Hvor å spise i Deinze: De beste restaurantene og barene

Deinze (nederlandsk uttale: [ˈdɛi̯nzə]) er en by og en kommune som ligger i den belgiske provinsen Øst-Flandern. Kommunen omfatter selve byen Deinze og byene Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Meigem, Petegem-aan-de-Leie, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Wontergem og Zeveren. 1. januar 2016 hadde Deinze en total befolkning på 30 628. Det totale arealet er 75,54 km (29 sq mi) som gir en befolkningstetthet på 375 innbyggere per km².
Ting å gjøre i Deinze

1. På Bain Marie

Emiel Clauslaan 141, Deinze 9800, Belgia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilgjengelig for rullestol Fransk, belgisk, europeisk, sentraleuropeisk, vegetarvennlig Lunsj middag +32 9 222 48 65

Utmerket - 3,4 %

God - Fire fem%Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 179 anmeldelser

Anmeldt av Marc G - Zomergem, East Flanders, Belgia

Siden det allerede var mørkt (vinter) da vi ankom til middag, var det ikke noe overskudd til den fantastiske naturen ved elven Lys, og vi ble sittende i et moderne tilbygg. Senere den kvelden var alle bordene fylte og det ble veldig bråkete så det var vanskelig å ha en samtale og det var nødvendig da det tok evigheter mellom de forskjellige kursene. Vi hadde valgt femretters meny. Den lille forretten kom rimelig raskt, men så måtte vi vente for lenge på neste rett og så videre... også servicen var riktig, men dårlig (ingen smil, vi måtte be om ekstra brød... og vi ble sulten..., de glemte en spesiell forespørsel fra en av gjestene...)... Jeg må innrømme at maten var godt presentert og smakte utmerket, men alle rettene viste seg å være små... Så til slutt etter kl. vi startet kl 19.30) vi var på kaffen. Til slutt måtte vi til og med be om regningen to ganger... for å illustrere den dårlige servicen...
Så selv om maten var velsmakende, var porsjonene små, uvennlig service, for støyende plass og for lange ventetider... Jeg vil definitivt ikke besøke denne restauranten igjen...

2. Hotel Restaurant D'Hulhaege

Karel Picquelaan 140, Deinze 9800, Belgia Reservasjoner Middag +32 9 386 56 16

Utmerket - 48 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 6 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av Pbrh - Heiloo, Nederland

Vi booket 2 rom på hotellet for 2 netter. Ett rom lå på et hjørne med en veldig trafikkert vei foran seg, med mye trafikkstøy dag og natt. Det andre (enkelt)rommet hadde ingen balkong, bare en utgang til en nødtrapp opp til taket og var veldig prippen og luftløs som et resultat. Mye mygg om natten!
Vi ba om informasjon hvor vi kunne leie sykler, men jentene i resepsjonen kunne bare fortelle oss at det var mulig å leie bysykler på stasjonen.
Dette lokalet brukes hovedsakelig til fester og seminarer, og dette gjorde at vi følte oss ganske godt ute av det som individuelle gjester. Vi prøvde å ta en øl i gårdsplassen, bare for å bli fortalt at det var veldig uvanlig!
Frokost var bra, vi hadde ikke middag der så kan ikke dømme, men det er ikke billig.
Ville ikke gå tilbake!!!
Ville ikke gå tilbake!

3. Skipperen

Market 11, Deinze 9800, Belgia Reservasjoner europeisk Middag

Utmerket - 43 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 22 anmeldelser

Tearoom

Anmeldt av higvin - Australia

Vi hadde hørt at Deinze var verdt et besøk - så mange små byer i Flandern som du kanskje ikke har hørt om har stor sjarm. Dessverre ser Deinze ut til å være et unntak - det er egentlig ikke mye i det, hvis du unntar det store gamle slottet Ooidonk i byens utkant. Men de gjorde oss helt ok kaffe på utsiden Terrasse område - med en gratis Speculoos-kjeks, i belgisk tradisjon - i Deinzes hovedgågate, på en varm julidag.

4. Minnet

Market 1041, Deinze 9800, Belgia italiensk, pizza Middag +32 9 380 39 28

Utmerket - 31 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - tjue%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 29 anmeldelser

Anmeldt av V_Dupont_BE - Wortegem-Petegem, Belgia

Tilbrakte en lørdagskveld med kjæresten min i denne italienske restauranten, etter å ha sittet 5 minutter inne... det kunne egentlig ikke starte verst: for mye støy, pakkede seter (du kan ikke høre den andre siden av bordet). Akustikken er virkelig forferdelig, maten er god hva du kan forvente fra en anstendig italiensk restaurant. Men regningen var nighmaret: 120 € for 2 personer (forrett og hovedrett, 35 € p.p.), 9,5 € for en flaske San Pelligrino-vann (dette er hva en restaurant med Michelin-stjerne vil be om), 28 € for en flaske Lambrusco musserende vin (ingen pris nevnt for flasken, kun nevnt 4 € / glass som er billigere). Konklusjoner: når du passerer den typen 'prislapp', vil du forvente en bedre 'lunsj/middagsopplevelse'. Noe som ikke var tilfelle, en gang og aldri igjen. Andre og bedre (billigere) alternativer tilgjengelig.

5. Hurtigpass

Leernsesteenweg 279, Deinze, Belgia Reservasjoner fransk Lunsj middag +32 9 385 75 25

Utmerket - 53 %

God - Fire fem%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 48 anmeldelser

Anmeldt av scor1910 - Brussel , Belgia

Den typen restaurant/brasserie du elsker å ha i nabolaget ditt: enten det er for en forretningslunsj eller en romantisk middag, er Passe Vite det ideelle stedet å gå. Vennlige mennesker, effektiv service, god mat. Prisene er riktige. En liten bemerkning: denne kalde vinterdagen føltes det merkelig kjølig i restauranten.

6. Av Goljer

Kapellestraat 55, Deinze, Belgia Belgisk, europeisk +32 9 386 58 08

Utmerket - 28 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 21 anmeldelser

Anmeldt av HeidiS78 - Aalst, Belgia

Maten her er veldig fet: hakketak, brosjettene... Du kan spise og drikke etter eget ønske, men personlig ble jeg ganske raskt mett, noe som gjør konseptet på den dyre siden (40 euro for mat og drikke etter ønske) - sikkert for kvaliteten du får. Ikke min stil når det kommer til mat, men en hyggelig atmosfære med konseptet.

7. Sicilia

Kapellestraat 82, Deinze 9800, Belgia italiensk Middag +32 9 386 76 72

Utmerket - 39 %

God - Fire fem%

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4 basert på 23 anmeldelser

Anmeldt av Geert C - Deinze, Belgia

Bredt utvalg av italiensk mat, men mest kjent for sine nylagde pizzaer i vedovn. Men selvfølgelig også pasta, saltimbocca, osso bucco etc. Stort utvalg av viner også. Alt til svært rimelige priser. Utsiden av restauranten er ikke attraktiv, men varm velkomst.

8. Brun Bistro

Kastanjelaan 46, Deinze 9800, Belgia Reservasjoner, Rullestoltilpasset, Servitørpersonalet Fransk, vegetarvennlig Lunsj middag +32 9 387 07 67

Utmerket - 58 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 100 anmeldelser

Anmeldt av Jon Þ

Super service elegant og upretensiøs. Fin atmosfære. Utmerket mat, hver bit var ny opplevelse. Vinkartet er ikke stort, men godt utvalg. Utvalget av ørkenviner var enestående. Og den beste ekspressoen i Belgia siden jeg begynte å besøke det for 9 år siden.

9. MaReine

Kapellestraat 18, Deinze 9800, Belgia Reservasjoner europeisk Middag lunsj +32 9 380 04 60

Utmerket - 40 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 30 anmeldelser

Anmeldt av Geert C - Deinze, Belgia

hver gang du besøker denne restauranten, vil du ikke bli skuffet. God verdi for pengene. Fint utvalg av tallerkener. Meny til € 50, vin inkludert. Ikke glem reservasjonen din, spesielt i helgene. Vennlig personale, prøv å få deg til å føle deg hjemme. Tradisjonell mat, i bestemors ånd.

10. Poenget

Kortrijkstraat 13, Deinze 9800, Belgia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig Lunsj middag +32 9 386 70 80

Utmerket - 3,4 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 103 anmeldelser

Anmeldt av scor1910 - Brussel , Belgia

Min andre forretningslunsj noensinne i Deinze-området og for andre gang ble jeg invitert til Il Punto, i Deinze sentrum. Folk som ønsker å parkere bilen foran restauranten vil bli frustrert; for de som er villige til å gå 300m er det god parkeringsplass litt nede i veien.
Il Punto er et populært sted: restauranten var fullpakket i lunsjen på en enkel tirsdag. Tjenesten er vennlig og flerspråklig. Halvparten av personalet er italiensk.
På menyen: tradisjonelle italienske retter og pizza. Når det gjelder presentasjonsinnrømmelser, blir det gitt innrømmelser til den belgiske smaken (som tilfellet er i de fleste italienske restauranter i Belgia for den saks skyld). For en ekte entusiast av italiensk mat som meg er det et absolutt nei-nei å se enorme tallerkener med cotoletta alla milanese serveres med tagliatelle med tomatsaus på toppen. Men det er det som fungerer for restauranten (og dens kunder) hvem er jeg å klage på det.
Totalt sett: et godt og trygt valg. Men ikke noe spesielt.