Hva du kan gjøre og se på Prince Edward Island, Prince Edward Island: De beste golfbanene

Landskapet som inspirerte Anne of Green Gables lokker legioner av elskere til Canadas minste provins. Fredelig P.E.I. er et tilfluktssted i sakte tempo, full av særegne maritime herligheter. Røde sandsteinsklipper reiser seg over milde strender. Ensomme fyrtårn har steinete bløffer. Øde stier lokker for romantisk roaming.
Restauranter på Prince Edward Island

1. Belvedere golfklubb

1 Greensview Dr, Charlottetown, Prince Edward Island C1A 6C3 Canada +1 902-566-5542 http://www.belvederegolfpei.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

Rangert blant de beste medlemsklubbene i Øst-Canada slynger denne tradisjonelle 'Country Club'-oppsettet seg gjennom hardvedkantede fairways og spiller til en fire timers runde gange eller ri. Et must å spille på PEI-turen din, denne Par 72, 18-hullsbanen blir preparert daglig til turneringslignende forhold og har nylig blitt renovert av arkitekten Graham Cooke. Hvorfor Belvedere? Belvedere, som ligger på 150 hektar innenfor Charlottetowns bygrenser, står i dag som patriarken midt på en rekke mesterskapsgolfbaner som har gitt Prince Edward Island ryktet om å være den ledende golfdestinasjonen i Canada og blant de beste i Nord-Amerika .

710 Lakeside Rd Rte 350, Lakeside, Prince Edward Island C1A 7K7 Canada +1 800-235-8909 http://golflinkspei.com/golf/proto/golflinkspei/course_crowbushcove/course_crowbushcove.htm

Utmerket - 69 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 184 anmeldelser

Anerkjent av Golf Digest som Canadas beste nye bane i 1994. Med utsikt over sanddynene på nordkysten av PEI, fortsetter Crowbush å trollbinde alle de som tar utfordringen med å erobre en av Nord-Amerikas aller beste. Hvordan kan det bli bedre enn en Golf Digest femstjerners vurdering? Bølgende fairways, vannhull med vind, pottebunkere og utfordrende greener samles for å gi deg en opplevelse du ikke glemmer. Virkelig en utrolig kombinasjon av natur og fantasi. Av alle banene som anses som et 'must play', er Crowbush absolutt en av dem. Hvis du kan temme de 6 903 yardene på Links, bør du kunne spille bra hvor som helst. Vurdert fire og en halv stjerne av Golf Digest Places to Play, som raver, 'Enestående, planlegg din neste ferie rundt det'. SCORE Golf Magazine rangerte Crowbush blant de 2 beste golfbanene i Canada. The Links at Crowbush Cove ligger rundt sanddynene på nordkysten av PEI og ligger på Rodd Crowbush Golf & Beach Resort på rute 350, utenfor rute #2 nær Morell. Det er omtrent en 30 minutters kjøretur til Charlottetown.

Anmeldt av paddyboy1747 - Belleville, Canada

Det ene ordet sier alt. Har den et største eller til og med et flott klubbhus? Nei. Har det flotte folk som jobber der? Jepp. Er starteren hyggelig og kunnskapsrik? Jepp. Har den enestående golfhull? Klart det! Har den storslått natur? Ja, helt klart. Alt jeg kan si er å sette denne destinasjonen på Bucket List, siden den rett og slett er fantastisk. Og vi planlegger å returnere neste år allerede!

3. Brudenell River Golf Course

82 Dewars Lane, Georgetown, Prince Edward Island C0A 1G0 Canada +1 800-235-8909 http://golflinkspei.com/golf/proto/golflinkspei/course_brudenell/course_brudenell.htm

Utmerket - 53 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 79 anmeldelser

Denne pittoreske hage- og elvebanen har lenge vært anerkjent som den mest populære golfbanen på øya, og tilbyr seks par 3-er, seks par 4-er og seks par 5-er. Brede fairways og velstelte greener er fremhevet av mange hager, innsjøer og dammer. Tildelt som en av de 50 beste golfbanene i Canada, vil det garantert belønne sansene med skjønnheten til Prince Edward Island

Anmeldt av allang402 - Georgetown, Canada

Dette er en vakker velholdt bane med en unik design på 6 par 3, 6 par 4' og 6 par 5,s Nummer 2 er en ekstrem lang par 4 (450yds) opp bakke. Det vil ta en massiv kjøretur og et godt plassert andre skudd for å treffe bakken som er omgitt grønt i regelverket. Kantinen er satt opp slik at du passerer den 3 ganger i løpet av din 18 hulls runde. Se opp for kråkene, de er veldig smarte og kan lett ende opp med lunsjen eller pose chips..

4. Dundarave golfbane

82 Dewars Lane Rodd Brudenell River Resort, Georgetown, Prince Edward Island C0B 1G0 Canada +1 800-235-8909 http://golflinkspei.com/golf/proto/golflinkspei/course_dundarave/course_dundarave.htm

Utmerket - 62 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 79 anmeldelser

Denne 18-hulls mesterskapsgolfbanen i rød sandstein designet av de prisbelønte arkitektene Dr. Michael Hurdzan og Dana Fry åpnet i juli 1999. Banen tilbyr en tiltalende blanding av tradisjonell og moderne arkitektonisk design med noen av de mest minneverdige bunkringsmønstrene i hele golf. Vidstrakte fairwayer omkranset av frodige furutrær og den rolige Brudenell-elven snirkler seg gjennom noe av det mest fantastiske skjønnheten PEI har å tilby. Det nyeste medlemmet av Golf Links PEI, og som ligger ved siden av Brudenell River Golf Course, er Dundarave en integrert del av Rodd Brudenell River Resort 45-hulls kompleks. De naturlige omgivelsene til Dundarave og dens nærhet til den naturlige Brudenell-banen og Canadian Golf Academy vil sikre at golfopplevelsen din vil bli husket lenge. Golf Digest rangerte nylig Dundarave til fire og en halv stjerne, og sa: 'Enestående, planlegg din neste ferie rundt det'. SCORE Golf Magazine rangerte Dundarave, som en del av Brudenell River Resort, blant de 6 beste golfstedene i Canada. Dundarave Golf Course ligger ved siden av Brudenell River Golf Course og Rodd Brudenell River Resort, utenfor rute #3 til Georgetown og er omtrent en 35 minutters kjøretur til Charlottetown.

Anmeldt av jimd475 - Halifax, Canada

Hadde ikke spilt denne banen på et par år, og dette var som å vende tilbake for å se en gammel venn. Flott bane i god form. Fairways er som å gå på teppet. Greenene er store og tar godt imot ballen. Green-hastigheten er rask og de skjulte konturene gjør det til en stor utfordring å sette her. En av Atlantic Canadas beste spor!! Anbefaler sterkt.

5. Mill River golfbane

180 Mill Resort Rd, Woodstock, Prince Edward Island C0B 1V0 Canada +1 844-375-3555 http://millriver.ca/golf/

Utmerket - 52 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 56 anmeldelser

Denne modne skogsbanen er den kresne golferens drøm med 18 helt forskjellige minner for både høyt og lavt handicap. Brede bølgende fairways, godt bunkrede greener, subtile høydeendringer og mange innsjøer og bekker gjør hvert hull til en ny utfordring og en nytelse å spille. Enten par 3, #3 langs elven er til din smak eller den fullstendig redesignede par 4, #18, gir de mange forbedringene en ny dimensjon til Mill River golfopplevelsen. Som du kan forvente, må du bruke hele spillet når du begir deg rundt i denne parkomgivelsen. En av Prince Edward Islands mest populære og rimelige lekeplasser. Vurdert firerstjerner av Golf Digest Places to Play, som raver, 'Enestående, planlegg din neste ferie rundt det'. SCORE Golf Magazine rangerte Mill River blant de 3 beste golfbanene i Atlantic Canada. Mill River Golf Course ligger ved Mill River Experience, bare 37 km vest for Summerside, utenfor rute #2.

Anmeldt av maritimeexplorer - Nova Scotia, Canada

De fire øst-kanadiske provinsene New Brunswick, Prince Edward Island, Nova Scotia og Newfoundland & Labrador har nylig åpnet sine grenser for turister fra disse provinsene i det som er kjent som The Atlantic Bubble. Min kone og jeg benyttet anledningen til å reise til PEI fra Nova Scotia for en minigolfferie, og startet med Mill River på den vestlige delen av øya. Det viste seg å være en flott beslutning. Mill River ligger noen mil nord for den lille byen O’Leary på den vestligste delen av øya. Grunnen til at jeg kaller det en 'nesten skjult perle' er at selv om kvaliteten på denne banen er velkjent, er beliggenheten langt unna klyngen av baner rundt Cavendish, Charlottetown eller østenden av PEI. Derfor blir det ofte oversett når golfere planlegger en reiserute for en golfferie på denne øya kjent for sin flotte golf. Det ble åpnet i 1971 etter et design av den produktive kanadiske golfarkitekten Robbie Robinson som lærte sitt fag av Canadas mest kjente golfarkitekt, Stanley Thompson. På 1990-tallet gjorde Graham Cooke endringer i seks hull. Den har vært vert for Golf Channels Big Break PEI og er nært knyttet til PEI-innfødte Lori Kane som vant fire ganger på LPGA. Før dagens kamp hadde jeg bare spilt banen én gang, og det var før Graham Cooke-endringene. Minne fra kurset var fortsatt levende etter førti år, og jeg hadde planlagt å komme tilbake i mange år. Det første innlegget jeg la merke til var at bare tre personer om gangen var tillatt i proshopen som er liten til å begynne med. Personalet står bak det nyinstallerte plexiglasset som er i ferd med å bli standard overalt i enhver virksomhet. Jeg skulle ønske jeg hadde aksjer i en plexiglassmaker. Vi delte en strømvogn som hadde muligheten til å slippe ned en tung plastskillevegg mellom sjåfør og passasjer, men siden vi deler seng, tenkte vi at vi kunne dele en golfbil uten dette nødvendig. Covid har også betydd fjerning av kuleskiver fra tee-boksene. Jeg er glad jeg ikke eier aksjer i den som lager dem. Mill River har fem sett med tee-bokser og spiller 6840 yards fra tuppene og så kort som 5282 fra kvinnenes tee. Jeg valgte å spille seniorene på i underkant av 6000 yards. Dessverre var været lite samarbeidsvillig med perioder med duskregn ispedd bare grå himmel. Ikke bra for bilder. Det var nesten ingen vind. Vi hadde dagens andre tee-tid og fulgte en foursome som vennlig lot oss spille gjennom på det tredje hullet. Total spilletid var godt under fire timer. Mill River er en parkbane, fairwayene er omkranset av modne trær, både hardt og mykt tre, som gir det et veldig behagelig utseende. Det som gjør Mill River så minneverdig er en rekke ting, inkludert bølgene i greenene som er i utmerket tilstand. Du trenger virkelig å vite hvordan du leser pauser godt og finne ut riktig tempo for å score på dem. Når det er sagt, og uten tvil hjulpet av de fuktige forholdene, var ikke greenene straffende raske. Hvis de var det, ville de gitt designen deres vært et mareritt, så å ikke klippe dem så korte som mulig gir en veldig rettferdig utfordring – hvis du leser og får riktig tempo. Det viser seg at en kombinasjon av en mild vinter og svært få runder som spilles på grunn av Covid har gjort at banene i PEI er i den beste stand de noen gang har vært. Det er en klar sølvlinje og en overbevisende grunn til å komme til øya for å spille. Jeg har tatt med bilder av en rekke hull som etter min mening er eksepsjonelle. Disse inkluderer det første hullet som er en av mange alvorlige doglegs på denne banen. Det femte hullet som er et høyt par tre over vann. Det syvende hullet som har en bekk som renner rett ned i midten for å lage doble fairways. Det 13. hullet som er et par fem i verdensklasse med vann i spill på det tredje skuddet. Den fjortende som er en stor risiko/belønning par fire. Og det attende som er et kjempefint avslutningshull. Mill River bør være på alle kanadiske golfspillere må spille-liste, og når resten av landet åpner seg, på alle kanadieres liste.

6. Rustico Resort Golf and Country Club

496 Grand Pere Point Road, Rustico, Prince Edward Island C0A 1N0 Canada +1 902-963-2357 http://www.rusticoresort.com/#/app/home

Utmerket - 30 %

God - 70 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 10 anmeldelser

7. Darnley Greens

307 Lower Darnley Rd, Darnley, Prince Edward Island C0B 1M0 Canada +1 902-836-4335 http://www.darnleygreens.com

Utmerket - 70 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 10 anmeldelser

Stedet å gå for moro skyld i Darnley, PEI! 9-hulls golfbane, minigolf, Red Zone Laser Tag & Paintball, Rock Wall & Jump Pad. Moro for alle aldre! Fullt lisensiert 10. hulls klubbhus med snacks og andre forfriskninger.

Anmeldt av blairm415 - Halifax, Canada

For noen år siden anmeldte jeg denne lille 3 par golfbanen for første gang. Ikke mye har endret seg på 3 år. Alle som camper på Twin Shores vil finne dette stedet nært og praktisk for både en 9-hulls bane eller for en omgang miniputt. Uken var camping, vi kom ut og spilte golf her 4 ganger og likte det. Dette stedet er ikke den førsteklasses perfekt velstelte golfbanen som kan finnes på større baner. Men for en par 3-bane er dette perfekt for en rask runde golf med yngre familiemedlemmer som lærer seg golf. For den ivrige golfspilleren er alt du trenger din 9 iron and putter. Til datteren min brukte hun også en 7, og hadde det kjempegøy. Kommer definitivt tilbake neste år.

8. Red Sands golfbane

27 Hurst Road, Clinton, Prince Edward Island C0B 1M0 Canada +1 902-886-3344 http://www.golfredsands.com/

Utmerket - 46 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 26 anmeldelser

9. French River golfbane

20 River Road, French River, Prince Edward Island C0B 1M0 Canada +1 902-886-2098 http://g.page/frenchrivergolfcoursepei

Utmerket - 44 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 9 anmeldelser

Vår 18 hulls bane er kjent for sin fantastiske utsikt. Vår plantevernmiddelfrie kurs kombinert med de vakre ville blomstene og den generelle utsikten gir en veldig avslappende tid. Familier velkommen hit!

10. Andersons Creek golfbane

68 North Rd Route 240, Hunter River, Prince Edward Island PE C0B Canada +1 902-886-2222 http://www.andersonscreek.com/index.php

Utmerket - 42 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 26 anmeldelser