Hva du kan gjøre og se i Alotau, Papua Ny-Guinea: De beste stedene og tipsene

Alotau i Papua Ny-Guinea, fra Sør-Stillehavsregionen, er best kjent for 4WD. Oppdag de beste tingene å gjøre i Alotau med vakre bilder og gode anmeldelser fra reisende over hele verden her!
Restauranter i Alotau

1. Alotau Land Tours

Garoboi St, Alotau 211, Papua New Guinea

Utmerket - 73 %

God - tjue%Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 62 anmeldelser

En intim og omfattende dagstur i Alotau og området rundt. Inkluderer krigsminnesmerke og relaterte steder, markeder, besøk til landsbyer med venner og familie, svømming/snorkling, barneskole, sykehus og lokal interaksjon. Lunsj på dagstur gitt. Massasje (ekstrautstyr) Henting og avlevering 0830 til 1500

Anmeldt av A8657WLpaulineh - Perth, Australia

Vi bestilte denne turen og betalte for den online før vi dro hjemmefra. Turene på Princess Cruises i Alotau var veldig dyre og e-postene våre med Cathy var veldig effektive og forklarte alt fullt ut. Cathy og Wilma møtte oss da vi gikk av skipet, og som lovet besøkte vi en familie hjemme hos dem som lagde Tapa-duk av bark fra trær, en annen familie hvis barn hadde kledd seg tradisjonelt for å ønske oss velkommen og de lagde mat i leirpotten for oss. smake på maten deres og forklare hvordan de levde. Vi gikk til stranden for å se rester fra andre verdenskrig, inkludert det unike toalettet avbildet ovenfor. Besøkte Sykehuset og fikk mulighet til å dele ut toalettsaker til pasienter om vi ønsket og besøkte også Utkikk, krigsminnesmerke og marked. Dette var bare en morgentur, men ga oss et godt innblikk i hvordan livet leves der og deres tradisjoner og kamper. Vi vil anbefale denne turen til alle som besøker Alotau, da den er utmerket og god verdi.

2. Reeftours Milne Bay

Alotau 0000, Papua New Guinea

Utmerket - 89 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 82 anmeldelser

Reeftours Milne Bay ligger og drives på den østlige spissen av Papua New Guinea (Milne Bay Province Alotau by) Vi er et lite lokalt sightseeing-selskap. Vårt mål er å tilby trygge, pålitelige, morsomme og informative turer til alle våre besøkende, unge så vel som eldre blant oss.

Anmeldt av derekgoodes - Chatham , Storbritannia

Vi valgte denne turen etter Lesning alle vurderinger på Trip Advisor; vi ble ikke skuffet. Som forklart i papirene før turen ble vi møtt utenfor portene i Alotau av Elaine og Ken og presentert med klemmer og blomsterkranser.
Omvisningen til Alotau fulgte inkludert 'Transit Hotel' for besøkende stammer med betonggulv, en felles kran og et offentlig toalett/dusjblokk. Deretter videre til håndverksmarkedet med mange tregaver, alle skåret ut med håndverktøy med en mann som faktisk polerer håndverket sitt med en tannbørste. Neste stopp var krigsminnesmerket som feiret det første nederlaget på land av den japanske hæren i august 1942.
Videre inn i innlandet for å se restene av tre flystriper bygget i 1942, restene av brygga der Queen Elizabeth landet i 1977.
Vårt neste stopp var en barneskole, hvor barna var både sjarmerende og respektfulle. Vi ble vist noe av arbeidet deres, deres forfatterskap var veldig bra. Noen av barna danset for oss. Ken forklarte at mange av barna går til skolen, noen en avstand på 10 kilometer og på bare føtter!
Deretter reiste vi videre til Shanniahs landsby, som bestod av trehus i bushen uten innlagt vann eller elektrisitet. Lunsj ble levert som besto av frukt og hjemmebakt bakverk tilberedt på vedfyr; maten var utmerket og skylt ned med te eller kaffe.
Etter lunsj ble vi tatt med på en guidet tur i landsbyen, inkludert å vandre gjennom bekken som bukter seg gjennom kanten av bebyggelsen. Vi ble vist hvordan de lager vevde paneler til husveggene laget av strimler av soyapalmegrener kuttet med en machette. Folket i landsbyen fikk oss til å føle oss veldig velkomne og kunne ikke gjøre nok for oss.
Dessverre, midt på ettermiddagen, var det på tide å si et veldig emosjonelt farvel og gå ombord på transporten tilbake til havnen.
Landsbyen ser ut til å være selvforsynt selv om de er veldig fattige. Det er verdt å merke seg at inntektene fra disse turene reinvesteres i landsbyen for å gjøre livet mer komfortabelt
For å oppsummere, en virkelig fantastisk dag...Et høydepunkt på ferien som vi alltid vil huske.

3. Kwalia eventyr og ekspedisjoner

Alotau, Papua Ny-Guinea Guinea

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 5 anmeldelser

Vandring/Trekking, Grottevandring, Sykling, Snorkling, Kulturturer, Fisketurer, Øyhopping, Heli Tours osv... Alt som er verdt eventyret eller en ekspedisjon, vi gjør alt.

Anmeldt av Worldview8 - Seattle, Washington

Jeg tok en dagstur til East Cape i Papua New Guinea . Jeg ble plukket opp av Liam som viste seg å være en flott guide! Han snakket om landsbyene på vei til East Cape og fremhevet også noen ting underveis som...MerVi takker for at du valgte turene våre. Det var en glede å vise deg hva vi har med hensyn til vår unike kultur og skjønnheten i vårt naturlige miljø som finnes i denne delen av verden.

4. Turnbull War Memorial Park

Alotau, Papua Ny-Guinea Guinea

Utmerket - 33 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 55 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av Margaret B - Queensland, Australia

Denne turen ble organisert gjennom Princess Cruises, og selv om den var hyggelig var den overpriset. Turen inkluderte også andre severdigheter og historien til Australias del i å slå tilbake japanerne i andre verdenskrig. Selv om minnesmerket kunne vedlikeholdes bedre, var det verdt besøket og å se og høre om andre severdigheter rundt Milne Bay Område.

5. Manta Watch Camp

Gonubalabala Island, Alotau 211, Papua New Guinea +675 7272 5002

Utmerket - 75 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 4 anmeldelser

Island Manta Watch Camp ligger på den avsidesliggende og fantastiske paradisøya i det sørlige Stillehavet. Gonubalabala, Papua Ny Guinea . Den er så fjern at den ikke engang er på google maps ennå! Milne Bay-revene er fulle av liv med alt fra de minste rare og fantastiske kreaturene, til de store pelagiske trofeene som Hammerheads og Whale Sharks. VENNLIGST KONTAKT OSS FOR FULLSTENDIG DETALJER FØR BESTILLING

Anmeldt av Tanja K - Canton of Bern, Sveits

Jeg tilbrakte en uke på Gonubalabala-øya, og jeg kan ærlig si at det var en av de beste ukene i livet mitt. Adam, Carmen og lokalbefolkningen tok imot meg med åpne armer, klare smil, blomster og sanger. Den 1t30 lange båtturen fra Alotau byr på fantastiske landskap og muligheten til å bli kjent med vertene dine. Maten på øya, tilberedt av fantastiske Nydia, får meg til å spytte bare ved å mimre om den. Og dykkingen, herregud, dykkingen! Jeg hadde dykket i Thailand og på det store barriererevet, men de har ingenting på PNG! Se for deg å se på, hypnotiserte, Manta-stråler som leker nær overflaten bare 5-10 meter fra stranden og deretter gå i vannet og tilbringe tiden din under overflaten med å beundre disse majestetiske skapningene som glir under/over deg. Og hvis ett av dine mange (inkludert i prisen) dykk faller på en Manta-fri periode, er det nok her til å begeistre selv de mest krevende dykkere, fra utsmykkede spøkelsespipefisk, blekksprut og skilpadder helt til de mest fantastiske nakensnegler og snegler.
Carmen og Adam hjelper deg å få mest mulig ut av hver dag, organiserer utflukter og hjelper deg med å identifisere alle de vakre skapningene du så på ditt siste dykk.

6. Alotau havn

Alotau, Papua Ny-Guinea Guinea +675 641 1266

Utmerket - 18 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 27 %

Fattige - 18 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 11 anmeldelser

Anmeldt av Dan L - Bunbury , Australia

Jeg antar at vårt første glimt av Alotau Port ikke var veldig inspirerende. Men etter å ha gått av skipet endret holdningen vår seg noe. Det var en varm velkomst fra lokale turismefrivillige, en liten informasjonsstand ble satt opp i nærheten av skipet, men hadde minimalt med litteratur og virket mer opptatt av å selge pyntegjenstandene som ble tilbudt. Likevel, hyggelige vennlige mennesker. Like utenfor havneområdet opererte ulike turboder, det var flere frivillige og de første av mylderet av markedsboder. Stoffene var veldig fargerike og tilbys i en rekke klær, husholdningsartikler osv. Treutskjæringene var ganske ekstraordinære og lett å se at mange timer hadde blitt brukt på å produsere disse kunstverkene. Skjell og skallprodukter overalt. Vi var sannsynligvis en 30-minutters spasertur fra hovedsenteret og det var forskjellige markeder langs veien, de fleste etablert for lokalbefolkningen, selv om turister var velkomne til å bla og kjøpe. Gangstier er ikke bra, veiene er hullete, og stedet ser stort sett ustelt ut, støvete og med betelsaftsprut overalt. Likevel blir du møtt med et varmt og vennlig smil av lokalbefolkningen og vær forberedt på at en rekke små barn følger deg overalt. Vi besøkte ikke noen av butikkene eller andre etablissementer da vi hadde forhåndsbestilt en kulturtur. Rikelig med forsterket netting og stenger er bevis over vinduer og døråpninger. Turisme er relativt nytt for Alotau og har midler til å forbedre levestandarden til innbyggerne uten å gå på akkord med den lokale kulturen. En lærerik opplevelse for sikker og glad for at vi besøkte.

7. Alotaus beste bar

7 Ealeba St, Alotau 211, Papua New Guinea +675 641 1212

Utmerket - 67 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3 anmeldelser

Anmeldt av Herpam D - Stanthorpe , Australia

Hvis du har tenkt å besøke Papua New Guinea enn du må inkludere Alotau i reiseruten din fordi Alotau gir deg det beste fra to verdener - den vestlige og den kulturelle. OG det er det kulturelle du ønsker å oppleve. Vi besøkte Alotau på Princess Cruises Sea Princess den 24. februar og dro på en organisert tur til 'Kenu and Kundu Festival' for å se de lokale kanoløpene, kulturelle utstillinger og musikalske tilbud. (Kenu betyr kano.) Kanoene har plass til opptil 24 roere og en kaptein som styrer kanoen bakfra. Ta med deg et kamera og teleobjektiv fordi du vil ta mange nærbilder! Kulturdanser fremføres av mange stammer som bor rundt Milne Bay. De er kulturelle danser og utøverne bruker IKKE brasserier (BH) så hvis du er litt sjenert - ikke se! Vel, hvorfor skulle du ønske å gå til kultur? Forestillinger hvis du ikke vil se??? Uansett, jeg tok rundt 250 bilder av de forskjellige utstillingene og artistene og er glad jeg kan gi vennene mine en idé om hva Papua New Guinea Milne Bay tilbyr. Ja, etter å ha tilbrakt rundt 4 timer på festivalen tok vi en øl på Alotaus beste bar og likte det virkelig. MEN vi var glade for å ha ølet etter festivalen i stedet for før! Ja inngangen til festivalen koster rundt 56 AUD per person, men det er verdt hvert øre. Ikke glem å ta et bilde av folk som tygger betelnøtt! Det er det som gjør at tennene blir røde! Det er imidlertid en ulempe med betelnøtter. Mange lokalbefolkningen dypper det i kalk som forårsaker en kjemisk reaksjon og gir dem en høy. Ligner på marihuana og lignende. Ikke prøv ting - det gjør ikke vestlige noe godt! Jeg håper du liker Alotau like mye som vi gjorde. OG TA KAMERAET DITT uansett hvor du går - vær så snill...

8. Massim Museum

Nederste etasje, Education Milne Bay, Wanigili Center | Wanigili Building, Education Milne Bay, Alotau 211, Papua New Guinea

Utmerket - 38 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 8 anmeldelser

Museet åpner for tiden to historiske utstillinger: The Rise and Fall of Samarai, og Milne Bays plass i WWII: Slaget ved Milne Bay 1942. Mer moderne utstillinger inkluderer malerier og gjenstander laget av Milne Bay-kunstnere og vevere. Museets permanente samling inkluderer 40 utskjæringer og 12 historietavler fra utskjæringsprosjektet Malinowski Legacy forum. Museet er ikke for profitt, og donasjonen din vil bidra til å holde oss i vekst og tjene samfunnet

Anmeldt av RayParks - Adelaide , Australia

Det ligger i det tidligere konferanserommet i hovedbygningen til Wanigili. Forskjellige utskjæringer og bilder fra fortiden samt et par krigskanoer ble vist ut. På inngangsdøren var det et skilt som sa at det er gratis for lokalbefolkningen (se vedlagte bilde). Siden vi hadde bodd og jobbet i Milne Bay som frivillige i mange år, anser lokalbefolkningen oss som lokalbefolkningen. Så vi gikk inn i museet med våre PNG-kolleger.
Så kom den australske kuratoren, som har vært ny i PNG, ut og sa at hun måtte belaste K25 per turist. Da vi sa at vi ikke var turister, spurte hun oss videre og fortalte oss at hun ville gi oss rabattert inngangsbillett på K12,50! Hvorfor kunne hun ikke sette opp et tydelig tegn på inngangspenger på døren? Det kan være et fint museum, men vi følte oss ikke velkommen.
Det er åpent fra onsdag til lørdag 11:00 - 16:00. Hvis du er interessert i å besøke museet, kan du gå fra byen ca. 1 km langs Abel Highway, men det er ingen gateskilt som indikerer hvor Wanigili (Education Milne Bay) er. Så det ville være best for deg å ta en 'bybuss' til 'KB' fra bussutvekslingen i byen, og be offsideren om å slippe deg av på Education Milne Bay. Gå deretter mot vannkanten. Du vil snart se en stor tømmerbygning med rødt tak og skiltet som sier 'Wanigili.'
Når du kommer tilbake til byen, kan du enten gå tilbake eller ta en PMV der du gikk av bussen. Bussprisen er kun K1. Hvis du bestemmer deg for å gå tilbake, vær forsiktig langs bushen mellom Napatana Lodge og brannstasjonen.

9. AlphaBlue Limited

Alotau 211, Papua New Guinea

AlphaBlue Limited er et 100 % PNG-eid selskap basert og opererer i Milne Bay-provinsen, med et globalt fotavtrykk via Singapore gjennom AlphaBlue SG Pte Ltd. Vi tar sikte på å bygge og drive en vellykket, innovativ og utvidbar båtvirksomhet for å imøtekomme private, bedrifts- og reiselivsbehov. Vi tilbyr fisketurer, sightseeing, øyhopping osv. og tilbyr skreddersydde turpakker.