De 9 beste tingene å gjøre i Lifou, New Caledonia

Oppdag de beste tingene å gjøre i Lifou, Ny-Caledonia, inkludert Plage de Luengoni, Lifou Island, Notre Dame de Lourdes, Baie de Jinek, Easo Beach, Les Joyaux de Luengoni, Lagoon Safaris, Luecille Beach, Drehu Fishing.
Restauranter i Lifou

1. Luengoni-stranden

Luengoni-stammen, ny Caledonia

Utmerket - 81 %

God - 18 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 113 anmeldelser

Anmeldt av macf1an - Sofia, Bulgaria

Perfekt, saltlignende sand, klart og rolig vann, store fjellformasjoner, skåret av vind og bølger, ro. Skygge er gitt av en lang rekke med trær, som også fungerer som en parkeringsskygge. Det er sjelden noen der, så du vil ha alt for deg selv (men oppfør deg!). Det eneste problemet er at det ikke er noe innen rekkevidde - verken mat eller vann... så ta med egne forsyninger, husk å ta søppelet etterpå.

2. Lifou Island

Ny Caledonia

Utmerket - 48 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 517 anmeldelser

Anmeldt av Catherine P

Start livet ditt med å organisere dine egne dagsturutflukter fra skipet (vi dro på Royal Caribbean) med denne øya.
BYO snorkel / svømmeføtter eller lei fra lokalbefolkningen. Gå av båten opp bakken til Jinek-bukten. Vennligst ikke mas om å betale en liten avgift til lokalbefolkningen for å beskytte revet deres. Når du besøker andre søppelrev senere vil du innse hvor viktig det er for lokalbefolkningen å forsvare øyas habitat pluss inntektene deres. Det er en LITEN avgift! Ta en nudel for å støtte deg mens du snorkler så lenge du vil (det er slitsomt uten å vite det). Krystallklart vann, fantastisk fisk og koraller. Hvis du går i regntiden, kan det regne! Overraskelse! Jeg visste ikke, men regnvann gjør at vannet blir litt tåkete. Hvis det regner når du ankommer, kan det være lurt å sjekke ut utsikten fra toppen av bakken hvor kapellet er. Vakkere fra utsiden enn innvendig. Nydelig landskapsarbeid utført av lokalbefolkningen på vei opp og en velholdt sti. Lokalbefolkningen selger deg gjerne pawpaw (papaya) kokosnøtter i sesongen til rimelige priser. De vil godta australske og amerikanske dollar her.
På stranden hvor de ømme båtene trekker inn kan du fortsette å snorkle. Hvis du ser på brygga fra der du ankommer på anbudet ditt, ser du noe sand på høyre side Strender . Langs disse Strender i havgresset ca 2-10 m utenfor kysten vil du sannsynligvis finne havskilpadder.
Bare for å gjenta denne informasjonen til deg hvis du går tilbake fra Jinek Bay og kommer ned til bukten hvor du kan se cruiseskipet fortøyd, vil du se en brygge/brygge foran deg hvor du kan komme deg tilbake på de ømme båtene . Til venstre er havskilpaddestranden. På høyre side er mer snorkling og svømming.
Skilpaddene har vært der over noen tid ifølge andre gjester og andre reise-/cruisevurderingssider.

3. Vår Frue av Lourdes

Ny Caledonia

Utmerket - 47 %

God - Fire fem%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 84 anmeldelser

Anmeldt av ssparlin - Grants Pass, Oregon

Dette var et havnestopp. Turen til toppen av bakken vil ta mellom 25-30 minutter. Det er bratt i deler og veldig bratt i enden med flere trinn. Anbefales ikke for funksjonshemmede eller fysisk funksjonshemmede personer.
Når du først er på toppen, har det råd til en fantastisk utsikt over begge sider av øya. Var varmt og fuktig. Fant også ut at insektspray kom godt med.

4. Baie de Jinek

Ny Caledonia

Utmerket - 66 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 49 anmeldelser

Anmeldt av Brisbane41 - Yulara, Australia

Dette er det desidert beste stedet å svømme og snorkle i Lifou. Hvis du er en del av et cruiseskip, kom hit så tidlig som mulig for å nyte det krystallklare vannet og koraller og fisk før massene ankommer og røre opp sanden og redusere sikten. Hvis du kommer hit tidlig, vil du sannsynligvis se store havskilpadder og lag med tropiske fisker. Noen ganger hjelper det å ha små mengder brød for å mate og tiltrekke fisken.

5. Esau-stranden

Ny Caledonia

Utmerket - 55 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 67 anmeldelser

Anmeldt av 203jules - Cairns, Australia

Fin strand etter ankomst fra en cruisebåt. Vakkert krystallklart vann og temperaturen var perfekt. Skygge på ettermiddagen langs sanden. Så skilpadder svømme nær land.

6. Les Joyaux de Luengoni

Baie de Luengoni, New Caledonia

Utmerket - 54 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av ilie44

Hvis du liker grotter og dykking, er denne aktiviteten for deg!
Den vennlige Oua-Oua vil guide deg gjennom dette mystiske stedet for et (lite) eventyr som fortsatt er interessant.
Anbefales ikke for eldre, trøtte eller funksjonshemmede.

7. Lagune Safarier

Easus Tribe | Chez Benoit Bonua, ny Caledonia +687 45.40.60

Utmerket - 52 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 12 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4 basert på 33 anmeldelser

Dykkesenteret ligger i stammene til Mr Benoit Bonua ved vannkanten der cruiseskipene ankommer. Vi organiserer 2 tank-halvdagers dykketurer til de uberørte skjærene på nordvestkysten av Lifou. Disse dykkestedene, kjent for utmerket synlighet, vakre skjær og gigantiske fargerike viftekoraller, er veldig populære blant fotografer. Vi arrangerer også introduksjonsdykk og dykketrening. Vi er et lite dykkesenter og har kun plass til 8 dykkere per utflukt, så det er nødvendig å bestille på forhånd.

Anmeldt av Jody487 - Tamworth , Australia

Fantastisk dykkeopplevelse, herlige mennesker, organiserte, kunnskapsrike, fantastisk synlighet og så mye å se. Vi ble møtt på kaien ved lagunen Safarier etter å ha fått det første anbudet fra Pacific Jewel, var det ikke en dykkertur tilgjengelig gjennom P&O for Lifou, så jeg søkte uavhengig og kontaktet Annabella, hun var veldig hjelpsom og imøtekommende for gruppen vår, dykkermesteren Edward var veldig kunnskapsrik selv om engelsken hans var begrenset, var han veldig oppmerksom og vi følte oss trygge i hans omsorg. Patrick båtføreren vår var også en herlig fyr med begrenset engelsk, vi hadde en flott tid og ser frem til å reise tilbake igjen snart, takk Lagoon Safarier for en flott tid.

8. Luecille-stranden

Nordøstsiden av Lifou Island, New Caledonia

Utmerket - 80 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 5 anmeldelser

Anmeldt av Tony D - Gold Coast, Australia

Vi ankom med cruisebåt og hadde blitt fortalt om den flotte snorklingen her. Nå har familien min snorklet på GBR så de var litt skeptiske. Vi gikk over bakken og betalte pengene våre og snorklet. Jeg har snorklet ay daydream island, MEN dette stedet var fantastisk så mange fisk og farger. Vi hadde en flott dag! Advarsel bruk revet sko som komme inn i vannet koraller på turen er VELDIG hardt for føttene.

9. Drehu Fiske

Traput Tribe, 98820, Ny Caledonia

Little Fishing charter, gjør storfiske, sportsfiske som jigging poping. alt du kan fange og slippe ut buffet. Uansett hva du forventer å gjøre, kan jeg ordne deg, fra en halv dags fiske til flere heldagsfiske, eller hvalsafari i vintersesongen. båten: panga 23' max fishermen 4. best er 2. Trenger du mer info kontakt meg på mail. hurra!