Hvor å spise i Playa del Ingles: De beste restaurantene og barene

Dette store feriestedet – det største på Gran Canaria – ble utviklet på 1960-tallet spesielt som et turistområde. Og alle typer turister har funnet det. LHBT-reisende, barnefamilier, naturlige solbadere, bryllupsreise, grupper av unge single ... det er et sted for alle på stranden her (og et hotell eller leilighet for ethvert budsjett).
Ting å gjøre i Playa del Ingles

1. Savoy

Avenue of France | DC Avtale, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol Steakhouse, Middelhavet, Europeisk, Spansk, Sentraleuropeisk, Vegetarvennlig Middag, sen kveld +34 928 77 43 69

Utmerket - 72 %

God - 22 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 150 anmeldelser

Anmeldt av Heino P

Kokken vet sikkert hvordan man lager en biff, god smak, mør og saftig. Rimelige priser for utmerket mat og service. Servitører er vennlige og svært oppmerksomme. Nydelig atmosfære og fint bestikk, Og det flamberte er en flott funksjon å se på. Definitivt ikke siste gang jeg besøker savoy.

2. Il Duomo restaurant i Milano

San Agustin Beach 4 | Hannover , 4 - Veril Playa-bygningen, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +34(0)928 76 90 00

Utmerket - 71 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 305 anmeldelser

Velkommen til vår restaurant, Il Duomo di Milano, leder innen italiensk mat på Gran Canaria. Vår første restaurant, Milano, åpnet i 1983 på Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Du kan nå finne oss i San Agustín, hvor vi har vært etablert siden 1997. Vi spesialiserer oss på kvalitetsservice og oppmerksomhet på detaljer som vil gjøre din matopplevelse til en spesiell anledning. Vår restaurant har en friluftshage og Terrasse hvor du kan nyte å spise 'al fresco' i Gran Canarias varme klima. Alle disse funksjonene kombineres for å gjøre Il Duomo di Milano til en favoritt blant sine kunder. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår restaurant.

Anmeldt av GeoffW391 - Studley, Warks UK

Å bo på halvpensjon i San Agustín bestemte seg for å prøve et annet sted. Oppdaget I'll Duomo ved et uhell. Hyggelig beliggenhet på gårdsplassen. Hvilken lykke! Veldig interessant gjestfrie ansatte. God mat.
Hadde reke og lakse tagliatelle og tunge i hvitvin. Begge suverene. Måtte prøve tiramisuen. Skuffet ikke.
Sterkt anbefalt.

3. Wapa Cover

Av. Estados Unidos 54- Yumbo Centrum | US Avenue 54, L232-12, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Internasjonale, vegetarvennlige, veganske alternativer Middag HK$196 - HK$385 +34 650 00 17 39

Utmerket - 82 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 2 anmeldelser

Vi er en tapas restaurantbar som har en ideell beliggenhet i hjertet av Yumbo-senteret i Playa del Inglés (Gran Canaria) og har som mål å tilby en fantasifull blanding av spansk og internasjonal tapas av høy kvalitet og et balansert utvalg av spanske viner til konkurransedyktige priser. Vi ser fram til å se deg!

Anmeldt av Simon B - benidorm , Spania

Kom hit på vår siste ferie etter å ha blitt sendt på en anbefaling og bestilt to ganger for denne ferien. Bortgjemt blant store restauranter er denne lille tapasrestauranten igjen høy i service med noen gode tapasretter og spesialiteter daglig. Et definitivt besøk hvis du er i området, men booking er lurt. Fortsett det gode arbeidet !!

4. Sørpalmen

AvEstados Unidos 15, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Uteservering , Godtar kredittkort Middelhavet, Spansk, Fusion, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$290 - HK$337 +34 659 59 80 03

Utmerket - 80 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 735 anmeldelser

Vi tilbyr topp kanarisk mat med orientalske innslag og sesongbaserte produkter. Restauranten vår er et lite, friskt og moderne sted med en livlig skiftende sesongmeny med stor oppmerksomhet på detaljer. Vi fremhever også vår flotte balanserte vinliste som inkluderer representasjon av alle spanske opprinnelsesbetegnelser.

Anmeldt av sjukkara

Vi hadde en reservasjon, men ble egentlig ikke lagt merke til da vi ankom og følte oss litt borte en stund. Men etter at vi ble guidet til bordet vårt, likte vi virkelig atmosfæren og de generelle omgivelsene.
Først bestilte vi drinker, en versjon av mojito og caipirinha. Begge, men spesielt caipirinha, var egentlig for søte til å nyte, vi kunne ikke fullføre dem under hele oppholdet. Vi måtte la dem være halvfulle ved bordet da vi dro.
For mat ble vi anbefalt å bestille tre retter for to, noe vi gjorde. Vår bestilling inneholdt en ceviche, jordbærsalat og lammetaco.
Ceviche var god og pent balansert, men ikke noe spesielt for å få den til å skille seg ut. Salaten hadde veldig fine jordbær, spesielt med tanke på sesongen, men den var oversøt med palmesirup. Det var ikke en ulykke, men tilsynelatende ment å være det. Da vi nevnte det, fikk vi forklaringer i stedet for samtykke. Elendige var veldig enkle og manglet noen vri på menyen lovet å gjøre dem spesielle. De tre retters var ikke veldig mye for en to, så hvis du er sulten, vil vi anbefale deg å vurdere mer. Vi bestilte også litt vann, som vi aldri fikk.
Da vi var ganske skuffet over så mange ting, turte vi ikke å prøve desserten, men nøyde oss med en kaffe, som var gjennomsnittlig.
Så vi dro med blandede følelser og til og med litt sultne. Det føltes som et godt forsøk, men uten suksess. For prisen bør du virkelig få noe bedre. Sannsynligvis vil vi ikke gå tilbake og vil ikke anbefale dette til vennene våre. Unnskyld.

5. Calma Chicha Restaurant

Avda de Tirajana, 4 | English Beach, 35100 English Beach, maspalomas , Gran Canaria, Spania Servitører, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Godtar kredittkort Middelhavet, Europeisk, Spansk, Fusion, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Middag HK$243 - HK$385 +34 928 76 07 14

Utmerket - 71 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 981 anmeldelser

Moderne spansk mat i en hyggelig atmosfære, koselig inne i spisestuen og panoramautsikt Terrasse . Vi har ingen barnemeny.

Anmeldt av adebabe h - Lytham St Anne's, Storbritannia

En nydelig restaurant. Utmerket personale. På 25 euro for settmenyen var god verdi og vinen var rimelig. Maten var dessverre skuffende. Foie Gras hadde kommet rett ut av kjøleskapet og var veldig kald. Dermed 'kom ikke smakene...MerKjære debatt h. Vi beklager å lese din mening. Vi er ikke vant til å motta kommentarer som dine. Vi håper å se deg igjen på Restaurante Calma Chicha og få en ny mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. Vennlig hilsen.

6. København av Hannibal

Tirajana Avenue 21 | Barbaros II Apartments Building, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Fjernsyn , Godtar kredittkort Europeisk, Skandinavisk, Dansk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Middag, brunsj, drinker, lunsj HK$39 - HK$165 +34 928 76 49 59

Utmerket - 80 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 388 anmeldelser

Restaurant København by Hannibal er en liten og koselig restaurant, som spesialiserer seg på dansk, skandinavisk og internasjonal mat. Gay eid og drevet, vi ønsker alle velkommen fra familier med barn, par på jakt etter en romantisk kveld og vennegrupper til middag før kvelden med moro på det lokale Yumbo Centrum. Selv om dansk mat kan høres utenlandsk ut, er det virkelig ikke det. Det er hjemmekoselig og mettende, og alltid litt overraskende, for de som er nye på det.

Anmeldt av David S

Vært her mange ganger og er en av tingene jeg ser mest frem til når jeg kommer tilbake til Gran Canaria, det er alltid mitt første spisested når jeg kommer hit og den siste dagen hvis ferien må komme tilbake for te .
Både Henrick og Bjørn er veldig imøtekommende og får alle til å føle at de er på besøk hos venner.
Måltidene her er et must å besøke. Min favoritt er nå så vanskelig å velge ettersom alt virkelig er perfekt smaksatt og gir deg lyst på mer uansett hvor mett du er.
I dag hadde jeg den nydelige purre- og potetsuppen, denne er så fantastisk, etterfulgt av bbq indrefilet av svin som du kan se maten veldig godt presentert og smaker bedre enn den ser ut. Hvis du ønsker å besøke etter min mening den beste restauranten i playa, vil du ikke bli skuffet

7. Hvor er 264

Avenida Estados Unidos 54 Lokalt 131-18 | Yumbo Centrum, 1. etasje, 131-18, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Ta ut , Parkering tilgjengelig, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Godtar kredittkort Bar, Middelhavet, Europeisk, Spansk, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld, drinker HK$157 +34 828 04 25 36

Utmerket - 75 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Maná 264 er en bar-restaurant skapt av Rey Rodríguez, entusiastisk og driftig ung mann med lang erfaring i denne sektoren. Ligger sør på Gran Canaria, nøyaktig i CC YUMBO, er målet å gjøre denne baren til et referansepunkt i maspalomas bli en møteplass hvor høy kvalitet og god service er hovedtrekkene. På Maná 264 vil du kunne nyte en deilig pincho gratis med drinkene dine, foruten gode viner, iberisk skinke 'Pata Negra' håndskåret av en profesjonell, assortert tapas, cocktailer og attraktive Gin Tonics med tørris, og alt dette i en moderne og vennlig atmosfære.

Anmeldt av Kevin O - Cork

Ble anbefalt av en lokal barmann, og vi hadde også lest gode anmeldelser. Vennlig velkomst og interessant meny likte det så godt at vi spiser her to ganger under vårt korte opphold, kan anbefale det hemmelige svinekjøttet, entrecôte-biff, gambas med iberisk svinekjøtt, mange av de ansatte er fra Cuba og alle var hjelpsomme, ca €70 for to inkludert forretter øl og et par glass vin

8. To fedre

Frankrike Avenue 2 | Cita kjøpesenter, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Godtar kredittkort Asiatiske, indonesiske, vegetarvennlige, veganske alternativer Middag HK$31 - HK$243 +34 928 50 59 62

Utmerket - 82 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 226 anmeldelser

Anmeldt av Ken H - Manchester , Storbritannia

Vi ble positivt overrasket over hvor mange forskjellige karri vi fikk prøve som fulgte med bestillingen, og alle virkelig velsmakende! For et godt valg!
(En men vanskelig å finne. Det er ovenpå i et lite kjøpesenter)

9. Blandingsrestaurant

Calle Antonio Martin Lopez, 1, 35100, maspalomas , Gran Canaria, Spania Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi Peruansk, latinsk, internasjonal, middelhavsmat, europeisk, spansk, vegetarvennlig, veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj HK$31 - HK$181 +34 684 39 84 15

Utmerket - 89 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 113 anmeldelser

Anmeldt av john y - Newcastle , Storbritannia

Lørdag lunsjbesøk med partner og familievenn som bor lokalt og kom med anbefalingen.
Partneren hadde biff i en pepperkornsaus tilberedt nøyaktig etter hennes preferanser, venn hadde fisk på spyd, igjen perfekt mens jeg hadde spesielle dager med breiflabb perfekt.
Snr Antonio var en oppmerksom og en god vert.
Vi var litt forsinket, et skandinavisk parti kom etter oss, men det var ingen hast med å møte ettermiddagens stengetid.

10. LoLa

United States Avenue 54 | Yumbo kjøpesenter, 2. etasje, 35100 Playa del Ingles, maspalomas , Gran Canaria, Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi Internasjonalt, Middelhavet, Fusion, Sunt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag HK$71 - HK$204 +34 928 07 73 02

Utmerket - 84 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 864 anmeldelser

En restaurant med moderne middelhavsmat, skiftende meny hver sesong. Dessverre IKKE tilpasset små barn eller familier med barnevogner. Ligger på høyre side av Yumbo sentrum (over La Bulle bar eller Under Esprit boutique)

Anmeldt av Anders B

Fantastisk service og retter laget med en ekstra innsats. Maten har ofte
en vri, som biffkinnene som har blitt bakt i timevis. Noen vil kanskje finne menyen rustikk, men kvaliteten generelt er veldig høy og ikke det du kan forvente på jumbosenteret.
Restaurantinnredningen er enkel og ren. Et must go-sted hvis du er en matelsker!