Hva du kan gjøre og se i St Martin / St Maarten, St Martin / St Maarten: De beste fisketurene og -turene

Få opplevelsen av å besøke to øykolonier på samme 37 kvadratkilometer. Saint Maarten/Saint Martins krydrede ekteskap av karibiske, franske og nederlandske kulturer matcher dets fysiske mangfold: øya er både urban og utemmet, med regnskoglignende landskap, hvite strender og fantastiske grotter og dyreliv.
Restauranter i St Martin / St Maarten

1. Coconut Reef Power Boat Tours & Charters

Utmerket - 90 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 437 anmeldelser

  Coconut Reef Power Boat Tours & Charters

Coconut Reef har levert kvalitetsturer og utflukter med motorbåt på øya Sint Maarten i over ti år. Våre erfarne, fullt kvalifiserte lokale guider venter på å vise deg det beste av hva vårt vakre karibiske øyhjem har å tilby. Sikkerhet. Miljø. Kvalitet. Service. Dette er våre kjerneverdier og vi tar dem veldig alvorlig. Alle turene våre har et komplett mannskap, alle opplært og innehar de nødvendige kvalifikasjonene for å sikre din sikkerhet og komfort. Vår bærekraftspolicy gjennomgås og oppdateres regelmessig for å sikre at vi behandler miljøet vårt med respekten og omsorgen det fortjener. Vi tror at vår kundeservice er den beste som finnes. Sjekk ut våre anmeldelser og se selv! Fra vårt mannskap til ditt...hvis du kommer til Sint Maarten, har vi for første eller femtende gang en eksepsjonell opplevelse som venter på deg. For oss hjelper pengene med å betale regningene, men vi gjør det vi gjør for å se glade, smilende ansikter på slutten av en tilfredsstillende dag.

2. Dexter Boat Charter

Utmerket - 94 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 122 anmeldelser

  Dexter Boat Charter

Dexter Boat Charter er et selskap lokalisert på den vakre øya St Maarten, fransk side. Vi tilbyr dagbåtcharter og fiskecharter til de beste stedene rundt St Maarten. Gå på vår Century 3200 perfekte charterbåt og besøk Anguilla, St. Martin og St Maarten, Tintamarre-øya og Pinel-øya. Velg vår fisketur og gjør deg klar for en vennskapelig kamp mot undervanns-karibiske arter.

3. SeaQuest Charters

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 14 anmeldelser

  SeaQuest Charters

SeaQuest Charters er det nyeste hurtigbåtcharterselskapet i Sint Maarten, og spesialiserer seg på tilpassede charterturer for de som liker å ha det på sin måte. SeaQuest har kommet inn på markedet med full kraft i februar 2015, og tilbyr alle mulige båtopplevelser og opplevelser rundt Sint Maarten og naboøyene, samtidig som den tilfører et snev av eleganse, spenning og FØRSTEKLASSE SERVICE.

4. St. Maarten Safari

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 38 anmeldelser

  St. Maarten Safari

Du vil dekke mye territorium på disse turene, enten i en ren og komfortabel A/C Jeep Wrangler, eller ute i brisen og solen på en ATV. Det absolutt beste fra Sint Maarten/Saint-Martin er det vi tilbyr deg. Våre kunnskapsrike turguider leder deg til panoramaer du må se: f.eks. populære Airport Beach, Marigot, og litt terrengkjøring.

5. Billy Bones Boat Charters

Utmerket - 98 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 42 anmeldelser

  Billy Bones båtutleie

Det nyeste tilskuddet for merkevaren Billy Bones er Fishing. Kun små grupper maks 6 passasjerer. som på alle våre eventyr gir vi 100% for tilfredshet for våre gjester!

6. Båtcharter

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

  Båtcharter

Daglig snorkling og strender båtturer Daglige katamaranturer Daglige Yachtutleieturer Ukentlig Yachtcharter Ukentlig katamarancharter Daglige fisketurer

7. Wavy Navy Boat Charters

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 47 anmeldelser

  Wavy Navy Boat Charters

Wavy Navy tilbyr de beste båtutfluktene på øya St Maarten. Vi skaper en intim opplevelse ved kun å ta vare på små grupper på turer rundt det vakre vannet i St. Maarten og turer til omkringliggende øyer. Hver tur gir snorkling og sikkerhetsutstyr, en varm lunsjmeny på en lokal eksotisk restaurant, åpen bar, fantastisk mannskap og reiseledere. Spesielle anledninger og forespørsler tilgjengelig.

8. Billy Bones Fishing Charters

Utmerket - 0 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 100 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

  Billy Bones fiskecharter

Vårt nye tilskudd er Fishing. Vi tilbyr heldags- eller halvdags privat charter for trolling eller bunnfiske.

9. Taylor Made Charters

Utmerket - 70 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 27 anmeldelser

  Taylor laget charter

Enten du er en dyktig fisker eller en ny sportsfisker som ønsker å fiske og ha det bra på vannet, er Taylor Made stedet å være! Vi deler fisken og anbefaler også lokale restauranter som tilbereder fisken og serverer sidebestillinger for å få et komplett måltid! Halv-, 3/4- og heldags dyphavsfiske og bunnfisketurer er tilgjengelige. For våre cruiseskipgjester justerer vi starttider basert på din ankomst og tilbyr også henting og avreise fra/til en kai i nærheten av cruiseskipshavnen. Mens du fisker på dypt hav, vil du oppleve å søke og til og med lande en Mahi-Mahi, Wahoo, Sailfish eller Tunfisk. Ikke forlat St. Maarten uten å oppleve havfiske på sitt beste!

10. St Maarten Deep Sea Fishing Charters

Utmerket - 75 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 25 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 4 anmeldelser

  St Maarten Deep Sea Fishing Charters

Klar for action, eventyr, spenning og livets opplevelse? Bli med kapteinen og mannskapet ombord på 'Raphaella'-fartøyet for en spennende dag med St Maarten-fiske med venner og familie.