De mest populære restaurantene i Fayetteville

Fayetteville er den tredje største byen i Arkansas og fylkesetet i Washington County. Byen ligger sentralt i fylket og har vært hjemmet til University of Arkansas siden institusjonens grunnleggelse i 1871. Fayetteville ligger i utkanten av Boston-fjellene, dypt inne i Ozarks. Kjent som Washington frem til 1829, ble byen oppkalt etter Fayetteville, Tennessee, som mange av nybyggerne hadde kommet fra. Det ble innlemmet 3. november 1836 og ble gjenbefraktet i 1867. Fire-country Northwest Arkansas Metropolitan Statistical Area er rangert på 105. plass når det gjelder befolkning i USA med 463 204 i 2010 ifølge United States Census Bureau. Byen hadde en befolkning på 73 580 ved folketellingen i 2010. Med en høyde på 1400 fot er det også en av de høyeste store amerikanske byene mellom de vestlige Great Plains og Appalachian Mountains.
Ting å gjøre i Fayetteville

1. Hammontree's Grilled Cheese

326 N West Ave, Ste 8, Fayetteville, AR 72701-4166 Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Full bar, Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitører, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Godtar kredittkort Amerikansk, supper, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj SGD 7 - SGD 13 +1 479-521-1669

Utmerket - 65 %

God - 29 %Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 572 anmeldelser

Fayettevilles originale grillede ostemat. Hammontree's spesialiserer seg på gourmet-grillede ostesmørbrød laget med ingredienser av høy kvalitet; hentes lokalt når det er mulig. Vi har også laget fra bunnen av supper daglig, salater og spesialpølser.

Anmeldt av ATL_Jacket - Atlanta, Georgia

Hammontree's er en virkelig original og morsom bar. Det er ikke bare din mors grillede ost, men heller et stort utvalg av supper og solide smørbrød. Jeg bestilte muffaletta og en kopp tomatsuppe, som begge var ute av denne verden. De har også en flott trykkliste. Dette er en av Fayettevilles må-stopp restauranter.

2. Hugo’s Restaurant

25 1/2 N Block Ave, Fayetteville, AR 72701-6018 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, Bar, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld +1 479-521-7585

Utmerket - 62 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 827 anmeldelser

Anmeldt av ATL_Jacket - Atlanta, Georgia

Hugo's er en utmerket bar. Drinkene er billige og maten er fantastisk. Jeg elsker virkelig burgere og smørbrød, som lett er blant Fayettevilles beste. Den underjordiske, speakeasy estetikken er massevis av moro. Du må besøke Hugo's mens du er i Fayetteville.

3. En smak av thai

31 E Center St, Suite 100, Fayetteville, AR 72701-5348 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol Asiatisk, Thai, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 10 - SGD 26 +1 479-251-1800

Utmerket - 63 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 250 anmeldelser

Anmeldt av Michael K - New York City, New York

Vi dro hit fordi middelhavsstedet ved siden av hadde utilstrekkelige bordplasser for oss. Et veldig godt funn ... et komplett utvalg av varme og kalde retter, og kokken justerer faktisk krydderet etter ønske ... ikke automatisk varmt, varmere, mye varmere hvis du ikke vil ha for mange chili. Vennlig og kunnskapsrik service.

4. Sassy's Red House

708 N College Ave, Fayetteville, AR 72701-3406 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, bar, grill, glutenfrie alternativer Lunsj middag +1 479-856-6366

Utmerket - 57 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 299 anmeldelser

Anmeldt av cdeboard - Conway, Arkansas

Har vært her mange ganger, og kanskje dette var en fridag. Hamburgeren var overkokt og tørr, og maten til mine barnebarn var bare middelmådig likhet. Tjenesten var flott og rask, men jeg var der for maten. Mye bedre i det siste, så jeg vil gi dem en ny sjanse neste gang jeg er i Hog country.

5. Little Bread Company

116 N Block Ave, Fayetteville, AR 72701-5201 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi Amerikansk, Kafé, Delikatesser, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj 479-527-0622

Utmerket - 70 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 149 anmeldelser

Anmeldt av David W

Vi hadde en deilig quiche (bacon, sveitsisk og grillet løk) og en frokostsmørbrød (bacon, egg og ost) på en firkantet croissant. Maten var veldig god, og servicen var rask og vennlig. De hadde noen veldig fine bakverk i etuiet, inkludert sjokoladedekkede krempuffs. Dessverre ikke tid til å komme tilbake.

6. Tacos 4 Life Grill

1572 N College Ave, Fayetteville, AR 72703-1916 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Aksepterer Discover, Godtar kredittkort Meksikansk, amerikansk, sørvestlig, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 9 - SGD 20 +1 479-966-4150

Utmerket - 70 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 105 anmeldelser

Tacos 4 Life eksisterer for å servere fantastisk mat til samfunnet vårt og gi deg mulighet til å bli med oss ​​i kampen for å få slutt på sult i verden gjennom Meal 4 Meal-programmet.

Anmeldt av WPSClarksvegas - Clarksville, Arkansas

Vi hadde aldri spist her før. Det var enestående. De luftige tacoskjellene ... den grillede kyllingen ... biff ... ostedip ... fruktpunch ... guacamole. Vi ble sjokkert over hvor bra det var. Det smakte som god kvalitetsmat i stedet for det billige søppelet du får på gatekjøkken. Salsaen var litt krydret for meg, men fortsatt god.

7. Arsaga's At The Depot

548 W Dickson St, Fayetteville, AR 72701-5014 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj, middag SGD 20 +1 479-443-9900

Utmerket - 65 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 142 anmeldelser

Arsaga's at the Depot ligger i en gammel toggodsbygning på Frisco Trail nær hjørnet av West- og Dickson Streets. Bygningen ble bygget på begynnelsen av 1900-tallet, og hadde forfalt og trengte en ansiktsløftning. Etter et år med riving og ombygging, hevder den sin plass som et av Fayettevilles historiske landemerker igjen. Dette unike stedet tilbyr våre lokalbrente kaffebønner samt espressobaserte drinker og bakverk, som kan bestilles fra kaffebaren. Den fungerer også som en restaurant med full bordservering som serverer innovative pannekaker, salater og supper inspirert av lokal mat tilgjengelighet, samt et gjennomtenkt utvalg av vin og øl. Vi serverer brunsj på lørdag og søndag morgen med spesialiteter basert på sesongens råvarer, og mimosaer smaksatt med hjemmelagde siruper. Fra de originale, unikt designede tregulvene til de romslige utendørs dekkene, tilbyr Depot en komfortabel, levd atmosfære samtidig som den beholder sin unike karakter. Den sentrale beliggenheten gjør det til et praktisk samlingssted for Fayettevilles mangfoldige samfunn og dets besøkende. Det tilbyr spesielle menyalternativer på forespørsel for gruppemøter, musikk- og kunstarrangementer og små fester og mottakelser. Lik oss på Facebook for oppdateringer om spesialtilbud og arrangementer.

Anmeldt av cleflar - Fayetteville, Arkansas

Arsega's er en lokal kaffebarkjede som har konkurrert med de nasjonale kjedene i flere tiår. De anskaffer og behandler sin egen kaffe og har deilig mat som er unik på hver av deres lokasjoner.

The Depot er den gamle Fayetteville passasjertogstasjonen på Dickson St. Sykkel-/joggestien går nedover jernbanesporene (som fortsatt er i bruk), slik at du kan sitte ute på verandaen og se på sykler, løpere og tog mens du drikker kaffe og spis måltidene dine.

Jeg elsker frokostene deres med velsmakende, lokalt hentet mat presentert kreativt. En mimisoa, i tillegg til kaffen din, vil gjøre den enda bedre. Jeg foretrekker de mer tradisjonelle tingene som stekte poteter, toast og egg, men de trendy og fruktige frokostene er også verdt å prøve.

Et par tips. For det første er gratis parkering på høyre side (i enden av bygningen). Tomten foran hovedinngangen eies av et leiesoldatparkeringsselskap og du må betale. For det andre er de veldig populære for helgebrunsj, så hvis du ikke kommer dit tidlig, forvent å vente på et bord.

8. Bondebordskafeen

1079 S School Ave, Fayetteville, AR 72701-6475 Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Gatekjøkken Amerikansk, kafé, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj +1 479-966-4125

Utmerket - 59 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 182 anmeldelser

Anmeldt av cleflar - Fayetteville, Arkansas

Fire av oss brunsjerte her over juleferien, og vi hadde en fantastisk tid! Vi hørte at det kunne være en ventetid, så vi kom litt på den tidlige siden og fikk et bord umiddelbart, selv om en linje dannet seg senere.
Innredningen er sjarmerende og maten var utmerket. Vi alle hadde noe forskjellig, og vi likte alle det vi hadde. Mengdene er sjenerøse og prisene er ikke urimelige. Tjenesten var god, kaffen fantastisk, servitørene var vennlige og effektive. Og mimosas var utmerket... vi hadde en haug med dem for sikker.
Jeg gir dem gjerne en sterk anbefaling og ser frem til mitt neste besøk.

9. Bordinas

310 W Dickson St, Fayetteville, AR 72701-5105 Gatekjøkken, Uteservering, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Gateparkering, Betjent parkering, Fjernsyn, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Gratis Wifi, Godtar kredittkort Amerikansk, moderne, vegetarvennlig, glutenfrie alternativer, veganske alternativer Brunsj, lunsj, middag SGD 24 - SGD 59 +1 479-527-6795

Utmerket - 54 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 276 anmeldelser

Bordinos Restaurant and Wine Bar er et ikonisk Dickson Street-etablissement siden 2005, og har opprettholdt en høy standard av kulinarisk håndverk og service i over et tiår. Bordinos tilbyr klassisk mat i moderne elegante omgivelser med en prisvinnende vinliste, kreative kokker og kunnskapsrik servitør. Enten du er ute for en spesiell anledning, fanger opp med happy hour-cocktailer eller ringer til Hogs på spilledagen, gir Bordinos en unik og innbydende atmosfære for enhver begivenhet. Nyt lunsj-, brunsj- og middagstjenester i vår moderne bar, på vår luftige veranda eller i den elegante, intime spisestuen og gjør Bordinos til det perfekte stedet å oppleve det raffinerte eller å slappe av og slappe av.

Anmeldt av Clif S - Springfield

Fire av oss spiste på Bordinos siste kveld og hadde en utmerket middag. Vi hadde spist her flere ganger før da min mor bor her, men dette var den desidert beste opplevelsen vår og maten var utmerket.

Jeg begynte med villsvinpølseforretten over polenta – det beste jeg spiste. Perfekt. Forrettene våre var sjømat-linguine, vegetabilsk risotto (tilsatt reker), tortellini og svertet svinekjøtt. Den eneste jeg ikke vil anbefale var tortellini - alle de andre var enestående. Min svinekjøtt parabolen kom med søtpoteter og rosenkål som ble tilberedt perfekt. Vi avsluttet måltidet med å dele en pecan praline gelato.

Bordinos har en veldig god vin- og cocktailliste. Med fire glass vin og tips var måltidet vårt $233. Betjent parkering er tilgjengelig og bør benyttes. Be om å få sitte i hovedspisesalen. Serveren vår Mike var utmerket. Jeg ser frem til vårt neste besøk.

10. Steinbit Hole Fayetteville

4127 W Wedington Dr, Fayetteville, AR 72704-5735 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, sjømat Lunsj middag SGD 7 - SGD 33 +1 479-521-7008

Utmerket - 51 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 447 anmeldelser

Anmeldt av Chris B - Austin, Texas

Jeg var i Fayetteville, AR, for aller første gang, og bare her for natten. Jeg hadde tatt en 3-timers kjøretur fra Little Rock, og trengte å spise middag før jeg fant hotellet. Jeg ville ha noe enkelt, billig og deilig, og jeg ville ikke ha noe...MerTakk Chris! :-)