Hvor å spise i Darwin: De beste restaurantene og barene

Som Northern Territorys blomstrende hovedstad, tiltrekker Darwin reisende fra hele verden for sin utendørs, tropiske livsstil. Med bespisning ved vannet, krokodilleeventyr, rike historiske opplevelser og tilgang til Tiwi-øyene innen få minutter fra sentrum, er det nok å gjøre for å fylle en helg eller en uke.
Ting å gjøre i Darwin

1. Hanuman Restaurant

The Beaufort Hotel 93 Mitchell St, Darwin, Northern Territory 0800, Australia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Ta ut , Reservasjoner , Godtar kredittkort Indisk, thailandsk, singaporeansk, srilankisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$133 - HK$534 +61 8 8941 3500

Utmerket - 54 %

God - 31 %Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Hanuman Darwin åpnet dørene for første gang i 1992. Opprinnelig plassert i Bennet Street-enden av Mitchell Street, flyttet restauranten til sin nåværende beliggenhet sent i 2007. Vi er fornøyd med den nye settingen. Som en del av Holiday Inn Esplanade-komplekset har restauranten en vakker spiseplass på terrassen og en stilig cocktailbar. Sitteplasser for 90 personer ute og ytterligere 90 personer inne, vær forberedt på å fordype deg i en virkelig eksotisk opplevelse. Møblene, serviset og kunstverkene er hentet fra hele verden, og belysningen vil ta pusten fra deg.

Anmeldt av DPKR - South West Rocks, Australia

Vi delte en tallerken med hovedretter, smørkylling og thailandsk svinekjøtt. Det var mange andre interessante retter på menyen. Alt vi hadde var helt deilig, servicen vennlig og effektiv og atmosfæren uformell, men sofistikert. Ville definitivt gå igjen.

2. The Magic Wok Restaurant

Butikk 20, West Lane Arcade, Darwin, Northern Territory 0800, Australia Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Kinesisk, asiatisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag +61 8 8981 3332

Utmerket - 66 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 182 anmeldelser

Anmeldt av ICBM - Darwin

Etter Lesning så fantastiske anmeldelser, jeg overrasket familien min med en uventet middag ute på The Magic Wok. På bilturen inn bygget jeg spenningen om hvorvidt barna ville spise krokodille eller kenguru, hvilke nudler, hvilke grønnsaker osv.
Dessverre, selv om jeg sjekket at restauranten var åpen på Trip Advisor, som den sa det var, er restauranten stengt hele dagen torsdager, som tilfeldigvis er I DAG!!!

3. Tim's Surf & Turf Restaurant

10 Litchfield St, Darwin, Northern Territory 0800, Australia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Sjømat, australsk, vegetarvennlig, glutenfrie alternativer Middag +61 8 8981 1024

Utmerket - 54 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 611 anmeldelser

Tims Surf and Turf restaurant åpnet 24. mars 1994, 24 år senere og fortsatt en lokal favoritt. spesialiserer oss på Wagyu Steak, sjømat og den største kyllingparmemyen i universet, vi har åpent 6 dager i 3 og en halv time om dagen og mater over 1000 mennesker i uken med den typen patronage du er garantert ferske råvarer levert daglig. kleskode; ha en dusj som lukter godt og kle deg som om du skal til et vennested for middag. Største respons fra kunder er;- 1. Utmerket mat og verdi for pengene! 2. beste biffen jeg noensinne har hatt! 3. måltider for store, kan jeg få en takeaway-beholder? 4. fantastisk glade ansatte du har. 5. Jeg skulle ønske vi fant dere før. 6. Vi sees igjen!

Anmeldt av Jodian - Bognor Regis, Storbritannia

Fant Tims bortgjemt dpwn det som så ut som en kommersiell sidegate. Hadde ikke bestilt, men ble møtt av en smilende Tim og vist til et bord. Tim kom bort og satte seg ned og forklarte hvordan ting fungerer - i utgangspunktet krysser du av et ark med det du vil ha, tar det med til disken hvor det sjekkes, bestiller drikke og betaler - så lener du deg tilbake og venter. Vi bestilte hvitløksbrød som sultne og hovedrett av 200 g Wagyu-steker med grønnsaker og kremet mos - helt deilig og en forandring for å få ekte grønnsaker pluss engelsk sennep. Eneste skuffelsen var husets rødvin som ikke var så spesiell. Tim er på farten hele tiden, sjekker alt bra med mat og rydder til og med bord i tillegg til å fortelle personalet om han så at kunder trengte oppmerksomhet. Sa også farvel til oss da vi forlot en fantastisk vert og god solid mat lett å se hvorfor mange lokalbefolkningen.

4. Pee Wee's At The Point

Alec Fong Lim Drive, East Point Reserve, Darwin, Northern Territory 0820, Australia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl Australsk, Internasjonalt, Diner, Vinbar, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag, sen kveld, drinker HK$118 - HK$298 +61 8 8981 6868

Utmerket - 67 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Restaurant, lounge og funksjonskompleks, Pee Wee's at the Point, ligger i det vakre East Point Reserve og tilbyr en fantastisk utsikt over Darwin by. Kom og nyt den avslappede atmosfæren og smak vår fine og ferske, moderne territoriummat.

Anmeldt av et TripAdvisor-medlem - San Francisco, California

Restauranten med den beste beliggenheten i Darwin. God mat enten det er en formell anledning eller om du leter etter noe nytt.

5. maurisk kafé

37 Knuckey St, Darwin, Northern Territory 0800, Australia Full bar, Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Marokkansk, Middelhavet, Spansk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$94 - HK$330 +61 8 8981 0010

Utmerket - 52 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 618 anmeldelser

Moorish Café er utsmykket med eksotiske aromaer, lokalt kunstnerskap, bankett Sitteplasser og et nytt moderne utseende med utsøkte bord og komfortable stoler for å virkelig nyte stemningen. Darwins ti ganger Gold Plate Awards-vinner leker også med mer livlige smaker fra Spania og Nord-Afrika. Den fascinerende menyen, inneholder ferske lokale ingredienser, er vert for over 30 forskjellige tapas med edgy tillegg som Grilled Sumac krydret NT barramundi med blodløs Bloody Mary and the King Salmon og Sichuan pepperpostei med fennikelconfit. For å komplimentere en dråpe fra den anerkjente kjelleren av eldre årganger, prøv Baharat-krydret kengurufilet med syltet rødbeter, røkte chatpoteter og geitostesaus, grillet NT Goldband Snapper-filet med ristede cherrytomater og tykke chips, overdådig saktekokt tagine eller Dukkah-skorpe Svart Angus øyefilet på søtpotetmos med beinmarg og rødvinsreduksjon. Fra private tilstelninger til intime middager for to, Moorish Café skaper noe deilig for enhver smak.

Anmeldt av NTtravellerz

Vi bestilte bord dagen før og så ringte på dagen igjen, og først etter at vi ankom fikk vi beskjed om at vi hadde to timer til å spise og komme oss ut til neste møte (ok de sa det ikke slik, men resultatet var samme) vi burde sikkert ha blitt fortalt dette i en av våre to samtaler.
Maten er god, men du får ikke mye for pengene. En person på bordet vårt har kostholdskrav og bestilte en vare som hadde ordet 'salat', som de trodde (som de fleste av oss) ville være noe salat feil. Retten sa også pinjekjerner, men det var ikke nok til å fylle koppen til en babys hånd. Servitrisen spurte om dietter, men ikke sikker på hvorfor, da det som ble bestilt (personen ikke visste av beskrivelsen) ikke var bra for diettbegrensningene deres. Bilder av rettene ville virkelig vært nyttig.
De Ørkener er hyggelige, men de hadde ikke ørkenen to spisegjester ønsket seg, så de fikk ikke ørken og restauranten fikk ikke pengene sine.
Liker aldri å komme hit, og denne opplevelsen ble bare lagt til alle tidligere erfaringer.
FYI - de deler ikke regninger og du kan ikke bestille og betale for drinker i baren

6. Safran

U 14 34 Parap Rd | Parap, Darwin, Northern Territory 0820, Australia Sitteplasser, Servitørpersonalet , Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Leveranse , Ta ut , Reservasjoner , Godtar kredittkort Indisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$39 - HK$149 +61 8 8981 2383

Utmerket - 62 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 360 anmeldelser

Saffrron er en Darwin-restaurant med fokus på å sette bærekraft på bordet. Vår autentiske, men innovative meny med indiske retter er også en ekte smak av territoriet, med alle ferske råvarer fra lokale produsenter og alle sjømatterritoriet eller australsk-fanget. Hele menyen vår er tilgjengelig på nettsiden vår og inkluderer en smaksmeny, vegetariske alternativer og en barnemeny (og barna vil elske våre Golden Paneer Lollipops). Huslagde varer inkluderer indiske brød, krydder og desserter. Du kan også bestille Saffrron takeaway (via vår nettside). Du kan også finne oss på Facebook eller registrere deg for nyheter for å høre om våre spesielle menybegivenheter, inkludert mesterklasser og turer.

Anmeldt av Margriet H - Darwin, Australia

Rask service... bare 20 minutter fra bestilling av lammekarri og ris med pappadams og yoghurt å hente. Karrien var varm, som i krydret varm. Skal få butter chicken neste gang. Begrenset valg, men kvalitetsmat til en rimelig pris. Bestilte på nettet for første gang og kvittering kom på e-post, og varsel om at måltidet var klart på tekst. Enkelt lokalt måltid.

7. Manolis Gresk Taverna

64 Smith St, Darwin, Northern Territory 0800, Australia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Ta ut Middelhavet, gresk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Lunsj, middag, sen kveld +61 8 8981 9120

Utmerket - 49 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 282 anmeldelser

Anmeldt av paknasi - Darwin, Australia

Vi spiste på Manoli's denne uken som en gruppe på 7 voksne og hadde en fantastisk kveld. Så snart vi gikk inn døren, ble vi imponert over atmosfæren på stedet. Det var mye folk, så bestill! Etter en vennlig hilsen fra maitre de, satt vi og startet med hovedrettene og en ouzo-aperitiff. Felles calamari, ouzo kamskjell og osteboller fikk oss i stemning, så gikk vi til våre individuelle valg av hovedrett. Jeg hadde kullgrillet blekksprut og den var fantastisk og mør. Det så ut til at alle likte valgene sine, og vi kommer garantert tilbake!

8. Yachter Gresk Taverna

54 Marina Bvd | Cullen Bay, Darwin, Darwin, Northern Territory 0820, Australia Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Reservasjoner , Parkering tilgjengelig, Godtar kredittkort Middelhavet, gresk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Lunsj, middag, brunsj HK$173 - HK$212 +61 8 8981 4433

Utmerket - 49 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 460 anmeldelser

Yots Greek Taverna er en av Darwins ledende restauranter som ligger på Waterfront Boardwalk ved Cullen Bay. Vi spesialiserer oss på moderne og tradisjonell gresk mat med ferske sjømatmåltider vår spesialitet og vår matopplevelse kan skilte med daglige ferske grønnsaker, frukt, fisk og østers og annen deilig sjømat. Vi er en restaurant med alle rettigheter som tilbyr fine viner, likører og drinker for å komplementere vår tradisjonelle greske mat, som inkluderer Mousaka, gresk salat, vegetariske retter og festmåltider. Spisestemningen vår i marinaen gir det perfekte bakteppet for deg å nyte hovedmåltider, dessert eller sidebestilling.

Anmeldt av Axell33 - Baldivis, Australia

Vi spiste middag her under oppholdet i Darwin. Restaurantutsikten og atmosfæren var fantastisk, men dessverre steg ikke måltidet til det nivået. Det var i beste fall gjennomsnittlig. Restauranten var full og personalet fantastisk, så jeg håper dette kan ha vært en av de uheldige anledningene. Det var ikke så ille at vi aldri ville komme tilbake, men vi vil sikkert se andre steder først.

9. Chow! En smak av Sørøst-Asia

19 Kitchener Dr, Darwin, Northern Territory 0800, Australia (Tidligere Chow) Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express Kinesisk, asiatisk, vietnamesisk, malaysisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$47 - HK$173 +61 8 8941 7625

Utmerket - 51 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 1 anmeldelser

En smak av Sørøst-Asia med fokus på ferske, lokale råvarer. Tenk på store dampende boller med pho & laska's, hele kokosnøtter, boblete-cocktails, asiatiske øl, sakebomber, ferske fargerike retter, sunne og velsmakende, letthjertede og mest av alt GØY!

Anmeldt av Chits C

Tjenesten var bra. Det vennlige personalet møtte meg så snart jeg kom inn på stedet.
Maten var imidlertid en skuffelse. $24 Chargrilled kylling var veldig tørr og smakløs, og serveringsstørrelsen var liten. Ikke så verdt det beklager. Svineboller - Jeg smakte mer av gluten enn svinekjøtt, følte meg ikke frisk i det hele tatt. Ikke verdt pengene etter min mening.

10. Perlen

Butikk 9 Vic Arcade, 27 Smith St Mall, Darwin, Northern Territory 0800, Australia Uteservering , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Fransk, australsk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Middag, drikke HK$71 - HK$235 +61 435 821 648

Utmerket - 67 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 432 anmeldelser

Plassert i den fornyede sandsteinbygningen til Seier Arcade er Perlen, en liten Parisenne-salong. Interiør som minner om den lille bistroen langs en skjult vei i Paris – komplett med dramatiske vegger med vintage speil, en flislagt bar og dekadente pendellamper. Kjøkkenet er moderne australsk med fransk innflytelse og tilbyr lunsj torsdag og fredag, middag tirsdag til lørdag og brunsj hele dagen på lørdag. Med en velfylt bar med brennevin fra øverste hylle har Pearl fått ryktet om å ha de beste cocktailene i byen, og hvis middag er på hjertet, er Prix Fixe-menyen med matchede viner et must å prøve. Bestilling er viktig siden denne bitte lille salongen fylles opp raskt. Tørrsesong et bord på gårdsplassen er et must.

Anmeldt av msqMackay_Qld - Mackay, Qld

Midt i monsunens styrtregn og lyn var jeg fast bestemt på å spise et godt måltid ute. Basert på anmeldelser fra TA ringte jeg The Pearl i håp om å nyte et tidlig kveldsmåltid og ble bedt om å komme når som helst de ville være glade for å tjene meg. Sett kryss! ✅
Perlen er gjemt bort i en arkade, og så snart du nærmer deg den, får du bare lyst til å gå inn i atmosfæren, den er moderne og har en avslappet atmosfære. Nå er jeg en vanskelig person å tilfredsstille når det kommer til mat, og The Pearl skuffet ikke.
Jeg hadde et utvalg av tallerkener og skiller seg ut for meg var melon, mynte og prosciutto drysset med trøffelhonning og spon av geitost. En enkel rett som var forfriskende og grundig fornøyelig. Deretter kom deilige Panko-smuldrete sopp etterfulgt av perfekt stekte (ikke overdrevne) kamskjell.
Alt dette kombinert med en nydelig musserende vin, og to fantastiske ekte herrer fra The Pearl som var mest engasjerende og oppmerksomme, og en absolutt fornøyelse å chatte med.
Denne restauranten er tydelig stolt av ferske kvalitetsprodukter via en liten, men svært veloverveid meny med deling av tallerkener levert av fantastisk service. Sterkt anbefalt.