Grand Lake Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Grand Lake

Grand Lake i USA, fra Nord-Amerika-regionen, er best kjent for Takeaway. Oppdag de beste restaurantene i Grand Lake med vakre bilder og gode anmeldelser fra reisende over hele verden her!
Ting å gjøre i Grand Lake

1. Grand Pizza

1131 Grand Ave, Grand Lake, CO 80447 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Pizza, italiensk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag +1 970-627-8390

Utmerket - 58 %

God - 33 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 320 anmeldelser

Anmeldt av kkacz - Chicago, Illinois

Bra sted for takeaway eller bespisning på stedet. Praktisk at de bruker et tekstsystem slik at du kan vandre rundt i byen eller hva som helst til bordet ditt er klart. Vi hadde en 12-tommers bygg-selv-pizza med kanadisk bacon, ananas og stekt rød pepper som var ganske god. Washington-eplesalaten var også velsmakende. God verdi og mengde mat for 2 personer.

2. Grand Lake Chocolates

918 Grand Ave, Grand Lake, CO 80447 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere amerikansk +1 970-627-9494

Utmerket - 76 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 98 anmeldelser

Anmeldt av JamaisVu - Colorado

Dette lille iskrem/sjokoladestedet er familieeid og har vært her på strandpromenaden lenge. Det er et stort utvalg av iskrem, noen få sorbeter, enkle og luksuriøse kjegler, og massevis av sjokolade laget der. Det er ikke en 'godteributikk' i seg selv, så se andre steder for den slags variasjon. Men hvis du liker god iskrem og utvalgte sjokoladegodbiter (inkludert dyppet epler og annen frukt), taffy osv., er dette et godt valg.
Bare et par veldig små bord inne, en benk utenfor. Skrankearbeidere er alltid vennlige, selv når stedet blir slengt med en linje ut døren. Hvis jeg ble tvunget til å komme med konstruktiv kritikk, vil jeg si at stedet selv kunne trenge litt oppdatering og TLC.

3. The Hub Coffee and Cones

830 Grand Ave, Grand Lake, CO 80447 Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Barnestoler tilgjengelig, Godtar kredittkort Amerikansk, kafé Lunsj, frokost +1 970-627-5095

Utmerket - 55 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 119 anmeldelser

The Hub er en kaffebar med Coda Coffee. Vi har de beste frokost- og lunsjburritoene i Grand Lake. Vi serverer også lunsjsandwichwraps, hjemmelaget is og bakverk. Vi serverer nå fruktbaserte smoothies. Vi har også utvidet våre glutenfrie alternativer. Nyt å sitte på terrassen mens du nyter et glass vin eller øl.

Anmeldt av AzRat - Arizona

Kom innom på en kjøretur til nasjonalparken. Serveren var vennlig, laget en god latte, og prisen var grei. Huben hadde innendørs og utendørs sitteplasser og et rent toalett. Hva mer kan du be om? Lett å finne for en utenbys, rett ved hovedgaten til denne vakre lille byen.

4. Cy's Deli

717 Grand Ave., Grand Lake, CO 80447 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Godtar kredittkort Amerikanske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 7 - SGD 14 +1 970-627-3354

Utmerket - 56 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 215 anmeldelser

Anmeldt av Cindy N - Ohkay Owingeh (San Juan Pueblo), New Mexico

Vi ville bare ha noe raskt til vår første lunsj i byen, og en lokal person anbefalte Cy's til oss. Vi liker det veldig godt. Brød var ferske og ingrediensene veldig deilig. Vi hadde smørbrød og supper. Personalet bøyde seg bakover for å hjelpe oss og få oss servert. Godt utvalg av meny for de med vegetariske eller glutenfrie behov. Serverer også frokostvarer som burritos og andre 'håndholdte' alternativer.

5. Miyauchis Snackbar

1029 Lake Ave, Grand Lake, CO 80447 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere amerikansk Lunsj +1 970-627-9319

Utmerket - 57 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 95 anmeldelser

Anmeldt av laneybelle - Fort Collins, CO

Vår grillede kyllingsandwich var velsmakende og rimelig. Iskremen var imidlertid $6 (mer enn sandwichen), og selv om den ble spioneringen som stor og hjemmelaget, var den virkelig ikke bra - ikke noe spesielt. I registeret brukte de virkelig kreativ matematikk - la til $5 på regningen, ingen spesifikasjoner, kunne ikke forklare hvordan de kom opp med det beløpet, og ingen kvittering. Mystiske priser var virkelig skjerpende; deres regnskapspraksis og kundeservice i denne forbindelse trenger virkelig oppmerksomhet.

6. The Wake Coffee Shop

Grand Lake Marina, Grand Lake, CO 80517 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere Kafé, amerikansk Frokost

Utmerket - 75 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 38 anmeldelser

Anmeldt av lindseyj824 - Greeley, Colorado

Jeg elsker The Wake!! Jeg har bodd i området hele sommeren, og det er mitt favorittsted å gå på en fridag. Baristaene er så hyggelige og kaffen er god. Å være på sjøen gir en avslappende atmosfære. Jeg vil anbefale å sjekke det ut!

7. Rapids Lodge Restaurant

210 Rapids Ln, Grand Lake, CO 80447 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner, Barnestoler tilgjengelig, Godtar kredittkort Amerikansk, internasjonal Middag lunsj SGD 16 - SGD 60 +1 970-627-3707

Utmerket - 67 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 255 anmeldelser

The Historic Rapids Lodge and Restaurant ble etablert i 1915 og ligger langs bredden av den naturskjønne North Inlet River. Lunsj (kun om sommeren) og middag (reservasjon anbefales). Nyt en omfattende vinliste og historisk atmosfære. Besøk vår nettside for oppdaterte menyer.

Anmeldt av DaimlerDame - Rancho Santa Margarita, CA

Bestilt krabbekake forrett og ble hyggelig overrasket! Mye krabbe og veldig lite fyllstoff. Hubby bestilte elgkoteletter, selv om han var litt bekymret for bringebær-demi-glace, fordi han ikke liker noe søtt med kjøtt. Han ble imponert over kotelettene – perfekt tilberedt, veldig mør og demi-glaceen var ikke søt, men veldig velsmakende. Jeg hadde Colorado lammekoteletter. De var også perfekt tilberedt og en veldig stor porsjon. Salaten til å starte var veldig fin med en rekke ferske salater. Delte en crème brulee til dessert. Det var det beste vi noen gang har hatt, og vi er kresne på det! Personalet var vennlig og imøtekommende, vinkartet var bra og prisene rimelige. Hadde et bord inne med utsikt over strykene i elven, og så til og med noen hjort som buktet seg forbi! Et veldig fint sted å nyte en spesiell middag!

8. Meierikongen

629 Grand Avenue, Grand Lake, CO Gatekjøkken, Tilpasset rullestolbrukere, Sitteplasser Amerikansk, hurtigmat Lunsj +1 303-569-3103

Utmerket - 52 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 79 anmeldelser

Anmeldt av Fred S - Saint Louis, Missouri

Så første gang til Grand Lake, og jeg må si det var helt fantastisk. Vi ankom sent på ettermiddagen og trengte noe å spise. En haug med lokalbefolkningen utenfor dette stedet, så vi stoppet raskt. Bøffelburgeren er fantastisk sammen med poppers. Ettersom vi var der i løpet av sommeren, fikk alle maten sin og de enten satt ute eller dro hjem. Shakene er flotte. Mye og mye moro

9. Fat Cat Cafe

Grand Lake Ave., Grand Lake, CO Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Buffet Amerikansk, kafé, vegetarvennlig, glutenfrie alternativer, veganske alternativer Frokost, lunsj, brunsj +1 970-627-0900

Utmerket - 63 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 354 anmeldelser

Anmeldt av BSC12 - Aurora, Colorado

Kom sulten til frokost siden dette bare er en alt du kan spise buffé. Egg, poteter, bakverk, frukt, masse paier, kaffe, te, juice osv. Ingen pannekaker eller vafler. Populært sted. Litt overfylt. Veldig hyggelig personale. Katte dekor. Jeg håper å stoppe igjen på mitt neste besøk til Grand Lake.

10. Pollys Sweet Shop

1106 Grand Avenue, Grand Lake, CO 80447 Takeaway, rullestoltilpasset amerikansk +1 720-491-7327

Utmerket - 78 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 48 anmeldelser

Hjemmelaget iskrem

Anmeldt av ND1438 - Fargo, North Dakota

Vårt parti på 15 stoppet for en godbit på en varm dag. Iskrem var flott. Vi hadde også barbert is og smoothies. Litt overpriset og den smakfulle myke serveringen var ikke så smakfull. Alle de harde serveringselementene vi hadde var fantastiske - kjegler og sundaes.