Hvor å spise i Christchurch: De beste restaurantene og barene

Oppdag den beste restauranten i Christchurch, Storbritannia (UK) inkludert Splinters, Lord Bute Restaurant, The Rising Sun Thai & Pan-Asian, Similan Thai, The Jetty, Brown's Fish & Chips, The Cliff House Restaurant, The Noisy Lobster at Avon Beach , Stewarts Christchurch Garden Centre, Coast Coffee
Ting å gjøre i Christchurch

1. Splinter

Church Street 12, Christchurch BH23 1BW, England Reservasjoner, privat middag, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Barnestoler tilgjengelig Europeiske, britiske, internasjonale, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer, veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$110 - HK$447 +44 1202 483454

Utmerket - 73 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 327 anmeldelser

Splinters er det ideelle stedet for deg å nyte en førsteklasses matopplevelse i vår private restaurant som ligger i den brosteinsbelagte gaten som fører til Christchurch's Priory. Med spesialisering på moderne internasjonal mat, vil våre kokker og profesjonelle ansatte helt sikkert gjøre ditt besøk til oss til en minneverdig. Vi vil først ønske deg velkommen til baren hvor du stille kan se de utmerkede mat- og vinmenyene. Når du er klar, vil du bli vist gjennom til en av våre intime spisestuer, hver med sin egen særegne stil, for å nyte måltidet ditt i en avslappet og uforstyrret atmosfære. Vi har jobbet hardt for å gjøre oss godt kjent med våre gjester som liker å spise ute på god mat. Vår nærhet til Priory gjør Splinters til et ekstremt populært valg for bryllupsmottakelser. De samme private rommene er også et utmerket forretningsmøte- og seminaranlegg. Uansett anledning kan du være trygg på at du vil motta vår fulle og profesjonelle oppmerksomhet for å sørge for at du nyter tiden din med oss. Eierne, Paul og Agnes Putt, ser frem til å ønske deg velkommen til Splinters.

Anmeldt av Helen G

For flere år siden hadde vi et feriehus i området, og dette pleide å være vår 'gå til' favorittrestaurant for alle spesielle anledninger, inkludert å feire 40-årsdagen min her med en vennegruppe.
Etter å ha nylig kommet tilbake til området bestemte vi oss for å prøve det igjen, med venner, og se om det levde opp til våre gamle minner.
Innredningen har egentlig ikke endret seg i det hele tatt, og det hele føltes fantastisk kjent. Menyen var fortsatt variert og interessant, med mange valg og vi slet med å velge.
To av oss valgte ostesuffléen til å starte, som var deilig og kremaktig, og de andre hadde andewontonene og sjømaten til å starte, som begge likte godt. Til strømnettet hadde 2 biffene, som var så møre at de kuttet gjennom som smør! Jeg hadde kyllingbrystet som fulgte med den mest sublime skarpe og smakfulle soppterten. Min mann hadde svinekjøtt, som han sa var utmerket. Vi unnet oss de herligste assiette-dessertene (alltid vår favorittgodbit) som ga oss en deilig smak av alle pudene deres! Det eneste som manglet på den var den karamelliserte ananasen, som vi ble fortalt av den vakre Agnes, var til å dø for! Så da vi var grådige, bestilte vi dette etterpå for å dele, og hun hadde rett!
Vi velger nydelige viner til alle kursene og avsluttet med kaffe og petit fours.
Vi hadde en fantastisk kveld. Personalet var varmt og vennlig og det var deilig å se Agnes fortsatt der, med sin strålende sans for humor og stor velkomst.
Det var så oppmuntrende å se at dette stedet ikke har endret seg litt og fortsatt lever opp til våre gode minner. Vi hadde en fantastisk kveld og deilig mat. Vi vil definitivt være tilbake igjen og igjen.
Med alle 'kjede'-restaurantene inne Christchurch det er flott å fortsatt ha denne av; vennlig, koselig sted som serverer utmerket mat og en innbydende atmosfære!
Takk for en flott kveld!

2. Lord Bute Restaurant

181 Lymington Vei, Christchurch BH23 4JS, England Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Europeisk, britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$173 - HK$275 +44 1425 278884

Utmerket - 74 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 415 anmeldelser

Anmeldt av 444lbiles - Bournemouth , Storbritannia

Opplevelsen på The Lord Bute var fantastisk, fra begynnelse til slutt. Det var en full restaurant og med tanke på at personalet var fantastisk, spesielt den høye servitrisen med blondt hår. Hun sørget for alt vi ønsket. Utmerket mat og service, alt i alt en fantastisk kveld.

3. The Rising Sun Thai og pan-asiatisk

123 Purewell, Christchurch BH23 1EJ, England Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Asiatisk, Thai, Pub, Fusion, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$126 - HK$243 +44 1202 486122

Utmerket - 69 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 365 anmeldelser

vinner av beste pub eller vinbar og beste forretningslunsj, Rising Sun Thai Restaurant i Christchurch er stedet å spise drikke og nyte. Kom og opplev det beste innen panasiatisk mat med drikking av førsteklasses brennevin, toppviner eller kanskje en god ekte ale.

Anmeldt av Sue og Brett J - Dorset

Vi besøkte denne restauranten for mannens bursdagsmåltid, men klarte ikke å få plass i hovedrestauranten. Vi bestemte oss for baren da vi liker maten på dette stedet, og for å være ærlig likte vi det Sitteplasser området veldig mye - litt roligere. Maten var som vanlig utmerket, vin velsmakende og service utmerket. Takk til alle ansatte.

4. Similan Thai

251 Lymington Road, Highcliffe, Christchurch BH23 5EB, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Asiatiske, thailandske, vegetarvennlige, veganske alternativer Middag, lunsj, sen kveld +44 1425 280888

Utmerket - 76 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 218 anmeldelser

Anmeldt av Lisa A - Palma de Mallorca, Spania

Maten i denne restauranten er fantastisk. Full av smak og autentisitet. Høflig, men ikke påtrengende service. Gjort å føle seg veldig velkommen. Nydelig opplevelse.

5. Brygga

95 Mudeford | Christchurch Havn, Christchurch BH23 3NT, England Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Godtar kredittkort Sjømat, Europeisk, Britisk, Supper, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$306 +44 1202 400950

Utmerket - 74 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 2 anmeldelser

Anmeldt av Tim F - Ringwood , Storbritannia

Har ikke vært på et par år og glad for å finne at bryggen er like bra. Fantastisk mat og god service og atmosfære. Det er litt av noe å ha like mye omhu med brødet de lager som hovedmatgodbitene. Hvert element er laget med ekspertkunnskap. Glad for å kunne se igjen gleden av Alex Aitkens signatur pasjonsfruktsufflé, muligens min favorittørken gjennom tidene! Jeg kunne gjerne ha tilbrakt kvelden med å spise Dorset-østers, godt brød og flere suffléer!

6. Brown's Fish & Chips

172 Somerford Road, Christchurch BH23 3QG, England Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Sjømat, Hurtigmat, Britisk, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld +44 1202 483669

Utmerket - 79 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 327 anmeldelser

Anmeldt av John C - Highcliffe, Storbritannia

Highcliffe fish and chips-butikken vår er veldig bra, men nå har vi funnet en enda bedre.
Brown's at Somerford har en veldig liten restaurant knyttet til takeawayen. Tidlig på en fredag ​​lunsjtid var mange bord allerede reservert. Det er veldig populært blant lokalbefolkningen som ofte reserverer med jevne mellomrom, så det er ikke uvanlig å bli bedt om å dele.
Stor torsk var rimelig og perfekt tilberedt i 'lett' røre. Andre deigalternativer var tilgjengelige inkludert glutenfri. Chips var utmerket. En porsjon grøtaktige erter ble delt.
Lunsjtilbudet med hake og chips med varm drikke, erter og brød/smør så veldig god ut. Vår eneste lette skuffelse var at vi ikke likte blandingen av te. Vi hadde en veldig fin en senere på Stewarts (hint, hint..).
Tjenesten var veldig vennlig og effektiv. Det ser ut til at dette vil bli vårt vanlige tilholdssted for f & c lunsjtid - men vi må huske å bestille.

7. The Cliff House Restaurant

Marine Drive West, Barton-on-Sea, New Forest nasjonalpark Hampshire, New Milton BH25 7QL, England Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, drikke +44 1425 619333

Utmerket - 68 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 536 anmeldelser

Anmeldt av Lucy S - London, Storbritannia

Nydelig utvalg av drinker, esp lokal gin, i baren mens du venter. Nydelig makerel filet å starte, super steker med fantastisk saus! En god vinliste, ikke for lang. Jeg er vanligvis ikke en for pud, men disse, se bilder, vi er fantastiske. Det er en nydelig setting. Tjenesten var eksepsjonell. Takk

8. The Noisy Lobster på Avon Beach

Avon Beach Mudeford, Christchurch BH23 4AN, England (Tidligere Avon Beach Restaurant) Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$63 - HK$220 +44 1425 272162

Utmerket - 54 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Restauranten på Avon Beach - nå kjent som Noisy Lobster - tilbyr frokost, lunsj, småretter og middag hvor gjester kan nyte en av de beste utsiktene i området. På Avon Beach resort tilbyr vi også strandhytter, en iskrem salong, strandbutikk og takeaway-hytte med terrasseområde for å nyte en flott dag på stranden.

Anmeldt av Linda C - Christchurch , Storbritannia

Kiosken var stengt, men restauranten selger det meste av menyen som take away til samme pris. Vennlig service, tilberedt på bestilling så deilig og varmt og friskt! Jeg hadde fisk og chips for £7,50 utmerket verdi. Masse av Sitteplasser ute med utsikt over havet, eller bare gå og sitte på stranden! Kan virkelig anbefale.

9. Stewarts Christchurch Hagesenter

Stewarts Garden Lands Lyndhurst Vei, Christchurch BH23 4SA, England Uteservering , Sitteplasser , Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Kafé, britisk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Frokost, lunsj, brunsj +44 1425 272244

Utmerket - 49 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 294 anmeldelser

Stewarts er en familieeid kjede med tre hagesentre, ett i Christchurch , en i Broomhill, nær Wimborne og videre i Titchfield, nær Fareham . Alle har utmerkede kaffebarer med 5 stjerner fra Food Standards Agency. På Stewarts Christchurch og Broomhill har åpent sent på torsdagskvelder, når vi har lokale musikere som underholder med levende musikk. Våre kaffebarer stenger 1 time før Hagesenteret stenger. Vennligst se vår nettside for mer informasjon.

Anmeldt av Rochelle M - Hampshire, Storbritannia

Et fint sted å møtes, mange Sitteplasser plass i tre forskjellige områder i kafeen, Stewarts tilbyr mange valg, men porsjonsstørrelsene er ganske uanstendige i størrelse! Butikken er alltid hyggelig for en meanander etterpå og fasilitetene er gode. Hvis jeg skulle ha forespørsler om å øke vurderingen, ville det være for en bedre smakende kaffe og generelt mindre porsjoner. Hyggelig sted, rent, ryddig med hyggelig lokal service.

10. Kystkaffe

74 High Street, Christchurch BH23 1BN, England Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi Kafé, britisk, glutenfrie alternativer, vegetarvennlig Frokost, lunsj, brunsj +44 1202 496800

Utmerket - 57 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 243 anmeldelser

Anmeldt av Arthur M - Nottingham , Storbritannia

Vi kom tilfeldigvis på denne kaffebaren og spiste en god lunsj der. Nylagde eggmayo-smørbrød og en rull full av sprøstekt bacon. Det ble også mange deilige kaker. Personalet var vennlig, stedet har en god atmosfære og prisene var mye bedre enn noen andre steder langs hovedgaten. Du bør merke deg at siden alt er nylaget er ikke tjenesten veldig rask, men når maten er tilberedt, blir den brakt til bordet ditt. Vi la merke til at før 1000 får du en gratis ristet tekake til kaffen! Vi var fornøyd med dette heldige funnet før vi besøkte Red House Museum