Hvor å spise i Lowestoft: De beste restaurantene og barene

Lowestoft (/ˈləʊɪstɒft/, /ˈləʊstɒft/ eller /ˈləʊstəf/) er en by i det engelske fylket Suffolk. Byen ligger på Nordsjøkysten og er den østligste bosetningen i Storbritannia. Det er 177 km nord-øst for London, 61 km nordøst for Ipswich og 35 km sørøst for Norwich. Det ligger i utkanten av The Broads-systemet og er den største bosetningen i distriktet Waveney med en befolkning på 71 010 i 2011.
Ting å gjøre i Lowestoft

1. Rødsild

Brovei 152 | Oulton Broad, Lowestoft NR33 9JT, England Uteservering , Buffet, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Godtar kredittkort Britiske, glutenfrie alternativer, veganske alternativer Lunsj middag HK$133 - HK$220 +44 1502 566499

Utmerket - 77 %

God - 17 %Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 147 anmeldelser

I oktober 2015 ble rødsild anskaffet av Andrew Kettlewell & Monica Gilligan, som har med seg over 10 års erfaring i sektoren og sammen med en ung og talentfull kokk, Hayden Green, i løpet av de siste 17 månedene har satt sammen en virksomhet som streber etter å være alt som en kvalitetsmat ledet etablering bør være. Med en svært jevnlig skiftende meny kan vi servere det som er på sitt aller beste til enhver tid på året, enten det er sesongens første asparges, høstsopp eller kvalitetsvilt gjennom de kaldere månedene. Vi tror lidenskapelig på ingrediensene vi legger på tallerkenen din og håper du er enig! Vi er også heldige nok til å ha sterke relasjoner med noen av de fineste brennevinsleverandørene i landet og har det som kanskje er den mest omfattende bakbaren som finnes, og kan skilte med et smørebord av håndverker 50 pluss gins og vodkaer samt over 30 utvalgte rom, konjakk og single malt. Vi forstår også at god mat lages bedre med god vin, så for så vidt har vi nøye valgt en liste som balanserer spennende nye verdensviner med noen klassiske gamle verdens tunge vekter. Vår vinliste, som vår meny, er oppdatert med årstidene. På søndager tilbyr vi klassiske stekemiddager med alt du kan forvente fra lokalt hentet kjøtt til sesongens grønnsaker og lagersaus – absolutt ikke din typiske stek! Med vår nyåpnede private spisestue som har sin egen skreddersydde smaksmeny, streber vi etter å sikre at alle nyter hvert øyeblikk de tilbringer med oss.

Anmeldt av andybristol12555 - Bristol , Storbritannia

Jeg hadde bestilt bord for tre på Red Herring for en fredagskveld for et måltid med skolevenner. Kort tid før vi ankom fikk jeg en telefon med beskjed om at hele området rundt restauranten var uten strøm og at de derfor ikke var sikre på at de ville kunne betjene oss. Vi møtte opp uansett, om så bare for å drikke og vi fikk et bord på baksiden av restauranten hvor kokken hadde satt opp to kokeplater.
Kokken sa at det eneste han kunne tilby var blåskjell og chips og dette bestilte vi behørig. Det føltes at vi var de eneste som spiste på stedet, og for det var vi takknemlige. Det er derfor vanskelig å gjøre en ordentlig gjennomgang; som må avvente et besøk under mer gunstige omstendigheter. Men Red Herring scorer høyt når det gjelder tilpasningsevne og vilje til å tjene under vanskelige omstendigheter.

2. Spice Den

89 High Street, Lowestoft NR32 1XN, England Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Indisk, Balti, Asiatisk, Bangladeshisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +44 1502 514499

Utmerket - 67 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 175 anmeldelser

Anmeldt av Ian P - Swaffham, Storbritannia

Dette beskjedne etablissementet, langt unna sentrum av byen, er absolutt verdt å finne.
Dette gjenbesøket bidro ganske enkelt til gleden ved det første besøket.
Innstillingen er forenklet, men med vennlig og oppmerksom service, forbedret med anstendig servise og sengetøy.
Måltider og smaker som tilbys fra en åpenbart utmerket kokk er enestående.
Ikke mer å si! Besøk og nyt.

3. Jolly Sailors

Pakefield Street | Lowestoft , Lowestoft NR33 0JS, England Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Bar, Britisk, Pub, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld, drinker +44 1502 531418

Utmerket - femti%

God - 30 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 590 anmeldelser

Anmeldt av TheoSox10 - Norwich , Storbritannia

Vi bestilte bord i restauranten for en søndag. Tjenesten var bra, 2 x roastbiff og 2 x svinekjøtt all maten var god, porsjonsstørrelsene bra. Ingen problemer.

4. Desmonds Pizzeria

219-221 London Road South | 219-221 London Road South, Lowestoft NR33 0DS, England Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Barnestoler tilgjengelig Italiensk, Pizza, Kafé, Britisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj HK$55 - HK$165 +44 7968 636647

Utmerket - 78 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 218 anmeldelser

Vi er en liten pizzeria/kafé, med Sitteplasser for opptil 36, våre kunder er vårt største pluss! Flott blanding av mennesker. Spesielle lunsjtilbud. Helger åpner vi om kvelden. Skrap håndlaget steinbakt pizza, fisk, omelett, biff, pasta og noen karibiske retter tilgjengelig også. Hjemmekuttede chips (dobbelstekt). Tradisjonell tiramisu, glutenfri kake og muffins. Vi har full lisens og foretrekker å gi kundene vår egen kake på fester. Vennligst bestill siden vi kan bli litt travelt! Vi nyter dagene og nettene våre og håper du også gjør det (ta med humoren din!)Kom inn og ha det gøy!

Anmeldt av Vicky P

Et av mine favorittsteder å spise på Lowestoft ! Desmond gir meg alltid en kjempe jakkepotet, blir bedre og bedre hver gang. Den blonde servitrisen la merke til at den lille gutten min ble litt sur, så hun satte noen fargestifter og et fargeark foran ham! Syns den var kjempe søt. Vil alltid anbefale.

5. The Harbour Inn

Royal Plain, Lowestoft NR33 0AG, England Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Bar, Britisk, Pub, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +44 1502 587408

Utmerket - 59 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 502 anmeldelser

Anmeldt av malcolm c - Lowestoft , Storbritannia

Vi har spist her mange ganger både til lunsj og kvelder. Vi har ennå ikke hatt noe måltid som ikke har vært veldig bra. Enten det er fisk, hamburgere, paier, spesialretter alt, kommer perfekt tilberedt og mye på tallerkenen din. Personalet er veldig vennlig og servicen utmerket. Ingenting er noen gang for mye trøbbel her, og hvis du vil variere litt på menyen forplikter kokken alltid.
Den andre store fordelen her for oss er at vi har en funksjonshemmet venn som er rullestolbundet og fasilitetene her er veldig bra. Du kan slippe av rett ved døren og parkere i nærheten. Det er en dobbel dør for enkel adkomst og nivå inne i nærheten av handikaptoalett. God plass til å få rullestolen opp til bordet.
Hvis du har en funksjonshemmet person i gruppen din, anbefaler jeg dette stedet og foreslår at du ringer på forhånd for å bestille slik at du får et bord som passer for rullestol.
Fortsett med det Harbour ... sees snart.

6. Labone indisk mat

Stasjonsbygning 2 Bridge Road, Lowestoft NR32 3LP, England Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Indisk, asiatisk, Balti, Bangladesh, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Halal, Glutenfrie alternativer Middag, sen kveld +44 1502 515517

Utmerket - 76 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 406 anmeldelser

Anmeldt av Paul C - Deddington, Storbritannia

Jeg kom hit for å feire en av brødrene mine femtiårsdag etter at en av de andre broren var trist over hvor bra stedet var. Jeg gledet meg veldig til kvelden etter å ha kjørt 170 mil for å delta. Vi la inn bestillingen vår som servitøren klarte å ta feil av, og manglet en av hovedrettene til gruppen vår, og da maten kom ut var kyllingpassandaen min helt steinkald og smakte kornet. Faktisk var det den verste karrien jeg har hatt på noen år. Kokken kom ut og be om unnskyldning til en av broren min og tok den sene hovedretten av regningen. Personlig ble jeg skuffet over stedet og om dette er det som anses som en god restaurant i Lowestoft . Jeg vil ikke ha det travelt med å spise her igjen.

7. 303 Spisested

303 London Road South, Lowestoft NR33 0DX, England Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilgjengelig for rullestol Britiske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld +44 7887 961805

Utmerket - 82 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 149 anmeldelser

Anmeldt av eadel - sussex

Jeg valgte denne restauranten da den var nær sengen min og menyen så bra ut.
Hvitløkssoppen på ostete toast var veldig bra, og jeg valgte en spesiell ørret med asiatisk salsa med hjemmelaget chips og salat som var flott. Kokken ga meg til og med oppskriften på asiatisk salsa. Enda bedre kan du ta din egen vin for en liten corkage.
Eies av et nydelig par der ingenting er for mye trøbbel.

8. Kommodoren

Commodore Rd | NR32 3NE, Oulton Broad, England Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Bar, britisk, pub, vegetarvennlig, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld, drinker HK$251 +44 1502 508231

Utmerket - 48 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 298 anmeldelser

Commodore serverer mat - mandag, tirsdag, onsdag, søndag - 12 - 8 Torsdag, fredag, lørdag - 12 - 9

Anmeldt av rigboy - Gran Canaria, Spania

Commodore er et veldig fint stilig sted å gå og nyte litt mat og drikke med utsikt over viddene, spesielt ved solnedgang, vanskelig å slå.
De gangene jeg har besøkt har jeg alltid spist fra hamburgerutvalget og hver gang bare fantastisk. En venn av meg prøvde en av pizzaene deres som, mmmmm ikke så godt ut eller smakte godt i det hele tatt, så kanskje det er treffsikkert med pizzaene!
Alt i alt elsker dette stedet.

9. Fyrkafe

Cafe Cafe 383 Whapload Road, Lowestoft NR32 1UL, England Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Parkering tilgjengelig, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Rullestoltilpasset, Servitørpersonalet Kafé, britisk, middag, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj +44 1502 588791

Utmerket - 66 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 124 anmeldelser

Anmeldt av Sophie B

Vi elsker denne kafeen. På nordstranden slik at du kan lukte havbrisen, og ta en fin tur etterpå langs stranden eller i Sparrows Nest. Frokost er fantastisk og toast er som du aldri har hatt før. Vi drar hit hver gang vi besøker hjembyen min

10. Fancy Cakes Patisserie

142 Bridge Road, Oulton Broad NR33 9JT, England Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Godtar Mastercard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Godtar kredittkort Kafé, britisk, glutenfrie alternativer, vegetarvennlige, veganske alternativer Frokost, lunsj, brunsj HK$24 - HK$110 +44 7593 332253

Utmerket - 82 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 159 anmeldelser

Anmeldt av franodriscoll - Norwich , Storbritannia

Hvilken bedre måte å tilbringe en kald vinter ettermiddag enn å nyte ettermiddagste på konditoriet. Vi nøt den festlige versjonen som kom med et varmende glass alkoholfri gløgg, deilige smørbrød, scones og en rekke fancy kaker og pudder - alt skylt ned med en stor kanne te! For en cøliaki er dette stedet himmelen da jeg likte hele spekteret av godbiter som ble tilbudt til min venn. Så heldig å ha dette stedet rett utenfor dørstokken min.