Hvor å spise i Baia Mare: De beste restaurantene og barene

Baia Mare ( rumensk uttale: [ˈbaja ˈmare] ( lytt ); ungarsk : Nagybánya ; tysk : Frauenbach ; ukrainsk : Бая-Маре ; latin : Rivulus Dominarum ; jiddisk : באניע , Banya ) er en kommune langs elven Săsar , i nordvest Romania; Det er hovedstaden i Maramureș fylke. Byen ligger omtrent 600 kilometer (373 miles) fra Bucuresti, 70 km (43 mi) fra grensen til Ungarn og 50 km (31 mi) fra grensen til Ukraina.
Ting å gjøre i Baia Mare

1. Lumiere

Frihetsplassen nr. 3, Baia Mare 430321, Romania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Ta ut , Uteservering Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld +40 262 214 020

Utmerket - 30 %

God - 37 %Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 69 anmeldelser

Anmeldt av toffinlyon - Lyon, Frankrike

Vi bestilte to cocktailer. Den første kom etter ganske lang tid... Ventetiden vi fortalte meg ville komme om 3 minutter. Etter 10 kom han tilbake for å si at det ikke lenger er Long Island iste... Jeg bestilte en caipirinha... Etter lang tid tok han med en... Mojito... Jeg returnerte den, og han kom tilbake for å si.. Det er ikke mer caipirinha!! Til slutt var vennen min ferdig med cocktailen sin, og jeg hadde ingen!!!

2. Gudfaren

Skolegate nr. 9, Baia Mare 430295, Romania Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Italiensk, Pizza, Europeisk, Middelhavet Brunsj, frokost, lunsj, middag +40 262 275 629

Utmerket - 49 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 75 anmeldelser

Anmeldt av Valeriu Panait

Jeg besøkte Gran Gala Il Padrino i går kveld, og jeg hadde et godt måltid. Prosciutto var helt fantastisk, porcini-suppen var smakfull og pastaene perfekt tilberedt.
Alt var bra bortsett fra holdningen til servitøren. Hun hadde det alltid travelt selv om bare 3 bord var opptatt og veldig stive.
Jeg tror denne typen holdning kan ødelegge en anstendig atmosfære og et godt måltid.

3. Deilig

Strada Scolii 3a, Baia Mare 430295, Romania Sitteplasser, Ta ut Pizza, kafé, europeisk Lunsj, brunsj +40 262 221 015

Utmerket - 60 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 8 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 24 anmeldelser

Anmeldt av mgcoleman22 - Sheffield , Storbritannia

Jeg besøkte Buonissimo i mai 2015 med kjæresten min til lunsj. Jeg hadde carbonaraen som var rik og kremet - helt deilig og veldig sjenerøse porsjoner! Stjernen i showet var imidlertid uten tvil iskremen som fulgte. 70 % madagaskansk sjokolade og sitrongelatoen sammen var en absolutt seier for meg! Jeg kunne ærlig talt ha spist bøtter med ting! Alle ansatte er svært imøtekommende og vennlige. Vi besøkte et par ganger og ble alltid møtt med et smil og vist til bordet vårt. Hvis du kommer til Baia Mare, vil du være dum å gå glipp av dette på denne restauranten. 5 stjerner fra meg!

4. PRESSCO

Bulevard Bucuresti 2, Baia Mare 430281, Romania Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi Kafé, europeisk +40 722 561 026

Utmerket - 86 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 86 anmeldelser

Anmeldt av cameliaghelec

Som teelsker har Pressco en fin samling av te. Jeg var glad for å få en meny med alle typer te og deres unike smaker. Til tross for det prøvde jeg den klassiske grønne teen med mynte, og smaken var virkelig autentisk og rett og slett forfriskende og deilig. Neste gang vil jeg definitivt prøve match grønn te (teelskere vet hva jeg snakker om).
Interiøret er industrielt og miljøvennlig. Jeg vil definitivt foreslå flere planter inni som sukkulenter eller noe lignende.
Dessuten likte jeg gjestfriheten. Vi fikk en flaske vann med sitron så snart vi satte oss. Tommel opp for det!
I tillegg vil jeg anbefale å bytte ut krusene som brukes til teen. Holderen var veldig upraktisk og for liten.
Totalt sett er Pressco et sted du ikke kan gå glipp av hvis du besøker eller bor i Baia Mare. Den samler folk i alle aldre, men samme interesse: kaffe/te.

5. Restaurant Barbarossa

Frihetsplassen nr. 12, Baia Mare 430321, Romania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Ta ut Europeisk, rumensk, bar Lunsj, middag, brunsj, frokost +40 262 212 517

Utmerket - 43 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 91 anmeldelser

Anmeldt av Real t

Hvis du er i nærheten, må du prøve maten. Menyen er veldig sjenerøs og smaken er nær perfeksjon. Jeg anbefaler det for matsmaken av mat og også tjenestene!!

6. Butoiasu med øl

Sincai Gheorghe Street, Baia Mare 430311, Romania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Grill, rumensk Lunsj middag +40 751 409 057

Utmerket - 32 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - to %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4 basert på 67 anmeldelser

Anmeldt av Alexandrina11 - Province of Barcelona , Spania

veldig rustikk sted. Jeg likte dekorasjonen. Det er et sted hvor du kan spise tradisjonell mat, og de har et stort utvalg av viner. prisene er ok... Det er fint at de spiller live musikk. Totalt sett er det en flott restaurant for å ha en lunsj/middag eller kanskje bare en kopp noe.

7. VISST

Bulevardul Bucuresti No. 8, Baia Mare 430241, Romania Uteservering , Sitteplasser , Gateparkering, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Ta ut , Tilpasset rullestolbrukere, Godtar kredittkort Kafé, europeisk, rumensk, vegetarvennlig, veganske alternativer Frokost, lunsj, brunsj HK$94 +40 732 249 666

Utmerket - 79 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 106 anmeldelser

Lidenskap for det vi gjør er uomtvistelig knyttet til kjærligheten til mennesket og naturen! Våre kunder er i hjertet av alt vi gjør for en god tid! Vi streber etter å produsere de lekreste produktene og den beste servicen basert på relasjoner direkte kunder! Vår innsats for å finne og bruke ingrediensene av beste kvalitet og stor næringsverdi. Dette vil garantere KVALITET og ORIGINALITET produkter skrå ! Den viktigste ingrediensen i bakeribevel er PASSION! Kun de som jobber med lidenskap kan skape form og smake på produktene våre. Balansen av smaker ikke funnet i mengde, men personen som tilbereder produktet sanser! Hver ingrediens må ses, luktes, smakes, berøres, for å skape en symfoni av smaker og 'god smak'!

Anmeldt av morewierd - Boulder, Colorado

Baia Mare var et uplanlagt stopp for én natt. Vi bodde like ved på Euro Hotel og tok en tur på hovedgaten. Da vi passerte BIZO Brasserie var det en umiddelbar forbindelse.
det var rundt 17.00 og vi gikk inn for 'middag', vi delte 2 forskjellige smørbrød, en salat, en cola zero og 1 creme eclair. Totalen kom til 28 leu/rundt $7,00. Hvem kan be om noe mer?
å se lokalbefolkningen komme inn/ut med kjøpene sine passet oss til en T.
Alt ER friskt og deilig .... og jentene ved skranken ga rask hjelp.
Ville ha gått morgenen etter for å kjøpe bakverk for turen til Cluj... men det regnet for hardt!.
Virkelig en PERLE av en kafé!!!!!!!!!!!

8. Bastion

Strada Valea Rosie 22, Baia Mare 430145, Romania Sitteplasser, Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Fjernsyn , Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Leveranse , Ta ut , Reservasjoner , Uteservering Rumensk, Europeisk, Vegetarvennlig Lunsj middag +40 754 625 760

Utmerket - 43 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 24 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 33 anmeldelser

Anmeldt av Niall M - County Dublin, Irland

Dette stedet er flott! Godt utvalg av tradisjonelle rumenske retter og utrolig verdi for pengene. Vi var en gruppe på 8 voksne og trengte til og med fortsatt doggy bags for å bringe restene hjem. Flott vennlig personale i varm rustikk atmosfære. Kommer tilbake neste gang jeg er i BM :)

9. Eiken

Piata Libertatii 4, Baia Mare 430321, Romania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Servitørpersonalet Italiensk, Bar, Pizza, Europeisk, Pub Frokost, lunsj, middag, brunsj +40 362 412 102

Utmerket - 36 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 21 anmeldelser

Anmeldt av Razvan P

Det eneste annerledes jeg kunne legge merke til var servitørenes gode og anstendige vitser. Vi hadde en ostekake som smakte gjennomsnittlig og en tiramisu-kake som ikke kan si noe mer om denne restauranten. Det var en vanlig søndagskveld, og det samme er eiken fra Baia Mare, Maramures. Ingenting å imponere.

10. Transylvania slott

136 Eminescu Mihai Street, I | Avkjørsel til Targu Lapus, Baia Mare 430395, Romania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol, Privat middag, Validert parkering Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Moderne, Rumensk, Østeuropeisk, Sentraleuropeisk, Vegetarvennlig Frokost lunsj middag +40 742 946 348

Utmerket - 77 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 64 anmeldelser

Anmeldt av Dana3101 - Cluj-Napoca , Romania

Nydelig beliggenhet og velsmakende mat, men en total mangel på organisering.
Vi diskuterte én ting for bryllupet vårt, og så ble noe annet eller ingenting respektert. Det er nedslående når du ankommer bryllupet ditt og du begynner å lete etter ting som er malplassert eller mangler. Og så finner du ut at de ble endret bare den morgenen. Bokstavelig talt hadde vi avtalen gjort kvelden før, og om morgenen var det et nytt show helt.
Det er et vakkert sted for å gå til bassenget eller ha en fin middag, men for arrangementer vil jeg ikke anbefale dette stedet. Med mindre du vil planlegge, organisere og sette opp alt selv.
Og forresten, hvorfor er det alltid noe galt med badene? På dette stedet hadde vannet nesten ikke noe trykk, og ironisk nok tømte det heller ikke fort.