Hva du kan gjøre og se i Alberta, Alberta: Den beste minigolfen

Oppdag de beste tingene å gjøre i Alberta, Alberta, inkludert Summerland Leisure Park, Evergreen Golf Centre, Monster Mini Golf Edmonton, Kraay Family Farm, Crystal Ridge Golf Club, Lakeside Go-Karts & Mini-Golf, Monster Mini Golf, Dinos Center Inc. , Dragon's Tale Blacklight Minigolf, Puttz Minigolf.
Restauranter i Alberta

1. Sommerland Fritidspark

40325 - Range Road 282, Gull Lake, Alberta T4L 2N1 Canada +1 403-748-4855 http://www.summerlandleisurepark.com

Utmerket - 86 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 7 anmeldelser

18 hulls minigolfbane er som ingen andre du har spilt før. Hullene er lange og svingete og vil tilby en utfordring for både barn og voksne, den perfekte familieutflukten.Total yardage er 589 yards og det er en par 41, en av de største banene i Central Alberta.Also på stedet en 315 yard kjøring rekkevidde med 20 boder (mattet og naturlig gress). Klubbhus, stor uteplass, lisensiert, liten konsesjon. RV PARK - 30 store bak i boder, alt full service (elektrisk - 30 amp, vann, kloakk). Vaskerom og dusjmuligheter. Bålsted og piknikbord på hvert sted. To km unna offentlig strand og båtutsetting ved Aspen Beach. Sykkelsti til Bentley. Åpent mai til 1. oktober.

2. Evergreen Golf Center

5225 24 Ave S, Lethbridge, Alberta T1K 7C2 Canada +1 403-329-4500 http://www.evergreen.golf

Utmerket - 56 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 39 anmeldelser

'Kom ut og lek' Evergreen Golf Center tilbyr følgende fasiliteter: Executive Par 28 golfbane Spill deg gjennom vannhinder, sandbunkere, gressbunkere og hauger på hull som varierer i lengde fra 65 til 310 yards. Skjermet oppvarmet kjørebane Konturerte målgreener, sandfeller og en øygreen simulerer en ekte golfopplevelse. Golf leksjoner Vi tilbyr både gruppe- og privattimer undervist av CPGA Professionals. Våre instruktører bruker Trackman (en Doppler-radar) som måler 23 faktorer om svingen din. Golfbutikk og klubbreparasjoner Evergreen Golf Center har merkevareutstyr som kan passe den ivrige spilleren til rekreasjonsspilleren. Evergreens tilpasningssystem bruker Trackman som genererer 23 spesifikke målinger som nøyaktig identifiserer støt og ballfluktforhold for hvert skudd. Målinger inkluderer... køllehastighet, kølleflate ved støt, utskytningsvinkel, angrepsvinkel, ballhastighet, ballspinn, bæreavstand og mer. Hvis du ikke bruker Trackman, gjetter du bare. Ring for å avtale time i dag. Minigolfbane Evergreen er hjemmet til 18 hull med underholdende minigolf. Flere bekker og dammer, fossefall og en høydeendring på 20 fot gjør hvert hull til sin egen unike utfordring. Hvis været tillater det, er minigolfbanen åpen hele året. Go Kart-bane Utfordre vennene dine, ha det gøy med familien eller slå din beste tid. Vennlig konkurranse er navnet på spillet med vårt toppmoderne elektroniske tidtakingssystem. For yngre deltakere har vi doble karts for det unge familiemedlemmet å kjøre sammen med foreldrene. Snackbar Etter leksjonen din, når treningen er over, har du senket din siste putt eller kjørt siste runde... slapp av i vårt lisensierte anlegg.

Anmeldt av Suedetrav - Chemainus, Canada

$85 for 5 voksne å gå i handlevogn og spille 18 hull minigolf, (vi slo også en bøtte med baller på driving range først) Vi hadde en fantastisk ettermiddag. Rent, vennlig, (vi hadde vår lille hund med oss ​​og ingen så ut til å bry seg i det hele tatt) (vi bar henne for det meste på minigolfbanen) satte VELDIG stor pris på at personalet ikke klaget da vi reiste gjennom og ikke kunne ha forlatt henne.

3. Monster Mini Golf Edmonton

3414 Gateway Blvd NW Gateway Plaza, Edmonton, Alberta T6J 6R5 Canada +1 780-756-5533 http://www.monsterminigolf.com/edmonton/

Utmerket - 52 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 96 anmeldelser

Monster Mini Golf Edmonton er 18-hulls med monster-tema, glød-i-mørke, minigolf, arkadespill, private festlokaler for bursdagsfester, eller du kan bestille alle slags bedrifts-, teambuildings-, skoleturer til 100 personer og mer.

4. Kraay Familiegård

Range Rd 273, Lacombe, Alberta T4L 2N1 Canada +1 403-302-1709 http://www.kraayfamilyfarm.com

Utmerket - 65 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 54 anmeldelser

Anmeldt av samrR4185BC - Leduc, Canada

Veldig fint sted å komme og besøke og det er flott det er dyr og det er putetrampoliner som er veldig gøy også.

5. Crystal Ridge golfklubb

9 Crystal Green Lane, Okotoks, Alberta T1S 2K5 Canada +1 403-995-5563 http://crystalridgegolf.com/

Utmerket - femti%

God - 35 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 46 anmeldelser

CRYSTAL RIDGE GOLF CLUB DEN BESTE VERDI FOR GOLF I OKOTOKS OG SOUTH CALGARY Crystal Ridge ligger i NE Okotoks og bare 15 minutter fra South Calgary, og er det perfekte valget for golf. Crystal Ridge Golf Club har et enkelt mål om kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen. Hva er kundeopplevelsen? Vi tror at Customer Experience gir en vennlig sosial atmosfære, kvalitetsservice, vakker golfbane og alltid lytte til kundene våre. Teknologi vil bli mer og mer en del av Crystal Ridge-opplevelsen, og vi ser frem til fremtidens golf, og gir 'New Age' golfopplevelsen til våre kunder, og utvider golfspillet.

Anmeldt av BenLar137 - Calgary, Canada

Barn elsker minigolf, og denne banen ligger i en vakker golfbane med dammer og trær, og er godt vedlikeholdt, så det er hyggelig for de voksne som kommer. De 18 hullene er i et kompakt arrangement, så det er ingen lang tur, noe de minste og noen eldre vil sette pris på. Det er noen vannfunksjoner, så årvåkenhet er påkrevd til enhver tid angående barn - hvis det er vann, vil ballene gå inn. Tanken har gått inn i utformingen av hvert hull, så hvert hull er forskjellig. Alle ansatte vi møtte var vennlige og hjelpsomme, og foreslo til og med en endring på putteren til den lille vår - hvis den er for stor, kan du ikke se ballen rett over hodet, noe som gjør det vanskeligere å finne sporet. Vi hadde kuponger, så det hjalp på prisen, men ikke så dyrt uansett. Det er mat på klubbhuset, men vi var litt tidlig ute til lunsj, og de hadde ikke mange fine snacks til oss. Anbefalt!

6. Lakeside Go-Karts og Mini-Golf

5324 Lakeshore Dr, Sylvan Lake, Alberta T4S 1E8 Canada +1 403-887-3190 http://lakesidegokarts.ca/

Utmerket - 67 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

4.0 basert på 9 anmeldelser

7. Monster Mini Golf

2020 32 Ave NE, Calgary, Alberta T2E 6T4 Canada +1 587-354-0244 http://www.monsterminigolf.com/calgary/

Utmerket - 33 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 39 anmeldelser

Anmeldt av jjluke - Calgary, Canada

Jeg dro til Monster Mini Golf med vennegjengen min i alderen 25-35 på en fredagskveld, og vi nøt opplevelsen. Innredningen er ganske ryddig for en minigolfbane, inkludert monstrene på banen. Jeg ser på dette som et flott sted å feire Halloween. Høydepunktene inkluderte den superhøye energien til det unge personalet, freebies de tilbød (den kvelden var det noen få kjedeperler som kan byttes senere og en ekstra runde for taperen, resultatene dine kan variere), kurset var ganske anstendig med design, og en fin arkade internt som Chuck-E-Cheese og Easy Street fra de gode gamle dager. Når det gjelder forbedringsområder, kan selve banen fikses i enkelte områder (løs matter) og hullene er tett sammen, noe som betyr at du må stå på barrierene for å unngå å trenge inn i andre hull. Det kan også bli ganske travelt, så du kan føle deg forhastet. Jeg anbefaler på det sterkeste å se på nettet etter rabatterte tilbud, da de pleier å tilby gode tilbud på forskjellige nettsteder som Groupon. Samlet sett kan ikke verdien og det morsomme tilbudet slå, og det kan heller ikke god service. Hvis du vil ha strengt tatt perfekt minigolf, kan du bli litt skuffet, men hvis du vil ha en morsom datekveld med venner eller kjære, er dette vanskelig å slå (spesielt til rabatterte priser). Hvis du syntes denne anmeldelsen var nyttig, vennligst angi det slik at jeg vet hvor jeg skal fokusere min fremtidige vurderingsinnsats!

8. Dinos Center Inc

6500 Cottonwood Rd, Innisfail, Alberta T4G 1E3 Canada +1 587-823-4667 http://dinoscentre.ca/

Utmerket - 52 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 21 anmeldelser

Anmeldt av aimeeg467

Veldig fin innendørs minigolfbane og morsom lasertag med 'flygende' dinosaurer. Velsmakende snacks, suppe og panini. Prøv borsjtsjsuppen og sitronblåbærscones.

9. Dragon's Tale Blacklight Mini Golf

8882 170 St NW West Edmonton Mall, Edmonton, Alberta T5T 4J2 Canada +1 780-444-5321 http://www.wem.ca/play/attractions-at-wem/dragons-tale-blacklight-mini-golf

Utmerket - 17 %

God - 46 %

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 48 anmeldelser

Hjelp til å redde dragene ved å ta deg gjennom Dragon's Tale Blacklight Mini-Golfs 18-hullsbane og beseire skurkene.

10. Puttz minigolf

1710 Mayor Magrath Dr S, Lethbridge, Alberta T1K 2R5 Canada +1 403-317-7888 https://www.facebook.com/Puttz-Miniature-Golf-133861576632400/?fref=mentions

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 100 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 1 anmeldelser