De 8 beste tingene å gjøre i Orocovis, Puerto Rico

Oppdag de beste tingene du kan gjøre i Orocovis, Puerto Rico, inkludert Toro Verde, Zipline Tours i Puerto Rico, Dona Juana-fossen, Hacienda Carvajal, Miradero Villalba-Orocovis, Orocovix Adventures, Canyoning Puerto Rico, Salt Divers.
Restauranter i Orocovis

1. Grønn okse

Bo. Cat, Road 155, Km. 33, Orocovis 00720, Puerto Rico

Utmerket - 86 %

God - 10 %Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 2 anmeldelser

TOROVERDE er den økologiske parken hvor du vil tilbringe endeløse timer med eventyr. Du vil nyte det vakreste landskapet som vil gjøre deg andpusten, og ekstremsport kan få direkte kontakt med naturen. Hvis du er en du liker å føle det rush av adrenalin og spenning, er dette stedet for deg.

Anmeldt av TurboHummer - Pensacola Beach, Florida

Utmerket eventyr. Mange zip line-muligheter her fra mild til spennende. Helt åpen fra 3/1/18, men vær forsiktig med hvilken rute du tar da broen ved Ciales fortsatt var ute. Likte definitivt The Monster, en spennende (omtrent) 90 sekunders høyhastighetstur!

2. Zipline-turer i Puerto Rico

Cat Neighborhood, Highway 155, Km. 33,, Orocovis 00977, Puerto Rico

Utmerket - 86 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 137 anmeldelser

Anmeldt av 1gail1 - Applegate, California

Først vil jeg takke de som fikk meg gjennom alle ziplinene, en STOR takk til Colo, Hector, Cristian og Kelvino for å hjelpe og gjøre denne turen så gøy. Alle de 8 ziplinene var morsomme og fotturene til dem var svært moderate, bortsett fra den siste linjen hvor klatringen var litt vanskeligere, men ikke noe problem, bare ta deg god tid, de har ikke hastverk. Og den ekstra bonusen THE BEAST var fantastisk.
Det var enkelt å koble seg til varebilen for å kjøre oss dit, de plukket oss opp og slapp oss av rett foran havneinngangen. Kjøreturen fra cruiseskipet vårt til ziplines var litt lang, men det var verdt det for oss. Jeg følte meg veldig trygg med utstyret deres, alt er i topp stand og gutta gjorde det så enkelt å koble oss opp og sende oss på vei og koble oss av oss også. veldig profesjonelt drevet. DYRET, en kilometer langt, var fantastisk, og vi ville elsket å prøve MONSTERET, 2 mil langt, men vi gikk tom for tid, siden skipet vårt ikke kom i havn før kl. Nåvel, noe å se frem til på vårt neste besøk. Takk igjen for en flott tid.

3. Dona Juana-fossen

Rute 149 ved KM 41,5, Orocovis , Puerto Rico

Utmerket - 70 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 38 anmeldelser

Anmeldt av Luis R T

Alle kjenner til den vakre nasjonale regnskogen El Yunque. Men har du hørt om Toro Negro Rainforest? Nestet i sentrum av øya er det en vakker tur. Der finner du et fantastisk landskap som Doña Juana-fossen, og hvorfor ikke? Hvis det, hopp i, vannet er spledid (men kaldt hehehe). Turen alene er verdt eventyret. Naturskatter som denne er kirsebæret på toppen!

4. Hacienda Carvajal

PR-533, Jayuya | Km 1.1, Ciales 00664, Puerto Rico

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 100 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3 basert på 1 anmeldelser

Hacienda Carvajal er en del av utdanningsprogrammet til den internasjonale bokmessen i Puerto Rico. Besøket inkluderer en kulturell og tverrfaglig omvisning, som inkluderer følgende: - Trykkerimuseum (unike samlinger av maskineri Gamle skrivere, kuttere, presser og grafikk av de første skriftene, alt funksjonelt). -Samling av eksotiske bromeliaer -Familiegård -Kaffeplantasje (historien til kaffe vil bli forklart) -Kakaoplantasje og mindre frukter, (historien til kakao og prosessene for produksjon, pakking og eksport av denne og andre frukter vil bli forklart) , i tillegg vil temaer som blant annet: bærekraftig landbruk og landbruksrevolusjonen bli diskutert. -Installasjon av vannkraftproduksjon (du vil lære en annen måte å produsere elektrisitet på uten bruk av olje og hvordan du bruker den i våre daglige liv. Taino Village (identisk reproduksjon av en Taino Yucayeque, utstillinger av Taino-stykker og informasjon om den sosiale organisasjonen av Taino -Vi har et sted tilgjengelig for camping, bursdagsfeiringer, bryllup og et program med pedagogiske workshops. Føl, lytt, observer og nyt naturen!

Anmeldt av Roberto S - Canovanas , Puerto Rico

Det mest interessante er Trykkerimuseet. Selv om den er liten, hvis du tar turen med Mr. Carvajal, vil du nyte den og motta mye kunnskap.

5. Villalba-Orocovis utsiktspunkt

Pr-143, Orocovis , Puerto Rico

Utmerket - 68 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 35 anmeldelser

Anmeldt av Bertrand C - San Juan, Puerto Rico

Etter nesten 2 timers kjøring kom vi endelig dit med et løfte om en fantastisk utsikt fra nord og sør for Puerto Rico.
du kan faktisk se begge sider, men synet er ikke så overrasket og oppholdet der var veldig kort.
Den lokale har 2 barer en mer roligere og en annen mer engasjert. Begge serverer mat og drikke.
Oppsummert:
Det er ikke verdt tiden din, og oppholdet vil bli veldig kort. bruk tiden din på andre utkikkspunkter på øya.

6. Orocovix Adventures

Orocovis 00720, Puerto Rico

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 3 anmeldelser

Reis gjennom det geografiske sentrum av Puerto Rico, og nyt et unikt eventyr i Jeep 4x4, sving inn på veien mindre reist. Orocovix Adventures Jeep Tours tar deg til steder der busser ikke kan nå. United vil besøke steder som lar deg nyte alt dette Orocovis har å tilby. Nyt Orocovis har aldri vært så gøy.

Anmeldt av isabelba - Portland

Juno møtte oss på parkeringen til Toro Verde, verdens lengste zip-line! Han påpekte de forskjellige synspunktene fra den fordelen! Vi dro på den helt nye jeepen hans med vårt parti på 4! Juno forklarte hvert syn, struktur og siden...MerTakk for kommentaren din, vi er veldig takknemlige for at du valgte oss for ditt eventyr ved Puerto Ricos geografiske senter.

7. Canyoning Puerto Rico

Orocovis, Puerto Rico

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 2 anmeldelser

Canyoning Puerto Rico er det første selskapet på øya som utelukkende spesialiserer seg på juving-ekspedisjoner, trening og utvikling av nye ruter. Vi tilbyr juving-eventyr, tilpasset ulike nivåer av ekspertise og vertikal teknikkkunnskap. ** For førstegangsdeltakere i juving-aktiviteten tilbyr vi INNKOMST-eventyr som finner sted i ruter som naturlig utvikler seg i rappellhøyde, teknikk og vanskelighetsgrad. Denne naturlige progresjonen gjør at nykommerne kan mestre rappelleringsteknikkene mens de går ned gjennom en rekke flotte Fosser , evighetsbassenger og fantastisk natur. Erfaring Fosser som aldri før. La oss canyon! ANSVARSFRASKRIVELSE: Canyoning-eventyr er IKKE for alle! Juving-aktiviteten innebærer å møte alvorlige høyder, anstrengende fotturer, krysse gjennom glatt og røft elveterreng, alt som krever UTMERKET fysisk form og koordinasjon gjennom hele ruten.

8. Saltdykkere

Crash Boat PR-458, Orocovis 00646, Puerto Rico

De fremste dagsturutfluktene for dykking og stand up paddle boarding (SUP)