Hvor å spise i Ravello: De beste restaurantene og barene

Tre mil med kronglete fjellveier opp fra Amalfi, har det nydelige feriestedet Ravello tiltrukket seg kjendiser i århundrer, inkludert Richard Wagner, Greta Garbo, Gore Vidal og D.H. Lawrence, som skrev Lady Chatterleys elsker her. Ravellos Duomo (katedralen) og Villa Cimbrone (begge 1000-tallet) og Villa Rufolo (1200-tallet) er alle praktfulle severdigheter. Den årlige Ravello-festivalen begynte som en honnør til Wagners musikk, men viser nå et bredt spekter av musikk og kunst.
Ting å gjøre i Ravello

1. Seier

Via Dei Rufolo 3, 84010, Ravello , Italia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi Italiensk, Pizza, Sjømat, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +39 089 857947

Utmerket - 47 %

God - 38 %Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 793 anmeldelser

Anmeldt av bisonhk - Denver, Colorado

Vittoria ble anbefalt av hotellet vårt og hørte veldig gode kommentarer fra en annen reisende..
Totalt sett var maten og presentasjonen bra.
Primi pasta med gresskar var en av de beste under vår tur til Italia .
Den andre kursen av rack av lam var overcooked.
Vi ble ikke spurt om våre preferanser og antok feilaktig at det ville ligne på de florentinske biffene.

2. Hagerestaurant

Via Giovanni Boccaccio 4, 84010, Ravello , Italia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$290 - HK$487 +39 089 857226

Utmerket - 49 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 578 anmeldelser

På det brede Terrasse på varme sommerkvelder eller i en spisestue med glassvegger, tilbyr Gardens restaurant det beste av regional mat. Stilen er umiskjennelig klassisk italiensk, og aksentene er naturlig lokale - fiskernes 'dagens fangst' og de like ferske produktene fra gårdene i åssiden, sitrushagene og håndverkerne 'slaktere, bakere og pastaprodusenter'.

Anmeldt av Sally F - Northampton , Storbritannia

Vi hadde lest om denne restauranten på TripAdvisor, så vi bestemte oss for å se om vi kunne få et bord på den Terrasse da vi ankom ca 12.30. Vi var heldige da vi fikk et bord med utsikt over kysten, og i løpet av fem minutter var hvert bord fullt og folk ventet på at et bord skulle komme ledig. Utsikten fra bordet var bare fantastisk - ikke rart at det er et populært sted for bryllup. Det var et godt utvalg av elementer på menyen. Mannen min hadde skinke med mozzarella til forrett, og vi kunne se dem skjære ut skinken fra en stor felles ved et bord i nærheten. Jeg bestilte ikke en forrett, men endte opp med å hjelpe ham ettersom porsjonen var enorm med et par store skiver melon også. Vi hadde deretter havabbor servert med grønne bønner og en vegetabilsk cannelloni - begge var deilige. Ikke et billig sted å spise, men ikke så dyrt som vi trodde det kunne være og definitivt verdt det for sin posisjon. Hvis du har det travelt, er tjenesten ikke rask, men da er det fint å dvele et sted som dette. Personalet var vennlig og imøtekommende.

3. Rossellinis Restaurant

Via San Giovanni del Toro 28 | Palazzo Avino, 84010, Ravello , Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Italiensk, Sjømat, Europeisk, Middelhavet, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$871 - HK$1358 +39 089 818181

Utmerket - 71 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 311 anmeldelser

Restauranten har nettopp blitt tildelt én Michelin-stjerne og svært høye rangeringer i alle store italienske guider. Disse utmerkelsene gjenspeiler den endeløse lidenskapen vårt team har for å tilby den beste kulinariske opplevelsen som er mulig.

Restauranten er stengt fra november til mars. I løpet av sesongen er Rossellinis kun åpen for middag. For et uforglemmelig autentisk og kreativt italiensk måltid, trenger du ikke lete lenger! Gjestene kan velge mellom utallige deilige retter 'a-la-carte' eller angi smaksmenyer. Rossellinis har håndplukkede regionale viner som nøye kan kombineres med hver servering.

Anmeldt av JohnTripper - New York

Vi kom hit to netter på rad, den første til å feire en bursdag. Personalet var svært oppmerksomme og bidro til å gjøre bursdagsfeiringen til en stor suksess. Vi tok med oss ​​en veldig gammel flaske sauternes som hodesommelieren Enzo åpnet med stor forsiktighet til tross for en svært utfordrende kork. Vi delte selvfølgelig en smakebit med ham (som det er vanlig) og utvidet smakingen til junior-somm samt manager. De tilbakebetalte vennligheten med litt gratis 50 år gammel konjakk for hele bordet vårt, og de overrasket oss også med en skreddersydd kake for anledningen som var veldig gjennomtenkt.
Totalt sett var teamet positivt og så ut til å virkelig prøve å få oss til å føle oss velkommen og imøtekomme oss. To medlemmer av vårt parti har noen diettbegrensninger, og vi hadde bedt om en rett, jeg tror det var soya, som skulle serveres med sausen ved siden av. Denne forespørselen ble oversett, så vel som forespørselen om å få hovedrettene til alle fem av oss servert samtidig, selv om to av oss endte opp med at det siste kurset ankom på forhånd. Jeg skjønner at dette ikke er en tragedie, men vi fant det litt klønete.
Den siste natten mottok jeg en regning med flere feil på, og jeg ble dypt fornærmet over dette. Jeg trodde feilene var forsettlige på grunn av omstendighetene rundt dem. Faktisk ga jeg i utgangspunktet en mye mindre positiv anmeldelse enn den du er Lesning og hadde en påfølgende e-postdialog med eierskapet til hotellet/restauranten de siste dagene. Da jeg i utgangspunktet var veldig opprørt, hadde jeg utvidet misnøyen til hotellet, som var urettferdig, og så jeg beklaget dette og har skrevet om anmeldelsen min her (se min egen anmeldelse av Palazzo Avino for mine tanker om dette hotellet).
Samtidig er jeg fortsatt skeptisk til at feilene var rent tilfeldige. Men selv om jeg tar helt feil om intensjonene, tror jeg det jeg syntes var mest opprørende var den typen tilfeldige respons jeg fikk den gangen. Enzo børstet av vinfeilen på 10 Euro, og lederen, Francesco, pekte på vertinnen som feilaktig belastet tre av oss for fire retter i stedet for tre smaksmenyer. Totalt sett var prisforskjellen nominell, men for meg var det ikke poenget. Jeg følte det som om de bagatelliserte denne detaljen og/eller kom med unnskyldninger. Lederen burde ha sørget for å sikre at utregningen av sluttregningen var korrekt, og hvis han ikke gjorde dette, burde han ha beklaget og tatt ansvaret for feilen, ikke pekt på noen andre. Jeg burde ikke ha blitt satt i en posisjon til å måtte stille spørsmål ved en regning foran gjestene mine. Jeg forventer mye mer omsorg på en Michelin-stjerne restaurant, og for prisen og konkurransen tror jeg at denne forventningen er veldig rimelig.
I min påfølgende dialog med hotelleierskapet er det én ting som skiller seg ut for meg at de var mye mer opptatt av min anmeldelse på turrådgiver enn å prøve å lindre det jeg anså for å være en krenkelse. Jeg mottok rasjonelle forklaringer angående feilene (ledelsen presenterte dem ikke som unnskyldninger), men ikke en eneste gang fikk jeg faktisk en unnskyldning – ikke på tidspunktet for den feilaktige regningen eller senere fra ledelsen i noen av dialogene våre.
Da vi kom hit for tre år siden, var manager Donato mye mer imøtekommende for spesielle forespørsler, og faktisk var det denne spesielle omsorgen som fikk oss til å spise tre netter på rad (se min første anmeldelse av denne restauranten fra våren 2014). Sett til side min dårlige vilje om regningen, føler jeg at restauranten har beveget seg mot nouveau-tilberedning og har mistet noe av den diskrete elegansen til det lokale kjøkkenet som vi fant så sjarmerende på vårt første besøk. Matkvaliteten er selvfølgelig fortsatt veldig god, og med utsikt over våre spesifikke problemer er servicen hyggelig, om enn litt slurvete. Gitt tid og eierskapets vilje til å forbedre, mistenker jeg at de kan.
Jeg finner meg selv ute av stand til å overse problemet med feilbehandlede regninger, selv om jeg har prøvd og har gjort mitt beste for å presentere et rettferdig perspektiv på restauranten for leserne her (inkludert både de gode og de dårlige). Jeg fraråder ikke leserne til å prøve det, men hvis du prøver det, sørg for at eventuelle spesielle forespørsler er helt klare og spør lederen om han personlig har vurdert regningen før du åpner den ved et bord med gjester.

4. Aeolus

Via Mauro Comite 3, 84011, Amalfi, Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag, sen kveld +39 089 871241

Utmerket - 81 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 818 anmeldelser

Anmeldt av TravelTale101 - Manama, Bahrain

Besøkte denne restauranten etter å ha lest anmeldelser og var veldig skuffet.
I et nøtteskall, det var en begrenset meny, personalet var nydelig, men jeg følte at kokken må ha sett for mange Food Network-show.
Som vegetarianer forventet jeg, fra anmeldelser, at det skulle være et utvalg av vegetariske retter. Det var én forrett og én hovedrett på menyen. Da jeg spurte om dette var alt, ble jeg informert ja. Ingen tilbud om å lage en enkel pastarett med for eksempel en tomatsaus eller en pesto.
Mannen min spiste sjømat og sa at det var 'fint', havabboren var veldig bra, liten drikking men velsmakende.
Måltidene var vakkert presentert, men smakte for det meste middelmådig. Ingenting å huske dem med bortsett fra mangelen på mat og altfor komplisert presentasjon.
Dyrt for hva det var.
Fantastisk vin!

5. A. Paranza

Traversa Dragone 1, 84010 Atrani, Italia Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Supper, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$337 - HK$675 +39 089 871840

Utmerket - 70 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 741 anmeldelser

Anmeldt av trainback - London, Storbritannia

Atrani har noen restauranter rundt det lille torget som alle ser, men gå litt lenger opp i hovedgaten under klokketårnet/kirken til du kommer til denne restauranten på høyre side. Det er lett å gå glipp av å bli satt ned en liten inngang på lavt nivå, spesielt i mørket! Innbydende, bredt utvalg av retter, litt støyende, men en flott atmosfære. Beliggenheten og ingen uteservering eller fasade hindrer sannsynligvis mange i å finne den - ikke vær en av dem :-)

6. Salvatore

Via della Repubblica 2, 84010, Ravello , Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, sjømat, Middelhavet, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +39 089 857227

Utmerket - 53 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 515 anmeldelser

Anmeldt av Mark L - London, Storbritannia

Min kone og jeg snublet over denne restauranten til lunsj under en dags besøk til Ravello - Vi hadde sett på noen få steder mens vi vandret rundt, og menyen her var et sted midt i prisklassene vi hadde sett, men med spektakulær utsikt å legge til.
Menyen var variert, og lest godt - mange nyskapende vendinger på de regionale klassikerne.
Som noen andre har nevnt, var det nydelige detaljer selv før det 'bestilte' måltidet kom, for eksempel en palettrens av en liten hvit sjokoladekule fylt med en limoncello-aktig blanding (jeg setter pris på at dette høres rart ut, men det var virkelig en god start !), liten bolle med smeltende gnocchi i en tomatbuljong, og hjemmelaget knekkebrød med et kunstnerisk design på og servert med olivenoljeskum.
Vårt hovedmåltid med ceviche, tagliatelle med tunfiskcarpaccio og stuet biff var deilig.
Matsmak er alltid en personlig ting, men jeg følte at dette var en restaurant av høy kvalitet for prisen vi betalte.
Jeg følte at tjenesten var bra også - jeg vil ikke si at personalet var enormt oppmerksomme, men de var kunnskapsrike om maten, høflige og effektive - hva mer trenger du?!
Vil definitivt anbefale å spise her.

7. Il Mulino Restaurant Pizzeria

Via delle Cartiere 36, 84011, Amalfi, Italia Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Italiensk, Pizza, Sjømat, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +39 089 872223

Utmerket - 64 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 436 anmeldelser

Anmeldt av Sharonov - Chicago, Illinois


Vi kom hit første gang fordi det lå rett ved siden av leiligheten der vi bodde. Vi forventet ikke mye, fordi leiligheten vår lå utenfor turistområdet. Vi ble veldig positivt overrasket! Servicen var utmerket, og det samme var maten. Min spaghetti carbonara var så god at jeg hadde den andre gangen vi kom hit også. Bruschettaen, som ikke varierer mye fra restaurant til restaurant, var veldig god og veldig rimelig. Mannen min fikk spaghetti puttanesca én gang, og en fiskeplate andre gang vi besøkte. Dette er en god restaurant for pengene, og er borte fra det sprø Duomo-området. Bare følg hovedveien forbi den lille steinlandsbyen, og fortsett til du nesten er ved Papirmuseet (også et bra sted å besøke.)

8. Taverna degli Apostoli

Piazza del Duomo, Amalfi, Italia Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Supper, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +39 089 872991

Utmerket - 69 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 997 anmeldelser

Anmeldt av Romi M

Det er over en måned siden jeg kom tilbake fra Italia men jeg ville ikke glemme å skrive om favorittmiddagen fra turen vår som vi endte opp med å ha to ganger! Sitronpesto-pastaen var en så utrolig og deilig smakskombinasjon at vennene mine og jeg fortsatt snakker om den, og gnocchien kan bare beskrives som luftige puter av godhet. Maten var så god at neste ettermiddag da vi ruslet rundt i Amalfi, bestemte vi oss for at i stedet for å prøve en annen restaurant skulle vi umiddelbart gjøre en ny reservasjon på Apostoli; og det gjorde vi! Det er også så herlig kos Terrasse rett ved siden av kirken, og vår servitør Sarah var absolutt en av de hyggeligste menneskene vi møtte, full av varme og gode anbefalinger om hva vi burde bestille; takk Sarah og kom tilbake til Canada snart! ;-)

9. På Ristoro del Moro

Via della Repubblica 10, 84010, Ravello , Italia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Full bar, Godtar kredittkort Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Europeisk, Glutenfrie alternativer, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Middag lunsj HK$369 - HK$730 +39 89857901

Utmerket - 57 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 244 anmeldelser

Ligger bare noen få skritt fra hovedtorget i Ravello , er restauranten Al Ristoro del Moro det ideelle stedet å nyte en fantastisk utsikt over Amalfikysten og Lattari Fjell stiger majestetisk opp av havet. Ved å besøke restauranten Al Ristoro del Moro vil gjestene garantert sette opp appetitten i en fantastisk atmosfære. Det kulinariske utvalget trekker fra den regionale tradisjonen, men kombinerer innovasjon gjennom bruk av sesongbaserte høykvalitetsprodukter. Tjenesten er oppmerksom og et meget hyggelig personale vil ivareta middagsgjestene. trenger spesielt ved å gi forslag til de beste vinene som skal følge matutvalget deres.

Anmeldt av Layal10021 - New York City, New York

Jeg kan ikke si nok gode ting om denne fantastiske restauranten, som ble sterkt anbefalt av en venn. Vi spiste på Terrasse høyt over Amalfikysten, og nyter den mest blendende og spektakulære utsikten over havet nedenfor. Tjenesten var utmerket, maten var deilig, og mest overraskende av alt, prisene var bemerkelsesverdig, forbløffende rimelige! Vi tok et dobbelttak da sjekken kom. Vi betalte bare €27 per person – inkludert vin, cocktailer og drikkepenger – for det deiligste, sjenerøse femretters måltidet vi har hatt på evigheter. Jeg kan fortsatt ikke tro den lave prisen for den fantastiske kvaliteten på maten vi likte. Vi hadde blekksprutsalaten, pasta med blåskjell, scorfano hovedrett, blandet grønnsakssalat og klassisk Caprese mandel- og sitronkake i hvit sjokoladesaus. Hele opplevelsen var uforglemmelig.

10. Giardiniello Restaurant Pizzeria

Via Vittorio Emanuele 17, 84010 Minori, Italia Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Tilpasset rullestolbrukere, Godtar kredittkort Sjømat, italiensk, Pizza, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj HK$196 - HK$549 +39 089 877050

Utmerket - 60 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Siden 1955, en smakfull historie Inne i de trange gatene, gjennom de mauriske gatene og alle de små torgene nær havet, samler Minor duftene og smakene av det er matlagingstradisjoner. Her, la oss ikke glemme, ble det produsert håndlaget pasta, som senere ble den ubestridte ressursen til andre områder i regionen vår. Og i denne tradisjonen ble Giardiniello Restaurant født. En historie som begynte tilbake i 1955 med Francesco Di Bianco og Annunziata 'Nunziatina' Celio. Deres gjestfrihet og smak har vokst i mange år, og i nyere tid gikk sønnene deres Antonio og Giovanni over, som gjorde 'Giardiniello' til en av de sanne kimene til god mat på Amalfikysten.

Anmeldt av Roy J - Midhurst , Storbritannia

En førsteklasses restaurant med oppmerksomt personale og fint kjøkken. En lokal anbefalte at vi skulle prøve pizzaen, og han hadde rett. Absolutt nydelig. To pizzaer med en delt salat og et glass husets vin og tips 55 euro.