Hvor å spise i Coronado: De beste restaurantene og barene

Coronado er en ferieby som ligger i San Diego County, California, over San Diego Bay fra San Diego sentrum. Det ble grunnlagt på 1880-tallet. Befolkningen var 24.697 ved folketellingen i 2010, opp fra 24.100 ved folketellingen i 2000.
Ting å gjøre i Coronado

1. Nado Gelato

1017 C Ave, Coronado, CA 92118-3413, USA Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere +1 619-522-9053

Utmerket - 83 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 286 anmeldelser

Anmeldt av tamburger - IN

Nado Gelato har en veldig lett tilgjengelig beliggenhet like ved Orange. Vi setter stor pris på deres unike smaker og kjærligheten de legger i deres hjemmelagde gelato. Det er vanskelig å bestemme seg for hvilken som var favoritten vår, så vi bestemte oss for å komme innom for å prøve forskjellige smaker minst 2-3 dager i uken :-) Vi kjøpte også en veldig spesiell varm sjokoladeblanding til vår helt spesielle svigerdatter .

2. Burger Lounge

922 Orange Ave, Coronado, CA 92118-2610, USA Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Amerikansk, Hurtigmat, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Middag lunsj SGD 10 - SGD 20 +1 619-955-5727

Utmerket - 64 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 458 anmeldelser

Burger Lounge-etosen er sentrert på å lage en burger du kan føle deg bedre om å spise. Det begynner med 100 % fersk amerikansk gressmatet storfekjøtt. Vi mener at en hamburger ikke bare skal smake godt, den bør også bruke sunne ingredienser produsert i et bærekraftig miljø. Burger Lounge tilbyr en enkel meny som bruker bevisst innkjøp av ingredienser som appellerer til helsebevisste middagsgjester, vegetarianere, salatelskere og de som rett og slett «higer etter en god hamburger». Vi tar oss tid til å kjenne våre dyrkere og produsenter. Disse partnerne deler våre verdier om autentisitet og enkelhet. De bryr seg dypt om kvaliteten på produktene deres og miljøforvaltning. Det betyr bedre og mer næringsrik mat for våre gjester. Våre burgere, fra The Lounge Burger laget med fersk 100 % gressmatet biff; til frittgående Tyrkia Burger laget med Shelton Farms kalkun; til Organic Quinoa Veggie Burger laget av økologisk quinoa, brun ris, zucchini, garbanzo, gulrot, mais og chipotle; tilbys med økologisk amerikansk ost eller økologisk lagret hvit cheddar, fersk eller grillet løk, sprø salat, fersk tomat og hjemmelaget 1000 Island dressing. Til slutt, vår Lounge Bun, laget med en blanding av organisk hvete og hvitt mel med et snev av melasse, gir den perfekte kombinasjonen av smak, tekstur og temperatur. Du kan også nyte god matkvalitet, virkelig sunne salater. Ikke dine vanlige 'burger joint-salater', disse formidable og ernæringsmessig robuste salatene inkluderer baby-romaine, grønnkål, spinat, ruccola, økologisk quinoa, grillet mais, zucchini, rødløk, jicama, tomat og et utvalg av hjemmelagde dressinger. Ferske pommes frites, hjemmelagde løkringer, ripelagde dipsauser og enkle desserter avrunder en perfekt meny for enhver appetitt. Siden vi åpnet den første Burger Lounge i 2007, tror vi at det handler om å 'gjøre en felles ting uvanlig bra.' Som en liten, men raskt voksende restaurantorganisasjon, representerer vi et nytt syn på en bransje som lenge har lidd av gimmickry, dårlig kvalitet, overbearbeidede matprodukter og utilstrekkelig gjesteservice. Vi omfavner disse genuine idealene og oppmerksomme miljøpraksisen i hele organisasjonen vår. Med åpningen av vår Del Mar-lokasjon i april 2013 og en sen våråpning av Brentwood i Los Angeles, fortsetter Burger Lounge å tilfredsstille spisegjester i Sør-California og deres umettelige appetitt på rimelig håndlaget mat og overlegen gjesteservice.

Anmeldt av Joe D - Federal Way, Washington, USA

Vi oppdaget Burger Lounge for flere år siden på vårt første besøk i San Diego. Etter mange gjenbesøk nyter vi fortsatt Burger Lounge - denne gangen på Coronado Island. Alle har hatt burgere, men ingenting kan sammenlignes med de som serveres av Burger Lounge. Rett og slett fantastisk smak! Pommes frites og løkringer er også deilige! Hvis jeg kunne lage burgere som disse hjemme, ville jeg spist dem hver dag!

3. Claytons kaffebar

979 Orange Ave, Coronado, CA 92118-2609, USA Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere Amerikansk, kafé, middag, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld SGD 26 +1 619-435-5425

Utmerket - 58 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 690 anmeldelser

Anmeldt av Sylvia C - Houston, Texas, USA

Jeg elsket diner atmosfæren og maten var fantastisk! Serverne, kokkene og rengjøringsdamen drev alle sammen, noe som får meg til å sette pris på arbeidsmoralen deres.

Jeg bestilte veggie scrambler og mannen min bestilte egg benedict, begge var deilige og definitivt heftige porsjoner. Vi ankom 10:00 på en tirsdag og måtte bare vente 5 minutter på et bord.

Min eneste bekymring er at en av serverne hadde langt hår og den var i en hestehale. Selv om jeg heldigvis ikke fant noe hår i maten min, ville jeg ha bedre ro hvis de alle fikk håret trukket inn i en bolle. Det er en personlig kundes preferanse, antar jeg, så jeg ga fortsatt dette etablissementet fem stjerner fordi maten var god, badene var rene og personalet var hardtarbeidende.

4. Toast

1106 1st St, Coronado, CA 92118-1407, USA Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Kafé, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld SGD 26 +1 619-435-4323

Utmerket - 56 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 270 anmeldelser

Anmeldt av Linda O - Silverado, California

Vi spiste på Tartine i går kveld... det var hyggelig overfylt, så gjør en reservasjon for innsiden i vintermånedene. Salatspesialen var med rødbeter og den var utmerket. Jeg anbefaler også den greske salaten, den er full av smak.

5. Chez Loma

1132 Loma Ave, Coronado, CA 92118-2851, USA Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol, Full bar, Tilpasset rullestolbrukere Fransk, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Middag, brunsj SGD 28 - SGD 46 +1 619-435-0661

Utmerket - 62 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 285 anmeldelser

Vårt nye San Diego-hjem ligger i Carez Hizar House (cirka 1889), et Coronado-historisk landemerke på Loma Avenue nesten på hjørnet av Orange Avenue. Vi er innen gangavstand til vakre Coronado sentrum, Hotel Del Coronado og stranden. En fransk inspirert bistro hvor folk føler seg komfortable og nyter fersk rustikk mat til rimelige priser. Innkjøp lokalt for å oppnå maksimal friskhet og tilby kundene våre det de ønsker i stedet for å følge kulinariske trender. Hvis ditt ønske er en uformell tapa i baren eller en middag med venner eller høyskoler, tilbyr Chez Loma under ny ledelse et innbydende sted å slappe av, nyte og sosialisere.

Anmeldt av LuckyJEDI - Alexandria, Virginia

Planla en jubileumsmiddag for den mest fantastiske kvinnen i verden mens hun besøkte Coronado i påskeuken. Rolig atmosfære, diskré innredning. Det vennlige personalet var superhjelpsomme, tillot meg å komme innom mens de var stengt for å levere blomster til bordet - takk, Alex!

Vinkartet var flott, anda var øm og enestående, og brudens chilenske havabbor var fantastisk. april ga god service. Hvis det ikke er det beste måltidet på øya, ville jeg bli overrasket.

6. Moo Time Creamery

1026 Orange Ave, Coronado, CA 92118-3403, USA Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Buffet, Vin og øl, Godtar kredittkort amerikansk Frokost, brunsj SGD 8 +1 619-434-2422

Utmerket - 61 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 474 anmeldelser

MooTime Creamery er en murstein- og mørtel-institusjon, og har servert Amerikas favorittdessert til både lokalbefolkningen og turister de siste 15 årene. Fra dobbel mørk sjokolade til Stracciatella, den lokalt eide butikken i 50-tallsstil gir Coronado førsteklasses håndlaget iskrem, sorbet, yoghurt og håndrullede vaffelkjegler, alt laget ferskt daglig med ingredienser av høyeste kvalitet. MooTime åpnet for første gang på Orange Avenue i 1998. Den lokale favoritten har sett stjerner som Magic Johnson, Jason Alexander, Mandy Moore og iskrem i en morsom, nostalgisk atmosfære. Cuba Gooding Jr. kommer gjennom dørene for å nyte en MooTime-godbit. MooTime serverer en rekke gammeldagse herligheter fra flyter og brus til sundaes og splitter. Catering er også tilgjengelig, med en liste over alternativer, inkludert isbarer, flytebarer og varme fudgebarer, som tar all moroa og smaken utenfor stedet.

Anmeldt av Kim E

Vi hadde rask og effektiv service. Isen var veldig velsmakende. De serverer deilige sundaes, kjegler, kopper og spesialitetskreasjoner. De var litt dyre. Det er en veldig liten butikk og ikke mye sitteplasser.

7. Øyboer

1166 Orange Ave, Coronado, CA 92118-3428, USA Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Amerikansk, sjømat, supper, glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 12 - SGD 35 +1 619-435-2121

Utmerket - 66 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 230 anmeldelser

Hos Islander er konseptet vårt enkelt: fersk sjømat, lokalt øl i en avslappet atmosfære som serverer uformelle gjester. Du kan bruke litt for en enkelt tacone (vår spin på fisketacoen) eller mer hvis du ønsker en komplett grillet fiskemiddag, som lokalfanget California havabbor eller lokal kveite. For flere år siden utforsket familien vår Puget Sound, og siden vi var i Pacific Northwest, en beryktet sjømathovedstad, søkte vi etter de beste sjømatmåltidene som var tilgjengelige. Vi våget oss inn i Victoria, British Columbia, og spiste middag på Red Fish Blue Fish, en sjømatrestaurant som ligger på en brygge i Victorias havn. Maten var utrolig, og etter å ha blitt født og oppvokst i San Diego, visste vi at det ikke var noen like deilig sjømat i vårt område. Vi bestemte oss umiddelbart for å ta med maten til San Diego i Gaslampen. Nå bringer vi den samme deilige maten til Coronado! Vår signaturrett er en tacone - bestående av en grillet meltortilla, hjemmelaget chipotle-avokadosaus, stekt gresskarfrøslaw, lime-syltet jicama og løk, koriander og ditt valg av sjømat, inkludert lokal California havabbor, lokal kveite, lokal gulhale, sverdfisk, laks eller reker. Vi ruller deretter dette til formen av en kjegle -- taco i form av en kjegle -- tacone. Til våre grillede fisketallerkener håndskjærer vi hver porsjon fra store fileter, griller den til medium sjeldne (eller etter din smak), krydre den med ditt valg av sitrondillsmør, Cajun-krydder eller salt og pepper, topp den med mangosalsa og server den med koriander lime ris og dampede grønnsaker. En annen spesialitet er vår fish and chips. Vi bruker samme porsjon som til en grillet fisketallerken, hånddypper den ferske fisken i tempura (lettere enn ølrøre) og steker den til gyldenbrun. Våre pommes frites er håndkuttet fra Kennebec-poteter, kokt i kort tid ved lav oljetemperatur, frosset over natten, deretter stekt igjen dagen etter ved høy temperatur og kastet i koshersalt. Resultatet er en utrolig sprø yngel. Dette serveres med en side av stekt gresskarfrøsalat med vår hjemmelagde sitron Dijonsaus.

Anmeldt av Keith L - Scottsdale, Arizona

Som en fisketaco-aficionado, når jeg ser en fisketaco på $4, har jeg ganske lave forventninger, for å si det mildt! Så for å si at jeg ble veldig overrasket da de tok med mine 2 fisketaco, med 2 enorme stykker perfekt tilberedt Polluck (du kan også få laks), ville vært et underdrivelse! Lett og flassende fisk, en herlig saus med et hint av krydder, og lastet med herlig kål og salsa gjorde denne til den beste fisketacoen jeg noen gang har spist! Sett den sammen med et av de store glassene med håndverksøl ($5) og noen av deres must-ha Kennebec-frites (noen av de beste pommes frites jeg noen gang har hatt, og de serverer den med en side av hjemmelaget karriketchup, og de vanlige tingene også ), og du har et fantastisk måltid som vil gjøre deg mett og veldig glad! Så mye at jeg måtte gå tilbake neste dag! Dette vil være en permanent stopp for mine fremtidige San Diego/Coronado-turer! Vær imidlertid oppmerksom på at happy hours ikke er tradisjonelle timer og varer fra 2:30 til 4:30! Og selv om det er ganske uformelt, er det noen avanserte tilbud på den vanlige menyen som så bra ut når de kom ut av kjøkkenet! Tjenesten var også enestående! Begge dager kom maten min ut innen 10 minutter etter bestilling, og servert med et smil!

8. Miguels kjøkken

1351 Orange Ave, Coronado, CA 92118-2916, USA Gatekjøkken, Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Meksikansk, sørvestlig, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld SGD 13 - SGD 20 +1 619-437-4237

Utmerket - femti%

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av GoSeeGlutenFree - Cincinnati, Ohio

Jeg har cøliaki og må følge en streng glutenfri diett; denne restauranten har en egen glutenfri meny og var godt kjent med krysskontaminering. De kan lage ferske glutenfrie maistortillas. Unngå spansk ris hvis du er glutenfri. God erfaring. Maten var ikke fantastisk kvalitet - har noe av en rask service-stemning, men var anstendig og Cøliaki-sikker.

9. Leroy's Kitchen + Lounge

1015 Orange Ave, Coronado, CA 92118-3405, USA Levering, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Buffet, Gateparkering, Digital betaling, Godtar kredittkort Vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Middag, brunsj SGD 37 - SGD 1 966 +1 619-437-6087

Utmerket - 59 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 681 anmeldelser

Med alle våre restauranter har vi prøvd å bringe noe nytt og spennende til Coronado. Leroy's Kitchen + Lounge vil spesialisere seg på Urban Eclectic Food fra bærekraftige naturlige kilder samt cocktailer og lokale Craft-øl! Leroy's handler om god mat – uten å være dyr eller fancy – laget med lidenskap og de ferskeste ingrediensene for den mest fremtredende smaken sammen med 'stive' drinker og god vin! Menyen vår er ment å være spennende, uventet og mest av alt frisk og smakfull. Samlet sett håper vi å tilby et sted for våre gjester å slappe av og spise i godt selskap.

Anmeldt av takao10 - Los Angeles, California

Kom hit fordi det i gangavstand fra hotellet vårt. Klientellet varierte fra par til grupper av venner til familie. Min kone likte grønnkålsalaten og jeg hadde svinekotelett. Ikke sikker på hvorfor jeg bestilte svinekotelett, da jeg vanligvis er skuffet, men jeg likte det her. Den var tykk og saftig med mye smak. Vår servitør ser ut til å ha en fridag da hun var minimalt rundt og ikke så ut til å være i det beste humøret. igjen, hun var ikke dårlig mot oss, bare ser ut til å ha en dårlig dag. Servitrisen som serverte bordet ved siden av oss var veldig oppmerksom. Eller kanskje servitøren vår var skuffet over at vi ikke bestilte fortsatt fordi jeg ikke drikker og min kone er gravid. Hvem vet. Ikke verdt å legge en stjerne over det når andre bord tydeligvis får normal service

10. Crown Room Brunch på Hotel del Coronado

1500 Orange Ave, Coronado, CA 92118-2986, USA Sitteplasser, Servitører, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Kundeparkering etter avtale, Betjent parkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover, Reservasjoner, Buffet, Godtar kredittkort Internasjonalt, Amerikansk, Sjømat, Moderne, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Brunsj, frokost, lunsj SGD 47 - SGD 128 +1 619-522-8490

Utmerket - 63 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 399 anmeldelser

En sann fest for sansene, den overdådige søndagsbrunsjen i Crown Room har en avkjølt sjømatbar, regionalt inspirerte retter, internasjonal mat og utskjæringsstasjoner. Gjestene kan også nyte en gourmetbar av Bloody Mary, spesiallagde mimosaer og en spektakulær godteri- og dessertbar. Se hva som gjør søndagsbrunsj på The Del legendarisk.

Anmeldt av sonostrov - Boise, Idaho

Vær oppmerksom på at anmeldelsen min bare handler om mat (brunsj), ikke om hotellene.
$150 per person uten vin (de har mimosas osv.) er dyrt for all del. Til sammenligning hadde vi et 6-retters måltid i dyre Amsterdam med god vin for omtrent så mye. Sikkert så dyrt.
Maten var rikelig som hver buffet, men gjennomsnittlig for min smak var sushi en skuffelse. Det er en liten stasjon, men kvaliteten er lav. Kanskje en del av skuffelsen min var at forventningene ikke ble innfridd.
Men hotellet er vakkert, rommet er fint. Vi dro for en spesiell familieanledning. Ville jeg gjort det igjen? Nei. Jeg er sikker på at det finnes bedre steder i San Diego.