Hva du kan gjøre og se i Blue Mountains, Grey County: The Best Spas & Wellness

Selv om navnet tilsier noe annet, er Blue Mountains en faktisk by i Gray County som består av flere små samfunn inkludert Thornbury, Christie Beach, Clarksburg, Heathcote og Ravenna. Området er svært pittoresk og naturskjønn i sommermånedene og i 'eplesesongen' om høsten, men byen er mest kjent for sine fjell. Turister strømmer til Intrawests Blue Mountain Ski Resort året rundt for sitt brede utvalg av tilbud. Hvis du ikke er i humør for ski eller snowboard, ta en spasertur gjennom Blue Mountain Village og nyt en kaffe på en av kafeene eller et måltid i en av de mange restaurantene i landsbyen.
Restauranter i Blue Mountains

1. Lillypad Spa

69 King St E, Thornbury, Blue Mountains, Ontario N0H 2P0 Canada +1 226-665-2200 https://www.thelillypad.ca/

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 11 anmeldelser

2. Iwa Spa

190 Jozo Weider Blvd, Blue Mountains, Ontario L9Y 0V2 Canada +1 705-293-2492 http://iwaspa.com/

Utmerket - 67 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 113 anmeldelser

Opplev iwa Spa - nå åpent kl. 10 daglig i Blue Mountain Village! Tilbyr tjenester for enkeltpersoner, par eller grupper opp til 50 inkludert: Massasje, ansiktsbehandlinger, soneterapi, manikyr, pedikyr, Ganbanyoku, Restorative Yoga. Vår fantastiske butikklokale inkluderer merker som Zara Terez, Spiritual Gangster, FarmHouse Fresh, Face Addiction, Soapstones, Kobo Candles og mer! Unn deg fullstendig avslapning. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Anmeldt av mandysT9104DT - Collingwood, Canada

Min første massasje på fire måneder var en perfekt opplevelse! Iwa har gjort en fantastisk jobb for å få kundene til å føle seg trygge, og oppmerksomheten på detaljer i alle aspekter av renslighet, opplæring av personalet og sosial distansering er standard. Terapeuten min, David, var strålende. Jeg vil anbefale denne opplevelsen 100%. Oppfølgingen av den vulkanske steinen var helt avslappende og detaljbehandlingen av lululemon var perfekt. (Forresten stort utvalg og ingen lange linjer som du opplever i Toronto). Alt i alt en fantastisk måte å tilbringe en ettermiddag på.

3. Glama Gal Tween Spa

170 Jozo Weider Blvd Unit C-10, Seasons at Blue, Blue Mountains, Ontario L9Y 0V2 Canada +1 705-445-4526 http://www.glamagalparty.com/locations/blue-mountain

Utmerket - 67 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3 anmeldelser

4. Scandinave Spa på Blue Mountain

152 Grey Road 21, Blue Mountains, Ontario L9Y 0K8 Canada +1 705-443-8484 http://www.facebook.com/Scandinave.BlueMountain/?fref=ts

Utmerket - 53 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 1294 anmeldelser

Det prisbelønte Scandinave Spa Blue Mountain tilbyr den unike Scandinavian Baths-opplevelsen. Beliggende i en naturlig skog, minutter fra sentrum av Collingwood & Blue Mountain Resort, oppfordres gjestene til å nyte stillheten i utendørsmiljøet året rundt. De skandinaviske badene inkluderer en ny infrarød badstue, nylig renovert finsk badstue, eukalyptusdamprom, termiske og nordiske fossefall, varme bad, kalde stuper, peiser og ekspansive innendørs og utendørs avslapningsområder. Også tilgjengelig er registrerte massasjereservasjoner, feriepakker med lokale overnattingssteder samt en uformell bistro som serverer sunn lokal mat. Scandinave Spa er åpent hver dag. Badene er underlagt kapasitetsbegrensninger. Vi anbefaler å besøke hverdager og kvelder for å unngå oppstillinger og lange ventelister for tilgang. Gjester må være over 19 år.

Anmeldt av 451pepper03 - Niagara Falls, Canada

Hadde en fantastisk tid på spaet, det var den mest avslappende dagen jeg har hatt på lenge. Eucalyptus-dampbadet var fantastisk, det er et rolig sted å gjenopprette kontakten med en du er glad i.

5. Lilly Pad

69 King St E, Blue Mountains, Ontario N0H 2P0 Canada +1 226-665-2200 http://www.thelillypad.ca

Utmerket - 63 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 19 anmeldelser

Lillypad har skapt et innbydende og behagelig miljø i et historisk århundre gammelt hjem i hjertet av Thornbury. Våre tjenester utføres av erfarne medarbeidere med vekt på å forynge kropp og sjel. Vårt mål er å gjøre ditt besøk på Lillypad til en avslappende, varm og hyggelig opplevelse. Vi har det misunnelsesverdige ryktet om å tjene en 'Green Spa'-vurdering som et resultat av praksis brukt de siste 6 årene på Lillypad Club Intrawest. Vårt nye hjem i Thornbury har tatt vårt engasjement for miljøet ett skritt videre med mange gjenbrukte gjenstander og byggematerialer. Vi inviterer deg til å komme innom for et besøk og møte teamet vårt. Vi har utvidet tjenestene våre til å inkludere en frisør, en ernæringsterapeut og mange nye massasje- og velværeterapier.

6. Kalola Life In Balance Spa

110 Jozo Weider Blvd Blue Mountain Resorts, Blue Mountains, Ontario L9Y 3Z2 Canada +1 705-443-5808 http://www.kalola.ca

Utmerket - 46 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1. 3%

Fryktelig - tjue%

Totalvurderinger

3.5 basert på 276 anmeldelser

'Se dypt inn i naturen, så vil du forstå alt bedre.' ~ Albert Einstein Inspirert av våre naturlige omgivelser, fokuserer Kalola Life in Balance Spa på naturens enkelhet, omfavner de naturlige elementene og inkorporerer de fire årstidene i alle aspekter, fra behandlinger til interiørfinisher. Naturlige og organiske teksturer, rike farger, rustikke tresorter og atmosfærisk belysning blander seg sømløst med utsikten over de omkringliggende fjellene for å skape et miljø med fred og ro. Kalola Life in Balance Spa er virkelig velvære for hele kroppen på fjellet.

Anmeldt av HeatherAP89

Jeg hadde en herlig og avslappende opplevelse på Kalola Spa. Jeg fikk en 50 minutters avslappingsmassasje etterfulgt av en indisk hodemassasje fra Joe. Han var veldig oppmerksom på mine behov og gjorde en utmerket jobb. Selve spaet har en beroligende atmosfære og alle ansatte var veldig snille. Takk Kalola Spa-ansatte for en herlig opplevelse!