Hvor å spise i Sleepy Hollow: De beste restaurantene og barene

Sleepy Hollow er en landsby i byen Mount Pleasant i Westchester County, New York. Landsbyen ligger på østbredden av Hudson River, omtrent 48 km nord for New York City, og betjenes av Philipse Manor-stoppet på Metro-North Hudson Line. Sør for Sleepy Hollow ligger landsbyen Tarrytown, og i nord og øst er ikke-inkorporerte deler av Mount Pleasant. Befolkningen i landsbyen ved folketellingen i 2010 var 9.870.
Ting å gjøre i Sleepy Hollow

1. Bridge View Tavern

226 Beekman Ave, Sleepy Hollow, NY 10591-2479 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Fjernsyn, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, Bar, Pub, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld

Utmerket - 59 %

God - 3,4 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 301 anmeldelser

Anmeldt av Numinescent - Albany, New York

Snublet inn på Bridge View Tavern for en stund siden og hadde en flott opplevelse, så da jeg var i et nabolag igjen, dro jeg på gjenbesøk.
For et fantastisk, upretensiøst sted med god service og god mat! En ekte nabolagsperle.
Alt var deilig - løksuppe hadde masse velsmakende ost, 'build-a-burger' ble tilberedt akkurat, Disco-frites skuffet ikke, og sjokoladelavakake rant deilig sjokolade.
Stemningen var så koselig og vennlig, og man kunne virkelig se broen ut av vinduene!
Den beste delen var servitøren vår, Patti, hvis tjenester vi også likte ved forrige besøk. Hun vet virkelig hvordan hun skal ønske gjester velkommen og få dem til å føle seg verdsatt og tatt vare på! Hun var innom ofte for å sjekke ting, se om vi trengte noe, og bare for å dele en vits eller et vennlig ord. Virkelig gjorde besøket vårt spesielt.
Det rikelige måltidet med brus, felles dessert og to kaffer var litt over $50, før skatt og tips - en stor verdi!
Ser frem til å komme tilbake igjen!

2. Bistro 12

12 Main St, Tarrytown, NY 10591-3614 Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Italiensk, Sjømat, Middelhavet, Portugisisk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj middag SGD 14 - SGD 55 +1 914-909-2770

Utmerket - 74 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 204 anmeldelser

Møt bedriftseieren: Miguel-Manuel - Etablert i 2013 Madeira, en vakker portugisisk øy og inspirasjon for atmosfæren til den nyåpnede Bistro 12 i Tarrytown. Livslange venner som omsider har skapt drømmerestauranten sin. Jose Manuel Goncalves Pereira og Luis Miguel Rodrigues har kjent hverandre siden de var 17 år, så det er neppe overraskende at Bistro 12 fremkaller ungdomslandskapet deres. Fans av Caravela vil kjenne igjen Manuel, med kallenavnet 'MADEIRA' fra hans 24 år lange opphold der. MIGUEL år på Polpo, den populære eksklusive italienske restauranten i Greenwich, Connecticut. De har skapt sin egen unike bistro-etablissement, gitt dette elskverdige teamet kunnskapen og ferdighetene til å gi en varm, innbydende og nådig atmosfære dedikert til å gi en genial matopplevelse for sine kunder . Miguel Rodrigues' kunstverk er et produkt av en livslang lidenskap. Du vil se minner fra landet hans bli levende - markedene, familiene, by- og landscenene han elsker. Han nyter en rekke malestiler, og har produsert over 1500 kunstverk i Yonkers-studioet sitt, og har valgt de mest stemningsfulle maleriene som han kan dekorere veggene til sin nyeste virksomhet med.

Anmeldt av musicmavenNyc - nyc

Vi gjorde en reservasjon for å møte venner utenfor byen på denne restauranten for sin første sitteplass.

Fra øyeblikket vi satte oss ned, følte vi oss forhastet. De 2 serverne var kalde og ga en reservert stemning.

Maten var bra, men den generelle matopplevelsen var skjemt av denne holdningen. Det var ikke den hyggelige matopplevelsen vi hadde håpet å ha.

3. Blue Hill ved Stone Barns

630 Bedford Rd, Pocantico Hills, NY 10591-1202 Reservasjoner, Uteservering, Privat middag, Sitteplasser, Servitør, Parkering tilgjengelig, Kundeparkering etter avtale, Betjent parkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, internasjonal, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld SGD 66 - SGD 66 +1 914-366-9600

Utmerket - 74 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 401 anmeldelser

Anmeldt av Reingding13

La meg starte med å si at du må bestille online to måneder før du drar, og at du virkelig bør gjøre det når klokken slår midnatt. Vi hadde en 6:30-reservasjon som vi trodde kunne være tidlig, men siden måltidet tok 3,5 timer, var det en perfekt tid. Det er en dyr middag, men hvis du vet det, hvordan kan du bli overrasket? Min kone og jeg drikker ikke og regningen vår kom ut til $690 som inkluderte til ekstra $10 alkoholfrie cocktailer.

Du blir behandlet veldig bra fra begynnelsen. Betjent tjenesten tar navnet ditt slik at du blir møtt når du kommer inn. Når du går på slutten forteller innsiden betjent så bilen din venter. Kursene er deilige og presentert på en unik og fascinerende måte. Serverne er kunnskapsrike og vennlige. Det var en kort pause der du blir brakt til bakeriet i neste rom for å lære om brødet deres og se noen lage noe.

Min kone og jeg har noen diettbegrensninger, og vi ble tatt hånd om med bevisst oppmerksomhet og detaljer. Jeg vil gjerne reise tilbake en dag, men prisen gjør det vanskelig. Jeg vil definitivt anbefale, skjønt.

4. Coffee Labs Roasters

7 Main St, Tarrytown, NY 10591-3613 Gatekjøkken, Sitteplasser, Gratis Wi-Fi Kafe Frokost lunsj middag SGD 3 - SGD 13 +1 914-332-1479

Utmerket - 52 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 94 anmeldelser

Coffee House/Roastire. Vi steker all kaffe på stedet. Vi kjøper noen av de beste kaffene i verden Drip, Pour Over, Syphon og espresso. Bakervarer og bønner for å ta med hjem

Anmeldt av Denise C - Old Saybrook, Connecticut, USA

La meg starte med å si at dette stedet har noen flotte oppsøkende programmer for kaffedyrkere og er også grønt. Jeg hadde ikke kaffe, men mannen min hadde bare et vanlig drypp og han likte det. Min gf søtpotet mais muffins var uspektakulær og tørr-jeg vet ikke om de baker på stedet, men jeg ville tilby min gresskar chocolate chip muffins oppskrift hvis de ønsket å se hvor godt gf kan smake. På den annen side inhalerte ektemannen praktisk talt den søte pecan-rullen hans. Det er et lite sted, og det virket som om mange lokalbefolkningen er gjengangere. En fin opplevelse!

5. Konditori Didier Dumas

163 Main St, Nyack, NY 10960-3001 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser Fransk, kafé, vegetarvennlig, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, brunsj +1 845-353-2031

Utmerket - 79 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 152 anmeldelser

Anmeldt av Barbara S - Ridgewood

Bord og stoler var skittent. Anlegget var varmt og air condition var utilstrekkelig. Ved middagstid var de allerede «tomme for» halvparten av varene som er oppført på tavlen til lunsj, selv om det var svært få gjester. Det er ingen tjeneste; du får maten selv fra disken. Maten var ganske forferdelig. Kald salat og tilberedt smørbrød var smakløst og så ut til å være tilberedt for dager siden. Dette stedet bør holde seg til bakeri-delen og overlate servering til de som vet hva de gjør.

6. Main Street Sweets

35 Main St, Tarrytown, NY 10591-3627 Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser SGD 7 - SGD 13 +1 914-332-5757

Utmerket - 59 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 61 anmeldelser

Anmeldt av Hiker1812 - Branchburg, New Jersey

Før vi forlater byen stopper vi alltid for iskrem, og dette stedet skuffer ikke. Deres kaffe- og mintsjokolade-is er flott. Personalet er alle barn, så tjenesten passer deres alder.

7. Hudson-huset

134 Main St, Nyack, NY 10960-3116 Reservasjoner, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer, Veganske alternativer Lunsj, middag, brunsj, sen kveld +1 845-353-1355

Utmerket - 73 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 171 anmeldelser

Anmeldt av Wayne S

Utmerket mat i elegante komfortable omgivelser. Jeg hadde surf and turf, som kan virke fantasiløs, men det var vakkert forberedt og presentert. God restaurant for forretninger, men litt dyrt.

8. Lefteris Gyro

1 N Broadway, Tarrytown, NY 10591-3201 Levering, Gatekjøkken, Uteservering, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Middelhavet, gresk, vegetarvennlig, veganske alternativer, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld SGD 13 - SGD 20 +1 914-524-9687

Utmerket - 56 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 508 anmeldelser

Anmeldt av Cin4513 - Havertown, Pennsylvania

Min kollega og jeg var i Tarrytown på forretningsreise, og siden hun kjørte var det min jobb å finne ut hvor jeg skulle spise lunsj. Valget var enkelt - restauranten nummer én i Tarrytown på TripAdvisor - Lefteris Gyro. Vi kom dit rundt 11:30 på en mandag, og det var ingen andre som spiste der ennå. Vi hadde begge gyros og vi ble servert umiddelbart. De var deilige! Kjøttet var veldig velsmakende og mørt. Jeg ville prøve en av alt! Da vi dro var stedet fylt opp og maten på andres bord så bra ut. Byen er søt og jeg vil definitivt komme tilbake neste gang jeg er i området. Stedet er veldig fint og litt lite, så jeg er veldig glad for at vi kunne komme inn og prøve det.

9. Santorini

175 Valley St, Sleepy Hollow, NY 10591-2743 Gatekjøkken, Reservasjoner, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol Middelhavet, gresk, vegetarvennlig, veganske alternativer Lunsj middag +1 914-631-4300

Utmerket - 61 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 65 anmeldelser

Anmeldt av cecesimms - New York City, New York

Jeg har aldri vært på Hellas . Imidlertid har Toronto en stor samling av greske restauranter i en del av byen som heter Danforth. New York City har også en klynge av greske restauranter i Astoria. Jeg har hatt mange kyllingsouvlakis i førstnevnte, spesielt. Jeg lager min egen spanakopita. Jeg har prøvd moussaka to ganger hjemme (mye lettere å få noen til å lage den for deg). Jeg forteller deg alt dette fordi jeg prøver å fortelle deg at jeg ikke sier dette lettvint. Dette er den beste greske maten i det større NYC-området. Det er bedre enn noen restauranter jeg har vært på i Astoria. Det eneste som er bedre er noen av stedene på Danforth. Vi planla spesifikt dagen vår for å kjøre opp hit og spise middag. I dette siste besøket hadde jeg en salat å starte, som var enorm, men jeg satte pris på friskheten til den, og dressingen spesielt. Jeg nøt hjertelig så mye pasticcio jeg kunne, og tok resten med meg hjem. Så var det den nydelige pitaen. Kanskje de sjenerøse porsjonene var grunnen til at jeg ikke klarte å gjøre det til dessert. Sterkt, sterkt, sterkt anbefalt.

10. kunstkafé av nyack

65 S Broadway, Nyack, NY 10960-3834 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Godtar kredittkort Kafé, Middelhavet, Israelsk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, frokost, brunsj SGD 13 - SGD 20 +1 845-353-4230

Utmerket - 52 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 166 anmeldelser

Art Cafes mat er inspirert av de mange kaffebarene du kan finne i gatene i Tel Aviv og Europa, med en blanding av tradisjonelle israelske oppskrifter og noen nye kreative smaker. Ikke bare har vi en lidenskap for god smak, men vi fokuserer også på at maten skal være sunn. Vi tror sterkt på uttrykket 'du er hva du spiser', så vi integrerer økologiske produkter der det er mulig i rettene våre. Vårt fokus på så god kvalitet og smak har ført oss til Blue Bottle Coffee, et helt organisk og ferskt kaffemerke basert i Oakland, som passer godt sammen med mange av rettene våre.

Anmeldt av Rudy845 - New York City, New York

Art Cafe er det perfekte nabolaget stedet. For noen uker siden var datteren min og jeg i Westchester, på jakt etter et frokoststed, og fant oss selv å kjøre hele veien tilbake til Nyack for Art Cafe. Det er det ene komfortable stedet du kan gå for en enkel cappuccino, eller fullkost til frokost, lunsj eller lett middag. De serverer ikke kjøtt her, så husk det. Smakene er fantastiske uten.