Hvor å spise i Ibiza by: De beste restaurantene og barene

Oppdag den beste restauranten i Ibiza Town, Spania inkludert Restaurante S'Ametller, La Torreta, Soleado, Passasjerene, Restaurante Sa Nansa, La Tana, Osteria La Taverna Ibiza, Can Gourmet, The Fish Shack, Sa Cova
Ting å gjøre i Ibiza by

1. S'Ametller Restaurant

Calle Pere Frances 12, 07800, Ibiza by, Ibiza, Spania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$220 - HK$400 +34 971 31 17 80

Utmerket - 73 %

God - tjue%Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 781 anmeldelser

Anmeldt av Mila N

Du legger knapt merke til stedet som går forbi, men fra det øyeblikket du kommer inn føler du deg så velkommen. Gentlemannen som serverte oss var så lidenskapelig opptatt av maten han forklarte oss og var super hjelpsom. Maten i seg selv er veldig deilig og det var mye variasjon. Absolutt elsker dette stedet, jeg vil definitivt komme hit igjen!

2. Turret

Plakett av Vila 10, Ibiza by, Ibiza, Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag, sen kveld +34 971 30 04 11

Utmerket - 70 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 618 anmeldelser

Anmeldt av edmund s - Ibiza, Spania

Kaotisk og fullstendig overarbeidet service. Tok dem 35 minutter å ta kommandoen vår. Ikke veldig vennlig heller... mer som arrogant. Det er synd å være arrogant hvis kunnskapen din om vin har en tendens til å være null. Mat skuffende. Tunfisk tartar var god. Sirvia , en lokal fisk kokt i hjel og helt tørr. Så synd som på den annen side grønnsaker som fulgte fisk var fine. Men hvis helten på tallerkenen din er død, er det ingen mulig frelse. Quinoa starter kjedelig. Bedre å ikke finne opp ceviche på nytt heller. Meny sa at Ceviche ikke ble gjenoppfunnet. Ikke egentlig.........

3. Solfylt

Paseo Pitiuses S/N, 07800, Ibiza by, Ibiza, Spania Sitteplasser, Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Fransk, Middelhavet, Europeisk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, frokost, drikke HK$196 - HK$337 +34 971 39 48 11

Utmerket - 67 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 376 anmeldelser

Soleado ligger i hjertet av distriktet Figueretas, og ønsker deg velkommen og inviterer deg til å oppdage en raffinert matlaging med et snev av Provence.

Anmeldt av hachon - Brussel

Vi besøker Ibiza minst to ganger per år siden ... hummm siden 17 år eller så. Vi bor alltid i Figueretas. Så, kvalitetsservering i Figueretas er veldig mye i vårt fokus.
SOLEADO er for oss -- siden ganske mange år allerede -- det desidert beste stedet å spise en rolig, romantisk middag av høy kvalitet.
Å sitte nesten med føttene i vannet, høre lyden av bølgene, se solnedgangen eller månen på havet ved levende lys... det er bare magi, havgudenes mat for sjelen.
Og så ypperlig gastronomi og service. Med årene som blir enda bedre. Ærlig talt, vi har prøvd de dyreste restaurantene med de høyeste Tripadvisor-prisene i gamlebyen i Eivissa... og beklager, Alines upretensiøse, jordnære franske retter er rett og slett bedre. Tjenesten alltid oppmerksomme, morsomme, utsøkte.
For å avslutte denne vurderingen: prisene er svært rimelige og gjør dette stedet uslåelig. Det er rett og slett vår favoritt. Takk til hele Soleado-teamet, dere gjør en flott jobb!

4. Passasjerene

Calle Vicente Soler 6 - 1. etasje | 1. etasje, 51001, Ibiza by, Ibiza, Spania Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Middelhavet, Europeisk, Spansk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$78 - HK$118 +34 653 35 09 61

Utmerket - 58 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 398 anmeldelser

Anmeldt av Richard F

Det burde ikke være en overraskelse, siden denne restauranten har gode anmeldelser, men da vi fant Los Pasajeros et stykke langs hovedhavnen, klemt mellom to restauranter og opp en trapp, forventet vi ikke mye!
Grunnen er at den er veldig liten, et kjøkken er pakket inn på baksiden og til og med toalettet er lite. Det er ingenting som noen av de mange kafeene du har gått forbi for å finne denne lille perlen.
Menyvalget er også lite, men vi syntes vår geitostsalat, kyllingkebab og lammekoteletter var helt deilig! En skikkelig godbit! Vær imidlertid advart om at dette ikke kommer billig, og med disse rettene og 3 drinkene toppet vi €45.
Vel verdt besøket og får sin høye vurdering.

5. Sa Nansa Restaurant

Byggefest 3 Promenade 8 D'27. august | Ibiza by, 07800, Ibiza by, Ibiza, Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$314 - HK$808 +34 971 31 87 50

Utmerket - 69 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 479 anmeldelser

Rte åpnet hele året, vi lager ibicencan sjømat, skallfisk, paella og fersk lokal fisk. Vi har eid hage for ferske grønnsaker.

Anmeldt av Ramin B

Til tross for den svært høye rangeringen på TripAdvisor og en rekke internasjonale anerkjennelser, var vår gruppes besøk og matopplevelse på Sa Nansa Restaurant Ibiza svært ubehagelig og av svært dårlig kvalitet på sitt beste. Her er den detaljerte historien om besøket vårt:
Etter å ha gått i land ved Ibiza havn fra Costa Fascinosa Cruise, tilbrakte gruppen vår på 12 en veldig hyggelig og fantastisk dag på Playa D'en Bossa-stranden. På kvelden bestemte vi oss for å ha en god sjømat før vi returnerte til skipet. Som alltid startet vi vårt søk på TripAdvisor og fant en rekke steder. Sa Nansa restaurant sto øverst på listen og ble valgt. Rundt 21:30 kom gruppen vår til restauranten. Stedet har to seksjoner; inne og ute ved bassenget. Da vi kom dit, satt en gruppe på 5 på ett bord inne og to par satt utenfor. Restauranten virket relativt ledig og tom. Så vi gikk inn og spurte vaktdamen om en plass. Mr. Pedro som vi lærte er eieren av restauranten kom til oss for å delta. Vi hadde åpenbart ingen forhåndsbestilling, men Mr. Pedro gikk med på å gi oss et bord.
1. utgave: Holdning - Vi ville ikke ha noen vanskelige følelser hvis vi ble nektet, siden vi ikke hadde noen forhåndsbestilling. Men siden restauranteieren gikk med på å tilby oss bord og middag, forventet vi fra det tidspunktet å bli behandlet som deres gjest. Dessverre var det ikke det som skjedde. Mr. Pedros holdning var ganske ubehagelig og lite imøtekommende siden begynnelsen. Han mottok bestillingene våre selv, og siden vår gruppe stilte spørsmål fra menyen for bestillingen deres, var svarene hans ganske uhøflige og utålmodige. Det resulterte i forvirring og ubehag blant oss og gjorde det ganske vanskelig.
2. utgave: Tidspunkt: Etter en stund begynte maten å bringes på bordet. Tiden det tok før siste tallerken ble servert og første tallerken var ca 15 minutter! Dette kan være en normal servering for mange restauranter og spisesteder, det er helt uakseptabelt for en høyt anerkjent restaurant med en relativt kostbar meny.
3. utgave: Servering og matkvalitet - 6 bestillinger blant gruppen vår hadde en siderett med stekte grønnsaker og potetgull. Ingen av oss mottok den stekte siden med hovedretten vår, og de ble brakt uten spesifikk rekkefølge helt til slutten av vår middag! Derfor måtte vi dele de stekte rettene etter hvert som de ble brakt, og det skapte mye søl og uorden som igjen kan være normalt på et spisested, men absolutt ikke en restaurant med 5 påfølgende Michelin-priser. Kvaliteten og størrelsen på rettene var lavere enn våre forventninger til en slik restaurant og absolutt ikke matchet av prisantydningen i menyen.
Fjerde utgave: Lovforslaget - På slutten var lovforslaget også like overraskende og problematisk og i tråd med de ovennevnte problemene. Først var det en kostnad på 12 brød mens vi bare hadde 3! Etter vår klage fjernet Mr. Pedro ganske uvillig og med en veldig uhøflig måte den kostnaden! Det andre problemet var momsen som ble belastet to ganger! Det er så vidt jeg vet ikke bare urettferdig, det er til og med ulovlig!
Før jeg forlot restauranten spurte jeg Mr. Pedro om navnet hans og prøvde å formidle våre bekymringer til ham. Men igjen og i likhet med sin tidligere holdning sa han at 'jeg diskuterer ikke disse ...'! og det er derfor til tross for min personlige vane, bestemte jeg meg for å legge dette ut på TripAdvisor.
Midlertidige turister som vår gruppe utgjør et veldig stort publikum for lokale Ibiza-restauranter i høysesongen. Disse turistene er oftest helt avhengige av anbefalingssider som TripAdvisor for å velge en restaurant under deres korte opphold. Det er ingen grunn til å tro at Mr. Pedros oppførsel spesifikt og med vilje bare var dårlig for vår gruppe, og min antagelse er at han er slik de fleste ganger. Jeg ser heller ingen grunn til at kvaliteten på mat og servering spesifikt og med vilje bare var dårlig for gruppen vår, og igjen er dette noe jeg antar eksisterer mesteparten av tiden.
Jeg håper at TripAdvisor gir mer oppmerksomhet til de svært høyt rangerte restaurantene på nettstedet deres for å sikre at kvaliteten forblir høy og rettferdiggjør topprangeringen, siden dette bare er rettferdig for TripAdvisor-brukere. Takk.

6. Tana

Passadis Street 3 | Not Playa D'en Bossa, 07800, Ibiza by, Ibiza, Spania Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Tilpasset rullestolbrukere, Vin og øl, Digital betaling, Godtar kredittkort Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig Middag, drikke, sen kveld HK$196 - HK$432 +34 630 25 89 84

Utmerket - 68 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 392 anmeldelser

Trattoria - typisk italiensk mat med et snev av Sicilia - pasta, brød, focacce og hjemmelaget limoncello - fersk fisk og kjøtt av høy kvalitet. vennlig service

Anmeldt av jaimeloisep

Vi besøkte her som et par to ganger.
For det første er plasseringen veldig romantisk; en rustikk, brosteinsbelagt gate vakkert opplyst med eventyrlys. Ventetiden på personalet var høflig og profesjonell under begge besøkene våre.
Maten... wow. Jeg hadde corvina det første besøket, og tunfisk på det andre. Begge var noen av de beste sjømatrettene jeg hadde hele ferien. Vi prøvde ikke forrettene, men dessertene var deilige.

7. Osteria La Taverna Ibiza

Carretera San Josep k1.1 N 30, 07800, Ibiza Town, Ibiza, Spania Servitør, Gateparkering, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Sitteplasser , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Digital betaling, Godtar kredittkort Italiensk, Middelhavet, Fusion, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag HK$71 - HK$290 +34 971 30 32 21

Utmerket - 79 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 161 anmeldelser

Restauranten Osteria La Taverna er en oase av italiensk karakter som ligger i den baleareske byen Ibiza, på veien som fører til Sant Josep, og som skiller seg ut for sin mestring av de mest karakteristiske oppskriftene i hver region i Italia. For å gi deg en idé, er å spise på Osteria La Taverna-restauranten synonymt med å åpne munnen med bakt Provolone, Burratina eller en av de utmerkede pastaene!

Anmeldt av Phils766 - Aarau, Sveits

Takk Dolly for deilig mat og god gjestfrihet! Det var en stor glede å være på restauranten din.
De laget et fint bord på deres Terrasse for vår gruppe på 14 personer. Til tross for at de ikke brukes også har Reservasjoner for slike store grupper over lunsj forberedte de alt perfekt og var veldig hjelpsomme. Alle vi likte det veldig godt!
Noen dager senere, da vi var på vei til flyplassen, gjorde vi en rask stopp på restauranten deres. Vi ønsket å nyte den nydelige maten deres nok en gang, før vi måtte forlate Ibiza. Takk igjen for rask service den dagen ;), og beklager at vi har hatt det så travelt!
Vi kommer garantert tilbake!

8. Can Gourmet

Calle de Montgri 18b, Ibiza by, Ibiza, Spania Levering, rullestoltilpasset, Ta ut , Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Spansk, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig Middag, brunsj, lunsj HK$47 - HK$243 +34 685 60 34 09

Utmerket - 83 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 120 anmeldelser

Det er en liten butikk med typiske produkter fra øya hvor du også kan finne veldig spesielle og variades sandwicher, håndverksøl, økologiske viner fra ibiza og muligheten til å smake på alle produktene våre i vårt unike og lille bord....

Anmeldt av Archon80 - Edinburgh

Flott lite sted med god service. Det er en liten delikatessebutikk som lager et omfattende utvalg av vellagde smørbrød laget med gode ingredienser. Jeg var på Ibiza i en uke og kom tilbake til dette stedet flere ganger. Burrataen med ansjos var en personlig favoritt

9. Fish Shack

Det er havnen i Talamanca, Ibiza by, Ibiza, Spania Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol Sjømat, Middelhavet, Spansk Lunsj middag

Utmerket - 71 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 162 anmeldelser

Anmeldt av teddyEls - England , Storbritannia

Looooooooooooove det ingenting har endret seg beste konseptet noensinne!!! Den beste ferske fisken, enkel salat og den frodigste kalde poteten på jorden!!!! God vin, strålende service og en blåkopimodell som fungerer og jeg mener fungerer!!! Kom dit tidlig eller må håndtere massene!!! Ikke endre ditt beste!!!!! Elsker dere alle der!!!XxX

10. Sa Cova

Calle Santa Llucia 5, 07800, Ibiza by, Ibiza, Spania Reservasjoner, Uteservering , Godtar Mastercard, Aksepterer Visa, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Spansk, fransk, middelhavsmat, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag, sen kveld +34 665 38 39 44

Utmerket - 90 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 146 anmeldelser

Anmeldt av Lauren W - London, England , Storbritannia

Min partner og jeg dro hit i kveld for vår jubileumsmiddag og ble ivaretatt så godt. Vi ble ærlig talt overrasket over vennligheten og generøsiteten til vertene og renset tallerkenene våre med tre deilige retter. Beliggenheten er perfekt, med utsikt over...MerTusen takk for at du tok deg tid til å anmelde oss. Håper å ønske deg velkommen igjen på Sa Cova for vårt 4. år. Med vennlig hilsen Sa Cova Team