De 9 beste vinturene og -smakingene på Malta, Malta

Med mer enn 7000 år med historie og utallige megalitter, middelalderske fangehull og pulserende byer og landsbyer, er Malta et av de mest forlokkende og mangfoldige stedene i Middelhavet. Finn strender med skiftende farger og utforsk skjulte viker. Besøk gamle templer eller dra til de mest trendy nattklubbene. Vallettas solfylte gater, rike arv og fantastisk arkitektur har gitt den utmerkelsen som Europeisk kulturhovedstad 2018. Malta omfavner sin fortid og beveger seg uanstrengt med tiden.
Restauranter på Malta

1. Malta privat mat- og vintur med besøk av lokal gård

Merill Eco Tours

Utmerket - 0 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

Utforsk landlige Malta, møt lokalbefolkningen og nyt ferske delikatesser i løpet av denne eksklusive 'halvdagen' eller 'hele dagen'-turen utenfor allfarvei. En lokal guide vil fremheve unike sightseeingsteder med fascinerende historisk, kulturell og økologisk betydning. Du vil få oppleve landsbykjerner og, viktigst av alt, besøke steder som ikke er tilgjengelige for vanlige turister... eller til og med lokalbefolkningen! Etosen til disse øko-turene er å støtte det lokale bygdesamfunnet og det maltesiske miljøet, derfor er hver aktivitet bygget rundt ekte bønder og håndverkere.

Inkludert: Matsmaking, lette forfriskninger, snacks, vinsmaking, lokal guide, hotellhenting og avreise, privat tur, transport med privat kjøretøy

Unntak: Drikkepenger

Anmeldt av jo77Montreal

Christian var utrolig sjenerøs med å bringe oss til lokale steder rundt Malta. Fra å gå til en lokal kaffebar i Rabat og prøve deilige pastizzis mens jeg omfavner stemningen til lokalbefolkningen, til vintesting med Marc (en fantastisk karakter som jeg likte å ha et par glass vin med og en god samtale vil jeg ikke glemme). En smak av Malta-brød fra en tradisjonell ovn fikk oss til å gå tilbake dag etter dag. Den velsmakende olivenoljen fra grenene du får ta på, var en lærerik opplevelse for meg, og jeg vil aldri smake olivenolje på samme måte som jeg gjorde før denne turen. Dette er en opplevelse du ikke bør gå glipp av hvis du ønsker å få et snev av lokal Malta-mat og håndverksmessige småskalaproduksjoner. Ta en tur med Christian. Han har mye å dele. Og ja.... Gå med tom mage. Du vil ikke angre. Rik og jo

2. Malta privat 8-seters tur: Mosta Dome, Ta qali håndverkslandsby og Mdina

Drivedirectcabs

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

Med stor verdi av priser med en rekke steder over hele øya Malta ved å ha en privat varebil. Tjenesten vår er enkel, trygg og effektiv, slik at du kan ha en trygghet mens du reiser på våre vakre øyer.

Inkludert: Luftkondisjonerte kjøretøy, Privat transport, WiFi om bord

Ekskluderinger:

Anmeldt av LISA C

Dette var utmerket valuta for pengene! Alle vi handlet med var profesjonelle og sjåføren vår var fantastisk. Kvelden før turen arrangerte vi en reiserute for neste dag via e-post, og tidspunktene som ble foreslått for hvert stopp var perfekt. Ingen venting rundt i den varme solen på bussen og på 5 timer så vi hauger. Anbefaler sterkt.

3. Roam gjennom Dingli Cliffs, Mdina og avslutt med en vinsmakingstur

A4 DMC

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

Se Malta slik det var ment å bli sett med en personlig sjåfør til din disposisjon til de mest ikoniske destinasjonene på Malta.(Vær oppmerksom på at Dingli Cliffs og Mdina ikke vil bli servert med en reiseleder, du vil bli satt av i den ikoniske steder og du er fri til å streife rundt, sjåføren vil være til din disposisjon, og hvis du trenger hjelp vil han være tilgjengelig for å hjelpe deg på alle mulige måter). Denne turen vil ikke inkludere mer enn 8 personer. Inkludert i turen er en privat, klimatisert ny minivan som vil tilby transporttjenester for kun 8 personer (maksimalt), i tillegg til det ovennevnte, vil en lokal matbit kjøpt fersk fra lokale råvarer tilbys om morgenen. Reisende kan velge å bli hentet på deres foretrukne reisemål uten ekstra kostnad. Avslutning av turen vil inkludere en unik opplevelse av en spesiell vintur i Meridiana Wine Estate, som vil inkludere 4 vinglass og en tradisjonell maltesisk tallerken. Retur Inkl.

Inkluderinger: En pastizz (flertall pastizzi) er et tradisjonelt velsmakende bakverk fra Malta., inngang til vinsmakingstur

Ekskluderinger:

Anmeldt av Vanessa T

Min mann og jeg dro på denne turen i november 2019. Turguiden sa at han ikke var en guide, men en sjåfør som tok oss til Game of Throne-nettsteder. Han ga oss et amatøraktig hefte med frekke bilder av Game of Throne-scener som skulle samsvare med nettstedene. Vi så Fort St. Elmo på avstand fordi sjåføren sa at det var stengt for publikum, noe vi senere fikk vite var en løgn. Det var flere andre steder vi bare så på avstand. Heftet viste tydelig Gozo som et nettsted vi skulle besøke, men sjåføren nektet og tok oss med til Popeye Village i stedet. Vi nektet å gå dit da det ville medføre ekstra kostnader og ikke var et Game of Throne-nettsted. For å legge fornærmelse til skade, tok sjåføren bort heftene som jeg tydeligvis hadde betalt for (det ville i det minste vært en måte å gå gjennom sidene på), og sa at de var for dyre for oss å beholde. Jeg ringte og ba om en delvis refusjon fra Viator og ble nektet etter å ha presentert dem bevis på denne rip-offen. Ikke kast bort pengene dine på dette! Jeg har mistet mye respekt for Trip Advisor basert på denne forferdelige opplevelsen.

4. Maltesisk vin- og sjokoladesammenkobling

Malta sjokoladefabrikk, 179 Triq Sant' Antnin Street, Bugibba SPB 2658, Malta Malta sjokoladefabrikk

Utmerket - 67 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.6 basert på 10 anmeldelser

Lær om vinproduksjon og sjokoladeproduksjon mens du smaker på noen urfolksviner som er unike for Malta og parer dem med våre smakfulle håndverkssjokolader. Denne begivenheten ledes av vår egen erfarne guide som vil snakke om vinsmaksnotater samt historien og produksjonsprosessene til sjokolade.

Inkluderer: Sjokolade og vin til sammen

Ekskluderinger:

Anmeldt av JessicaFit

Et veldig bra sted for chocaholics. den varme sjokoladen er fantastisk. Prøvde to praliner fra disken som var gjennomsnittlige. Prisene litt høye. God sjokolade og veldig hyggelig personale!

5. Privat vinsmaking i Siggiewi Vineyard

Ta Betta Wine Estates, Taż-Ziri utenfor Triq Blat il-Qamar Girgenti l/o, Siġġiewi, Malta Ta' Betta vingårder

Utmerket - 0 %

God - 100 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 1 anmeldelser

Smakingsrommet på Ta’ Betta er et lite og eksklusivt lokale med begrenset kapasitet. Med utsikt over en terrasse med fantastisk natur på maltesisk landsbygd med middelalderbyen Mdina i nord og havnebyen Valletta og Middelhavskysten i øst. De hyggelige omgivelsene er ideelle for å nyte frukten av dette terroiret og den tjue år lange reisen det tok for å bringe våre håndverksviner til glasset ditt og for din fornøyelse.

Inkludering: Veiledning

Ekskluderinger:

6. The Other Malta guidet tur: Palazzo Parisio & vinkjellere på en ledende vingård

V. Tabone Travel

Dette er en veldig spesiell guidet tur, som kombinerer Maltas fremste aristokratiske palass med 400 år gamle vinkjellere hvor Maltas førsteklasses viner får modne. Palazzo Parisio har med rette blitt beskrevet som 'et Versailles i miniatyr'. Det intrikate interiøret inneholder fine fresker, praktfulle marmorverk, speilvegger, tromp l'oeil, sjeldne malerier og ekstravagant forgylling. De vakre anlagte hagene, hyllet som blant de fineste i Europa, gjenspeiler prakten til dette nådige hjemmet. Etter palazzoens overdådighet ønsker en av Maltas ledende vinprodusenter deg velkommen til kjellerne, hvor du vil bli gitt en detaljert forklaring på lokal vinproduksjon og invitert til å prøve et utvalg av viner og lokale smaker.

Inkludering: Luftkondisjonert kjøretøy, Gjester inviteres til å prøve et utvalg av viner og lokale retter. Gjester inviteres til å prøve et utvalg av viner og lokale retter.

Unntak: Drikkepenger

Anmeldt av C5752DIclaires

For et sted ... Hele dagen med moro ... Personalet er fantastisk hvis det bare er deg der eller hvis det er fullpakket de fortsatt gjør alle show og er så hyggelige at jeg anbefaler dette stedet ... Jeg går hele sommeren like mye som jeg kan

7. Eksklusiv kombinasjonstur – Cabin Cruiser & Jeep

Gozo Pride Tour

På denne ekskursjonen vil man ha muligheten til å besøke begge øyene Comino og Gozo på samme dag. Ideell for kunder som foretrekker å turnere/chartere i små grupper, da denne turen kun har plass til maksimalt 20 personer i jeeper og 20 personer ombord på Princess skiftende aktiviteter på ettermiddagen.

Inkludering: Antipasto-lunsj med vin, vann og frisk frukt, transport fra/til overnatting, 20 minutters motorbåt til Gozo, snorkler, toalettfasiliteter og dusjer, ca. 3,5-timers privat eksklusivt båtcruise, ca. 3,5-timers jeep-tur rundt øya Gozo

Ekskluderinger: Bar om bord (ikke inkludert i prisen)

Anmeldt av olivercE6664BH

Beste måten å oppdage øya Gozo på! Vi hadde det veldig gøy og fikk stoppet til noen vakre steder

8. Mdina og maltesisk vinsmakingsopplevelse 4 timers tur

Maltesisk og Gozitan-turer

De reisende bør oppleve skjønnheten til Mdina the Silent City og smake på 6 typer av de beste vinene på øya.

Inkludert: Flaskevann, Luftkondisjonert kjøretøy, Privat transport

Unntak: Lunsj, inngang til Meridiana vingård

Anmeldt av GlennS493

Ventet 45 minutter og ringte og sendte en tekstmelding rundt 10 ganger. Sjåføren var en no show så måtte ta taxi. Fikk en melding dagen etter om at han var syk og glemte å gi oss beskjed. Kansellerte min returreise til flyplassen. Jeg ville ikke brukt igjen. Taxi fra flyplassen enklere og de belaster en flat rate som var billigere.

9. History, Wine & Eagles Tour på Malta

A4 DMC

Denne turen er kombinasjonen av 3 forskjellige attraksjoner. Du vil bli hentet og satt av på ditt valg av reisemål. Denne turen vil inkludere en personlig sjåfør for en dag pluss adgang til de ovennevnte attraksjonene. Først vil vi starte med å ta en tur rundt på Malta for å utforske funksjonene og egenskapene til de maltesiske øyene. Vi fortsetter deretter til Malta Experience - Malta Experience er et audiovisuelt show som forteller den dramatiske historien om øyenes 7000 år lange historie. Etter det går vi videre til vingården, Meridiana Wine Estate produserer noen av de beste maltesiske vinene. Alle vinene våre er produsert med kun maltesisk dyrkede druer, hvorav de fleste i vingårdene på eiendommen vår i Ta Qali, Maltas landbrukshjerteland. Avslutningsvis har vi Malta Falconry Centre, her vil du oppleve å se falkonerere fly flere forskjellige arter av veltrente rovfugler og få et glimt av disse majestetiske fuglene i fri flukt.

Inkludert: Luftkondisjonerte kjøretøy, WiFi om bord, privat transport, flaskevann, maltesisk tallerken under vinsmakingen, maltesisk tallerken under vinsmakingen

Ekskluderinger:

Anmeldt av Vanessa T

Min mann og jeg dro på denne turen i november 2019. Turguiden sa at han ikke var en guide, men en sjåfør som tok oss til Game of Throne-nettsteder. Han ga oss et amatøraktig hefte med frekke bilder av Game of Throne-scener som skulle samsvare med nettstedene. Vi så Fort St. Elmo på avstand fordi sjåføren sa at det var stengt for publikum, noe vi senere fikk vite var en løgn. Det var flere andre steder vi bare så på avstand. Heftet viste tydelig Gozo som et nettsted vi skulle besøke, men sjåføren nektet og tok oss med til Popeye Village i stedet. Vi nektet å gå dit da det ville medføre ekstra kostnader og ikke var et Game of Throne-nettsted. For å legge fornærmelse til skade, tok sjåføren bort heftene som jeg tydeligvis hadde betalt for (det ville i det minste vært en måte å gå gjennom sidene på), og sa at de var for dyre for oss å beholde. Jeg ringte og ba om en delvis refusjon fra Viator og ble nektet etter å ha presentert dem bevis på denne rip-offen. Ikke kast bort pengene dine på dette! Jeg har mistet mye respekt for Trip Advisor basert på denne forferdelige opplevelsen.