Hva du kan gjøre og se i Split-Dalmatia County, Dalmatia: The Best Waterskiing & Jetskiing

Oppdag de beste tingene å gjøre i Split-Dalmatia County, Kroatia, inkludert Aventur Charter Company, Parasailing Makarska, Jet Ski Safari Trogir, Bonaca, Argola Rent Podstrana, SailChecker - Yacht Charter Croatia - Spilt, Rent A Boat Duce, Jetski Safari Split, Wakeboard Cable Park Split, Euro San Nautika.
Restauranter i Split-Dalmatia County

1. Aventur Charter Company

Utmerket - 90 %

God - 6 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 31 anmeldelser

  Aventur Charter Company

Vi er et spesialisert byrå innen seiling og cruiseferier samt eksklusiv RIB-forhandler for noen av verdens mest eksklusive merker. Vi handler om moro, nye opplevelser og fremfor alt seiling. Kroatia og Adriaterhavet venter, la oss hjelpe deg å utforske og finne hvor havet slutter og himmelen begynnerAventur har mer enn 20 års erfaring innen cruise- og seilingsferier. Vi vet hva som skal til for å skape en uforglemmelig skreddersydd ferie. Skreddersydde cruise er vår spesialitet, så hopp ombord og opplev det majestetiske Adriaterhavet, dets skjulte bukter og strender, mindre kjente ruter, rustikke restauranter eller ta en mer populær rute og se de berømte perlene langs den kroatiske kysten. Sammen med våre partnere tilbyr vi et bredt spekter av cruise- og seiltjenester: tilbring ferien på seilyachter, motoryachter, cruisebåter, gullets (gullets), crewed yachts og katamaraner. Hva med et eventyr? Ta en tur med de beste RIB-ene (hurtigbåtene) i Kroatia. Vi tar deg med til de 'mest se stedene' som BLue Cabve, Palmizana bay, Krknjasi, Green Cave, Zlatni rat beach. Vi vil også arrangere overnatting på hoteller eller private leiligheter, transport, utflukter fra Trogir, Zadar, Sibenik, Split eller Dubrovnik.

2. Parasailing Makarska

Utmerket - 89 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 45 anmeldelser

  Parasailing Makarska

Vårt vannsportsenter gir deg muligheten til å oppleve noe litt annerledes på ferien. Fra avslappende og gledelig flyging på parasailing til litt ekstrem tubekjøring. Vi tilbyr tjenester på høyeste standard i mer enn 20 år og streber etter å gi våre kunder en uforglemmelig ferieopplevelse. Parasailing er en av de mest populære fritidsaktivitetene! Du har alltid ønsket å både føle deg fri som en fugl og nyte den fantastiske utsikten ved havet? Men du ønsker ikke å gjøre dette alene, men heller med et selskap? I så fall er parasailing det perfekte for deg! Øk morofaktoren og fly sammen med venner eller familie sammen over det kroatiske Adriaterhavet på den berømte stranden i Makarska! Ta på deg redningsvesten, stram beltet, la vår båtfører tau deg opp og av gårde! Svev opp som en fugl i luftstrømmene, opptil 350 meter over havet og nyt den vakre stranden og havet i Makarska og dens riviera fra fugleperspektiv.

3. Jet Ski Safari Trogir

Utmerket - 97 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 220 anmeldelser

  Jet Ski Safari Trogir

Jet Ski Safari er et adrenalineventyr som ingenting du har sett før. Profesjonelle instruktører, høyhastighets jetski, vakker blå lagune på øya Drvenik! I dette uforglemmelige sjøeventyret skal du oppleve alt dette på 120 minutter. Opplev den blå lagune på øya Drvenik Veli på den mest attraktive måten! Jet Ski Safari er utfordringen du må prøve!

4. Bonaca

Utmerket - 93 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 14 anmeldelser

  Bonaca

Etter mange års arbeid innen reiseliv, bestemte vi oss for å lansere vår lille oase av glede og lykke. Vårt firma tilbyr private hurtigbåtturer. Private turer har en viss betydning og kraft til å vise deg destinasjoner som et sted å dra. Vårt team av unge mennesker som tenker likt står alltid til din disposisjon. Sammen har vi nøye utvalgt reisemål. Alle kan finne noe for seg selv. Private turer lar deg lage en dag ute i henhold til dine preferanser.

5. Argola Rent Podstrana

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

  Argola Rent Substrana

Vannsportsenter - Lei en SUP (Stand Up Paddle) - Lei en Jet Ski - Banana & Crazy UFO - Jet Ski Safari Tours (Adrenalin-eventyr som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse. Utforsk nordsiden av øya Brac, besøk stranden Lovrecina (en av de vakreste strendene i Dalmatia), panoramautsikt over byen Omis og Podstrana...) - Fleksibel leietid

6. SailChecker - Yacht Charter Kroatia - sølt

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

  SailChecker - Yacht Charter Kroatia - Sølt

Yachtcharter, passet ditt til uovertruffen rikdom på planeten vår Se dypt inn i naturen, og da vil du forstå alt bedre ~ Albert Einstein SailChecker er din guide til en samling nøye utvalgte charteryachter, katamaraner og motoryachter; skipper, mannskap og bareboat, på mer enn 350 destinasjoner.

7. Lei en båt Duce

Utmerket - 78 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 9 anmeldelser

  Lei en båt Duce

For de som søker en vill og uforglemmelig tid, tilbyr vi adrenalinfylte vannsportaktiviteter. Hos RENT A JET-SKI DUCE kan du leie jetskis 1100 ccm, 110 KS makshastighet på 100 km/t. Jetskiene ligger på de vakre sandstrendene i Duce. Lei en båt Zar Formenti 53, 5,5, 100HK, 8+2 personer, bimini, dusj, radio. Lei en JET-SKI Yamaha VX Sport 110HP: 10 min = 200 kn - VILLA BRIGITA gjester har en rabatt på 10%.

8. Jetski Safari Split

Utmerket - 85 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 157 anmeldelser

  Jetski Safari Split

Jet Ski Safari er et adrenalineventyr som ingenting du har sett før. Profesjonelle instruktører, høyhastighets jetski, vakre øyer... I dette uforglemmelige sjøeventyret skal du oppleve alt dette på 120 minutter. Opplev øyene og strendene på en mest mulig attraktiv måte! Jet Ski Safari er utfordringen du har råd til selv!

9. Wakeboard Cable Park Split

Utmerket - 89 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 19 anmeldelser

  Wakeboard Cable Park Split

Cable Park Split er en 500 meter lang vannski- og wakebordheis. Det ligger på Divulje-stranden i K.Štafilić, like nedenfor Split lufthavn. Den byr på mye moro og adrenalin, og den passer for nybegynnere, barn (eldre enn 6 år) og profesjonelle.

10. Euro Saint Nautika

Blå grotte - Vis - Pakleni øyene tur, med stopp i skjulte bukter for snorkling, svømming, besøk restauranter, forfriskninger ombord, dusj...