Hvor å spise i Mdina: De beste restaurantene og barene

Graceful Mdina, den staselige byen kjent som Silent City, holder hoffet fra det sørvestlige hjørnet av den fengslende øya Malta. Den imponerende middelalderske gamlebyen ligger på sin steinete odde, og dens befestede bastioner truer over det asurblå vannet i Middelhavet. Denne fortryllende maltesiske byen byr på en rekke trange gater, befolket av kirker, palasser og yndige hus, preget av store torg og herlig fri for biler i sine gamle bydeler som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.
Ting å gjøre i Mdina

1. Bacchus Restaurant

1 Inguanez Alley, Mdina, Island of Malta 1030, Malta Reservasjoner, Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$47 - HK$385 +356 2145 4981

Utmerket - 46 %

God - 29 %Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 7 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 1 anmeldelser

Middelalderens Mdina er en by fulle av underverker. Langs de trange lampeopplyste gatene, den Katedral , klostre, palasser, sjarmerende små hus og museer som karakteriserer den stille byen, finner du Bacchus Restaurant på den første svingen til venstre når du kommer inn i Mdina. Bacchus sine kokker og serveringspersonale bryr seg ikke om det faktum at de anser innspill fra kunder som den sterkeste motivasjonen for dem til å gi kundene den type opplevelse de ville ha glede av. Gi oss beskjed - direkte. Og vi vil sørge for at opplevelsen din her er det du ønsker.

Anmeldt av N33l30N - Zurrieq, Malta

Besøkte denne restauranten til lørdagslunsj, for en fantastisk opplevelse, veldig avslappende, rolig atmosfære og rustikk interiør. Personalet utrolig imøtekommende og vennlige. Maten var veldig god, utmerket i smak og presentasjon. Veldig bra utført, vil definitivt anbefale.

2. av Mondion Restaurant

Xara Palace Relais & Chateaux | Misrah The Council, Mdina, Island of Malta 1050, Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Middag, sen kveld HK$502 - HK$1201 +356 2145 0560

Utmerket - 63 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 347 anmeldelser

Restauranten de Mondion på The Xara Palace Relais & Chateaux har konsekvent rangert blant de beste restaurantene på øya. De Mondion ligger på toppen av Mdinas hundre år gamle bastioner, og har virkelig fantastisk 180-graders utsikt over Malta , den Panorama gir et spektakulært akkompagnement til restaurantens komfortable og hyggelige omgivelser. Vi er også stolte av å tilby en diskret, men likevel oppmerksom service, som gir deg tid til å nyte det raffinerte kjøkkenet, selskapet og utsikten. Kjøkkenet kombinerer de beste sesongens råvarer med innovasjon og ekspertise for å lage fristende retter i en stil vi liker å kalle Moderne Middelhavet.

Anmeldt av richard g - Holt, Storbritannia

I en fantastisk beliggenhet med utsikt over det meste Malta . Tjenesten var bra, anstendig utvalg av viner, god atmosfære. Vi trodde maten var exspensive og selv om god rettferdiggjorde ikke prisen. Du betaler virkelig for beliggenheten og atmosfæren.

3. Medina Restaurant

7 Holy Cross Street, Mdina, Island of Malta MDN 1231, Malta Reservasjoner, Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Internasjonalt, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$188 - HK$385 +356 2145 0560

Utmerket - 66 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 766 anmeldelser

Spis i virkelig romantiske omgivelser under det blomstrende oleandertreet i den vinrankede gårdsplassen om sommeren, og ved levende lys og en åpen peis som holder restauranten varm i vintermånedene. Medinaen presenterer en utvalgt à la carte-meny basert på middelhavsmat og lokal mat, som ofte endres for å garantere gleden til vanlige middagsgjester.

Anmeldt av AJM155019 - London, Storbritannia

spiste en spesiell bursdagsmiddag her nylig, og ble veldig imponert over servicen, beliggenheten og maten. Dette var det beste måltidet vi hadde i Malta .

4. Fontanella Tea Garden

1 Bastion Street, Mdina, Island of Malta , Malta Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Kafé, Middelhavet, Europeisk, Supper, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj, sen kveld HK$8 +356 2145 4264

Utmerket - 49 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 4 anmeldelser

Anmeldt av Jenika I - London, Storbritannia

Da jeg fortalte mine maltesiske venner at jeg planla å tilbringe noen timer i Mdina, rådet de meg til å gå og prøve sjokoladekaken på Fontanella eller noen av søtsakene deres (marengs, osv.). Så en gang i Mdina dro jeg dit. Jeg hadde en bit av sjokoladekaken, den var veldig fin og en cappucino med vaniljesmak. Dessverre visste jeg ikke at cappuccinoen allerede var veldig søt, jeg tilsatte rikelig med sukker uten å smake på det først, og det kom ut som noe så søtt at jeg ikke klarte å drikke alt. Jeg er ikke en som kaster bort mat eller drikke, men det var for mye. Ett råd: Hvis du får en drink, smak den først før du tilsetter noe. Det er synd for det virket veldig fint.
Den øverste etasjen i Tea Room har en nydelig utsikt over havet. Jeg ble fortalt at jeg kunne se Sicilia derfra (eller fra Belvedere i nærheten), men selv om himmelen var klar klarte jeg ikke å se den. Hvis du er i Mdina, er det en veldig fin idé å stoppe der for en forfriskning og den vakre utsikten.

5. Don moské

5A, moské Square, Mdina, Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Europeisk, Vinbar, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, brunsj, drikke +356 2702 6640

Utmerket - 66 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 391 anmeldelser

Anmeldt av Piotr P - Krakow, Polen

Vi stoppet ved Don Mesquite i Pjazza moské i Mdina under vår tur til Citta Notabille i dag. Det var en perfekt dag som - som det viste seg - ble komplimentert med en perfekt lunsj. Jeg må innrømme, jeg har sjekket på TripAdvisor før jeg dro til Mdina og planla å dra til Don moské . Og jeg kan fortelle deg - vi ble ikke skuffet! Selv om vi bare bestilte maltesisk tallerken for to (og fulgte den med sjokoladekake), var hele opplevelsen fantastisk. Restauranten ligger på en liten pjazza, det er et hyggelig stopp under seing, god mat (maltesisk tallerken bestående av Gozo ost, maltesiske pølser, fantastiske caparer, bigilla og andre velsmakende ting) serveres av hyggelig og hjelpsomt personale, husets vin (rød , Merlot) er ganske velsmakende og kaker er gode.
Vi vil definitivt komme tilbake under neste tur til Mdina!
Takk!

6. L'agape

St. Cataldu Square, Rabat, Island of Malta , Malta Reservasjoner, Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Middelhavet, Europeisk, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig Middag, sen kveld +356 2099 2209

Utmerket - 84 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 184 anmeldelser

Anmeldt av Ed N - London, Storbritannia

Det er litt vanskelig å vite hvor du skal begynne da alt var perfekt. Vi var inne Malta besøke venner og dro til L'Agape den siste natten som en gruppe på 4. Det er ingen meny som sådan - de skifter rettene daglig, så det er en oppdagelsesreise på noen måter! Maten var utsøkt og rikelig. De tilbød seg å lage en blanding av forretter basert på dagens meny som var tunfisk, blekksprutgryte, siciliansk pølsegryte og brød. Strømnettet vi hadde var tunfiskbiff, ribeye-steker, biffkebab og kalvekjøtt - alt tilberedt til perfeksjon. Vi ga desserten videre gitt mengden mat vi gjemt bort på de to første kursene. Bestill tidlig da de er veldig populære.

7. Trattoria 1530

Xara-palasset | Misrah the Council, Mdina, Island of Malta MDN 1050, Malta Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Pizza, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$369 +356 2145 0560

Utmerket - 43 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 618 anmeldelser

Anmeldt av GOH77 - Malta

Må si det var min første gang på Trattoria AD1530. Jeg bestilte Ribeye-biff som hovedrett og ba om at den skulle være middels tilberedt. Virket faktisk mer godt utført enn middels, men uansett. Jeg var ikke imponert i det hele tatt - absolutt ikke den saftigste og møreste jeg noen gang har hatt. Ba om at pommes frites-delen skulle erstattes da den første var overstekt. Tjenesten trenger også noen forbedringer. Jeg er sikker på at det finnes bedre alternativer rundt.

8. Toffee & Co

34 St Augustine Str, Rabat, Island of Malta , Malta Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Vin og øl, Godtar kredittkort Middelhavet, Vinbar, Kafé, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, frokost, sen kveld HK$78 +356 2145 1996

Utmerket - 77 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 413 anmeldelser

Dette er mer en liten kaffebar/delikatesseforretning. Den selger alkohol så vel som kaker og selger pakket mat for å ta med. Jeg ville fortelle alle om å besøke her, siden det er nydelig og vi ble venner med eierne

Anmeldt av Stefan C

Søt ganske beliggenhet i en bakgate. God service - veldig oppmerksomme. God mat fra en liten meny. Gode ​​priser.

9. Santa Lucia Specjalita Artigjanali

29 Main Street, Rabat, Island of Malta , Malta Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet Kafé, middelhavsmat, europeisk Frokost, lunsj, brunsj +356 2145 1852

Utmerket - 66 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 80 anmeldelser

Anmeldt av Lis4444 - Lincoln

Vi er glade for å ha oppdaget Santa Lucia, en liten, men perfekt utformet kafé/kakebutikk i Rabat. De fleste turister hoper seg inn i Mdina, den stille byen, men en vandring rundt Rabat avslører mange skatter. Vi har hatt kaffe og kaker her, og den maltesiske brødpuddingen var deilig - fortsatt varm, delikat krydret og en sjenerøs porsjon også. Personalet er vennlig og imøtekommende og kafeen er veldig luftig og ren. Det er et fantastisk utvalg av kaker og lokale spesialiteter, og Santa Lucia er akkurat slik en god kafé skal være.

10. Palazzo De Piro

3 Triq Is-Sur, Mdina, Island of Malta MDN 1131, Malta Reservasjoner, Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Kafé, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, frokost, sen kveld HK$47 - HK$196 +356 2010 0560

Utmerket - 43 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 818 anmeldelser

Anmeldt av Brian K - Godalming , Storbritannia

Vi hadde en rask lunsj her. Fantastisk beliggenhet, spesielt i bedre vær når den Terrasse på byvollene er storslått. Har som mål å være ganske posh, en del av et eksklusivt etablissement. Våre ristet Tyrkia Smørbrød var veldig kjedelig (selv for en Tyrkia sandwich) og vi har hatt bedre (ferskere?) ftira andre steder. Underveldende på dette besøket, selv om jeg er sikker på at de vet hvordan de skal gjøre det bra.