Hva å gjøre og se i Ile Des Pins, Ny-Caledonia: De beste tingene å gjøre bra for store grupper

Oppdag de beste tingene å gjøre i Ile Des Pins, New Caledonia, inkludert Brush Island, Piscine Naturelle, Kanumera Bay, Ile des Pins Tour Guide Zerena VAMA, Upi Bay, Kuto Bay, Mana Nautique, Isle of Pines, Grotte de Hortense.
Restauranter i Ile Des Pins

1. Børsteøya

Isle Of Pines, Ny-Caledonia

Utmerket - 83 %

God - elleve %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av ZeebruggeExplorer - Sarasota, USA

dette var en nydelig utsikt da bussen stoppet. Fargen på vannet var vakker. Vi dro dit på en busstur

2. Naturlig basseng

Isle Of Pines, Ny-Caledonia +687 46.15.15

Utmerket - 77 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.109 anmeldelser

Anmeldt av Cellenc - Grand Terre, New Caledonia

Besøkte her ved lavvann en 10-15 min gange fra Meridian, gikk langs stranden til vi møtte innløpet og fulgte innløpet til piscine naturelle... Vakkert og mye variasjon eller koraller, fisk, osv. å se. Vi gikk ved lavvann og var flott, men jeg kan bare forestille meg hvor flott dette ville være ved høyvann. Enkelt og trygt.

3. Kanumera Bay

Isle Of Pines, Ile Des Pins Ny-Caledonia https://www.newcaledonia.travel/en/islands/ile-pins/kanumera-bay

Utmerket - 66 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 498 anmeldelser

Anmeldt av jesswright24 - Mango Hill, Australia

Isle of Pines.- piscinnie naturlig (den naturlige lagunen), nydelig nydelig nydelig, ville vært enda mer i høyvann. Lang lang tur for å komme til det (gjennom vann og gjennom bush). Vi dro fra Le Meridian og det tok ca. 20 minutter å gå med våre 7 og 3 åringer. Mye fisk, koraller nær kysten og vakre omgivelser. Kanumera-bukten er fantastisk!!! Ikke for mange fisk, men nydelige omgivelser. Ligger rett over padden fra Kuto-bukten og stranden. Kuto-stranden er gangbar fra kaibåten som går inn. Ta til venstre når du forlater bryggen og følg bare veien rundt til Kuto-bukten, 10 minutters gange. Sanden er som ren fløyel!!! Det er enda bedre enn Whitehaven-stranden i QLD. Fargene er ute om denne verden. Tvers over veien fra Kuto-bukten (ja, bokstavelig talt over padden) ligger Kanumera-bukten, gå ned dit for en total del av paradiset! Etter å ha gått av båten er det massevis av drosjer og minibusser. Vi satte oss i en minivan med noen andre turister (som også snakket fransk), etter at sjåføren annonserte bonjour Madame Piscine Natural .... kult det er dit vi ønsker å gå, la oss bare gå inn. Ingen anelse om pris eller noe har bare kjørt med det! Omtrent en 20 minutters kjøretur senere tok han oss med til Le Meridian Hotel og slapp oss av der for å gå til Natural Lagoon og sa kom tilbake kl. 14.00. Det endte opp med å koste $3000 XPF (ca. $42 AUD) for oss fire - 2 voksne 2 barn). Deretter tok han oss til Kanumera bay (igjen ca. 30 minutters kjøring), og belastet oss $3000 igjen. Han sa at vi bare går tilbake til brygga for å komme oss på båten når vi var klare. Og pekte på brygga. Båt med Bettico rederier var $8990XPF for voksne retur. Totalt kostet oss $342 AUD ca. 2 voksne 2 barn. Flyene kostet rundt 1000 dollar. Fransk snakkes mye overalt, og engelsk er svært begrenset eller ikke i det hele tatt, så det er en god idé å friske opp det grunnleggende.

4. Isle of Pines Turguide Zerena VAMA

Utmerket - 87 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1. 3%

Totalvurderinger

4.5 basert på 15 anmeldelser

  Isle of Pines Turguide Zerena VAMA

Nyt en privat tur på Ile des Pins! Opptil 4 gjester og for grupper, vennligst send meg forespørselen din på e-post. Takk Zerena

5. Upi Bay

Isle Of Pines, Ny-Caledonia

Utmerket - 73 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 166 anmeldelser

Anmeldt av Janine_Bxs - Melbourne, Australia

Ankom på et cruiseskip - lett gange fra havnen. Et så nydelig sted å snorkle og svømme. Dette var barnas favorittminne fra cruiset. Øyboere selger mat og drikke, tilbyr hårfletting og selger nips.

6. Lusebukta

Kuto Bay, Isle of Pines, Ny-Caledonia

Utmerket - 71 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 248 anmeldelser

Anmeldt av Bleakhouse65

Familier og mennesker i alle aldre kan nyte svømming og snorkling i denne beskyttede bukten. Rett overfor, over landtangen oss en annen strand med mer bølgehandling. Ta med eget snorkelutstyr. Begrensede turistfasiliteter for shopping og spising. Vi overnattet ikke, men det var et anstendig feriested på øya. Å snakke fransk er en fordel, og øya har interessante kulturelle steder i avstand fra Kuto-bukten.

7. Nautical Mana

Utmerket - 80 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 146 anmeldelser

  Nautisk Mana

Mana Nautique er fremfor alt en familiehistorie. Det hele startet i 2009 da Nouka, sammen med moren sin, fikk ideen om å tilby turister en utflukt til Nokanhui-atollen. På den tiden tilbød Nouka kun denne ekskursjonen 3 ganger i uken. Nå gjennomføres disse utfluktene hver dag i uken og Nouka tar imot nesten 4000 besøkende i året. Sitt komfortabelt ombord på en av de 3 båtene eller en av de 3 bussene som nå utgjør selskapets flåte, vil du sette avgårde for å oppdage 'øya nærmest paradis'.

8. Isle of Pines

Isle Of Pines Ny-Caledonia +687 46.10.27 https://www.newcaledonia.travel/en/islands/ile-pins

Utmerket - 72 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 113 anmeldelser

Anmeldt av friedrice4 - Paynesville, Australia

Besøkte mens du var på et cruise i desember. Helt fantastisk beliggenhet, vakre strender, flott dykking, vennlige lokalbefolkningen og mye historie. Verdt å ta en busstur når du besøker.

9. Hortensegrotte

Isle of Pines, Isle of Pines Ny-Caledonia +687 94.89.15

Utmerket - 36 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 228 anmeldelser

Anmeldt av lifewithtiarna - Brisbane, Australia

Vi trodde at hulen var et ekstremt kult sted å besøke! Det var en liten inngangsbillett, men det er greit da det går til lokalbefolkningen! Det var en veldig fin kort skogstur for å komme dit og hulen var vakker! Gå definitivt dypere inn i hulen, gjennom mørket og du vil finne et veldig fint område