High Springs Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i High Springs

High Springs i USA, fra Nord-Amerika-regionen, er best kjent for Takeaway. Oppdag de beste restaurantene i High Springs med vakre bilder og gode anmeldelser fra reisende over hele verden her!
Ting å gjøre i High Springs

1. Great Outdoors Restaurant

65 N Main St, High Springs, FL 32643-2652 Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Godtar Discover Steakhouse, Amerikansk, Bar, Supper, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld SGD 13 - SGD 46 +1 386-454-1288

Utmerket - 61 %

God - 24 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 713 anmeldelser

Velkommen til den prisbelønte Great Outdoors Restaurant! Vi håper du nyter matopplevelsen her. Menyen vår er nøye planlagt og kjærlig tilberedt. Vår kjøkkensjef er til enhver tid på stedet og overvåker nøye hver eneste detalj av matlaging for personlig å sikre at alt tilberedes ferskt på kjøkkenet. Biffene våre er håndkuttet og sausene og dessertene våre er hjemmelagde. Nyt våre ferske hovedsalater, hjemmelagde supper og en rekke deilige forretter. Vi vil at du skal ha den perfekte gjesteopplevelsen! Våre servicemedarbeidere er profesjonelt opplært for å sikre at hver gjest får en best mulig matopplevelse.

Anmeldt av tbeagle - Leland, North Carolina

Vi hadde ikke forventet en så utmerket opplevelse i en så liten by! 4 måltider, alt veldig bra! Anbefaler sterkt!

2. Secret Garden Bakery

225 N Main St, High Springs, FL 32643-2650 Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Gatekjøkken, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover SGD 3 - SGD 7 +1 386-454-8447

Utmerket - 84 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 58 anmeldelser

Secret Garden Bakery ligger inne i Wisteria Cottage på Main Street i High Springs, like nord for Gainesville. Secret Garden Bakery serverer deilige ostekakebarer, småkaker, kaker, pundkake, spesialbrownies og mer.

Anmeldt av Romy d - Alachua, Florida

Jeg er ny i området og var glad for å finne dette bakeriet når jeg kjørte gjennom byen. Jeg elsker deres forskjellige pundkaker og forskjellige barer. Jeg har allerede prøvd sitron- og pecan-barer, og de er fantastiske. Det er så mange valg at du må komme tilbake regelmessig for å sjekke det hele. Og mens du er der, flere butikker å oppdage. Torsdager er det Bondens marked.

25 NE 1st Ave, High Springs, FL 32643-4319 Ta ut Vegetarvennlig +1 386-454-2364

Utmerket - 79 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 19 anmeldelser

Anmeldt av David M

Dette er et sjarmerende sted for godbiter midt på dagen. Bakte gode er alltid ferske og veldig rimelige. Butikken rundt kan skilte med fine ting av «landlig karakter». Tjenesten er veldig god og veldig vennlig.

15 Northwest 1st Avenue, Alachua, FL Kafe Frokost +1 386-454-2364

Utmerket - 86 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 7 anmeldelser

Anmeldt av Mary H - Estero, Florida

Vakre og deilige kjeks, god kaffe, søt kafé - de lager sin egen sirup. Lukten av kaker og cupcakes baking var fantastisk. Vi stoppet for en liten godbit, og vi var så fornøyde. Jeg anbefaler bakevarene og saltet carmel lattes.

5. Conestogas Restaurant

14820 Main St, Alachua, FL 32615-8590 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere amerikansk Lunsj middag +1 386-462-1294

Utmerket - 53 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 159 anmeldelser

Anmeldt av Pascale S - Gainesville, Florida

Vi hadde gått til Conestoga's i årevis. Vi sluttet å gå når vi følte at tjenesten hadde falt og restauranten trengte en ansiktsløftning. Vi prøvde det nylig og serveren vår, Brooke, var fantastisk. Ser ut som teppene er byttet ut. Jeg hadde kylling fylt bakt potet. Salaten som fulgte med meg var ikke så stor, men poteten mer enn vei opp for det.

6. Spisestedet

19726 NW US Highway 441, High Springs, FL 32643-8402 (tidligere Springs Diner) Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi, Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover Amerikansk, Diner Frokost, lunsj, brunsj, middag SGD 24 +1 386-454-5775

Utmerket - 28 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 6 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 159 anmeldelser

Tradisjonell American 50's Style Diner eies og drives av en engelsk familie. Menyen varierer fra frokost (hele dagen) lunsj, og middag med retter i sørlandsk stil samt noen engelske favoritter. Daglige spesialiteter vanligvis tilgjengelig i løpet av uken med mer eventyrlige alternativer i helgene. Karaoke- og sykkelkvelder tilbys på månedlig basis.

Anmeldt av Phyllis M - High Springs, Florida

Vi var tilbake her om et par uker bare for å finne ut at utleiehuset vårt trengte litt arbeid. Vi trengte å spise og dette stedet var fantastisk!!! Vi hadde frokoster og lunsjer/tidlige middager her, og hvert måltid var flott! Personalet er flott og eieren er en fantastisk mann.
Alt vi prøvde var så bra, det får deg til å gi opp matlagingen (ikke bekymre deg kjære, jeg vil ikke).
Jeg kan virkelig ikke si nok om hvordan vi likte måltidene våre og får sjansen til å prøve!

7. Krazzy Kow iskrem og kaffe

15 NW 1st Ave, High Springs, FL 32643-2653 Sitteplasser, rullestoltilpasset +1 386-454-3012

Utmerket - 74 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av MaeHem50 - Merritt Island, Florida

Etter å ha spist kveldsmat i nærheten stoppet vi inn for dessert. Selv om det er en liten butikk, var det et veldig fint utvalg av smaker å velge mellom, inkludert GF og Vegan.
Jeg klarte ikke bestemme meg, men etter å ha prøvd ut 3 prøver satte jeg meg på mintsjokoladebiten, kjempegod!
Enda bedre enn iskremen var eierne Bobbie og Doug, de var så søte og så vennlige! Skulle ønske vi bodde nærmere, men neste gang vi kommer hvor som helst i nærheten av sentrum av High Springs, kommer vi til å stoppe for å hilse på favorittisen vår og nyte noen kalde og kremete godbiter!

8. The Station Bakery & Cafe

210 NW Santa Fe Blvd, High Springs, FL 32643-4313 Takeaway, sitteplasser amerikansk Lunsj +1 386-454-4943

Utmerket - 76 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 26 anmeldelser

Anmeldt av Johnnie D - Tallahassee, Florida

Vi har stoppet i Station Bakery & Cafe noen ganger i løpet av årene på vei til eller fra Shands Cancer Hospital i Gainesville, FL. High Springs, FL er omtrent 35 miles fra Gainesville. Vi oppdaget dette lille familieeide og drevne bakeriet rundt 2010 på vår første tur tilbake fra Gainesville. På den tiden lå det i det gamle togdepotet i hjertet av byen, og det var et så fint lite sted; men det var ikke mye sitteplasser på stasjonen. Det var fortsatt en søt liten jernbanestasjon og en del av historien til High Springs. Den dagen hadde jeg en salat som var ganske stor, frisk og deilig. Etter middag kjøpte vi noen av deres deilige bakverk og barnebarnet vårt hadde iskrem. Alle dessertene vi prøvde var helt deilige. På vår neste tur kjøpte jeg flere kakeskiver med hjem, som var like deilige. Nå bor de i en liten bygning på Santa Fe Blvd som ser ut som det kan ha vært et minimarked. Oppskriftene på dessertene har ikke endret seg, og eieren og datteren hans var der og jobbet. Krempuffene og eclairene er deilige, og kremfløtefyllet deres er den absolutt best smakende kremfløten jeg noen gang har smakt. Jeg skulle ønske jeg kunne få tak i oppskriftene deres til eget bruk. Jeg har aldri jobbet med pisket krem ​​som det før ... og jeg baker kaker og desserter selv. Eieren og hans familie er veldig hyggelige mennesker, og han gir deg pengene dine i de store skivene og porsjonene han serverer deg. Vi har ikke spist noen av smørbrødene deres, så jeg kan ikke kommentere dem, men jeg er sikker på at de er veldig tilfredsstillende, friske og deilige også. Jeg anbefaler deg å stikke innom Station Bakery for lunsj, dessert eller begge deler; ta en pust i bakken og besøk den søte lille byen High Springs med sine antikvitetsbutikker, spisesteder (vi liker Bev's og Outdoor Restaurant).

9. New York Pizza Plus

15202 NW 147th Dr, #100, Alachua, FL 32615-5331 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Reservasjoner, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig Italiensk, Pizza, Vegetarvennlig Lunsj middag

Utmerket - 63 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 95 anmeldelser

http://yellowpages.superpages.com/listings.jsp?CS=L&MCBP=true&search=Find+It&SRC=&C=new+york+pizza&STYPE=S&L=32615&x=0&y=0

Anmeldt av travchef - Florida

Dette er en lokalt eid restaurant i Alachua med god service, og et fint utvalg av pizza og italienske spesialiteter.
Vi prøvde penne med erter, bacon og rød fløtesaus. Det var deilig og en veldig sjenerøs porsjon. Rundstykkene som går foran måltidet er gjæraktige, varme og myke.
Vi kommer definitivt tilbake for å prøve flere menyelementer.

10. Pizza 2 Go

105 N Main St, High Springs, FL 32643-2651 Gatekjøkken, Uteservering, Tilpasset rullestolbrukere Pizza, italiensk Lunsj middag +1 386-454-1013

Utmerket - 63 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 39 anmeldelser

Anmeldt av Karen M - O'Brien, Florida, USA

Du vil bli positivt overrasket, dette er autentisk italiensk mat. Eieren er litt vanskelig å forstå, men det tar ikke bort fra smakene til maten. Det er mer en takeaway, de har noen få seter hvis du velger å spise på terrassen deres. A+