Hvor å spise i Port of Spain: De beste restaurantene og barene

Port of Spain, hovedstaden i Trinidad og Tobago, har de høye bygningene, neonlysene og overfylte gatene i mange byer, men også en multikulturell karibisk karakter og et hjemmelaget calypso-lydspor. Den mest kjente anledningen er det flamboyante karnevalet før fastetiden. Blant byens andre tilbud er cricket- og fotballkamper, helårsfestivaler, en botanisk hage, kjøpesentre, et kunst- og historiemuseum og historiske bygninger. Underholdningsalternativer florerer, men vær forsiktig etter mørkets frembrudd.
Ting å gjøre i Port of Spain

1. Mer vin

O'Connor Street 23, Port of Spania , Trinidad Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Japansk, Sushi, Asiatisk, Vinbar, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Middag, lunsj, sen kveld HK$196 - HK$589 +1 868-622-8466

Utmerket - 42 %

God - 38 %Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 191 anmeldelser

Anmeldt av The_Concierge_8 - Trinidad

Jeg har ikke vært her på 2 år, men jeg er glad for å se at det ikke hadde endret seg mye.
Det var 6 av oss, så vi satt på dekket utenfor, som ærlig talt ikke er et ideelt sted å være, siden du blir glemt av serveren din. Tjenesten var derfor veldig treg. Det mangler også atmosfære. Det var ingen musikk utenfor så det var bare dødt og den eneste lyden var fra den forbipasserende trafikken utenfor.
Du får imidlertid en visning av kokkene som lager rettene dine.
En av rundstykkene vi bestilte kom ikke i det hele tatt. Både min bror og svoger bestilte en pastarett og begge var syke noen timer senere.
Sushi og sashimi var deilig. Iron Chef-rullen er fortsatt min favorittrull!
Prisene har gått betydelig opp, men det er fortsatt en kul sushirestaurant.

2. Travere

Søte Bria RD Maraval | Hjørnet av Maraval Road & Sweet Briar Rd. St. Clair, Port-of-Spain, Port of Spania , Trinidad Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner Amerikansk, Bar, Pub, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld, drinker 627-8768

Utmerket - 30 %

God - 47 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 357 anmeldelser

Anmeldt av vagabondginger - Tucson, Arizona

Menyen her kan leses som en bok, sider med cocktailer, øl, blonde og rødhårede viner og bobler også, forretter, all slags mat som kan tenkes å være mat i enhver sportsbar i USA, fra nachos til burgere til vinger, pasta, pizza og videre & på. Det er virkelig ingen steder som dette. Trottere refererer til globetrottere, så det er ikke et lokalt matsted. Rett overfor den kanadiske ambassaden, som er et sant vidunder å se i seg selv. Jeg kom over et team fra USA som jobber for BP. Etter å ha tatt et par øl bestemte jeg meg for å bli til middag og bestilte krabbe- og rekefettuccine med rødvin, og det var utmerket. Jeg hadde nok å ta med meg halvparten tilbake til lunsj neste dag. Jeg nøt virkelig kvelden min her, selv om jeg brukte ganske mye.

3. Josefs

Rookery Nook 3a, Port of Spania , Trinidad Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Uteservering , Privat bespisning, Barnestoler tilgjengelig Libanesisk, Midtøsten, Arabisk, Middelhavet, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig Middag lunsj +1 868-622-5557

Utmerket - 54 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 125 anmeldelser

Joseph's Restaurant er oppkalt etter eier og kokk, libanesisk-fødte Joseph Habr, som har over 35 års erfaring under beltet. Joseph's ligger i den frodige Rookery Nook i Maraval, og er et unikt tilfluktssted unna byens mas. Joseph's Restaurant tilbyr mange alternativer for en unik matopplevelse. Middagsgjestene kan velge mellom hovedspiseområdet avkjølt av vifter og den milde brisen, det elegante luftkondisjonerte rommet eller et privat rom egnet for styremøter. Også tilgjengelig er det nylig lagt til uteplass i utkanten av bygningen med frodig grønt og kvitring av fuglene i trærne.

Anmeldt av Veesha - Toronto

Restauranten var vakkert opplyst på utsiden, da vi gikk inn ble vi hjertelig hilst og satt. tjenesten var flott, da de ikke nøler med å svare på spørsmål du har om menyen og rydde opp effektivt. vi bestilte den store...MerGod dag Veesha, Det er alltid en glede Lesning nydelige anmeldelser fra våre flotte kunder. Restauranten lyser vakkert opp på innsiden også når kundene våre er fornøyde :) Takk for hyggelige ord og vi ser frem til din fortsatte støtte.

4. Apsara Restaurant

Queens Park East 13, Port of Spania , Trinidad Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol, Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Full Bar Indisk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$8 +1 868-623-7659

Utmerket - 36 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 310 anmeldelser

Anmeldt av Eamon C - Belize By, Belize

Spiste middag med venner. Maten var veldig god. Rikt krydder og stort utvalg. porsjoner i passende størrelser og ganske egnet for deling. Vi hadde de tradisjonelle rettene - tikka masala, rogan josh, karrifisk alle var utmerket. flott nan utvalg.

5. Veni Mange

Ariapita Avenue 67A | Woodbrook , Port of Spania , Trinidad Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Karibien, Vegetarvennlig Lunsj middag +1 868-624-4597

Utmerket - 57 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 106 anmeldelser

Anmeldt av RozanaGaffoorali - Port of Spania , Port-of-Spain, Trinidad og Tobago

Hyggelig restaurant som serverer lokale retter! Et soyasted med nydelige kunstverk! Familiedrevet restaurant! Maten serveres i familiestil, og kan være den eneste i sitt slag på øya! Takk for at du tok deg tid til å legge inn en nydelig anmeldelse - den settes virkelig pris på. Hyggelig at du likte besøket hos oss.

6. Angelos

Ariapita Road 38, Port of Spania , Trinidad Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Uteservering , Barnestoler tilgjengelig Italiensk, Europeisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld 628-5551

Utmerket - 47 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 264 anmeldelser

Anmeldt av Kimberly I

Denne restauranten viste seg å gi en innbydende og avslappende atmosfære som var perfekt for en og annen datekveld. Siden det ikke var mye folk (fordi vi gikk veldig tidlig, omtrent halvparten 6) ga dette oss rikelig med oppmerksomhet og god service som jeg oppfattet som normen i begge tilfeller. Vi hadde begge pasta og begge elsket det. Vi satt inne men Sitteplasser var også tilgjengelig utenfor som sett ut til det også var et godt alternativ.
Vær imidlertid advart om at parkering er tilgjengelig på gaten, så vi måtte gå en liten vei for å komme til restauranten.

7. Varmt

Nook Avenue 6 | St. Anns, Port of Spania , Trinidad Sitteplasser, Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Privat middag, Validert parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Godtar kredittkort Internasjonale, veganske alternativer, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +1 868-621-2002

Utmerket - 60 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 341 anmeldelser

Kokken Khalid Mohammeds Chaud Restaurant tilbyr moderne, internasjonal mat med et snev av karibisk stil. Favoritter inkluderer guava grillreker og kremet Cheddar gryn med eplevedrøkt bacon eller en smak av tre tartarer - gulfinnet tunfisk, atlantisk laks og chilensk havabbor. Kokken Khalid er stolt av friskhet, kvalitet og kreativitet med forretter som inkluderer tamarindglasert dobbeltkutt svinekotelett, og lønneglasert dobbel andebryst med eplesmør. Sørg for å avslutte måltidet på Chaud med noen av de beste dessertene på øya.

Anmeldt av Shmemley - Australia / Guyana

Besøkte i går kveld, og selv om det var dyrt, hadde jeg det beste restaurantmåltidet i mitt liv.
Bilder av gjeldende meny og priser vedlagt. Til å begynne med var jeg lite imponert over menyen og valgte den merkelig navngitte kyllingen under en murstein av nysgjerrighet mens min kone hadde Red Snapper en Papilote.
Kyllingen var eksepsjonell (9,5 av 10, mistet det halve poenget da midten var litt tørr) og desserten min (sjokolade bringebær noe...!) var så deilig rik at jeg måtte innrømme beseiret og klarte ikke å fullføre den. Fisken var også deilig.
Utmerket service fra Crystal som tydelig trives i jobben sin og viste at karibiske folk kan levere varene hvis de anstrenger seg.

8. The Waterfront Restaurant

Wrightson Road # 1 | Hyatt Regency Trinidad , Port of Spania , Trinidad Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Betjent parkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi, Buffet Karibiske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +1 868-821-6467

Utmerket - Fire fem%

God - 38 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 410 anmeldelser

Anmeldt av JacekBJ - Gdansk, Polen

Maten er virkelig smakløs. De har ikke en ide om 'internasjonalt' kjøkken, men later som de serverer det. Tjenesten er veldig hyggelig, de legger levende musikk. Men det er dyrt. Ikke verdt å gå før du bor i Hyatt.

9. Jaffa på Ovalen

Tragarete Road 94 | Queen's Park Oval, Port of Spania 0000, Trinidad Leveranse, Ta ut , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Fjernsyn , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Privat middag, Vin og øl, Buffet, Godtar kredittkort Karibia, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, brunsj HK$188 - HK$392 +1 868-628-6200

Utmerket - 54 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 234 anmeldelser

Jaffa Restaurant ligger i 2. etasje i paviljongen til den verdensberømte Queen's Park Oval. Med internasjonal lunsjbuffé på hverdager, engelsk ettermiddagste på onsdager og søndagsbrunch. Jaffa er også tilgjengelig for private arrangementer som, men ikke begrenset til: bursdags-/forlovelsesfester, babyshower, bryllup, konferanser, cocktailmottakelser. Vi tilbyr også landsdekkende cateringtjenester. Eieren er også sjefskokken som sikrer personlig oppmerksomhet til hver detalj fra planlegging til gjennomføring av arrangementet ditt. Uansett hvor liten eller stor, la Jaffa ta seg av alle dine cateringbehov.

Anmeldt av simonekn1203 - Arima, Trinidad og Tobago

Jaffa Restaurant, ligger i en relativt koselig atmosfære og layout, perfekt for en-til-en uformell middag eller forretningsorienterte møter som bidrar til formelle diskusjoner. Menyvalgene er nyskapende når det gjelder å fange de varierte smakene av lokal mat, sammen med alternativer for å friste den internasjonale paletten. Bestemmer deg...Mer Tusen takk for din 4* vurdering og veldig positive tilbakemeldinger på restauranten og servicen vår. Vi setter oppriktig pris på å motta kommentarene dine og ser frem til å se deg snart igjen på Jaffa at the Oval.

10. BUZO italiensk Osteria

Warner Street 6 | Ny by , Port of Spania , Trinidad Ta ut , Reservasjoner , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Validert parkering, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$157 - HK$392 +1 868-223-2896

Utmerket - 54 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 852 anmeldelser

Anmeldt av KaayJ - Arima, Trinidad

Tjenesten var utmerket. Maten kom i tide, vi trengte ikke å vente lenge. Det var et godt utvalg av vegetariske retter tilgjengelig også. Jeg vil anbefale for en kveld med god mat. Atmosfæren var intim og perfekt for familien vår, men å se seg rundt på andre gjester var forskjellige områder av restauranten ideelle for romantikk, venner og forretninger.