var der.

4. Great Bay Beach

Philipsburg, St. Martin / St. Maarten

Utmerket - 52 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av Rob S - Millsboro, Delaware

Dette er en av de beste Strender finner du på cruise i det østlige Karibien. Og det er uten tvil den beste verdien. Gode ​​drinker, mat og shopping er bare minutter unna skipet.
Ikke gå glipp av muligheten til å besøke denne fantastiske byen og øya. Vi ser frem til en tur/retur.

5. Strandpromenade

Front Street og Back Street, Philipsburg , St Martin / St Maarten +1 721-542-2964

Utmerket - 48 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Shopping, middag, kulturell, romantisk tur

Anmeldt av sunlovers259 - Halifax , Canada

Fin tur med mange typiske turistbutikker og barer. Det er et sted midtveis med offentlige toalettrom som var veldig rent.

6. Gammel gate

Philipsburg, St. Martin / St. Maarten

Utmerket - 40 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 269 anmeldelser

Anmeldt av Nicole M - Schenectady, New York

Hvis du er i Phillipsburgh og på Boardwalk, ta en kort spasertur over til Front Street. Den vakre øyarkitekturen og lyse farger forsterker handleopplevelsen. Mye folk og mange små butikker hvor du kan finne omtrent alt. Et så søtt lite sted. Ta en liten matbit eller kald drikke når du stopper og bare folk ser på. Sørg for at du stopper her!

7. Frontgate

Philipsburg, St. Martin / St. Maarten +1 866-313-2123

Utmerket - 41 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 1 anmeldelser

Denne overfylte gaten er et populært turistsenter for avgiftsfri shopping.

Anmeldt av sudsy072018 - Allendale, New Jersey

Alle skipene legger til her og kan være litt overveldende. Front street var tre fot dypt i vann under de to orkanene tilbake i september. Dette var det første området det ble jobbet med for å bringe turistene tilbake. Tallrike øverste hyllebutikker opp og ned i gaten. Noen veldig fine frokost- og lunsjrestauranter.