Hvor å spise i Looe: De beste restaurantene og barene

Looe (/ˈluː/; kornisk: Logh, lit. 'deep water inlet') er en liten kystby, fiskehavn og sivil sogn i det sørøstlige Cornwall, England, med en befolkning på 5 280 ved folketellingen i 2011.
Ting å gjøre i Looe

1. Old Sail Loft Restaurant

Quay Street, Looe PL13 1AP, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Sjømat, europeisk, britisk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$542 - HK$542 +44 1503 262131

Utmerket - 63 %

God - 22 %Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av Charlotte M - Bristol , Storbritannia

Lunsjbesøk med venner som en del av årlig tur til Cornwall . Dette er det tredje besøket over 3 år, og maten blir bedre for hvert besøk. Parfait var deilig og fiskepaien var fullpakket med et stort utvalg av sjømat.
God service, kunne gjøre med å være litt varmere i restauranten, men det var under Artic-eksplosjonen vi besøkte så alt er tilgitt. Kommer tilbake neste år!

to. Smuglere Cott

Smugglers Cott Restaurant Middle Middle Market Street, Looe PL13 1AY, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +44 1503 262397

Utmerket - 60 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av 403hjo - Guildford , Storbritannia

Gode ​​menyalternativer. Deilig mat og utmerket vennlig service. Komfortable og interessante omgivelser.

3. Hav og jord

Higher Market Street, Looe PL13 1BP, England Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Servitørpersonalet , Godtar kredittkort Thai, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag HK$86 - HK$275 +44 1503 263080

Utmerket - 72 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 614 anmeldelser

Restauranten vår er designet for å gi en autentisk thailandsk hagestemning med mange gjenstander for å forbedre dette. Vi har 30 deksler inni og 8 på utsiden Terrasse . Restauranten vår er koselig og vennlig, og vi streber etter å ønske velkommen og sette alle våre middagsgjester i ro. Våre servitører er engelske og unge. De har en detaljert kunnskap om thailandsk mat og kan hjelpe og gi råd om valg der det er hensiktsmessig. Våre kokker og assistentkokker er thailandske og har en livslang erfaring med å tilberede og tilberede den opprinnelige maten. Selv om vi tar imot små barn, er det ikke plass inne i restauranten for barnevogner eller barnevogner, så de må stå utenfor. Hvis restauranten er rolig forbeholder vi oss retten til å stenge tidlig, det er alltid lurt å ringe på forhånd for å gjøre en reservasjon.

Anmeldt av Craig P - Coventry , Storbritannia

Besøkte havet og jorden en søndag kveld i slutten av november. Vi hadde vært før på vår siste ferie og bestemte oss for å besøke igjen i år. Restauranten var stille, men det er ganske indikativt på å gå utenom sesongen Cornwall .
Ved ankomst ble vi presentert med en gratis bolle med rekekjeks. Disse var deilige, så vi bestilte en annen bolle. Til forrett bestilte vi Nua Tod Grob (sprø biff - fantastisk) og Beek Gai Gratiem (kyllingvinger - nydelig). Vi hadde 2 oppstuss-fry med jasminris. Både svært velsmakende og sjenerøse porsjonsstørrelser. Og vasket med et par store flasker Singha Thai-øl.
Alt i alt, et godt måltid matchet av god service. Personalet var virkelig imøtekommende og vennlige. Så hyggelig at vi har booket inn for å komme igjen senere i uken.
Absolutt anbefalt.

4. Pave Nino

Higher Market Street, Looe PL13 1BP, England Gratis wifi, Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol Italiensk, sjømat, Vegetarvennlig Middag, sen kveld HK$126 - HK$196 +44 1503 264231

Utmerket - 74 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 771 anmeldelser

Papa Nino er en liten italiensk restaurant, basert i den rolige pittoreske fiskerlandsbyen Looe in Cornwall . Tilbyr en rekke tradisjonelt elskede italienske retter og viner, samtidig som du drar full nytte av det store utvalget av fersk fisk og sjømat fanget daglig av lokale fiskere.Velg fra vårt forrett utvalg av blåskjell, kamskjell, spesialitet 'varmkrydret krabbe' eller minestronesuppe, mozzarella og tomat, hjemmelaget pate, avokado med reker, sopp i hvitløk, melon med parmaskinke eller reker i hvitløkssmør. Hovedretter inkluderer et stort utvalg av pastaretter, massevis av fersk lokalfanget fisk, hel dover eller sitrontunge, hel havabbor eller havabborfilet pluss mange flere. For ikke å glemme husets spesialitet Hummer Thermidor eller stor filetbiff. Vegetariske alternativer, barneporsjoner, velfylt bar og omfattende italiensk vinliste med hjemmelagde desserter, likørkaffe og gamle italienske favoritter Sambuca eller Limoncello til slutt. Alt servert med en varm, familievennlig sølvservice i italiensk stil. Kom og prøv oss, du vil være glad du gjorde det!

Anmeldt av Susan H

Dette er et av de beste måltidene vi har spist - det er en nydelig intim restaurant med utmerkede 'forskjellige retter' presser sansen din til å prøve noe annerledes - du vil ikke bli skuffet - nydelige smaker - fantastisk fisk - godt krydder - personalet er veldig hjelpsomme som min hubbie kan ikke spise varm krydret mat - anbefalingene deres var perfekte - blir opptatt, så bestill for å unngå å gå glipp av en fryd!

5. Larsson's Coffee House & Creperie

Buller Street 7 | Looe, Looe PL13 1AS, England (Tidligere Larssons kaffehus) Ta ut , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Sitteplasser , Uteservering Kafé, fransk, internasjonal, europeisk, vegetarvennlig Frokost, lunsj, brunsj HK$31 - HK$86 +44 1503 265368

Utmerket - 74 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 182 anmeldelser

Larssons Coffee House and Creperie er både navnet og beskrivelsen. For de som ikke har besøkt Frankrike , Crepen er ganske som den bretonske versjonen av Pasty. Det er deilig med enten søtt eller salt fyll. Kaffen lages med omhu og respekt. Selv om vi også serverer te og ikke-standard alkoholholdige drikker. I utgangspunktet er det hva eieren personlig liker og håper at gjestene hans deler smaken hans.

Anmeldt av LINOLEN - Windsor , Storbritannia

Gikk dit på en elendig våt dag i Looe, så glad vi gjorde det, kaffen og pannekakene var utmerket og servicen, hyggelig og avslappet, følte meg ikke oppjaget, helt perfekt stjerne for dagen, kunne sitte der i aldre.
Strålende sted Mr Larson, og takk.
Lino Len.

6. The Coddy Shack

Great Tree Farm | East Looe, Looe PL13 1NX, England Sitteplasser, Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Tilpasset rullestolbrukere, Godtar kredittkort Sjømat, britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj HK$47 - HK$173 +44 1503 263091

Utmerket - 73 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av BigDave0 - Rugby, Storbritannia

Jeg kan se hvorfor så mange mennesker elsker dette stedet.. Jeg la merke til feriegjester og lokalbefolkningen, så alltid en god reklame.. Beliggenheten er veldig bra med massevis av parkeringsplasser og betjener lokalsamfunnet rundt områdene i Looe, poldog og nærliggende landsbyer...Jeg hadde stor fisk og pommes frites, men en vanlig porsjon ville vært tilstrekkelig...All mat tilberedt fersk på bestilling... Litt sprø røre for min smak, men fisken var utmerket!

7. Sarah's Pasty Shop

Buller Street 6, Looe PL13 1AS, England Ta ut , Tilgjengelig for rullestol Hurtigmat, britisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, brunsj +44 1503 263973

Utmerket - 83 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 799 anmeldelser

Anmeldt av John W - Kingsville , Australia

Hadde undersøkt hvilken butikk vi skulle ha kaker i før vi ankom Looe og valgte Sarah's...vi ble ikke skuffet...de var fantastiske! Vi hadde stilton og biff og den tradisjonelle... så bra! Jeg elsket den lille butikken deres med damen der som lagde alle kakene....og lukten som kom ut av butikken var oppsiktsvekkende....alt laget ferskt hver dag...ingenting av dette laget på forhånd og varme opp ...og de selger ut hver dag...vi bestilte vår om morgenen da vi skulle på en lang tur til poldog og de ventet på oss da vi kom tilbake på ettermiddagen. Sarah, du har klart det!!!

8. Miss Marples Tea Room & Cornish Delights

Fore Street, Looe PL13 1DT, England Sitteplasser, Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig Kafé, britisk, vegetarvennlig, glutenfri alternativer Lunsj, brunsj +44 1503 263157

Utmerket - 71 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 355 anmeldelser

Anmeldt av CornishLandWanderer - Cornwall , Storbritannia

Ikke min kopp te egentlig...
Opptatt på grunn av regnbyger ~ folk skynder seg etter dekning ...
Kaotisk service av en servitør uten ansiktsbehandling som så ut som hun var i en 'meltdown'-situasjon.
Peker, dirigerer og tar ordre tilfeldig...
✅ Rent og ryddig bord.
✅ Ganske rask service.
✅ Earl Grey-te var god.
✅ Panini med skinke og ost, litt flat. Glem det...
NB. Kaotisk kontantbetalingssituasjon ved utreise. Lang historie. *gjesper*...
Jeg kommer ikke tilbake. 'Takk' ☕️

9. Gårdsplassen

Fore Street, Looe PL13 1AE, England Barnestoler tilgjengelig, Tilrettelagt for rullestolbrukere, Full bar, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Britiske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer, veganske alternativer Middag, drikke, lunsj, brunsj, frokost HK$55 - HK$165 +44 1503 264494

Utmerket - 68 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 543 anmeldelser

Den prisvinnende gårdsplassen ligger i Cornish Fishing Port of Looe, og tilbyr en varm og vennlig velkomst til alle. Et hovedfokus er lagt på å bruke den ferskeste, lokale fisken, skalldyret, kjøttet og gårdsprodukter gjennom hele den sesongvekslende menyen. Kom inn, eller spis utendørs i middelhavshagen vår, og bli med oss ​​på frokost, lunsj, middag eller bare en kaffe og en kakebit! Vi holder stengt frem til påske 2016! Hvis du ønsker å ha en privat tilstelning eller stor bestilling før da, send oss ​​en e-post!

Anmeldt av hamradman - Kidderminster , Storbritannia

Vi snublet over dette flotte stedet mens vi gikk ned hovedgaten i East Looe.
Det så litt annerledes ut enn de andre pubene og restaurantene med sine billige håndskrevne tavler utenfor som viser menyene. Personalet var veldig imøtekommende, imøtekommende og vennlige. Maten var utmerket og fish and chipsen jeg bestilte var sannsynligvis den beste fish and chipsen jeg noen gang har smakt, og jeg går vanligvis for lam eller biff. Alle rettene våre var utmerket (4 av oss) og flasken med chilensk Merlot var veldig akseptabel og rimelig priset til £15. Den unge eieren/kokken har skapt en god restaurant her, og han fortjener å dra nytte av en blomstrende nåværende og fremtidig forretningsmulighet.

10. Kaffebaren

Higher Market Street, Looe PL13 1BP, England Sitteplasser, Ta ut , Barnestoler tilgjengelig Kafé, britisk Frokost, brunsj +44 1503 262377

Utmerket - 79 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 53 anmeldelser

Anmeldt av les s - London, Storbritannia

Vi stoppet her for litt lunsj mens vi surfet på Looe by. Liten og sjarmerende er det lyst og luftig for en liten kafé. Nydelig personale var veldig imøtekommende og servicen var god og munter. Godt utvalg av lette måltider og drinker. Vi hadde jakkepoteter som var veldig mettende. Alt i alt var det avslappende, godt servert og godt priset.