Hvor å spise på Curacao: De beste restaurantene og barene

Seriøse dykkere har lenge strømmet til Curacao. Enten du leter etter et utfordrende veggdykk eller et grunt snorklested, finner du det her. Strender, selvfølgelig, er et annet stort trekkplaster. Med sukker-fin sand og rolig vann er de perfekte for barn. Og sørg for å utforske Willemstad, Curacaos hovedstad. Dens sjarmerende pastellbygninger og like fargerike historie gjorde at den ble anerkjent som en UNESCOs verdensarvby.
Ting å gjøre i Curacao

1. Vinkjelleren

East Street ved Concordia Street, Willemstad , Curacao Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Fransk, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +599 9 461 2178

Utmerket - 79 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av cmunroemd - The Villages, Florida

Vi har brukt de siste 18 dagene på ferie i Curacao og har vært i Vinkjelleren tre ganger. Det er fortsatt vår favoritt restaurant her. Flott rolig atmosfære, utmerket service og deilig mat. Alt vi har hatt glede av tidligere fortsetter uendret. Ja, vi kommer tilbake neste år.

2. Sol Food

på Solskinn Utflukt på veien til Playa Kalki | vestpunkt, Curacao Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Pizza, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$196 +599 9 864 0005

Utmerket - 69 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 794 anmeldelser

Sol Food er et lite uformelt sted hvor vi (David og Sunshine) serverer lunsj og middag på dekk. Vi bor i underetasjen og har en 3-roms feriebolig ovenpå, Solskinn Kom deg bort. Westpunt ligger helt vest på øya og er ganske liten. Hjemmet vårt er på Weg Naar Playa Kalki omtrent en halv kilometer før du kommer til Lodge Kura Hulanda. For å finne oss, ta veien over fra Jaanchies restaurant og til venstre mellom kirkegården og ballbanen. Hvis du har problemer med å finne oss, spør noen hvor vi bor. Vi er en del av samfunnet vårt og øya. David har en terrengsykkelklubb for guttene i byen, Westpunt Riders Boys Mountain Bike Club og jeg er involvert i American Women's Club og noen få andre organisasjoner rundt omkring. Curacao . Vi har ikke luksusen til amerikanske grossister eller dagligvarebutikker, og jeg handler hver torsdag med krysser fingrene for at jeg kan finne alt vi trenger til Sol Food. Vi har åpent fredag, lørdag og søndag 12.00 til 21.00, Reservasjoner anbefales. Det er bare 9 bord, og det er vanskelig å få plass til en gruppe større enn 8 gjester. The Lodge har et bankettrom. Foruten Lodge og Jaanchies kan du spise på Misje eller Rancho Sobrino her i byen. Menyen vår er enkel; pizza, salater og/eller tunfisk, reker, tilapia, snapper, biff, kylling, pølser eller hamburgere fra grillen. Vi leier inn guttene fra sykkelklubben og et par lokale kvinner. Vi er ikke en high-end restaurant, og vi ønsker heller ikke å være det. Mange av guttene har jobbet for oss i 3 eller 4 år, og tilbakevendende gjester har vært i stand til å se hvordan de har utviklet seg, ikke bare i livet, men med sine språklige og sosiale ferdigheter. Vi opplever at de som valgte å bli i Westpunt er tilbakelente og uformelle, de fleste av dem er snorklere, dykkere eller terrengsyklister. Mange har blitt venner og vi liker alle å se hverandre når de kommer tilbake. Hvis du bor i Westpunt eller Lagun, er Sol Food et flott sted å møte gamle eller nye venner og ha noe å spise. Men folkens, det er bare enkel amerikansk mat. Bor du i Santa Barbara, Jan Theil eller Jan Sofat er det over en times kjøretur én vei. Vi anbefaler på det sterkeste at du tar kjøreturen for å se Strender og nasjonalparker. Hvis du har tid, kom innom for lunsj eller en tidlig middag og kjør tilbake i dagslys. Vi er 45 minutter fra Lions Dive, Sunscape og Royal Sea Aquarium og 35 minutter fra Renaissance, Hilton og Marriott. Det er så mange flotte steder å spise overalt Curacao . Vi håper du trives.

Anmeldt av BarbaraF841 - Larsen,WI

Sunshine og David er nye England transplantasjoner til Curaçao. De har et fantastisk naturskjønn spisested med utsikt over Playa Grandi, som serverer fantastisk fersk mat, med vennlig øyservice. Min eneste klage er at de bare er åpne fredag-søndag! Bordene deres er vanligvis fulle om kvelden. Med mindre du ringer på forhånd for å reservere, er det lite sannsynlig at du kommer inn til middag i høysesongen. Ingenting stekt på menyen. Fantastisk grillet fisk, kylling og biff. Fine middagssalater, og overraskende god pizza for Karibien!

3. Landsted Misje

Veien til Westpunt 24, Sabana Westpunt, Curacao Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar Karibia, Sjømat, Vegetarvennlig Lunsj, middag, sen kveld HK$157 - HK$235 +599 9 869 4462

Utmerket - 75 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 502 anmeldelser

Landhuis Misje er en friluftsrestaurant med uformell Sitteplasser omgitt av en karibisk hage. Menyen har typiske Curacao retter, tilberedt med en jamaicansk/amerikansk stil, til en rimelig pris.

Anmeldt av scooteranddoog - Salt Spring Island, Canada

En lang kjøretur på en regnfull, vindfull natt. Uteservering på terrassen var litt vanskelig med vinden som blåste regnet innover. Uvanlig vær tydeligvis. Personalet gikk til alle ytterligheter for å gjøre oss komfortable. Maten var utmerket. Gresskarpannekake som fulgte med middagen var veldig velsmakende. Karrikyllingen var deilig, men Keshi Jena overgikk alt. (kylling- og raisonfylling i et ostetarm..nam!)

4. Karakter Curacao

Coral Estate, Rif St Marie, Willemstad , Curacao Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Gratis Wi-Fi Fransk, karibisk, nederlandsk, sjømat, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, sen kveld HK$63 - HK$220 +599 9 864 2233

Utmerket - 60 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av sunburn2017 - Calgary , Alberta

Vi dro til Krakter to ganger i løpet av den tredje uken i februar 2018. Karakter har en flott beliggenhet rett ved vannet på Coral Estate. Innstillingen er perfekt. Prisene på lunsjmenyen er ganske rimelige. Maten er gjennomsnittlig, men anstendig. Vår første opplevelse var rimelig bra, så vi prøvde det igjen noen dager senere. Denne gangen var servicen veldig dårlig. Etter Sitteplasser selv ventet vi i minst ti minutter før en kelner kom rundt. Vi måtte fortelle ham at vi ønsket å bestille drinker og også få litt vann til bordet. Til slutt leverte en annen kelner drinkene våre og tok matbestillingen vår. Det virket som om serverne ikke ble tildelt bord, så tjenesten var tilfeldig. Servere var vanligvis ingen steder å se. Jeg vil si at ventetiden for maten vår var nær 45 minutter. Paellaen min ble servert kald selv om jeg mistenker at kjøkkenet kanskje ikke har noe feil. Jeg spiste det fordi jeg ikke ville vente igjen. Ikke en gang spurte noen av serverne oss om vi ville ha oppfrisket drinker. Jeg trodde restauranter tjente mest på å selge så mange drinker som mulig. Personalet hjelper ikke eieren i det hele tatt.

5. Baoase Culinary Beach Restaurant

Winterswijkstraat 2 | Willemstad , Willemstad , Curacao Betjent parkering, barnestoler tilgjengelig, Reservasjoner , Uteservering , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Aksepterer Discover Karibisk, Sjømat, Internasjonalt, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj HK$157 - HK$981 +599 9 461 1799

Utmerket - 79 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 716 anmeldelser

Baoase Culinary Beach Restaurant er en eksklusiv kulinarisk restaurant på Curacao . Bli ønsket velkommen i en paradisisk atmosfære og la vår toppkokk Rene og hans profesjonelle team forbløffe deg i design, tekstur og smak! Baoase tilbyr en unik matopplevelse på en privat strand. Ingenting hos Baoase er tilfeldig. Hver detalj er tatt vare på. Baoase Beach Restaurant er omgitt av en blanding av karibisk skjønnhet med asiatisk eleganse, og er det perfekte valget for din spesielle kveld. Reservasjoner anbefales.

Anmeldt av maddog305 - Genève

Spiste middag i et privat lysthus, som la til kvelden. Fire-retters med vin sammenkobling var perfekt sublime, sammen med svært profesjonelle og høflige personalet. Var en ekte matopplevelse.

6. Trio Penotti

Savonet 79 | Christopher Park, Willemstad , Curacao Uteservering , Buffet, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Godtar kredittkort Karibiske, internasjonale, europeiske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Middag HK$39 - HK$173 +599 9 864 1795

Utmerket - 73 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 584 anmeldelser

Åpningstider: tirsdag til søndag: 17.00 - 21.00. Hver andre lørdag i måneden en temakveld. Dagen etter stengt. Reservasjoner sterkt anbefalt. Vær så snill, ikke Reservasjoner via e-post etter kl.

Anmeldt av LaurinFegley - East Greenville, Pennsylvania

Den afrikanske peanøttsuppen med bananer er en av de beste rettene jeg noen gang har spist. Wow! Vi bestilte det alle andre gang vi dro til denne restauranten. Tjenesten er bra, men opererer litt på øytid, ikke fort! Maten er fersk, vel verdt prisen og å sitte ute om natten er bare en ekstra bonus! De foretrekker tydeligvis Reservasjoner , men de er ikke påkrevd. Vi gjorde en for vårt andre besøk.
Utvalget av fersk fisk (vanligvis havabbor) og karriretter er fantastisk. Ingen (selv de som ikke bestilte fisken eller karriene) elsket ikke middagene deres.
Ikke altfor dyrt og de har alkohol også.

7. Til hvem

Johan van Walbeeckplein 6, Willemstad , Curacao Parkering tilgjengelig, barnestoler tilgjengelig, Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Godtar kredittkort Karibia, Internasjonalt, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Brunsj, lunsj, middag, sen kveld HK$39 - HK$275 +599 9 465 0413

Utmerket - 64 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Kome ligger i det historiske distriktet Petermaai, og har en kokkdrevet meny der verdslige matlagingsteknikker legger grunnlaget for den kreative friheten kokken David og konditor Susan lever for på kjøkkenet. Kokkene lager ting som gjør dem glade, som hjemmelaget pølse, smakfulle smørbrød, karri eller gryteretter; stekt kylling, ferskt brød, pai eller noe helt overraskende og nytt.

Anmeldt av DCFlack - Washington , DC

Denne vakre, moderne restauranten ligger litt utenfor allfarvei, men bare fem minutters gange fra der vi bodde, Scuba Lodge. De har en fantastisk 'tapaskveld', men hver ukedag for happy hour, serverer de halvpris drinker og utvalgte varer fra tapasene deres...MerKjære DCFlack, Takk for denne svært positive anmeldelsen om vår restaurant Kome. Vi er glade for å høre at du likte alle tapasmåltidene. Vi håper å ønske deg velkommen igjen i fremtiden. Vennlig hilsen, Team Kome

8. Restaurant Landhuis Klein Santa Martha

Landsted Klein Santa Martha | Landhus liten Santa Martha z/n, Soto, Curacao Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Reservasjoner , Validert parkering, Godtar kredittkort Karibiske, nederlandske, internasjonale, europeiske, vegetarvennlige, glutenfrie alternativer Frokost, lunsj, middag, brunsj, drikke HK$157 - HK$549 +599 9 864 0316

Utmerket - 62 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 371 anmeldelser

Restaurant Landhuis klein Santa Martha ligger i et renovert tidligere plantasjehus. Restauranten (og boutiquehotellet) ligger på en bakketopp med fantastisk utsikt over Santa Martha-bukten. Restauranten er åpen 7 dager i uken i høysesongen for frokost, lunsj og middag. En blanding av Krioyo (lokal) og internasjonal frokost

Anmeldt av cdekker - 's-Gravenzande, Nederland

Jeg har lett etter gode restauranter i westpunt-området. Jeg har prøvd ganske mange. Denne er den desidert beste: Virkelig god kvalitetsmat! Og godt presentert. Stedet har en avslappet atmosfære, flott utsikt, hyggelig service. Alt veldig bra.
to små punkter for forbedringer:
1. når de tilbød sine gratis underholde, jeg nevnte at min kone ikke spiste fisk, det ville vært fint å tilby henne et alternativ (men servitøren plukket det ikke opp).
2. Bakgrunnsmusikken er veldig ikke-inspirerende vestlig barmusikk. Litt fin latinsk musikk ville vært flott

9.Hajimaru Sushi & Jazz

Snipweg 10 | Damacor, Willemstad , Curacao Ta ut , Reservasjoner , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gratis parkering i bakgater, Serverer alkohol, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Tilpasset rullestolbrukere, Full bar, Godtar kredittkort Japansk, Sushi, Asiatisk, Supper, Sjømat, Vegetarvennlig Middag lunsj +599 9 696 9663

Utmerket - 81 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 160 anmeldelser

Anmeldt av Melissa H - Kartago , Texas

Vi var ikke sikre på hva vi kunne forvente av en sushirestaurant i Curacao men det var deilig! Vi møtte eieren og han var veldig informativ (spør ham om å bygge bygningen). Restauranten var ulastelig.
De er nå åpne igjen for lunsj, men tilsynelatende har ikke ordet kommet rundt siden vi var de eneste gjestene.
Hvis du liker sushi, vil du elske Hajimaru!

10. Seraphin

Balisteeg 11 | Overfor Fishalicious, Willemstad , Curacao Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Parkering tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Italiensk, Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Middag +599 9 560 7077

Utmerket - 69 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 342 anmeldelser

Anmeldt av Bonnie R - St. Albert, Canada

Vinen, maten, desserten var utmerket, men å prøve å få regningen var en skikkelig nedtur siden personen var for opptatt med lokalbefolkningen (antar jeg) så viktig ut etter at vi endelig betalte for regningen vår takket være noen andre han kom løpende utenfor for å takke oss !