Hvor å spise i Brighton and Hove: De beste restaurantene og barene

Brighton and Hove (/ˈbraɪtən ... ˈhoʊv/) er en by i East Sussex, i Sørøst-England. Ved folketellingen i 2011 var det Englands mest folkerike badeby, med en befolkning på 273 400.
Ting å gjøre i Brighton and Hove

1. Gingerman

21A Norfolk Square, Brighton BN1 2PD, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Europeisk, britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$165 - HK$353 +44 1273 326688

Utmerket - 81 %

God - 1. 3%Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 923 anmeldelser

På Norfolk Square har The Gingerman Restaurant en liten, intim spisesal og en ypperlig meny med moderne britisk mat laget med ferske, lokale råvarer. Full av unik karakter, har den stilige restauranten et godt rykte i byen. Med intim belysning og enkle tremøbler, dette Brighton spisestedet har en varm og koselig atmosfære. De deilige rettene fra sesongens gourmetmeny inkluderer sakte stekt svinekjøtt med kremet mos, spisskummen krydret lammestativ med svart kardemommepuré og kokosnøttchutney eller griskinnravioli med safranjus. En stilig liste med viner og premium champagner vil utfylle måltidet ditt. Gingerman restaurant tilbyr smart, upretensiøs servering i livlig Brighton .

Anmeldt av sp00kie - Brighton , Storbritannia

Maten var helt fantastisk. Vi hadde begge smaksmenyen og var ekstremt imponert. Tjenesten og timingen for hvert kurs var førsteklasses.
En virkelig hyggelig opplevelse. Ville definitivt komme tilbake.
Jeg ville ha gitt 5 * men restauranten var ikke i det hele tatt intim, og faktisk er det så mange bord som er presset inn i et lite område at støyen er litt overveldende. Med mindre du roper kan du ikke bli hørt over bordet.

2. Middelhavsrestaurant

2A Clyde Road, Brighton BN1 4NP, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag HK$243 - HK$275 +44 1273 674350

Utmerket - 92 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 394 anmeldelser

Mediterraneo Deli er et stykke Sicilia som spesialiserer seg på regional siciliansk mat. Restaurant om natten, de liker også catering til alle arrangementer, fra lunsjmøter til middagsselskaper og bryllup. Fredag ​​og lørdag kveld, kun ved bestilling.

Anmeldt av Chloeclimbs - London, Storbritannia

Jeg kan ikke si nok for dette stedet, det er helt nydelig, en av de mest vennlige, innbydende restaurantene jeg har vært på med deilig hjemmelaget mat. Jeg er allergisk mot hvitløk og løk og gjorde Giorgio oppmerksom på dette på forhånd. Som forberedelse hadde kona tilberedt en del av hvert enkelt alternativ uten disse ingrediensene, slik at jeg kunne velge hva som helst fra menyen! Maten ble tilberedt av hans kone, vakkert presentert, unik og full av fantastiske smaker. Jeg hadde en forrett, men vennen min bestilte ikke en, men Giorgio tok frem en liten tallerken med en auberginrull for å prøve gratis. Han kalte også alle ved navn som ga det et personlig preg. Kunne ikke ha bedt om noe mer.
Jeg kommer tilbake hvis jeg besøker Brighton en gang til!
Takk Giorgio og din kone!

3. Jack og Linda Mills tradisjonelle fiskerøykere

197 Kings Road Arches | Brighton , Brighton BN1 1NB, England Ta ut , Uteservering , Tilgjengelig for rullestol Sjømat, hurtigmat, britisk, supper, sunn Lunsj, brunsj +44 1273 723064

Utmerket - 83 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 147 anmeldelser

Anmeldt av Bob L - Brighton , Storbritannia

Besøkte på en brennende helligdag mandag for kipper roll, fiskesuppe og frityrstekte krabbeklør... Virkelig god mat, spesielt kipper roll. Ytterste respekt til eierne som jobbet med sine absolutte sokker i varmen. Sterkt anbefalt hvis du er ute etter skikkelige lokale tilbud.

4. Bom-Bane's

George Street 24, Brighton BN2 1RH, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Belgisk, Europeisk, Britisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag lunsj HK$78 - HK$157 +44 1273 606400

Utmerket - 85 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 106 anmeldelser

Kafe inne Brighton serverer deilig hjemmekoselig mat og arrangerer mange kvelder med film, musikk og dukketeater. Bom-Bane's er en lisensiert kafé-restaurant drevet av musikeren Jane Bom-Bane og ligger i Brighton (ikke Hove) George St. Den har deilige belgiske og andre europeiske retter, sammen med Aesop's Tables, Tablerone, TurnTable, Twenty-Seven Chimes Table, Uns-Table og Water Table... Vær oppmerksom på - kun tirsdager åpent hvis vi har en musikkaften.

Anmeldt av vic79uk - Brighton , Storbritannia

Ikke bruk litt tid i Brighton uten å besøke fantastiske Bom Banes. Det er vanskelig å oppsummere dette unike stedet tilstrekkelig - du må virkelig besøke for å oppleve gledene på første hånd. Interiøret er originalt og underholdende i seg selv. Maten er alltid nydelig - menyen er ikke omfattende, men alt på den er fantastisk. Gjestfriheten er av ypperste klasse - Mrs Bom Bane er en fabelaktig vert som får deg til å føle deg som en gammel venn. Hun er varm, karismatisk og vil virkelig at du skal ha det bra. Og underholdningen er rett og slett strålende - et bredt utvalg av arrangementer og show - mange med fru Bom Bane i hovedrollen. En absolutt Brighton perle. Du må bestille på forhånd, men hvis du drar vil du ikke angre.

5. Det lille fisketorget

10 Upper Market Street, Hove BN3 1AS, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Sjømat, britiske, glutenfrie alternativer Middag +44 1273 722213

Utmerket - 86 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 264 anmeldelser

'The Little Fish Market er en fiskerestaurant med 20 dekker. Vi serverer kun en 5-retters smaksmeny med spennende moderne fiskeretter. Restauranten har 3AA-rosetter for kulinarisk fortreffelighet, den eneste restauranten i East Sussex som har denne typen etter utmerkelse.

Anmeldt av MikeFo - Brighton , Storbritannia

Litt utenfor Western road nede ved gamle Hove marked i en ende av Terrasse , veldig upretensiøst. Liten, rundt 20 deksler tror jeg, drevet av 2 gutter, en front av huset ett int eh kjøkken, utmerket service, vennlig, imøtekommende og veldig informativ. Menyen, vel kokken bestemmer, det er en fast smaksmeny - det er all fisk (ingen unntak), så hvis du ikke spiser fisk, ikke gå, hvis du går. selvfølgelig koster det litt mer, men maten er en guddommelig godbit, meny avgjøres av hva som ble fanget den dagen, og du vil bli behandlet (og det er en skikkelig godbit) på omtrent 5 retter, hver ypperlig tilberedt og presentert med delikate smaker.

6. Brighton Burger

11A Market Street, Brighton BN1 1HH, England Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Tilpasset rullestolbrukere, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Amerikansk, Hurtigmat, Britisk, Gatemat, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$55 - HK$133 +44 1273 123456

Utmerket - 83 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 369 anmeldelser

Serverer deilige biffburgere laget på stedet av det fineste biffkjøttet i landet av en lokal uavhengig handelskokk med mer enn femten års erfaring i bransjen.

Anmeldt av Christa H

Vi måtte bare slå opp dette lille stedet etter å ha funnet det på Instagram. Det er en liten enkel liten hytte med et kjøkken på størrelse med en skoboks, men dette hindrer ikke disse gutta i å lage fantastisk mat. En liten meny, rimelig, og uten den minste antydning til pretensiøsitet som virker utbredt i trendy burgerrestauranter i disse dager. Dette er gatemat, så vær forberedt på å sitte ute. Den eneste grunnen til at jeg ga 4 stjerner er ganske enkelt fordi søtpotetfritesen ikke var på nivå (bare litt fettete og ingen salt på dem eller bordet), men burgeren var definitivt den beste jeg noen gang har hatt. Virkelig vennlig service også.

7. Burger Brothers

97 North Road, Brighton BN1 1EU, England Aksepterer American Express, Aksepterer Mastercard, Aksepterer Visa, Leveranse , Ta ut , Godtar kredittkort Amerikansk, Hurtigmat, Britisk, Sunn, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$55 - HK$86 +44 1273 706980

Utmerket - 83 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 1 anmeldelser

Burger Brothers er en 'må prøve' opplevelse for alle elskere av ærlig, velsmakende mat. Med en meny fullpakket med overbærende smaker og vinnende kombinasjoner setter Burger Brothers virkelig sitt preg på Brightons pulserende og travle matdistrikt i North Laine. Levert i et friskt og innbydende miljø, alle Brothers' biff-/grønnsaksbiff og kyllingfilet tilberedes på stedet av ferske, førsteklasses, lokale råvarer og tilberedes på bestilling. Etablert av to dynamiske karakterer med ivrig lidenskap for kvalitetsmat. Du finner oss på Facebook/Burgerbrothersbrighton

Anmeldt av SamitoTobrman - Hobart, Australia

Meg selv og noen få venner bestemte meg for å prøve denne fine lille butikken fordi vi hørte at burgerne var fantastiske. Vi ble ikke sviktet.
De har et fint utvalg av kjøtt, kylling og vegetarburgere. Bollene er utrolige og burgerne var veldig godt satt sammen. De korte trespydene holder burgerne veldig godt sammen mens du spiser dem. Alle alternativene er veldig godt balanserte og har utfyllende smaker.
Jeg var veldig fornøyd med min vegetariske spesialitet, og syntes også smaken av venners kjøttburgere var veldig velsmakende. De var mettende, men ikke overveldende eller for tunge.
De butikken har en enkel, men kul atmosfære, og fyren som serverte oss var ganske hyggelig.
Jeg anbefaler på det sterkeste å komme hit og enten spise inne, hvis du kan finne et sete, eller ta det bort til en park på en fin dag.
All emballasje virket biologisk nedbrytbar som jeg liker.
Jeg håper å komme tilbake igjen snart

8. Sunbirds Deli

108 London Road, Brighton BN1 4JG, England Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet Kafé, Middelhavet, Tyrkisk, Midtøsten, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj +44 7427 695119

Utmerket - 89 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 270 anmeldelser

Anmeldt av Caroline G - Brighton og Hove, Storbritannia

Ikke gå til en av de kjedelige kjedene for kaffe og kake. Kom til denne autentiske tyrkiske kafeen med god kaffe og nydelige kaker og bakverk. Den har ekte sjarm og er ikke dyr. Jeg har bare hatt drinker og kaker, aldri prøvd hovedmåltidene, men de ser alle deilige ut. De har nylig pusset opp ovenpå og forstørret den. Et virkelig herlig rolig sted for en pause fra frenetiske London Road.
Prøv det, du vil ikke bli skuffet!

9. Thewitchez Photo Design Cafe Bar

16 Marine Parade, Brighton BN2 1TL, England Sitteplasser, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Uteservering , Servitørpersonalet , Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort tysk, polsk, kafé, europeisk, internasjonalt, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag +44 1273 673652

Utmerket - 90 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 657 anmeldelser

Velkommen til den første Photo Design Cafe Bar i Storbritannia. Vi er en liten uavhengig virksomhet som kombinerer kreative designideer med kreativ servering. Åpent for kaffe og deilige kaker til 21:30. Matmenyen er tilgjengelig fra kl. 16.00 (tirsdag-fredag) og fra kl. 12.00 og utover på lørdag og søndag. På grunn av sporadisk privat utleie av vårt lille lokale, kan åpningstidene variere fra uke til uke, så det er best å ringe oss, sende oss en e-post eller sjekke nettsiden vår for å se aktuelle åpningstider. Vår fullt lisensierte restaurant tar deg med på en reise med forskjellige smaker fra forskjellige land. Vi er ikke på en god matscene, men all maten vår er hjemmelaget og vakkert presentert, så rettene våre vil ikke bare glede øyet, men også appetitten. Vi er et hundevennlig sted, så alle veloppdragne hunder er velkomne. Håper å se deg snart og sørg for at du ringer oss for å reservere bord. Barn er velkomne til kl.

Anmeldt av Mistyb1302 - Dursley, Storbritannia

Vi besøkte sist lørdag kveld etter å ha bestilt en uke i forveien. Denne vakre koselige restauranten har alt; en nydelig atmosfære, et kunstferdig dekorert interiør, forbløffende godt og vennlig personale, en meny med en forskjell og best av alt nylaget, godt presentert utmerket mat. Det er ingenting å utsette, men vennligst bestill ettersom du får bordet ditt for hele kvelden, og det er ikke så stort, men dette er noe av det som gjør det så bra. Vi har besøkt mange steder over hele verden, og dette er nå definitivt på topp 5.

10. Kaker The Difference

142 Mackie Avenue, Brighton BN1 8SB, England Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Aksepterer Mastercard, Aksepterer Visa, Reservasjoner , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Britisk, kafé, vegetarvennlig, glutenfrie alternativer, veganske alternativer Frokost, lunsj, brunsj HK$24 - HK$188 +44 1273 504319

Utmerket - 91 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 329 anmeldelser

Anmeldt av Elliot M - Brighton , Storbritannia

I bursdagen til faren min tok jeg ham med til Cakes The Difference som vi har vært der før, og det er alltid en flott anledning.
Dette var ikke annerledes siden vi hadde et rikelig utvalg av deilige smørbrød til våre egne valg, 3 scones med syltetøy/krem hver pluss så mye te vi kunne drikke og alt for bare £15 per person.
Det er mange hjemmelagde kaker å nyte hvis du fortsatt har plass etter smørbrød og scones.
Tjenesten var førsteklasses som alltid, og du føler deg alltid velkommen av Denise og hennes ansatte, noe som er en viktig del når du spiser ute som du vil føle deg verdsatt.
Det er alltid travelt, så det er best å bestille på forhånd, men det er verdt innsatsen som mange andre vil vitne om.
Bare gi det en sjanse, og du vil ikke angre.