Hva du kan gjøre og se i Bridlington, England: De beste tingene å gjøre

Bridlington er en kystby og sivil sogn på Holderness Coast of the North Sea, som ligger i den enhetlige myndigheten og det seremonielle fylket East Riding of Yorkshire, omtrent 39 km nord for Hull. Gypsey Race-elven renner gjennom byen og kommer ut i Nordsjøen i byhavnen. I folketellingen for 2011 var befolkningen i prestegjeldet 35.369.
Restauranter i Bridlington

1. Flamborough fyrtårn

Flamborough Head, Flamborough, Bridlington England +44 1262 678255 http://www.trinityhouse.co.uk/lighthouse-visitor-centres/flamborough-lighthouse-visitor-centre

Utmerket - 64 %

God - 30 %Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1001 anmeldelser

Et fyrtårn ble først bygget på Flamborough Headland i 1669, men ble aldri tent. Det nåværende fyret ble bygget i 1806 og fungerer som et veipunkt for dyphavsfartøyer og kysttrafikk, samt markerer Flamborough Headland for fartøyer på vei mot havnene Scarborough og Bridlington. Omvisninger i Flamborough fyrtårn er organisert av East Riding of Yorkshire Council under lisens fra Corporation of Trinity House.

Anmeldt av wrensnestred - Kidderminster, Storbritannia

Besøkte i begynnelsen av august, vi nøt flott vær, fine turer rundt i området, vi brukte tid på å se selene leke, og følge kajakkene rundt odden, komme dit tidlig ettersom parkeringsplassen blir veldig travel.

2. Kloakkhall og hager

Church Lane Sewerby, Bridlington YO15 1EA England +44 1262 673769 http://www.sewerbyhall.co.uk

Utmerket - 63 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.739 anmeldelser

Anmeldt av spamtop - Manchester, Storbritannia

Besøkte Sewerby Hall for dagen med mamma og kjøpte billett til huset og dyrehagen (gratis hager) - vel verdt det! Hagene var helt nydelige, spesielt de inngjerdede hagene som har blitt tatt vare på så godt. Vår favoritt uventede del var å kunne forlate hovedområdet til hallen og gå ut mot kystlinjen, med en nydelig utsikt over Bridlington. Det er også en liten landtogtjeneste som går inn til Bridlington og tilbake (flott for barn og voksne!), så vi klarte å gjøre det også og gå ned ved stranden, noe som var en uventet bonus. Huset var veldig interessant og personalet var veldig kunnskapsrik, selv om det ikke var stort, så det tok ca. 30 minutter å gå rundt. Zoo var på samme måte ganske liten, men en fin størrelse, spesielt for mindre barn/de som bare vil ha en rask 'smak' av en dyrehage og ikke en hel dags opplevelse. Nærheten til dyrene er virkelig imponerende sammenlignet med en større dyrehage også. Alle ansatte rundt eiendommen var veldig vennlige/hjelpsomme, og eiendommen var merkbart svært tilgjengelig for scootere/rullestoler. Kafé åpen kun for takeaway, gratis parkering som var lett å finne og toaletter virkelig rene. Massevis av hånddesinfeksjon rundt omkring også. Vil definitivt anbefale!

3. Bondville Model Village

Sewerby Road, Bridlington YO15 1ER England +44 1262 401736 http://www.bondvillemodelvillage.com

Utmerket - 73 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 886 anmeldelser

Model Village vil åpne 6. juli 2020 til 30. september. Kl. 10.00-17.00 Ta en rolig spasertur rundt Bondville Village og se dens små innbyggere gå i hverdagen. Se Tomas toget trekke vognen rundt sporet, krysse elven og passere havnen, hvor fiskebåter og cruisere fortøyde. Se ut for det humoristiske og uventede - du kan gå glipp av noe første gang! Vi vil også gi deg en quiz du kan gjøre mens du går rundt, så du må lete nøye for å finne svarene. Det er også et uavhengig terom på stedet som serverer varm og kald mat. Hjemmelagde nybakte kaker og scones, så fancy ettermiddagste med utsikt over Bondville Village. Åpent fra 7. april til 16. september 7 dager i uken. Gratis parkering hele dagen mot betaling kunder. Separat Tearoom ingen adgang nødvendig (2 timer gratis parkering). Tilgang for funksjonshemmede - Hunder på potensielle kunder tillatt. Vi ser frem til å se alle gamle og nye kunder.

Anmeldt av shrewlass - Shrewsbury, Storbritannia

Min mann og jeg fant dette ved et uhell, det var fantastisk vi tilbrakte mye tid der, vi gikk rundt 4 ganger og hver gang vi så noe nytt et fantastisk sted å tilbringe tid i

4. Fraisthorpe Beach

Bridlington England

Utmerket - 61 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 428 anmeldelser

Anmeldt av P964KKpaulaw

Fjøset er en nydelig (posh upmarket) liten kafé med en veldig god kokk som leverer deilig mat med vennlig personale, det er et veldig trygt sted under denne pandemien da de tar alle forholdsregler på våre vegne. Ja, maten er dyr sammenlignet med andre billige og muntre kaféer ved sjøen, men denne serverer deg ikke billig søppel!!! du får high-end restaurantkvalitetsmat i et nydelig stilig miljø, så maten og lokalet er vel verdt den ekstra kostnaden. Hvis du vil ha te i et kjipt krus og en burger uten kjøtt i, prøv et annet sted.

5. Bridlington dyrepark

Carnaby Covert Lane Carnaby, Bridlington YO15 3QF England +44 1262 673653 http://www.bridlingtonanimalpark.co.uk

Utmerket - 76 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 038 anmeldelser

Bridlington Animal Park er en prisvinnende, familieeid bedrift og har mye å tilby for en morsom familiedag ute. Vi har et stort utvalg av fugler som inkluderer papegøyer, falker og ugler. Dyrene våre inkluderer esler, silkeaper, sivetter, wallabies, surikater, vaskebjørner, griser og mange flere lodne venner. Vår daglige timeplan inkluderer flydemonstrasjoner. Vi har en rekke opplevelser for alle aldre som inkluderer Meet the Meerkats og en liten rovdyropplevelse, som en ugleopplevelse. Vi tilbyr gode priser for skoler og grupper, og vi tilbyr et program for skoler i tråd med den nasjonale læreplanen.

Anmeldt av K3852RKsallyp

Jeg trodde vi skulle stikke innom for morgenen... se noen få dyr og fugler... forventet ikke en slik oppslukende og praktisk dag, mating av wallabies, emuer og andre dyr. Flotte informative demonstrasjoner med de stripete dyrene som irriterer alle i Amerika, hvis navn jeg har glemt, strålende flygende oppvisning og snakk om rovfugler, håndtering av krypdyr og en perleugle. En FAB dag ute, takk!

6. Bayle Museum

Baylegate, Bridlington YO16 4PZ England +44 1262 674308 http://www.baylemuseum.co.uk/

Utmerket - 74 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 143 anmeldelser

11.00 til 16.00 med siste inngang kl. 15.30 GRATIS på gateparkering INGEN TILGANG TIL FUNKSJONER. Inngang til museet via trapper. Et klosterporthus som huser et museum og en samling av lokale gjenstander. Ordet Bayle er avledet fra det franske Baille som betyr 'innhegning' eller 'avdeling'. Arkeologiske undersøkelser av Bayle har konkludert med at en stor andel av bygningen dateres til slutten av 1100-tallet. Den første bruken antas å ha vært et porthus til et slott bygget av William le Gros etter at han tok kontroll over Bridlington Priory i 1143. På 1300-tallet var Bayle porthuset til Bridlington Priory. Siden oppløsningen av Bridlington Priory har Bayle blitt brukt til mange forskjellige formål, inkludert et fengsel, domstol, skole, garnison, ikke-konforme møteplass, rådhus og møterom for Lords Feoffes. I dag er Bayle en verneverdig bygning og planlagt gammelt monument, noe som gjør det av stor interesse historisk og arkitektonisk.

Anmeldt av 245philliph - Penrith, Storbritannia

Mye historie i Bridlington en imponerende bygning som må ses på det sterkeste anbefalt, nær gamlebyen, veldig hjelpsomt personale, mye informasjon

7. East Riding Leisure Bridlington

The Promenade, Bridlington YO15 2QQ England +44 1262 606715 http://www.eastridingleisure.co.uk/bridlington

Utmerket - 68 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 204 anmeldelser

Senteret har et 25 meter seksfelts svømmebasseng med elevbasseng; et Splash Zone-basseng med morsomme sklier og vannlekefunksjoner; den fantastiske Clip n’Climb; og fester – ikke å glemme kafeen med spektakulær utsikt over bukten. Senteret har et fantastisk utvalg av sports- og fritidsaktiviteter under ett tak, og tilbyr tilgjengelige helse- og treningsfasiliteter for lokale innbyggere og besøkende til byen.

Anmeldt av j0els1981

Bassenget og fasilitetene er flotte våre barn i alderen 3-14 liker det noe for enhver smak, og selv de voksne liker skliene. Veldig rent, god plass, dusjer, skap. Sørg for at du bestiller dagen før tidsluken du ønsker og kom tidlig, siden parkering er et mareritt! Det beste er hvis du trenger å parkere ved å bruke Flamborough Road-parkeringsplassen bare 5 minutters gange unna, vanligvis alltid plass, da du vil slite på fritidssenteret. Absolutt verdt et besøk moro for alle.

8. Bridlington South Beach

Bridlington England +44 7985 778309

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 265 anmeldelser

9. Bridlington Old Town

High Street, Market Place, Westgate og Kirkgate, Bridlington YO16 4QA England +44 1482 391634 http://www.bridlingtonoldtown.com

Utmerket - 47 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 394 anmeldelser

Anmeldt av U9056XOlindam - Bridlington, Storbritannia

Denne gamle verdensdelen av Bridlington var den opprinnelige kystbyen i begynnelsen og tar seg opp til selve landsbyen som brukes til ulike arrangementer hvert år. Dette er oversett av den imponerende Priory Church. Du trenger en dag for å vandre rundt i dette spesielle området.. Jeg er heldig nok til å bo innenfor en behagelig gangavstand for å kunne bruke gamlebyen regelmessig, og jeg hjelper til med å holde noen av de enkelte butikkene og bedriftene blomstrende hvis jeg kan. Må legge til i juni folk som bor her åpner det hager med stor stolthet for publikum bare for en helg, og det er fantastisk. Jeg tror Alan TItchmarsh ville vært GRØNN av misunnelse!! Men fordi gamlebyen består av et ganske smalt enveis system, har dette sammen med bygningene i en annen tidssprang filmskapere grepet sjansen til å lage THE DAD'S ARMY-filmen for noen år tilbake og dra fordel av å kle visse butikkfronter slik de ville. dukket opp under krigen. Det samme gjaldt da den nydelige Martin Kemp-faren til Capital Radios programleder Ronan Kemp kom for å filme Wives In the Bath.....for en morder. Skulle du få med deg filmen som av og til kan dukke opp på disse gratis visningskanalene, ser det ut som de brukte det dobbelte frontede bildegalleriet med en fast klokke over fasaden OG en fantastisk igjen en annen antikvitetsbutikk med dobbel front praktisk talt ved siden av har et vell av kunst. deco/vintage merchandise hvis en person ønsker å jakte på noe. Ja, jeg elsker den gamle Bridlington.

10. Landtog

Utmerket - 62 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 299 anmeldelser

  Landtog