Hva du kan gjøre og se i Mansfield, Storbritannia (Storbritannia): De beste stedene og tipsene

Mansfield (/ˈmænzˌfiːld/) er en markedsby i Nottinghamshire , England. Det er hovedbyen i Mansfield lokale myndighetsdistrikt og er en del av Mansfield Urban Area. Byen ligger i en lomme i Maun-dalen omgitt av åser, rundt 19 km nord for Nottingham. Distriktet Mansfield er et stort sett urbant område som ligger nordvest i Nottinghamshire befolket av 99 600 innbyggere, hvorav de aller fleste bor i Mansfield (inkludert Mansfield Woodhouse), med Market Warsop et sekundært senter, og resten i det landlige nord for distriktet. Ved siden av byområdet Sutton-in-Ashfield er Mansfield det eneste store subregionale senteret i Nottinghamshire som dekker et område på 78 kvadratkilometer. Center for Cities (2009) kategoriserer byen som en 'liten by', selv om den ikke offisielt har bystatus.
Restauranter i Mansfield

1. Sherwood Pines Forest Park

6030 Skogbruksbedrifter | Kings Clipstone, Mansfield NG21 9JL, England +44 1623 822535

Utmerket - 71 %

God - 22 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 620 anmeldelser

Sherwood Pines Forest Park er East Midlands største offentlige skog i den store Sherwood Forest. Med alt du kan ønske deg for en fantastisk dag utendørs ... flotte sykkelstier og terrengsykkelområder, fantastiske turer gjennom blandede habitater, lekeområder for barn, Go Ape Tree Top Adventure og Forest Segway, til og med live musikk Konserter på sommerkvelder.

Anmeldt av stella59 - london

For en fantastisk tid vi alle hadde, det var strålende og kan ikke utsette noe.
Hytta overgikk forventningene våre for alt.
Det var komfortabelt, romslig og luksuriøst med alt vi trengte og mer.
Badestampen var fantastisk og en fyr kom for å betjene den vår første morgen.
Jeg elsket at det var vinduer fra gulv til tak slik at vi kunne nyte utsikten over skogen.
Tømmerbrenneren var også nydelig, men mer for effekt da gulvvarmen gjorde jobben sin.
Jeg kunne bare bli i 2 av de 3 nettene, men ville ha elsket å bli lenger siden det var så deilig!

2. Vicar Water Country Park

Mansfield Road, Clipstone, Mansfield NG21 9AA, England +44 1623 466340

Utmerket - 59 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 162 anmeldelser

Vicar Water Country Park har hatt en fascinerende og variert historie før den ble et 78 hektar stort grønt flagg-prisvinnende grøntområde. I middelalderen ble Vicar Water-strømmen kjent som Warmebroke - 'Warm Brook' før den ble Vicar Water. Vicar Water ble demmet i 1870 av den 5. hertugen av Portland opprette Vicar Pond for bruk som et fiske for å forsyne innsjøene ved Welbeck Abbey. På begynnelsen av 1900-tallet ble Vicar Pond brukt til båtliv og svømming av soldater postet ved den nærliggende Clipstone Camp. I 1912 ble den 6. hertug av Portland leide området rundt Vicar Pond kjent som Anne Bower Hill til Bolsover Colliery Company og kull ble nådd i 1922 etter en pause på grunn av første verdenskrig. I 1976 sluttet kull å tippes rundt det umiddelbare området rundt Vicar Pond og 10 hektar skog ble plantet. I 1982 åpnet Vicar Water Country Park offisielt med Newark og Sherwood District Council som offisielt overtok eierskapet i 1992. Parken doblet seg i størrelse i 1999 etter at mer gjenvinningsarbeid ble utført på ytterligere områder med deponering av søppel. I 2000 åpnet besøkssenteret og parken mottok sin første Grønne Flagg-pris, som den har mottatt hvert år siden. I nyere tid har parken blitt en offisielt akkreditert Country Park gjennom Natural England og tilbyr en rekke rekreasjonsaktiviteter, inkludert fiske, sykling, hundevandring, dyrelivsafari, modellbåtseiling og ridning. Det er 3 merkede stier tilgjengelig gratis fra besøkssenteret hvor det også er toaletter og Rumbles kafé for å kjøpe forfriskninger.

Anmeldt av trish551 - Mansfield , Storbritannia

Med de ikoniske gamle hønestammene av Clipstone-groper i bakgrunnen er det et rolig og vakkert sted å følge turstier og komme tett på naturen. En nydelig innsjø å sitte og se på fugler og dyreliv med den milde plop av fiskere som kaster sine fiskestenger med refleksjoner av trær i vannet. Det er også en nydelig liten kafé for et måltid eller forfriskninger.

3. Papplewick pumpestasjon

Papplewick Pumping Station Longdale Lane, Ravenshead NG15 9AJ, England +44 115 963 2938

Utmerket - 72 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 144 anmeldelser

Viktoriansk ferskvannspumpestasjon som nå er en industriell arvsattraksjon og bryllupssted.

Anmeldt av RLBAllen - Loughborough , Storbritannia

Dette stedet virker litt forskjellig fra et bymuseum eller en landlig naturtillit. Det føles veldig verdslig i sin tilnærming. Vil absolutt anbefale å gå på en av de dampende dagene; pumpehuset er et sted å se når det fungerer. Det er ... Mer Takk for din anmeldelse og for at du besøkte pumpestasjonen, vi er glade for at du likte besøket.

4. Gå til Ape Sherwood

Sherwood Pines Forest Park, Edwinstowe NG21 9JH, England

Utmerket - 81 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 354 anmeldelser

Bare 20 mil unna Nottingham . Treetoppeventyret vårt i Robin Hood-landet har en tre-til-tre zip-wire (en av de eneste tretopp tre zip-ledningene i landet!) Vi liker å tro at dette er den spesielle Go Ape-ingrediensen som gjør utendørseventyret på Sherwood Pines flott for unike dager ute i nærheten Nottingham . Du kan svinge deg gjennom skogen vår og få den beste utsikten over 3000 hektar med skog - Et flott sted å rømme og nyte episke utendørs eventyraktiviteter i skogen. Og eventyret trenger ikke stoppe der. Du kan gå utenfor allfarvei og nyte vårt siste skogseventyr med Go Ape Forest Segway - en episk segway-opplevelse i nærheten av Nottingham med en jordnær vri. Og Sherwood Pines er også hjemmet til vårt Tree Top Junior Adventure for Mini Tarzans. Slipp de små apene dine ut på en Go Ape-bane designet for dem. Ingen elsker eventyr mer enn barn!

Anmeldt av hayley b - Nottinghamshire, Storbritannia

Vi har nettopp kommet tilbake fra vårt fjerde besøk. Både barn og voksne elsker det. Barna må holde seg til den mindre ruten på grunn av høyden, men de har det fortsatt mye moro hver gang vi er på besøk.

5. Hardwick Hall og Hager

gjør Leah, Chesterfield S44 5QT, England +44 1246 850430

Utmerket - 66 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Velkommen til Hardwick, hvis fantastiske hus og vakre landskap har blitt skapt av en gruppe av tusenvis. Det var den formidable Bess of Hardwick som først skapte Hardwick på slutten av 1500-tallet. I århundrene siden da var hennes etterkommere, bønder, gartnere, byggherrer, dekoratører , broderere og håndverkere av alle slag har bidratt og gjort Hardwick til deres skapelse. Vi vil at du skal utforske og nyte Hardwick og i prosessen oppdage livene, kjærlighetene og eventyrene til skaperne av Hardwick. Utforsk det fortryllende elisabethanske herskapshuset, ta en spasertur i vår fredelige Hager , nyt sesongbasert og lokalprodusert mat på restauranten vår, kom nærmere naturen med en spasertur i parken og mye mye mer.

Anmeldt av TJA950 - Gillingham , Storbritannia

Dette er en virkelig godt presentert bygning som ikke har blitt rotet opp med antatt relaterte kunstprosjekter og 'temaer' som er vagt knyttet til en av de tidligere beboerne eller til hallen. Slike installasjoner ser ut til å være den nåværende 'kjeppingen' i mange NHS- og kommuneeide bygninger og, etter mitt syn, forringer den virkelige skjønnheten til bygningen. Jeg var virkelig imponert over denne bygningen og hvordan de kunnskapsrike frivillige guidene holdt tilbake og ikke prøvde å 'bakholde' deg. En virkelig flott bygning, godt presentert og velstelt. Parken er massiv, men den tilstøtende Hager er fine og kompakte, men var ikke på det beste, må jeg innrømme, noe jeg legger til grunn for det harde været. Det er litt av en spasertur fra parkeringsplassen til inngangen hvis du er bevegelseshemmet, men en buggy er gitt derfra til huset. Det er mange aktiviteter for barn i stallgården som er veldig stor og det er der en butikk for de voksne. Et steinsenter ligger noen få minutters gange unna, og det er mange stier og turer i parken.
Jeg må si at som frivillig ved en National Trust Property, er restauranten vår også en stor attraksjon, da det faktisk er tydelig at denne også er det. Jeg beklager å si at hvis vi driver det som disse menneskene, ville det ikke vært veldig populært i det hele tatt. Visste at maten så bra ut og det samme gjorde kvaliteten og presentasjonen, men tjenesten var sen med elendige og ingen smilende ansatte, som tydeligvis ikke likte arbeidet med lite interaksjon med kundene sine. I tillegg var det en midlertidig pizzabod og en mobil Smørbrød bar utenfor som var veldig amatøraktig og svært begrenset. Hvis vi driver serveringstilbudet som disse menneskene, er jeg redd inntektene våre vil lide dramatisk. Innsiden av restauranten i underetasjen var ikke ren, ikke ryddet raskt og setene skitten. Jeg måtte stadig minne meg selv på at hensikten med å være her var å dømme bygningen ellers ville vurderingen min være veldig lav.

6. Newstead Abbey

Newstead Abbey Newstead Abbey Park, Ravenshead NG15 8GE, England +44 1623 455900

Utmerket - 54 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 502 anmeldelser

Opprinnelig bygget i 1164 som et augustinsk kloster, ble dette stamhjemmet til poeten Lord Byron.

Anmeldt av Chrissi L - Lincoln , Storbritannia

Som en relativ lokal hadde jeg aldri vært i Newstead Abbey før, men på jakt etter et sted å gå en tur på en kald dag tenkte vi at vi skulle ta en titt.
Parkering var skiltet som £6, men det var ingen som tok øre og ingen betalings- og utstillingsautomater, så jeg har ingen informasjon til deg. Parkering er enkelt og handikapparkering er i nærheten av bygningene.
Etter å ha vandret gjennom japanerne Hager og rundt baksiden til innsjøen var vi frosne så vi gikk for en deilig varm sjokolade med syltetøy og kremscones. En veldig fin ettermiddag ute.

7. Jimmy Beans

Coxmoor Road, Sutton in Ashfield NG17 4NE, England +44 1623 550333

Utmerket - 58 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 64 anmeldelser

Anmeldt av Emma C - Mansfield

Et faktisk mykt spill vi ikke har vært også. !!!
Bursdagsfest etter skolen for en venn på 5 år.
Myk lek er flott, men festmaten gjorde MANGE barn sultne og så ikke spesielt friske ut. Jeg er glad jeg ikke hadde betalt ££££ for det pluss at jeg hadde et yngre barn som jeg hadde bestilt middag til.
Billige stekte måltider. Hva skal til for å få et anstendig måltid etter skoletid !!!! Jeg vil heller betale en anstendig pris og få et anstendig måltid. Ikke billige pølser og verdi brune bønner
Også toalettene var skitne. Når du har gutter som må løfte setet, er det så vanskelig å holde setene rene? . Definitivt ikke blitt renset hele dagen.
Synd egentlig guttene hadde en fantastisk tid å spille. Men vi vil ikke skynde oss tilbake.

8. Pleasley Colliery

Pit Lane, Pleasley | Derbyshire, Mansfield NG19 7PH, England

Utmerket - 63 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 119 anmeldelser

Anmeldt av Wanderlust W - Mansfield , Storbritannia

Denne en gang så stolte gropen står nå som et fungerende museum og et monument til alle de stolte gruvearbeiderne og familiene som en gang jobbet og bodde i landsbyene i nærheten... drevet av frivillige som har beholdt og restaurert det gamle styrehuset for å minne om hvordan ting ble brukt. å være... den er full av minner, noen triste men mange glade dager
Å jobbe ved gropen... den gamle gropspissen er nå en veldig populær landpark med folk som går tur med hundene sine, og syklister på stien et fantastisk sted å ta en spasertur når som helst på året.

9. Stainsby Mill på Hardwick Estate

gjør Leah, Chesterfield S44 5RW, England +44 1246 850430

Utmerket - 62 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 205 anmeldelser

Anmeldt av Paul B - Chesterfield , Storbritannia

Godt bevart gammel vannmølle i fungerende stand som fortsatt produserer mel. De entusiastiske guidene er utmerket. Et flott sted å besøke i forbindelse med Hardwick Hall

10. Kings Mill Reservoar

Timberland Trail, Sutton in Ashfield , England +44 1623 446690

Utmerket - 46 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av colin2308 - sutton in Ashfield , Nottinghamshire

Som familie elsker vi å gå rundt med hunden vår Reservoar . Det er en glede å se alle ender, gjess, svaner osv. rundt vannet. Du ser andre mennesker med hundene sine, utveksler hyggelige ting og fortsetter turen. Joggere, syklister og andre mennesker gjør det til en hyggelig tur. Kafeen er en fin måte å ta en pause på, med en stor meny å velge mellom, varm og kald. Det er en avslappende måte å nyte fritiden på. Fotografer er en mengde med mange dyrelivsbilder som skal tas, og fuglekikkere er alltid til stede. Vel verdt et besøk. Det er en parkeringsplass ved A617. Prøv det, du vil ikke bli skuffet, og turen er gratis. For familier og alle mennesker.