Hvor å spise i Marsascala: De beste restaurantene og barene

Oppdag den beste restauranten i Marsascala, Malta, inkludert Grabiel, Tal-Familja Restaurant, The Oriental Garden, Ximo Restaurant, Nargile Lounge, Zonqor Point Restaurant, CapoTavola - Il Gusto nell'Arte, Summer Nights Pub and Grill, 47 Summer Nights, The Stuffed Oliven
Ting å gjøre i Marsascala

1. Sil

1 Mifsud Bonnici Square, Marsascala , Island of Malta 2790, Malta Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Gratis Wi-Fi, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Fjernsyn , Full bar, Godtar kredittkort Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Grill, Supper, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$78 - HK$487 +356 2163 6368

Utmerket - 51 %

God - 30 %Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - to %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 341 anmeldelser

Grabiel er en familiedrevet bedrift. Stor meny selv om vi er godt kjent av maltesiske lokalbefolkningen for våre ferske fisk- og sjømatspesialiteter. Grabiel er delt i to deler; hovedrestauranten som er åpen for lunsj og middag, samt terrazzaen som er åpen hver dag fra 09.00 til 10.30.

Anmeldt av kerazygal_04 - Liverpool , Storbritannia

Vi kom hit som en familie på 4, da foreldrene mine hadde vært her for et par år siden og elsket maten, så vi kjørte fra Golden Sands til Marsacala (45 min kjøring til motsatt ende av øya) for denne maten... Mat var flott, porsjonsstørrelsene er enorme! Svært velsmakende! Vi hadde en raseripasta, 2 laksesalater (en teriyaki og en Cæsar) og svinekoteletter. Mengden fluer og veps dette stedet har Sitteplasser Utsiden er uvirkelig, noe jeg ikke klandrer restauranten for, men det var avskyelig, så jeg gikk inn for å spise måltidet mitt når det kom. Det jeg synes er forferdelig og klandre restauranten for er eieren! Fra det andre vi satte oss til øyeblikket vi dro hadde han ingen anelse om kundeservice overhodet - veldig fornærmende, vet ikke at en 'spøk' kan tas for langt!! Han ville tydeligvis ikke være der. Jeg var til og med vitne til at han satte seg ned ved et annet gjestebord og tok sigarettene sine ut av skiftet og hjalp seg til et! Kanskje han er venn med disse menneskene, kanskje ikke, men han var rett og slett uhøflig. Kalt oss 'f-ing gale' for å reise til hans etablering, kunne ikke bli plaget med skikken. Kommer ikke tilbake, noe som er synd siden maten er fantastisk. Har snakket med andre maltesiske familier om dette også, og de er også enige om at oppførselen hans er helt feil, han forstår ikke grensen mellom å spøke og fornærme folk.

2. Tal-Familja Restaurant

Gardiel Street, Marsascala , Island of Malta CEC 1030, Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$220 - HK$337 +356 2163 2161

Utmerket - 70 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 810 anmeldelser

Restauranten drives av familien og en gruppe mennesker som brenner for arbeidet sitt, maten og servicen vi yter. Vi spesialiserer oss på et bredt utvalg av daglig fersk fisk og skalldyr...ferske østers, østers i røre, ferske kamskjell, ferske cannellocci, vangole, reker, kongereker, blekksprut, calamari crudi, calamari fritti eller grillet, hvit agn, saltet torsk, ferske blåskjell, havabborcarpaccio, rekecarpaccio...Og de av dere som ikke liker fisk, vi har det beste snittet av Angus-biff, irsk biff og appetittvekkende T-Bone-biff...spesialiteter endres kontinuerlig ukentlig. Den viktigste delen av vår virksomhet er dere, våre kunder. Vi behandler deg slik vi selv ønsker å bli behandlet, med respekt og ærlighet. Her på Tal-Familja Restaurant ser vi på ting fra et annet perspektiv...ditt. Vi har blitt anmeldt i 'Defiantly good guide' Bestill hvert år….antall anmeldelser på aviser, tildelt 5 stjerner av Mona (maltesisk matkritiker) og mye mer.

Anmeldt av Martina B - Island of Malta , Malta

virker som en familieeid bedrift, personalet er veldig vennlige og ga oss forslag til hva vi kan spise. Dagens spesialretter var veldig gode. Sjømat og kanin var veldig bra. veldig bra, vil anbefale dette til hvem som helst! Vil spise her igjen!

3. Den orientalske hagen

Gardiel Street, Marsascala , Island of Malta , Malta Sitteplasser, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Ta ut , Reservasjoner , Servitørpersonalet , Godtar kredittkort Kinesisk, asiatisk, vegetarvennlig Middag lunsj HK$141 - HK$290 +356 2163 2687

Utmerket - 65 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 118 anmeldelser

Ligger i kystbyen Marsascala , The Oriental Garden har vært kjent som en av de ledende orientalske restaurantene i sør Malta . For å sikre den beste helhetsopplevelsen for våre kunder legger vi vekt på hver detalj i atmosfæren og omgivelsene til restauranten. Restaurantens innredning er nøye utvalgt for å gjenspeile temaet vårt, den mest kjente detaljen er 2 små Broer over dammene med svømmende fisk som er blitt synonymt med restauranten. Personalet gjør opplevelsen enda mer behagelig og legger vekt på hver detalj, fra kvaliteten på kjøttet til den endelige presentasjonen av tallerkenen. Menyen har en rekke kinesiske favorittretter tilberedt av vår kinesiske kokk med de beste ingrediensene man kan finne.

Anmeldt av Sacrilegious1 - Qormi, Malta

Gikk dit til middag med venner. Stedet var fullt og hadde bare 3 personer som serverte. Tjenesten var utrolig treg. Personalet gjorde sitt beste, men de trengte minst 2 flere servitører. Jeg forventer ikke en så treg service, spesielt når man vurderer at stedet ikke er spesielt billig. Maten var god, men det er uakseptabelt å ha en så treg service.

4. Ximo Restaurant

26, Marina Street, Marsascala , Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, frokost, sen kveld +356 2163 3299

Utmerket - 62 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 262 anmeldelser

Anmeldt av Irina F - Ramonville Saint-Agne, Frankrike

Vi dro til denne restauranten, fordi den var en av de få merket på kartet vårt, så vi fant ut at det var et bemerkelsesverdig sted i området. Dessverre fant vi ingenting nevneverdig om det.
Maten var god, men ikke noe spesielt, og det gjorde meg litt sulten, mens prisen var høyere enn andre restauranter i området.
Tjenesten var også middelmådig, og da de brakte fisken til oss, fortalte de oss først at det var noe annet, og da vi gjorde en innvending, fortalte de oss at det var en feil og at det faktisk var det vi bestilte. Å ikke ha så stor kunnskap om forskjellige typer fisk, ga oss følelsen av å ikke vite hva vi spiser.
Mens måltidet vi hadde var bra, kan du finne bedre restauranter ved siden av, så jeg vil ikke anbefale å bruke tid på denne.

5. Nargile Lounge

Triq tal-Gardiel, Marsascala , Island of Malta , Malta Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi, Barnestoler tilgjengelig Indisk, Midtøsten, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer, Halal Lunsj, middag, sen kveld +356 2163 6734

Utmerket - 67 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 263 anmeldelser

Nargile Lounge er en fusjonsrestaurant med arabiske, indiske og middelhavsretter. Maten er enkel, men likevel deilig. Tjenesten er 5-stjerners og stemningen er strålende.

Anmeldt av mskarinakay - Bugibba, Malta

Flott sted å gå hvis du er ute etter noen forskjellige smaker fra italiensk eller middelhavskjøkken. Maten var velsmakende. Vi hadde baba ganoush, krydret kyllingvinger, fylte naan og krydret biffterninger. Alt var flott.
De ga oss feil fylte naan, men det var fortsatt bra, så vi var fornøyde. Tjenesten var ok, men ikke noe spesielt.

6. Zonqor Point Restaurant

Triq Ghar ix Xemgha | Nær gamle Marsascala svømmebasseng, Marsascala , Island of Malta , Malta Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +356 7970 4560

Utmerket - 87 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 504 anmeldelser

I drift i mer enn 25 år. Spesialiserer seg på fiskeretter med nyfanget middelhavsfisk. Ligger overfor det gamle nasjonale svømmebassenget i Marsascala , Malta .

Anmeldt av Jenny H - Bromley

Tre av oss besøkte Zonqor Point Restaurant til lunsj i dag. Vi ble ønsket velkommen med et vennlig smil og en hilsen og vist til bordet vårt. Bestillingen på drinker og menyen ble brakt veldig raskt mens vi diskuterte et bredt utvalg av menyer, for enhver smak og dietter. Vi bestilte dagens tre ferske fiskspesialiteter, og vi ble ikke skuffet. Den kom med stekte grønnsaker, chips og frisk salat og var deilig. Dette var god mat servert med omhu, og vi kommer tilbake neste gang vi besøker Malta . Det beste måltidet til dags dato og veldig rimelig. Takk skal du ha.

7. CapoTavola - Il Gusto nell'Arte

16 Triq IX-Xatt, Marsascala , Island of Malta CEC 2110, Malta Sitteplasser, Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Aksepterer American Express, Aksepterer Mastercard, Aksepterer Visa, Ta ut , Fjernsyn , Godtar kredittkort Italiensk, middelhavsmat, europeisk, sjømat Frokost lunsj middag +356 2753 0027

Utmerket - 74 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 167 anmeldelser

CapoTavola - Il Gusto nell’Arte er et RistoGallery som ligger i den pittoreske bukten Marsaskala, laget for å feire den lidenskapelige duoen; mat og kunst. Ekte smaker av fineste italienske retter og et nøye utvalg av regionale viner skal nytes på bakgrunn av lokale kunstneres arbeid. Rominnstillingene og innredningen på CapoTavola lener nådig til kunstnerens arbeid og gir det perfekte miljøet for å holde Utstillinger .Livemusikk vil akkompagnere duoen av lidenskaper fra tid til annen for å skape et triumvirat av sansene.Capotavola har også en privat spisesal for å arrangere spesielle anledninger og feiringer.

Anmeldt av Zederiah - Saint Julian's, Malta

Snublet over dette mens søsteren min og jeg lette etter et sted å spise langs Promenade og vi valgte dette rett og slett fordi vi hørte servitøren snakke italiensk .... nydelig vennlig service av denne familiedrevne restauranten ... min ferske pasta med blåskjell var kjempegod og søsteren min hadde cannelloni med ricotta og spinat ... jeg smakte det og det var deilig - kombinert med Prosecco i solen, hva mer kan du be om. Kom hjem og sa umiddelbart til partneren min at vi måtte dra igjen!! Bra gjort!

8. Summer Nights Pub og Grill

44, Marina Street, Marsascala , Island of Malta , Malta (Tidligere sommernetter) Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Amerikansk, Steakhouse, Bar, Middelhavet, Europeisk, Britisk, Pub, Sentraleuropeisk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld +356 2163 7956

Utmerket - 53 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 301 anmeldelser

Anmeldt av Sultan M

God beliggenhet med bar med gateutsikt, fine cocktailsamlinger, oppmerksomt personale. Jeg likte godt utvalg av mat fra øst til latin.

9. 47 Sommernetter

47 Marina Street, Marsascala , Island of Malta CEC 2113, Malta Leveranse, Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Bar, Pizza, Middelhavet, Europeisk, Sentraleuropeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld, drikke +356 2163 9904

Utmerket - 72 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 666 anmeldelser

Anmeldt av Nikola R - Polen

Vi var her tre ganger under oppholdet i Marsaskala. Alt var ok til vårt tredje besøk. Det var et mareritt. For det første tok servitøren feil bestillingen vår tre ganger. Vennen min ventet på måltidet hennes i 2 timer fordi han ikke skrev det ned. Han ba til og med ikke om unnskyldning, han gikk bare med et sint ansikt og unngikk bordet vårt. Så begynte vennen hans (servitrisen) å rettferdiggjøre ham og foreslo at det må være vår feil fordi han er perfekt, hun kjenner ham og det er umulig at han kunne gjøre en slik feil (sic!). En av vennene mine påpekte høflig at kjøttet var for gummiaktig (noe som var sant). Servitrisen ble sint, sa til vennen min 'hvis du er så modig fortell sjefen', tok hånden hennes og dro henne til kjøkkenet. Vi er fortsatt ganske sjokkerte. Alle kan være hyggelige når alt er bra, men når problemet oppstår viser personalet sitt andre ansikt. Og servitørene som ikke kan innrømme feilen og løse problemet er dårlige servitører. Jeg har spist på forskjellige restauranter i mange deler av verden og har aldri vært borti noe slikt. Uakseptabel oppførsel og mangel på respekt. Feil skjer, men dette var bare mangel på ydmykhet. Helt ute av linjen. Jeg anbefaler ikke dette stedet til noen.

10. Den fylte oliven

Marina Street 18-20, Marsascala , Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +356 2163 3616

Utmerket - 66 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 507 anmeldelser

Anmeldt av June-Eric - Marsascala , Malta

Vi tenkte da vi gikk forbi for å spise lunsj her igjen da vi ikke hadde vært her på en stund. Vi hadde torsken og fiskekaken og tilbrakte en fantastisk ettermiddag med å spise og drikke i solen, maten er fortsatt fantastisk, takk.