El Mirage Matguide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i El Mirage

El Mirage i USA, fra Nord-Amerika-regionen, er best kjent for Takeaway. Oppdag de beste restaurantene i El Mirage med vakre bilder og gode anmeldelser fra reisende over hele verden her!
Ting å gjøre i El Mirage

1. Rio Mirage kafé og kantine

12245 W Santa FE Dr, El Mirage, AZ 85335 (tidligere Rio Mirage Cape Y Cantina) Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Meksikansk, sørvestlig, latinsk, vegetarvennlig Lunsj, middag, brunsj +1 623-583-7708

Utmerket - 62 %

God - 26 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 152 anmeldelser

Anmeldt av Richard M

Dette har blitt vår favoritt meksikanske restaurant siden vi flyttet til Arizona. Min kone og jeg elsker meksikansk mat, og vi prøvde mange restauranter og kunne ikke finne en som serverte god mat og mest av alt god salsa. Første gang vi dro dit var tilbake i 2014. Spiseatmosfæren på enten El Mirage (original restaurant) eller Surprise-lokasjonen gir deg en følelse av Mexico med utformingen av restauranten.

Personalet er vennlig og maten er god. Jeg anbefaler det definitivt for en god matopplevelse.

2. New York West Pastry & Bake

10101 Grand Ave, Sun City, AZ 85351-3411 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere Frokost +1 623-583-7620

Utmerket - 77 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 123 anmeldelser

Anmeldt av Redfoot - Sun City, Arizona

Utmerkede brød, kjeks, kaker, til og med daggamle på salg og et sted å sitte for å drikke kaffe. Hvem kan ønske seg mer (meg - jeg savner en god Kossars stil bialy). Og jeg elsker den gamle måten å binde opp kakeboksene med rød og hvit hyssing.

3. Saigon Kitchen

14071 W Bell Rd, Surprise, AZ 85374-2454 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Reservasjoner Asiatisk, vietnamesisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag +1 623-544-6400

Utmerket - 62 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 386 anmeldelser

Saigon Kitchen åpnet i april 2011. Det er på Bell Road i Surprise Arizona. Det er en flott restaurant og bør legges til på nettstedet ditt!

Anmeldt av BillIBT - Fort Worth, Texas

Maten kom ut veldig sakte, ikke hele bordet, ting glemt, noe gikk vi bare uten.
Det vi spiste var veldig bra. Så trist at det var en så negativ opplevelse. Sannsynligvis den verste av mine hundrevis av oppføringer på denne TA-siden.

De comped desserten vår, men den gjenopprettet ikke middagsskuffelsen

4. Lous Tivoli

12535 W. Bell Road, Sun City, AZ 85375 Gatekjøkken, Reservasjoner, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Barnestoler tilgjengelig, Full bar Italiensk, amerikansk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj +1 623-974-8224

Utmerket - 38 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 176 anmeldelser

Anmeldt av Jmorgan54

Denne restauranten har en veldig hyggelig atmosfære, og underholdning og dans, og det var veldig hyggelig. Det var en god mengde kunder der, for det meste pensjonerte folk, men akk! Maten var veldig middelmådig. Jeg visste virkelig ikke at det var mulig å servere dårlig spaghetti.. men min var elendig. Hvitløksbrødet var mettet med en veldig tørt smakende olje... det var forferdelig!! Konas bakte torsk var ikke velsmakende i det hele tatt, og den bakte poteten hennes hadde rømme på som ikke smakte godt .. hun sa at det var forferdelig! Som om den kanskje hadde blitt ødelagt. Denne restauranten trenger en kokk som vet hvordan man lager mat!! Vi vil ikke gå tilbake.

Gir den to stjerner av fem på grunn av den hyggelige underholdningen og atmosfæren.

5. Brendas kjøkken

13200 N 113th Ave Ste 4, Youngtown, AZ 85363-1025 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé, middag Frokost, lunsj, brunsj +1 623-977-2631

Utmerket - 68 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 35 anmeldelser

Hvor gode mennesker og god mat kommer sammen.

Anmeldt av Bryan H - Youngtown

Det har vært mange steder som sier 'hjemmelaget mat', og de kommer ikke i nærheten, men Brendas sted er hjemmelaget mat, kanskje ikke som min mors ... lol ... maten er fantastisk, hjemmelagde supper, desserter og daglige spesialiteter. med en fredag ​​fiskeyngel... et flott samlingssted for venner og familie, takk Brenda og Rick!

6. Mighty Moo Ice Cream

11122 W Alabama Ave, Youngtown, AZ 85363-1236 Gatekjøkken, Tilpasset rullestolbrukere, Sitteplasser +1 623-214-6532

Utmerket - 89 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av Schersand - Stayton, Oregon

Eieren av denne iskrembutikken virker fast bestemt på å holde virksomheten hemmelig for allmennheten. Jeg har kjørt over dusinvis av tid og ikke lagt merke til det. Det ligger i et halvt nedlagt kjøpesenter i Youngtown AZ, på 111th Avenue. Hadde det ikke vært for en nabo, hadde jeg aldri visst at den var der.
Nå, til de gode tingene. De lager all iskrem på stedet og tilbyr rundt 15 smaker, inkludert noen eksotiske. Jeg hadde root beer iskrem, og det var flott.
De bruker ingen kunstig farge i produktet sitt, så du får ikke det visuelle smellet, men smaken er der.

7. Nick's Diner II

14010 N Litchfield Rd, Surprise, AZ 85379-8770 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Amerikansk, gresk, middag, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj +1 623-328-5347

Utmerket - 58 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 200 anmeldelser

Anmeldt av monetkids - Surprise, Arizona

Beste middagstilbud i denne dalen. Nick vet hvordan han skal gjøre det riktig. Menyen har flotte greske retter, italienske retter, delikatesseforretninger, smørbrød, supper, salater, fiskeyngel og ja gyros.
Har prøvd mange retter her og alltid vært bra. Gyrosfatet og Vela Parmigiana er en favoritt, og jeg elsker lammeskanken. Alle forrettene kommer med en superfrisk salat, god dressing, gresk vinaigrette, balsamico alt godt. Be om det greske brødet som er lett grillet og en side av EVO med hvitløk for å dyppe. De bringer det ikke automatisk til bordet, bare be om det, ikke noe problem de gir deg mye. Kommer også med grønnsaker. Gå på onsdag og du får en skive pai. Denne gangen prøvde jeg spaghetti og Nicks kjøttboller. Virkelig god saus her for alle de italienske rettene og kjøttbollene var enorme. Flott gresk saus til de greske rettene også. Veldig flinke ansatte la imidlertid merke til servitørene som gjorde bussen, og det oppstod noen forsinkelser. Har alltid frokosttilbud, hele dagen også. Og så praktisk rett ved AMC-showet, kan gå rett dit etter showet. Kuponger i papirer også. Bli med i klubben deres for å få mat. Du får aldri et dårlig måltid her, og du vil reise hjem med rester. De har øl og vin. Kan ikke slå verdien for alt du får.

8. Soloppgang Donuts

13011 W Greenway Rd, Ste 102, El Mirage, AZ 85335-9787 Frokost lunsj middag +1 623-466-6314

Utmerket - 70 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 13 anmeldelser

Anmeldt av 73Elaine73409 - Surprise, Arizona

Alltid ferske og rimelige smultringer. Elsket deres utvalg av valg. Kan gjøre dette til en dårlig vane hvis du skjønner hva jeg mener. Altfor nær hjemmet til ikke å gjøre motstand! Ved siden av Little Caesars.

9. Mirage Sports Bar and Grill

Pueblo El Mirage, 11201 N. El Mirage Road, El Mirage, AZ Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere Bar, pub, amerikansk Frokost lunsj middag +1 623-583-2121

Utmerket - 14 %

God - 55 %

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 21 anmeldelser

Anmeldt av OnlyWifey - Little Suamico, Wisconsin

Fredag ​​kveld er det Fish Fry på restauranten og fisken er stekt i en god røre og er deilig. Den kommer med pommes frites og sprø coleslaw. Hvis du ikke vil ha pommes frites, erstatter de gjerne et sunnere alternativ. Personalet er veldig vennlig og servicen er rask

10. LongHorn Steakhouse

14127 W Bell Rd, Surprise, AZ 85374-3984 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, Steakhouse, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj middag +1 623-584-7413

Utmerket - 47 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 270 anmeldelser

Anmeldt av monetkids - Surprise, Arizona

Vært her før til middag ønsket å prøve igjen siden vi likte det.. Ringte foran sitteplasser og det fungerte bra. Sa bare 15 minutters vente da vi kom dit før vår samtale på forhånd og det var bare 10 minutter. Lønner seg å gjøre den samtalen foran sitteplasser, var å få opptil 45 minutters ventetid ellers. Vertsstasjon var hyggelig hyggelig hilser. Sitteplasser ute og inne for å vente på bordet ditt. Baren var fullpakket, men et hyggelig hyggelig område. Server Alvin kom bort og satte oss i gang med bardrikkene våre først. Men det tok over 15 minutter å få drikkene våre, han kom innom og forklarte at de er super opptatt i baren. Vel, dette er den travle tiden på året her ute, kanskje på tide å få litt hjelp. Menyen har en god størrelse med alle slags biffer, koteletter, sjømat, kylling, supper, salater, apper. Startbrødet var godt og varmt. Vi gikk for hakket biff, servert med valg av veggie eller forskjellige typer poteter. Valgte moset, veldig velsmakende, kremet og glatt. Chop steak hadde en fin hvitløk rub som var veldig distinkt som Alvin forklarte det. Også ble toppet med løkstrenger og sopp. Kom med en salat som var veldig frisk med massevis av tillegg og god dressing, valgte bringebær. Middagen var en god størrelse servering. Hadde også 12 oz Rib eye, perfekt tilberedt som spurt medium sjeldne. Hadde en side av spaghetti squash som var mør og godt krydder og også en side av sopp/løk sautert. Mye å dele og veldig frisk og velsmakende også. Kom også med en salat. Med entre's kan du velge 1 side i tillegg til å få salaten med. Dette er en god deal her med et godt oppgradert måltid og fin innredning, sørvestlig cowboy, men ikke overveldende mens du holder deg til steakhouse-temaet. De har bord og boder, dempet belysning, kan være litt høyt, men vi hadde et hjørne messe som var flott. Sjekk alltid papirene for kuponger.