Hva du kan gjøre og se i Oregon Coast, Oregon Coast: Den beste kajakk- og kanopadlingen

Den sørlige Oregon-kysten er hjemsted for isolerte strender, forrevne klipper med fantastisk utsikt over Stillehavet og sjarmerende kystbyer. Hvis du bor i Bay Area, kan du gå på hvalsafari ved Coos Bay eller utforske regionen på en sykkel eller en fottur langs kysten. Antikvitetskjøpere vil ønske å utforske gamlebyen i Bandon mens golfere treffer linkene på den verdenskjente Bandon Dunes golfbane. Og ikke glem å ta med fiskeutstyret ditt - du vil kaste etter laks og annen Pacific Northwest-fisk på Gold Beach, en av regionens beste fiskeplasser.

Central Oregon Coast er et flott sted for fiske, klamming, fotturer, golf og andre utendørsaktiviteter. Ta med barna og besøk sjøløvehulene nær Firenze, verdens største. Dra opp til Newport for en utsikt over statens nest høyeste fyrtårn og shopping i denne kystbyen som er populær blant ferierende i forrige århundre. Fly en drage på stranden i Lincoln City, verdens drakehovedstad.Northern Oregon Coast tilbyr en avslappende måte å nyte regionen på. Et opphold i den naturskjønne byen Astoria på grensen til Washington vil tillate deg å utforske den vestlige kanten av Lewis og Clark-stien, med utsikt over Columbia River og Stillehavet. Gå langs sandstrendene i Seaside og Cannon Beach, og nyt saltvannstaffy og andre godbiter mens du shopper i disse kystbyene.


Restauranter i Oregon Coast

1. Wheeler Marina

Utmerket - 87 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 30 anmeldelser

  Wheeler Marina

Ditt fiskehovedkvarter for North Tillamook County. Båtutleie for fiske og krabbefiske. Kajakk/kano/stand up paddle board salg og utleie; fremste utstyrsbutikk med Shimano, Lamiglas, Okuma, Daiwa, Penn. Største knivutstilling i Tillamook County inkludert Benchmade, Case, Gerber, Kershaw, CRKT, Buck, SOG. Kajakkbutikksalg med Necky, Old Town, Ocean Kayaks, Thule bilstativer, stort utvalg av PFD-er. Ring for høst/vinter timer.

2. Kajakk Tillamook County

Utmerket - 85 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 75 anmeldelser

  Kajakk Tillamook County

Kayak Tillamook County er den mest omfattende kajakkguidetjenesten på Oregon Coast! Vi tilbyr sightseeing og instruksjonsturer med flatt vann året rundt på kystbukter, elver, intime skogkledde sloughs, bakevjekanaler og ferskvannssjøer. Møt elveotere, steinkobbe, mink, elg, rovfugler og sjøfugler mens du padler din egen kajakk eller deler en tandem. Vi er profesjonelt opplært og sertifisert personale, og registrert hos Oregon State Marine Board. Nybegynnere og nybegynnere velkommen! Vårt serviceområde strekker seg langs den sentrale og nordlige kysten fra Lincoln City til Cannon Beach. November til mars serverer vi individuelle termoser med økologisk varm eplecider til våre gjester, hver med en fersk kanelstang inni. Alt utstyr (kajakker, padlebrett, etc.) leveres.

3. Safari Town Surf

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 11 anmeldelser

  Safari Town Surf

Vi er en familieeid og drevet surfebutikk etablert i 1989, på Central Oregon Coast i Lincoln City, Oregon. Vi er en fullservice surfebutikk som tilbyr surfebrett, bodyboards, skimboards, skateboards, stand-up paddle boards, våtdrakter, sykkelutleie, kajakker, klær, tilbehør og mer. Safari Town tilbyr også en komplett avdeling for utleie av surfing sammen med surfeinstruksjoner (leksjoner) for alle som ønsker å prøve surfing. Vi tilbyr guidede kajakkturer i den vakre Salmon Rivermouth. Vi leier fettdekksykler for å sykle rett på stranden. Vi har også stå-padlebrett for salg og utleie. Vi har alt du trenger for å nyte ditt neste besøk til den sentrale Oregon-kysten. Hvis du leter etter morsomme og spennende ting å gjøre mens du besøker Oregon-kysten, ring oss gjerne.

4. Nestucca Adventures

Utmerket - 80 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 10 anmeldelser

  Nestucca eventyr

Gir eventyr og moro på den vakre Nestucca-elven. Det er det vi handler om her på Nestucca Adventures. Vår kajakk- og SUP-utleieflåte er flott for grupper, familier og eventyrere i alle aldre. Vi er også en autorisert Hobie-forhandler som har en praktisk beliggenhet rett ved en elv. Så hvis du ikke er sikker på å kjøpe en Hobie Kajakk eller Eclipse, kom og besøk oss og test den. Butikken vår er lokalt eid og drevet. Ligger ved Nestucca River i Pacific City Oregon, rett over gaten fra Chester's Grocery.

5. Siletz Moorage

  Siletz Moorage

Kajakk- og kanoturer gjennom hjertet av Siletz Bay National Wildlife Refuge. Kanalene og tidevannsslugene ved Siletz Bay National Wildlife Refuge er et flott sted å oppleve naturen. Siletz Bay ligger langs Stillehavskysten på hver side av Highway 101, stivede skjeletttrær stikker ut fra elvemunningen og minner om en tid da saltmyra ble dekket for beite.

6. Oregon Boating Foundation

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

  Oregon Boating Foundation

7. Waldport Kayak Shack Utleie

Utmerket - femti%

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 25 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 8 anmeldelser

  Waldport kajakk hytteutleie

8. Salishan Oregon Coast Outfitters

9. Oregon Boating Foundation