Hvor å spise i Delphi: De beste restaurantene og barene

Delphi (/ˈdɛlfaɪ/) er en by i og fylkesetet til Carroll County, i den amerikanske delstaten Indiana. Ligger tjue minutter nordøst for Lafayette, er det en del av Lafayette, Indiana Metropolitan Statistical Area. Befolkningen var 2.893 ved folketellingen i 2010.
Ting å gjøre i Delphi

1. Smørbrødbutikk

112 E Main St, Delphi, IN 46923-1543 Takeaway, Sitteplasser, Servitør Amerikansk, Diner Frokost lunsj middag +1 765-564-6252

Utmerket - 75 %

God - 19 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 31 anmeldelser

Anmeldt av oakleaf-chris - Delphi, Indiana

Sandwich Shop er en langvarig Delphi-tradisjon. Burgere er flotte, men vi elsker fisk- og rekemiddagene! Vi deler vår bestilling; en av oss får pommes frites og den andre løkringene som en side og dele. De hjemmelagde fra bunnen av milkshakene er også en virkelig godbit.

2. Garden Gate Tea House

101 W Franklin St, Delphi, IN 46923-1201 Reservasjoner amerikansk Lunsj SGD 8 - SGD 20 +1 765-564-4832

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 8 anmeldelser

Vi er en kafé og terom som tilbyr deg en unik opplevelse i det historiske sentrum av Delphi. Vi er beleilig plassert på det nordøstlige hjørnet fra Carroll County Court House på hjørnet av Franklin og Washington Streets. Vi tilbyr et bredt utvalg av gourmet-teer og en flott fransk stekt kaffe. Det er noe for enhver smak. Kom innom snart og nyt et av våre gode lunsjalternativer og deilige desserter. Vi elsker også å servere vår Afternoon Tea Service. Vi oppfordrer alltid til reservasjoner.

Anmeldt av littlereddachsie - Lafayette, Indiana

Besøkte her til middag før et show da en av gruppen vår var kjent med dette etablissementet. En herlig overraskelse, med en suppe, salat og smørbrødmeny samt desserter laget fra bunnen av. God smak på supper og smørbrød, laget med Great Harvest-brød. Prøv husets sandwich med skinke og sveitsisk på rosinbrød! Som du vil gjette, servert godt te og et godt utvalg av hjemmelagde desserter; brødpudding med karamellsaus var FINE! God personlig service også.

3. Andy's Coffee Shop og iskrembar

213 S Market St, Delphi, IN 46923-1564 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi SGD 8 - SGD 13 +1 765-564-2733

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 1 anmeldelser

Andy's er en kaffebar som også serverer is. Vi har også en omfattende frokost-, lunsj- og middagsmeny.

Anmeldt av Nick R - Delphi, Indiana

Vi har besøkt et par ganger siden vi flyttet til byen. Åpent kun 08.00 - 20.00 onsdag til lørdag, Andy's tilbyr en liten byatmosfære med god kaffe, iskrem og hjemmelaget mat! Eieren er en fantastisk mann som serverer deg med omhu og maten hans er deilig. Sørg for å bestille den panerte indrefileten minst én gang!

4. Brick and Mortar Pub

114 E Main St, Delphi, IN 46923-1581 Sitteplasser, Servitør, Tilrettelagt for rullestolbrukere Bar, Pub, Vegetarvennlig Lunsj middag

Utmerket - 79 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 23 anmeldelser

Anmeldt av Eric F - West Lafayette, Indiana

Datteren min og jeg prøvde den anbefalte murstein og mørtel til lunsj forrige måned, siden vi liker å stoppe gjennom den pittoreske byen.

Hyggelig atmosfære og stille, noe klassisk rockespill, ingen country eller rap. God, smakfull innredning, med sandblåste murvegger og mye treverk på baren, stedet vil minne deg om en skalamodellversjon av Sgt. Preston's i Lafayette. Blandede drinker er omtrent like gode også, for å være ærlig.

Min veganske datter var imponert over husets salat, bare ta ut kyllingen, den hjemmelagde dressingen var ganske god, sa hun. Jeg hadde gode og vanskelige valg, men brøt sammen for deres enorme stekte steinbitsandwich (cole slaw på siden var veldig bra, pommes fritesen deres er like imponerende). Steinbit kommer med maismel panering, veldig velsmakende. All deres meny er godt gjennomtenkt.

Jeg har sett anmeldelser hvor stedet er virkelig stappfullt, men vi hadde ikke noe slikt problem til lunsj på en lørdag. Ser frem til å reise tilbake når det er varmt nok til å nyte uteplassen deres. Hvis du er i Delphi på Canal Days eller for å besøke en av antikvitetsbutikkene deres, er en tur til Brick and Mortar på sin plass.

5. Dairy Queen

705 W Main St, Delphi, IN 46923 +1 765-564-3583

Utmerket - 0 %

God - femti%

Tilfredsstillende - femti%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 2 anmeldelser

Anmeldt av askadberg9 - Lafayette, Indiana

Jeg visste at vi skulle hente inn 20+ voksne, så jeg ringte på forhånd og de var klare. Alle var så fornøyd med servicen og kvaliteten på godbitene deres. Takk DQ!

6. Mitchell's Mexican Grill

120 N Washington St, Delphi, IN 46923-1232 Takeaway, sitteplasser Meksikansk, hurtigmat Lunsj +1 765-414-1618

Utmerket - 65 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 17 anmeldelser

Anmeldt av Noreen_Gr - Monticello, Indiana

En flott liten matbil parkert på et praktisk sted i Monticello, IN for alle å nyte. Eneste problemet er at det bare er der annenhver onsdag! Da må du enten nyte den deilige maten deres på restauranten deres i Delphi eller finne ut hvor de vil parkere lastebilen en annen dag! Veggie-quesadillaen med stekt mais- og svartbønnesalsa var til å dø for, og det samme var kyllingbacon-ranchwichen og Mitchi-Changa! Kommer garantert tilbake til den lille matbilen eller ta en tur til Delphi!

7. Stone House Restaurant

124 E Main St, Delphi, IN 46923-1543 Takeaway, Sitteplasser, Servitør amerikansk Frokost, lunsj, middag, brunsj +1 765-201-5859

Utmerket - 3,4 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - to %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 38 anmeldelser

Anmeldt av Travelartgolf - Santa Rosa Beach, Florida

Dette er ikke for 'du' på diett. MEN, suspender den tanken og ta inn alle tingene dette vennlige stedet i sentrum av Delphi har å tilby. Det var et sted lokalbefolkningen går og servicen var vennlig. (Vi følte oss som lokalbefolkningen også.)

Smørbrød er gode som er alle frokostvarer. Jeg bestilte en BLT. Brødet var virkelig den beste delen av den sandwichen. Mine andre diners hadde frokost ting og var helt fornøyd. Siden jeg hadde håpet på litt mer tomat og salat på smørbrødet mitt, kunne jeg ha sagt ifra, men jeg brydde meg egentlig ikke fordi vi hadde det bra.

Søsteren min tok med seg småkaker hjem til mannen sin som jobbet og ikke kunne bli med oss. Dette er et bra sted å spise til en god pris. Bare ikke for den dagen du trenger å kutte ned kaloriene.

8. The Dock, A Landmark Restaurant

9002 W 310 N, Delphi, IN 46923-8444 Pizza Frokost lunsj middag +1 765-564-9919

Utmerket - 64 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 11 anmeldelser

Anmeldt av Grnthumb30 - Monticello, Indiana

Vi pendler en vei til jobb, så vi spiser ute ofte, og vi spiser vanligvis her minst 2 til 3 ganger i måneden. God mat og vennlig personale. Forrige gang tjenesten var litt treg, men det var steinbit-natten deres og de var veldig opptatt. Pizza er bra, og det er steinbit også. Vi kommer tilbake!9. Allbq's

1544 W US Highway 421, Delphi, IN 46923-8161 Grill +1 765-490-5107

Utmerket - 67 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 6 anmeldelser

Anmeldt av Sabrina C - Lafayette, Indiana, USA

Dette stedet er flott. Det er bare en liten bygning i en park, men mannen min og jeg var mer enn fornøyde.
Dette lille dykkestedet er alt et dykk skal være. God mat som de lar deg prøve først, vennlig og hjelpsom service og gode samtaler. De legger alt ut for deg som en dag. Min mann og jeg hadde svineribbe med to sjenerøse sider. Makaronien og osten var kremet, potetene med ed skinn var perfekt tilberedt og smurt og de grønne bønnene var friske og velsmakende. Menyen endres daglig, men prisene gjør det ikke.
De åpner kl 11 og stenger når de går tom for mat.
De aksepterer kontanter og kortkjøp belaster deg med 7 % hvis du skyver ungdomskortet for å dekke kostnader.
Hvis du noen gang skal gjennom Delphi, anbefaler jeg at du prøver det.

10. Den blå elgen

102 W Main St, Delphi, IN 46923-1556 amerikansk +1 765-201-7011

Utmerket - tjue%

God - 60 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 5 anmeldelser

Anmeldt av theNamssob - Sykesville, Maryland

Jeg kommer tilbake hit. Det var en søt liten iskrem/yoghurtbutikk som hadde alt du forventer, kanskje litt mer. Deilig frossen yoghurt. Noen spesifikke vurderinger nedenfor:

5/5: Atmosfære. Søt, koselig og rolig. De har også uteservering (ignorer konstruksjonen, jeg er sikker på at den snart er ferdig!) med paraplyer for skygge.

5/5: Matvariasjon. Mens jeg var her bare for dessert, så jeg noen få andre gjester som bestilte ekte mat (kokt, grillet, osv.).

5/5: Desserttopping! Det er massevis av påleggsalternativer her.

4/5: Iskremen var veldig god is. De har bare to smaker (vanilje eller sjokolade), men det var ekte myk serveringsis, ikke ismelk, eller en annen erstatning.

4/5: Prisene er omtrent det du forventer. Jeg liker veldig godt pay-by-weight-systemet, så du kan stort sett laste opp det du vil. Det er dyrt for en liten by, men helt i tråd med det jeg har betalt på andre lignende steder i større byer.

3/5: En rekke desserter trengte litt hjelp. Skiltet utenfor sa Gelato - men det er ingen Gelato her. Av ca 15-20 smaker er det TO iskremsmaker (Vanilje og Sjokolade), TO Sorbet-smaker, og resten er frossenyoghurt.

2/5: Skilting trenger hjelp. Dette er et MINDRE problem, men skiltene over hver smak indikerer ikke tilstrekkelig om det er yoghurt, iskrem, etc.

Totalt sett var dette et fint sted å besøke for fine godbiter, og vi kommer tilbake!