Hvor å spise i La Spezia: De beste restaurantene og barene

La Spezia (italiensk: [la ˈspɛttsja] ( lytt); En Spèza på den lokale dialekten av ligurisk), i spissen av La Spezia-bukten i Liguria-regionen i Nord-Italia, er hovedstaden i provinsen La Spezia .
Ting å gjøre i La Spezia

1. Osteria Della Corte

Via Napoli 86, 19122, La Spezia, Italia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$267 - HK$542 +39 0187 715210

Utmerket - 64 %

God - 27 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Fantastisk liten restaurant, ikke langt fra Hotel Firenze e Continental. God mat, kokken (hun) og (tror jeg) eieren (fotografert på nettsiden deres) er veldig vennlige og pratet med meg om valgene mine. Han spurte meg om mine preferanser før han anbefalte en nydelig lokal vin.

Anmeldt av CindyM7432 - Vernon, Connecticut

Hvis du er i La Spezia og vil ha en fantastisk matopplevelse, er dette stedet å gå. Maten var fantastisk, og det samme var tjenesten. Vi stirret med et ostefat med noen deilige forskjellige oster sammen med noen sauser og honning for å prøve med dem, så hadde vi vår hovedrett. Og selv om vi var mette prøvde vi dessertene!

2. Verftet D'Elsapore

Viale San Bartolomeo 895, 19126, La Spezia, Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Validert parkering, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol Lunsj, middag, sen kveld HK$290 - HK$345 +39 0187 718038

Utmerket - 63 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 419 anmeldelser

Il Cantiere d'Elsapore tilbyr en fast meny bestående av fem forretter, to pastaretter, en hovedrett og dessert. Torsdag og fredag ​​er menyen sjømat, priset til € 31 per person eksklusiv drikkevarer, og andre dager med kjøtt til en pris på € 27 per person eksklusiv drikkevarer. Restauranten er stengt på mandager og er kun åpen for middag, bortsett fra søndag når den er åpen til og med for lunsj.

Anmeldt av Maria Luisa A - Liguria

Denne restauranten ble anbefalt av en student av meg. Hun fortalte meg at atmosfæren var 'particolare' 'ricercato' og rettene 'raffinate' og 'curate'.
Jeg kan bare bekrefte gyldigheten av hennes mening. For en fryd, for en fest for ens smaksløker. Hver rett, uklanderlig presentert. Da desserten kom, trodde min kjære følgesvenn og jeg at det umulig kunne bli bedre - men det gjorde det!
Men la meg først og fremst starte med begynnelsen. Restauranten i seg selv, fra utsiden, er helt vanlig og kan få en til å tro at det er en vanlig trattoria, som spesialiserer seg på et typisk ligurisk kjøkken med den allestedsnærværende lasagne, ravioli, tagliatelle og cotolette som man vanligvis forventer av disse institusjonene. God solid hjemmelaget mat. Nei! Du ville tatt veldig feil! Det er langt langt overlegent; Kvaliteten og originaliteten til Elsas (kokken) retter er unike, herlige, eventyrlige om enn ekte og ikke-truende. Dette er ikke en pretensiøs minimalistisk haute cuisine som etterlater sine kunder glupske og langt fattigere. Menyen er kun én. Du må akseptere det de tilbyr, betingelsesløst, ettersom et barn instinktivt vet at foreldrene deres vet best, må du, kunden, ha tro. Det eneste valget du har lov til er å velge om du vil komme på en torsdag eller fredag ​​for en meny basert på fisk, eller ankomme på en hvilken som helst annen ukedag, for de inspirerte 'terra'-oppskriftene (kjøtt og grønnsaker).
Kompisen min og jeg ankom søndag 20. mars. Vi hadde bestilt bord kl 12.30-bestilling er viktig. Som jeg nevnte tidligere, er menyen satt og dette er vanligvis fem 'anti-pasti', to forretter, en hovedrett og deretter dessert. Vi var bekymret for at vi ikke ville klare å overholde fristen, men porsjonene er, med et ord, perfekte. Pass på at tiden er treg, du vil ikke vente i det uendelige mellom en rett og en annen, men du vil finne tid til å snakke med partneren din – gå med noen hvis selskap du liker! Vi forlot setene klokken 15.00...
Innredningen er floral, smakfull, raffinert, elegant og veldig feminin. Jeg var ikke klar over noe utendørs Sitteplasser . Dette mer enn vei opp for det skuffende området rundt, utsikten er tydeligvis uinspirerende og ganske deprimerende. Ikke forvent å se spektakulære sjøfronter - gå heller til Portovenere eller Lerici. Men i det øyeblikket du kommer inn føler du deg komfortabel og trygg.
Ahhh 'pietanze', rettene, de utsøkte sammenslåingen av smaker, sublime! Trøffelpolpetten (kjøttbollen) var himmelsk. Jeg sverger på at jeg aldri har smakt noe mer sublimt, mer deilig. Så krepper kikertene med de letteste av rene smultskiver, sakte smeltet, som tungen og sansene gråt av takknemlighet. Spaghettien; med en fyldig, kremet pesto av brokkoli og valnøtter - til å dø for! Svinekjøtt ravioli, ja, til slutt var det ravioli, var guddommelig. Min følgesvenn satte spesielt pris på den tykke røde velsmakende Chianina-sausen. Så var det tagliata med rødt havsalt, og rørte artisjokkskiver. Kan det bli bedre? Ja.
Dessert. Vanligvis hopper jeg over dessert. Jeg er ikke en forelsket i søtsaker, men dette måtte jeg smake... Jeg stolte på omsorgspersonene mine. Jeg valgte blåbær panna cotta, min Kjæreste ledsager, plukket crema pasticciere, med en aubergineskive og sjokoladesaus. Hvor rart var det?
Vi matet hverandre, jeg føler at kjæresten min hadde overtaket, desserten hans var appetittvekkende, utrolig god. Min, delikat, nesten eterisk. Jeg måtte avstå fra å smake på hans lenger.
Kort sagt, dette er en av de beste restaurantene i La Spezia jeg har vært på. Prisen var 32 euro per hode, inkludert husets vin og kaffe. Vel verdt prisen.

3. The Little Bayon Restaurant

Via Felice Cavallotti 23, 19121, La Spezia, Italia Gratis wifi, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Italiensk, sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Middag HK$165 - HK$337 +39 0187 732209

Utmerket - 72 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Brød og trekk inkludert i prisen, service og naturisert vann er gratis.

Anmeldt av Milo F

Det er ikke tilfeldig at Bayon er restauranten nr. 1 i La Spezia! Alt var perfekt, smaken av maten, servicen, miljøet, alt. Det som overrasket meg mest er at det bare var en kelner og en kokk, og de klarte alt på en mesterlig måte. Prisen var veldig bra for middagen vi hadde, bare 45€ begge og vi delte en calamaretti-forrett, hver hadde en pastarett og delte en dessert (jeg hadde et glass vin). Anbefaler virkelig å spise her hvis du er i La Spezia.

4. Osteria da Bartali

Via del Torretto 64,66, 19121, La Spezia, Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Supper, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +39 0187 730889

Utmerket - 55 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 801 anmeldelser

Anmeldt av c b - West Sussex, Storbritannia

Vi klarte å få et bord (som det var pakket) etter en kort ventetid. Fisken og sjømaten var utmerket. En kort meny, men alt vi hadde var deilig. Alle andre så ut til å nyte det de hadde også. Veldig quirky interiør lagt til sjarmen. Tjenesten var rask og vennlig. Anbefalt.

5. Posten

Via Don Giovanni Minzoni 24, 19121, La Spezia, Italia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Italiensk, sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +39 0187 760437

Utmerket - 61 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 273 anmeldelser

Anmeldt av gabykouchacji - Washington DC, District of Columbia

Vi oppdaget denne vakre restauranten ved å spørre noen tilfeldig om et godt valg mens vi gikk i den gamle byen La Spezia i Italias Liguria-region. Uten å nøle ledet han oss til dette stedet.
La Posta er vakker, godt administrert, og under konstant årvåken øye til eieren.
Vi startet middagen med en liten carpaccio av lilla reker, hummer, brasmetartare og kaviar akkompagnert av melon i terninger (deilig), og håndlaget sommerfuglpasta toppet med en ragout av skorpionfisk med oliven og pinjekjerner (gjesten min, Rosa, raved) om det).
Jeg ble fristet til å prøve kanin som hovedrett, men Rosa har en kjælekanin og sa «nei». Så jeg nøyde meg med grillet filet mignon, og ba om at det skulle være sjeldent; den var ikke bare sjelden, men ekstremt øm. Rosa bestilte en piggvar servert med brokkoli og poteter med villakskaviar.
Vi bestilte en flaske chianti, og hoppet over dessert.
Vi bestemte oss for å gå tilbake igjen, men de er stengt på søndager.

6. Osteria San Rocco

Via Costa di Santa Lucia 25, 19123, La Spezia, Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Moderne, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$196 - HK$487 +39 348 762 6428

Utmerket - 65 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 830 anmeldelser

Anmeldt av Stephen N

Vår første middag i La Spezia var på denne lille restauranten.
Rettene er veldig originale, velsmakende og godt tilberedt. Vi hadde bare sjømat, som selvfølgelig var fersk og tunfisken var eksepsjonell, tilberedt til perfeksjon og ekstremt velsmakende.
Husets hvitvin kombinert perfekt. Alt til en rimelig pris (€56 for to personer med en delt forrett og individuelle desserter).
Flott utsikt og service.

7. Locanda del Gallese

Via Fabio Filzi 56 | Biassa, 19133, La Spezia, Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Middelhavet, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld +39 0187 758322

Utmerket - 61 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 557 anmeldelser

Anmeldt av Sine-Wave - Fort Lauderdale

'Det er ingen dårlig mat i Italia ,' ble vi fortalt dusinvis av ganger før avreise, og det er sant. Men i løpet av de 4 ukene vi besøkte dette landet der matelskere er i himmelen hver dag, var dette et av våre aller beste måltider, og det er å si...MerLa ringrazio per la vs recensione è una gran soddisfazione sentire queste parole , grazie ancora a presto

8. Rødspetten

Via Piave 14, 19124, La Spezia, Italia Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilgjengelig for rullestol Italiensk, Pizza, Sjømat, Middelhavet, Europeisk Lunsj, middag, sen kveld HK$141 - HK$369 +39 0187 21812

Utmerket - 56 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 192 anmeldelser

Søndag i cruise starter forblir åpne.

Anmeldt av N_Rayn - Northampton , Storbritannia

Vi hadde blandet kjøtt, blandet ost og et par pizzaer ... Alt bra. Mange italienere/lokalbefolkningen spiser... Alltid en god signgrazie molto

9. Hosteria Cicchetteria Marinerei

Piazza Sant'Agostino 66, 19121, La Spezia, Italia Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Internasjonalt, Vegetarvennlig HK$243 - HK$871 +39 338 368 7207

Utmerket - 64 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 244 anmeldelser

Anmeldt av Jmj587 - Devonport , Australia

Hadde det beste måltidet i Italia her. Vi bestilte hvit trøffel og krabbe spaghetti og ravioli. Vi ønsket aldri at måltidet skulle avslutte, det smakte så godt. Pasta perfekt tilberedt og fersk. Personalet - spesielt en gentleman omtrent i 40-årene, gjenopprettet min tro på vennligheten til italiensk restauranttjeneste. Veldig vennlige og imøtekommende, god service. Tilfeldigvis brakte oss musserende vann i stedet for fortsatt (vi hadde ikke noe imot), og han var så unnskyldende og ga oss til og med et gratis glass vin hver. Må gå til dette stedet hvis du er i området!

10. Liten yngel

Via Monfalcone 414, 19123, La Spezia, Italia Ta ut , Uteservering , Serverer alkohol, Vin og øl, Tilpasset rullestolbrukere Italiensk, sjømat, hurtigmat Lunsj middag HK$47 - HK$94 +39 334 921 2550

Utmerket - 75 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 129 anmeldelser

Vi er en italiener, Massimiliano og en irsk-australsk Kate hvis veier krysses. Etter mange år med kjærlighet bestemte vi oss for å handle på følelsene våre. Vi kjøpte en Piaggio Ape. Vi giftet oss. Vi tok deretter fatt på et mektig prosjekt for å konvertere vår elskede Ape til et kjøkken på hjul - 'Small Fry - Cibo di Strada' ('Street Food') ble født. Servering av stekt fish and chips og et utvalg av drinker vår Oppdrag er enkelt - å ha alle på den italienske Riveria til å spise 'Small Fry' stil når og hvor de har sjansen! Hos Small Fry tror vi på å gjøre noen få ting og gjøre det bra. Lokale ansjoser, calamari og deres perfekte partner - chips, uttrykkelig stekt og servert direkte til deg. Vi tilbyr mat som er enkel og deilig. Ligurisk vin, italiensk øl og en rekke alkoholfrie drinker er også tilgjengelig for å komplimentere din velsmakende yngel!

Anmeldt av ModernistItaly - Italia

I den nordøstlige delen av England det var normalt at Fish and Chip Van kom rundt på eiendommen en eller to ganger i uken... Mmmmmm den vakre lukten vil forbli hos meg for alltid. Spol frem til La Spezia, Italia 2014 og vi har små yngel som gjenskaper disse luktene og smakene. Fantastisk mat, alltid på praktiske steder! Fortsett den gode jobben!!