Hvor å spise i Heusden-Zolder: De beste restaurantene og barene

Heusden-Zolder er en kommune som ligger i den belgiske provinsen Limburg nær Hasselt. januar 2006 hadde Heusden-Zolder en total befolkning på 30 769. Det totale arealet er 53,23 km² som gir en befolkningstetthet på 578 innbyggere per km².
Ting å gjøre i Heusden-Zolder

1. Wattelen

småbarnsvei 3, Heusden-Zolder 3550, Belgia Reservasjoner italiensk Middag lunsj +32 11 57 23 26

Utmerket - 66 %

God - 26 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 60 anmeldelser

Anmeldt av phil_frederix - Heusden-Zolder , Belgia

Il Canniccio serverer de beste pizzaene i milevis. Vi bestiller pizzaene deres minst en gang i måneden, og går bare noen andre steder hvis de er stengt. Den beste for meg er en Margareta, med ansjovis og kokt egg.

2. Laurus

Station Street 67, Heusden-Zolder 3550, Belgia Reservasjoner Internasjonal Middag +32 11 53 11 14

Utmerket - 63 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 52 anmeldelser

Anmeldt av holyday4ever - beringen

Vi er på en måte 'faste' i denne restauranten på grunn av den gode atmosfæren, fersk mat av god kvalitet og den gode vinen. Kokken og hans kone, som også serverer i restauranten vet hva som skal til for å tilfredsstille kundene. Jeg vil definitivt anbefale dette stedet!

3. Savarin

Sint-Jobstraat 77, Heusden-Zolder 3550, Belgia Reservasjoner, Servitørpersonalet +32 11 25 23 50

Utmerket - 16 %

God - 58 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 37 anmeldelser

Anmeldt av Traveller4047 - Wokingham, Storbritannia

Savarin serverer god fersk mat. Restauranten ligger ved rundkjøringen i Bolderberg og er god til enten en kaffe, drink eller et helt måltid. Vi spiste dem flere ganger, og det skuffet ikke. Menyen er ikke omfattende, men hvert måltid vi hadde var bra.

4. Spork

Gildenstraat 1, Heusden-Zolder 3550, Belgia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilgjengelig for rullestol Belgisk, europeisk, internasjonal Lunsj, middag, frokost +32 11 42 41 61

Utmerket - 1. 3%

God - 41 %

Tilfredsstillende - 28 %

Fattige - femten %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 102 anmeldelser

Anmeldt av TomKuhne - Paris, Frankrike

Måltidet var av gjennomsnittlig kvalitet og oppfylte ikke forventningene til denne priskategorien. Det var for salt, ikke raffinert og noen porsjoner var for små. Tjenesten var vennlig, men veldig treg, ineffektiv og nonchalant. Sitteplasser var veldig nær nabobordet, noe som ga det heller en brasseriefølelse og manglet privatliv.
Denne restauranten oppfyller ikke forventningene til god mat på grunn av gjennomsnittlig mat, høyt volum bord, langsom service og overprisede måltider.

5. Poding

Flott jobb 9, Houthalen 3530, Belgia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Franske, belgiske, europeiske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Lunsj middag +32 11 52 55 25

Utmerket - 68 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 167 anmeldelser

Anmeldt av traveladdict3500 - Hasselt , Belgia

Jeg dro til denne 1 Michelin-stjerne restauranten med en venn, og vi hadde en 3-retters lunsj. Opplevelsen startet allerede veldig feil da vi kom inn i bygningen og fant ikke restauranten. Til slutt møtte vi en ung kvinne som brakte oss til spisestuen. Rommet var pent innredet. Damen som hadde ansvaret hadde et lite smil da hun brakte oss til bordet vårt, men resten av det personlige (alle unge menn) var høflige, men uten et smil. Det fikk oss til å føle oss litt uvelkomne. Maten på den annen side var perfekt: original, mye smak, godt presentert på tallerkenene. Med kaffen vår kom de med en kart full av selvlagde søtsaker som vi kunne velge å ha til kaffen. Konklusjon: maten var Michelin-stjerne kvalitet, tjenesten var ikke.

6. Sommerkjøkken

Heuvenstraat 14C, Zonhoven 3520, Belgia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa Belgisk, middelhavs, europeisk, fransk Lunsj middag +32 11 66 66 09

Utmerket - 43 %

God - 48 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 78 anmeldelser

Anmeldt av loeloe - Tongeren , Belgia

Dette er en fin liten restaurant i nærheten Hasselt . En behersket stilig innredning, temperert loungejazzmusikk, korrekt og vennlig service og viktigst av alt: god mat. Vi hadde en 4-retters middag (med en liten sorbet mellom 2. og 3. retter), prosecco-aperitiff med forretter, 1 flaske velsmakende hvit burgundervin, 2 flasker vann og kaffe for €137 for oss to.

7. Pizza & Pasta World

Wijvestraat 37, Zonhoven 3520, Belgia Ta ut , Reservasjoner italiensk, pizza Middag +32 11 60 53 59

Utmerket - Fire fem%

God - 40 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 69 anmeldelser

Anmeldt av Deflumine - Brussel , Belgia

Jeg drar dit regelmessig for en god kveld ute
Eier og servitører/servitriser er avslappet og gir deg god følelse
Mat er alltid det som skal være, og anbefalinger eller spesialiteter er stort sett verdt det
Jeg drar tilbake dit med glede
Det eneste som forstyrrer er støyen - de bør henge opp noen draperier eller på annen måte bruke materialer som absorberer støyen...
Prøv også take-away deres.....

8. Portofino

Inakker 27 | Heusden-Zolder , Loft 3550, Belgia Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort fransk, belgisk, europeisk Lunsj middag HK$94 - HK$573 +32 11 57 11 31

Utmerket - 49 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 45 anmeldelser

Anmeldt av claessens - Heusden-Zolder , Belgia

Strålende mat og verdi for pengene, utendørs Sitteplasser er ikke stor. Veldig bra kjøkken og fersk mat. Vennlig og hjelpsomt personale

9. Liker

Beringersteenweg 10, Heusden-Zolder 3550, Belgia Reservasjoner, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Grille Lunsj middag +32 11 74 63 56

Utmerket - 38 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 145 anmeldelser

Anmeldt av Tinnie_N - beringen , Belgia

Vi dro til middag to ganger i denne restauranten, og den andre gangen var for å gi den en ny sjanse, men jeg antar at vi er ferdige. Det var ok, maten var ok (bortsett fra tomatsuppen), men stemningen og atmosfæren var ikke så bra. En gang eieren og kjæresten hans (tror jeg) var der og de fikk all service, oppmerksomhet og det var mye show og nedlatende rundt det så alle andre gjester ville legge merke til det, jak. En av servitørene (trenger å være på en god side tror jeg) spurte kjæresten minst 20 ganger hva hun ville med alle slags forslag og tok med mange eksempler på mat ved bordet, men hun ønsket ikke å spise og også igjen alle var involvert ser det ut til. Det er ikke slik jeg ønsker å ha en hyggelig middagsopplevelse. Kanskje dårlig timing, men hvis dette er måten stedet drives på, nei takk.

10. Den italienske kantine

36 Eikenstraat, Heusden-Zolder 3550, Belgia italiensk Lunsj middag +32 11 57 12 31

Utmerket - 51 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 43 anmeldelser

Anmeldt av D N - Hasselt , Belgia

Her kan du nyte en enestående kombinasjon av en sommer Terrasse (med ettermiddags- og kveldssol), fantastisk mat og vin til rimelige priser og rom for barna dine å nyte livet uten å forstyrre romantiske par eller singler.
Selv om menyen er begrenset til hjemmelaget pasta og fersk pizza, kan man enkelt finne en perfekt rett med en matchende vin. Proseccoen som serveres er en av de beste jeg noen gang har smakt.
Ekstremt konkurransedyktig pris/kvalitetsnivå!