Hva du kan gjøre og se i Marathon, Florida (FL): The Best Scuba & Snorkling

Øysamfunnet Marathon i Florida Keys er en tropisk ferie for hele familien. Det opprettholder en retro, nautisk atmosfære med familievennlige festivaler og attraksjoner. Aktiviteter inkluderer delfinsvømming, snorkling og båtliv. Sjømatfestivaler er planlagt hele året, og mange lokale restauranter har fersk fangst. Fiske er ideelt utenfor den uberørte Sombrero-stranden. Besøk Crane Point for å vandre til det bevarte hjemmet til en nybyggerfamilie fra det 20. århundre.
Restauranter i Marathon

1. Lady Catherine Charters

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

Velkommen til 'The Fishing Capital Of The World' som nøklene ofte omtales som! Fiske inkluderer fiskekort, kvalitetsagn og redskap og 30 fots fartøy. Vi har plass til opptil 18 passasjerer. Offshore og rev fiske tilgjengelig. Snorkling inkluderer utstyr og dykking inkluderer tanker og vekter. Sunset Cruise og bryllupstjenester. Begravelse til sjøs

2. Aqua fritidsbåtturer

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

  Aqua fritidsbåtturer

Private Personalized Tour Boat Charters i Marathon Keys-området. Private båtturer, båtcharter, minnespredning av aske, økoturer, sandbarturer, snorkling, solnedgangscruise og sightseeing. Gå om bord på 22 fot Aquasport rundt kosehytta. Inkluderer båt, drivstoff og lisensiert kaptein.

3. AquaVentures Eco Tours

Utmerket - 97 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 389 anmeldelser

  AquaVentures Eco Tours

Vi er ikke ditt gjennomsnittlige kajakkturselskap! Vi er forpliktet til å tilby en unik, personlig øko-turopplevelse. Vi tilbyr kjølere i hver båt med kaldt flaskevann og frisk frukt for våre 3-timers turer. Vi har en flott 1-timers tur for nybegynnere og for de som leter etter noe kort og godt! Ta en titt på nettsiden vår for å velge det perfekte eventyret for familien din! Turene våre møtes på våre favorittlanseringssteder rundt Marathon for å utforske våre nøye utvalgte tursteder! Å padle i kajakk på Florida Keys med AquaVentures er som en interaktiv berøringstankopplevelse mens du er nedsenket i det naturlige habitatet til skapningene vi møter! Naturen slutter aldri å forbløffe oss her på AquaVentures. Rundt hver buktende sving av mangrovetunnelene ligger en ny oppdagelse! AquaVentures forstår at det alltid er mer til den naturlige verden enn det som i utgangspunktet møter øyet. Vi hjelper til med å åpne opp den 'skjulte biosfæren' til mangrovene for alle våre gjester.

4. Bedre enn de fleste vannsporter

Utmerket - 99 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 140 anmeldelser

  Bedre enn de fleste vannsporter

Better Than Most Watersports tilbyr morsomme aktiviteter for alle aldre! Vi tilbyr SCUBA-dykking for alle nivåer av erfaring samt alle nivåer av SCUBA-instruksjon. Revturene våre er perfekte for snorkling og dykking, så ta med hele familien! Vi driver et kystvaktsertifisert tilpasset dykke- og snorkelfartøy. Ingen storfebåt her! Vi begrenser plassene våre for sikkerhet og moro. Du vil ikke bli fastklemt med 50 andre personer på Better Than Most. Leter du etter hummer eller lærer du å fiske? Vi tilbyr disse aktivitetene også! Bare kontakt oss for tilgjengelighet. Vi oppfordrer til bevaring og sikkerhet ved undervannsjakt. Vi tilbyr også utleie av padlebrett, kajakker, og vi har private cruisemuligheter. Ring oss eller sjekk ut www.betterthanmostwatersports.com for more information! At Better Than Most Watersports you can expect to have an amazing time on and under the water. Let us know how we can make your trip Better Than Most!

5. Kaptein JJs charter

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 13 anmeldelser

  Kaptein JJ's Charters

Capt JJ's Charters tilbyr en flott opplevelse på vannet ombord på Wuda Cuda Shuda, som er en 31 fots båt i verdensklasse. Fullt utstyrt for alt inkludert offshore storviltfiske, revfiske, snorkling, hummer, øyturer og solnedgangscruise. Førsteklasses service og garantert moro!

6. Dykk Isla Bella

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 19 anmeldelser

  Dykk Isla Bella

Feriestedsbasert dykkesenter åpent for publikum. Scuba Snuba Snorkling leksjoner. Dykk i dag ingen erfaring nødvendig. Over 30 forskjellige flotte dykkesteder. PADI NAUI SSI

7. Havfrueturer

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

  Mermaid Tours

Vi tilbyr en rekke opplevelser som passer til det du ønsker. Booze Cruises Tours, Båttur per time, Sunset Tours og Mermaid Swim Lessons.

8. Marathon Mermaid Charters

Utmerket - 98 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 139 anmeldelser

  Marathon Mermaid Charters

Utforsk nøklene ombord på den splitter nye Marathon Mermaid! Vi vil underholde deg ombord på en av de nyeste og mest romslige charterbåtene i midten av tastene. Vi tilbyr Øko-turer med en snorkeltur ut til Sombrero Reef, sandbankeopplevelse, solnedgangscruise, eller du kan leie Marathon Mermaid helt for deg selv!

9. Island Girl Charters

Utmerket - 78 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 9 anmeldelser

  Island Girl Charters

Island Girl Charters ligger i Marathon Florida, og tilbyr charterfiske, hummer, naturskjønne båtturer, snorkling, solnedgangscruise og spritcruise. Vi tilbyr spennende muligheter for å komme seg ut og nyte vannet. Enten du ønsker å kjempe mot beryktede haiarter nær kysten, kombinere førsteklasses revfiske med et cruise i solnedgangen, eller kjempe mot storfisk offshore, har kaptein Lori McCoy deg dekket for et livs eventyr. Sportsfiskere i alle aldre er velkomne, så gjør dette til en familietur å huske. Kaptein Lori vokste opp på vannet og har fisket siden barndommen. Hun tilbrakte jevnlig somre i Destin 'fiskelandsby'. Hun har over 40 års fiskeerfaring og er stolt av å være fullt tilpassbare eventyr som vil gjøre hvem som helst til en fiskefanatiker. Du skal reise på en 31' Stamas midtkonsoll, plass til opptil 6 gjester og den er pyntet med det hotteste sikkerhets- og navigasjonsutstyret. Full toalett for lange turer. Flott for nybegynnere og ekspertnivåer.

10. Captain Hook's

Utmerket - 76 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 842 anmeldelser

  Kaptein Krok's

Captain Hooks Marathon har vært stedet for å få alt du trenger for en dag på havet. Vi har nådd TripAdvisors Certificate of Excellence tre år på rad nå. Våre tjenester inkluderer dykke- og snorkleturer, Thunderbolt vrak- og nattdykk, spydfiske og hummerfiske, dykkeinstruksjon og sertifisering, fiskecharter, kajakk- og padlebrettturer, til og med SUP Yoga. Butikken vår komplimenterer og støtter fullt ut disse tjenestene med en agn- og utstyrsbutikk med full service og en dykkebutikk med full service. Vi har utvidet virksomheten vår med tillegg av Strike Zone Charters i Big Pine Key, nå kalt Capt. Hook's Big Pine Key. Dette har lagt til flere dykkesteder, et annet vrak kalt Adolphus Busch Sr., og et annet vakkert fristed og førsteklasses dykke- og snorkelsted...Looe Key Reef. Vi har også lagt til Dive Key West i Key West, som gir oss to vrak å dykke, Vandenberg, det fremste vraket i Keys og Cayman Salvager. Flotte revdykk også.