Hvor å spise i Neerpelt: De beste restaurantene og barene

Neerpelt er en kommune som ligger i den belgiske provinsen Limburg. I desember 2012 hadde den en total befolkning på 16.742, hvorav 3.090 var utlendinger, hovedsakelig fra nabolandet Nederland.
Ting å gjøre i Neerpelt

1. Glade dager

Kaulillerweg 2, nedfelt 3910, Belgia Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Gratis Wi-Fi, Buffet Lunsj middag HK$133 - HK$204 +32 11 66 18 11

Utmerket - 35 %

God - 16 %Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 16 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 12 anmeldelser

Hver lørdag og søndag buffet.

Anmeldt av Diane G

Utvalget av mat er fantastisk og til en utrolig pris. Når det var au bain marie var maten mye varmere. Super vennlige damer til tjeneste. Vi kommer hit veldig regelmessig.

2. På Bain Marie

Heerstraat 34, nedfelt 3910, Belgia tilgjengelig for rullestol Lunsj middag +32 11 66 31 17

Utmerket - 46 %

God - 54 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 28 anmeldelser

Anmeldt av BDP_001 - beveren , Belgia

Veldig hyggelig restaurant, ideell for en god natt ute til en rimelig pris Kun begrensede valg (månedens meny) med 5 retter + drikke inkludert for mindre enn € 60. Veldig hyggelig atmosfære

3. Milis

Koning Albertlaan 29A, nedfelt 3910, Belgia +32 11 64 87 42

Utmerket - 37 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 16 anmeldelser

Anmeldt av Mie V - nedfelt , Belgia

+
God mat til lavprismat
Iskrem (mye) - pannekaker - arme riddere - pasta,...
Personalet er veldig vennlig
Rask service
Koselig å sitte
-
Ingen biffer eller pommes frites,... stekte retter,.. (er dette en dårlig kommentar?!?) ;-)
Stengt på søndager og fredager kl 18.00

4. Mister Ribs

Heerstraat 49, nedfelt 3910, Belgia Reservasjoner Grill Middag +32 11 73 60 63

Utmerket - 17 %

God - 48 %

Tilfredsstillende - 22 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 57 anmeldelser

Anmeldt av Mark B - Spangdahlem, Tyskland

Mister Ribs var det perfekte valget for forretningsmiddagen vår, og det var enkelt å ta imot gruppen vår på 13 (vi ringte på forhånd og gjorde en reservasjon som var et klokt valg siden stedet var fullpakket). De starter deg med velsmakende tortillachips og husets dipping saus--en søt og sur saus som er litt krydret/varm--som du ser over menyen. Mandag kveld-spesialen er alt-du-kan-spise-ribbe som er svært rimelig til 14,50 Euro (mandagskveld-spesialprisen). Du starter med en full ribberist og velger mellom 'søt' eller 'hot' til sausen. Når du ber om flere ribber får du et halvt stativ hver gang og kan endre sausvalget ditt eller beholde det samme. De serverer også en mør kyllingfilet (Kipfilet) toppet med sopp, paprika og ananas (champignon, paprika, ananas). I tillegg serverer de varme, deilige belgiske pommes frites til måltidet. Tjenesten var flott, selv med vår store gruppe. De var raske med å ta med ting vi ba om (som ketchup og salt til pommes fritesen.) Det eneste jeg kan tenke meg som kan forbedres er å ha våtservietter eller ekstra servietter å tørke av fingrene etter å ha spist ribbe (som de sannsynligvis ville ha tatt med hadde vi spurt.)

5. Peppermøllen

Kloosterstraat 23, nedfelt 3910, Belgia Sitteplasser, Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer Mastercard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Reservasjoner , Godtar kredittkort Belgisk, europeisk, fransk Lunsj middag HK$361 - HK$534 +32 478 30 58 67

Utmerket - 65 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 54 anmeldelser

Anmeldt av Karel0479 - BE

Utmerket service fra vertinnen, mannen hennes lager veldig velsmakende mat. Mesteparten av tiden tar vi menyen, alltid noe nytt å oppdage og pris/kvalitet er A++.

6. Kompenhof

Hamonterweg 164, nedfelt 3910, Belgia Reservasjoner Fransk, sjømat Middag +32 11 64 05 47

Utmerket - femti%

God - 42 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 47 anmeldelser

Anmeldt av TravelTulip2 - Gouda, Nederland

Middagen startet med deilige 'amuses'. Hummersuppen er utmerket var nesten tilstrekkelig som et komplett måltid med tanke på de saftige stykkene av hummer i den; en skikkelig godbit. De hvite aspargesene med enten skinke eller laks var også gode. Vennlig service, god valuta for pengene i et flott miljø.

7. Kip&du

Monastery Street, nedfelt , Belgia Reservasjoner Belgisk, europeisk Middag +32 475 40 44 08

Utmerket - 17 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 35 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

3.5 basert på 34 anmeldelser

Anmeldt av KLKVDB

Hyggelig og koselig restaurant som serverer mye for pengene mat. Typiske flamske spesialiteter med deilige hjemmelagde pommes frites. Virkelig anbefalt!

8. Restaurant Bella Via

Heerstraat 15, nedfelt 3910, Belgia Reservasjoner, rullestoltilpasset Middelhavet Lunsj middag +32 11 64 01 71

Utmerket - 63 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 44 anmeldelser

Anmeldt av Roy D - Chorley

Fire av oss besøkte nylig denne fantastiske lille restauranten i nedfelt . Den har karakter, varme, atmosfære og en stilig presentasjon uten å være på noen måte pretensiøs. Det er et to personers partnerskap med Patricia som tar seg av tjenesten og alle krav til hjemmet. Hun er nydelig og vennlig og veldig effektiv og imøtekommende. Kokken Carlo Didden har et magisk preg med rettene sine. Vi ba om kokkens valg av meny og ventet på å bli overrasket. Vi var helt fornøyde over forventningene våre. Denne mannen har en kreativ evne med mat som jeg sjelden har opplevd .... han viste ut mange og varierte kurs som fullstendig utforsket de forskjellige områdene av ganen. Kvaliteten på vinene som ble servert som akkompagnement til disse rettene var også førsteklasses. Jeg vet ikke hvor mange toppkvalitetskokker det er i Belgia men jeg er sikker på at Carlo er blant de beste av dem. For denne kvaliteten på mat, vin og service sammen med en nydelig komfortabel atmosfære forventet vi å måtte betale mye, men ble positivt overrasket over hvor rimelige prisene er. Hvis du setter pris på kvalitetsmat og vin presentert og servert med klasse uten å tømme banken, må du gå langt for å slå Bella Via. Vi vil absolutt besøke igjen.

9. Brasserie Central nedfelt

Church Street, nedfelt , Belgia Reservasjoner Lunsj middag +32 11 64 81 48

Utmerket - 38 %

God - 54 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 81 anmeldelser

Anmeldt av Koen B - Lommel, Belgia

du kommer hit for atmosfæren og muligheten til å spise vanlig lokal mat. Alt dette til en veldig OK pris.

10. Sushier

Green Street 1, nedfelt 3910, Belgia Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Buffet, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Validert parkering, Betjent parkering, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi Sushi Lunsj middag HK$16 - HK$290 +32 11 34 85 28

Utmerket - 48 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 64 anmeldelser

Anmeldt av Antoon T - Weert, Nederland

Etter en lang dag prøvde vi Sushies. For dette området er det et nytt konsept. Tapas-Wok og Sushi for én pris. Personalet er vennlig og hjelpsomt. Trikset er at du får din egen mat. Eieren er en vennlig fyr og tar seg tid til å slå av en prat. Maten er av god kvalitet og design gird smak.