Hva du kan gjøre og se i Kananaskis Country, Canadian Rockies: The Best River Rafting & Tubing

Oppdag de beste tingene å gjøre i Kananaskis Country, Alberta, inkludert Canmore Raft Tours, Canmore River Adventures, White Wolf Rafting, Canadian Rockies Rafting, Kananaskis Whitewater Rafting, Inside Out Experience, Gypsy's Caravan - Adventure Hostel, The Widowmaker.
Restauranter i Kananaskis Country

1. Canmore Raft Tours

Utmerket - 90 %

God - 6 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 133 anmeldelser

  Canmore Raft Tours

Under de ruvende toppene i de kanadiske Rockies-frontområdene, renner den brefôrede Bow River. Omgitt av skoger av furu og gran, og hjem til noen av de mest magestiske og ikoniske dyrene i Canada, gir denne naturskjønne elveflotten gjester i alle aldre muligheten for livet. Med avgang innen noen få minutters gange fra sentrum av Canmore, er denne profesjonelt guidede tolkningsturen perfekt for familier, venner og folk i alle aldre.

2. Canmore River Adventures

Utmerket - 96 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 312 anmeldelser

  Canmore River Adventures

Canmore River Adventures tilbyr eksepsjonelle flyteturer langs den vakre Bow River i Canmore. La guidene våre ekspertveilede deg nedover det fantastiske isbrevannet i Bow River og beundre de majestetiske kanadiske Rocky Mountains mens du lærer om historien, fjellene og dyrelivet i området. Det perfekte fjelleventyret for alle aldre (3 år+).

3. White Wolf Rafting

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 47 anmeldelser

  White Wolf Rafting

Vi er et nytt, lokalt eid og drevet raftingselskap i Canmore, AB, Canada som tilbyr spennende turer på Kananaskis-elven og på Bow River!

4. Canadian Rockies Rafting

Utmerket - 84 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 373 anmeldelser

  Canadian Rockies Rafting

Canadian Rockies Rafting har raftet elvene i Alberta og British Columbia i mer enn 20 år. Det er ikke rart at vi er kjent for å tilby de beste utfluktene og opplevelsene i Bow Valley! Våre mest populære turer er våre halvdags rafting-utflukter på Kananaskis og Bow River (Horseshoe Canyon). Andre aktiviteter vi tilbyr er Bow River Nature Floats om kvelden og tidlig om morgenen samt Riverboarding nedover Kananaskis River. Ikke glem å spørre om våre gode tilbud på gruppereservasjoner - vi ELSKER å arrangere bursdager, utdrikningslag, bedriftsgrupper, ungdomsgrupper og mer!

5. Kananaskis Whitewater Rafting

Utmerket - 86 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 29 anmeldelser

  Kananaskis Whitewater Rafting

Vi er basert på Rafter Six Ranch, som ligger 20 minutter like utenfor Canmore eller 45 minutter fra Calgary like ved Hwy 1. Du vil kunne finne oss på Raft Shack, som ligger ved siden av hovedhytta på ranchen.

6. Inside Out Experience

Utmerket - 69 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 17 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 110 anmeldelser

  Innside Out-opplevelse

Inside Out Experience gir morsomme, trygge og minneverdige Canadian Rockies-eventyr for alle aldre og ferdighetsnivåer. Alle Inside Out-opplevelsene finner sted midt i et spektakulært fjellandskap som er uten sidestykke i det vestlige Canada. Alberta og de kanadiske Rockies tilbyr en uforglemmelig ferieopplevelse på utrolige steder som Banff, Canmore og Kananaskis Country. Nyt spennende opplevelser som rafting, terrengsykling, fotturer og ridning med våre profesjonelle og kunnskapsrike guider. Halvdags-, heldags- og kombinasjonsturer er tilgjengelige, samt bedriftsdagseventyr, teambuilding og førstehjelpsprogrammer.

7. Gypsy's Caravan - Adventure Hostel

  sigøyner's Caravan - Adventure Hostel

Mitt navn er Kelsey, og Gypsy's Caravan er kulminasjonen av alle mine lidenskaper, omgjort til en givende og spennende virksomhet. Jeg elsker friluftsliv, og jeg elsker å dele det Albertas veldig morsomme og veldig vakre bakgård har å tilby.

8. Enkemakeren

Utmerket - 86 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 7 anmeldelser

  Enkemakeren